میشه بگید که آدرس mac یه سیستم داخل شبکه رو چطور میشه بدست آورد.
ممنونم
Printable View
میشه بگید که آدرس mac یه سیستم داخل شبکه رو چطور میشه بدست آورد.
ممنونم
سلام دوستان
بالاخره چراغ adsl مودمم روشن شد و اونو کانفیگ کردم.
ولی حالا چراغ اینترنتش روشن نمی شه!!
مودمم TP-LINK مدل TD-W 8901 G هست .
خوب با کابل lan بهش وصلم و dhcp رو enaled کردم و سیستمم هم ip گرفته (تو قسمت tcp/ip همه اتوماتیکن)ولی نمی دونم چرا چراغ مودم روشن نمیشه.
وهمچنین داخل منوی تنظیماتی maintenance>Diagnosticsهم اینطوره:
>> Testing Ethernet LAN connection ...
PASS>> Testing ADSL Synchronization .
PASS>> Testing ATM OAM segment ping ...
FAIL>> Testing ATM OAM end to end ping ...
FAIL>> Testing ATM OAM F4 segment ping ...
FAIL>> Testing ATM OAM F4 end to end ping ...
FAIL>> Ping Primary Domain Name Server .
SKIPPED>> Ping [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
SKIPPED
لطفا کمکم کنید
ممنونم
user pw vpi vci اینارو وارد کردید ppoe llc گذاشتید؟
اصلا صفحه اول این تاپیکو نگاه کردید؟
بلهنقل قول:
دقیقا مثل دستور رفتم ولی برای وایرلسم کد امنیتی هنوز نذاشتم.
باید یه کانکشن مثل اینترنت dail up بسازم؟؟؟!
اگه مودمو روی bridge بزارید باید تو ویندوز یه کانکشن ppoe درست کنید و اگه اینجوری وصل شید دیگه از وایرلس نمیشه استفاده کرد.نقل قول:
مودم وقتی خودش رو ppoe باشه و کانکت بشه میشه از وایرلس استفاده کرد.
شما اگه هنوز نمیتونی به نت وصل شی مودمو بزار رو bridge llc بعد رو ویندوز کانکشن بساز ببین وصل میشی؟
ميشه از وايرلسش تو گوشيام استفاده كرد؟
بله به شرطی که گوشیتون هم wi-fi داشته باشه.
منم همین مشکلو دارم. از تو خود مودم وصل نمیشه ولی از تو ویندوز که کانکشن میسازم میوصله! چه کنیم؟
کسی نبود منو رو یه کمکی بکنه! دارم دیوونه میشم. هیچی به ذهنم نمیرسه!:19::18:نقل قول:
یعنی میشه مودم مشکل داشته باشه یا سرویس مخابرات این مودمو ساپورت نکنه یا ......:24:
از صبانت دارید؟نقل قول:
از خود مخابرات كرفتم.نقل قول:
مودم رو از رو خودش ریست کنید و قدم به قدم از رو آموزش جلو برید vpi مخابرات 0 و vci 35 هست
ppoe llc.
یوزر پسوردم که از مخابرات گرفتید همونو بزنید.
سلام
من تا الان بوسیله ی bridge متصل میشدم
الان میخوان ppoe متصل بشم,چراغ internet روشن میشه ولی connect نمیشم
مودم و ریستم کردم ولی نشد
تو کانکشن لن رو ویندوز آیپی رو دستی وارد کردی احتمالا بزار رو اتوماتیک.نقل قول:
هم دستی و هم اتوماتیک متحان کردم نشدنقل قول:
آقا مودم tp-link w8910g چطوره؟
مودم خوبی هستنقل قول:
نقل قول:
خريدم!:20:
سلام
اینکه میگن اگه bridge باشه نمیشه از وایرلسش استفاده کرد,یعنی چی ؟چرا؟
هیچ کاری نمیشه کرد که در حالت ppoe بتونیم خودمون کانکت و دیس کانکت کنیم؟
BRIGH برای استفاده از یک کامپیوتر انتخاب میشه.نقل قول:
در حالت PPPOE شما با روشن کردن کامپیوتر به اینتر نت وصل میشید.
توصیه میشه گه MAC ADDRESS دستگاهی که میخواین باهاش به وایرلستون وصل بشید توی مودم تعریف کنید.
سلام
میشه آنتن این مودم رو عوض کرد و یه آنتن قوی تر روی اون نصب کرد تا بردش بیشتر بشه؟؟؟
من هم همین مشکل رو داشتم دوست عزیز و کارای زیر رو انجام دادم ولی شما سعی کن اگه میشه اول مودمت رو ریست (نه خاموش) کن بعد این کار رو انجام بده.نقل قول:
1- داخل Virtual Circuit از تب internet اول pvc ای رو انتخاب کن که isp ات بهت گفته برای پارس VPI=0 و VCI=59 هست این رو می تونی از قسمت status ببینی که کدومشون اینجوریه و اگه نیست ، مودمت رو دوباره از طریق Quick Start کانفیگش کن و vpi و vci مورد نظرت رو بهش بده.
2-ISP=PPPoA/PPPoE3-Encapsulation=ppoellc
4-در قسمت RIP2-B , Dynamic Route رو انتخاب کن.
5-در قسمت BOTH ,Direction رو انتخاب کن.
4-در قسمت IGMP V2 , Multicast رو انتخاب کن.
6-مطمین شو که یوزر و پسوردت رو درست وارد کردی و
Get IP Address روی dynamic باشه.
حالا دکمه save رو بزن و بعدش اینترنت رو امتحان کن.
احتمالا درست میشه برای من که جواب داد.
من هر وقت کامپیوترو روشن میکنم علامت ضربدر از رو اون دو تا کامپیوتر برداشته میشه ولی نمیره اینترنت یعنی اکپلورر هیچی نمیاره و مینویسه can not find server
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم باید با یه کانکشتی که میسازم و یوز پسورد میزنم مثل دیالاپ وصل شم اینترنت راهی هست که با اون وقتی کامپیوترو روشن میکنم مستقیم خودش وصل شه اینترنت؟
وقتی آی پیه 192.168.1.1 رو آدرس بار میزم هیچ صفحه ای رو نمیاره:41:
مودم رو یکبار ریست کن طبق دستورش . بعد دوباره آی پی رو تو مرورگر وارد کن. باید مودم رو PPPoE تنظیم کنی.
خوب شما امودمت رو روی بریج تنظیم کردی که باید کانکشن بسازی.نقل قول:
شما اول اکانت رو از توی network conection در xp و network adapter در ویستا و سون پا کن و بعد ip رو در مرورگر وارد کن.
بعدش توی تنظیمات مودم مودم رو بذار روی حالت pppoe و vpi +vci+user+pass رو وارد کن و وایرلست رو هم روشن کن. یه خاموش روشن و ورود با دنیای شیرین سایبر:46:
اگه چراغ adsl شما روشنه از راهی که داخل پست 62 (5 پست قبلی) گفتم برید شاید جواب داد.نقل قول:
اقا اين مورد حل شد فقط نميدونم چرا wriless network connection رو نمياره!:41:
مگه کارت وایرلس یا آداپتور داربد یا از لپ تاپ استفاده می کنید؟؟؟نقل قول:
اگه یکی از این سه تارو دارید بستگی به ویندوزتون داره اگر xp هست باید یه کانکشن و یا یه سرور تعریف کنید واگر ویندوز 7 هست خودش اتوماتیک به مودم وصل میشه و به اینترنت هم متصل میشه.
نقل قول:
نه مودمم وايرلس داره و ميخوام با گوشيم كه n95 (وايرلس داره ) بهش وصل شمو از اينترنت adsl رو موبايلم استفاده كنم
اینم سه تاپیک خوب که میتونی ازشون بهره کافی رو ببری و جوابت رو پیدا کنی (گمان کنم دومی برای شما بهتره):نقل قول:
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=89839
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=30715
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=379871
منظورتون از اینکه توی خود مودم تعریف کنم چی؟نقل قول:
هیچ کاری نمیشه کرد که در حالت ppoe بتونیم خودمون کانکت و دیس کانکت کنیم؟
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
مرسی این مورد {در قسمت IGMP V2 , Multicast رو انتخاب کن} برای چی؟چون وقتی روی این مورد گذاشتم باز کار نکردنقل قول:
مثل حالت bridge نه نمیشه ولی یه راهی هست بتونی دستی کانکت و دیس کانکت بشی میتونی از منوی intrface setup بعدش internet قسمت status اینترنت رو active و deactive (کانکت و دیس کانکت)کنید.نقل قول:
درمورد وایرلس از همون منوی intrface setup بعدش wireless پایین صفحه مک ادرس سسیستم مورد نظرتون رو وارد کنید به شرطی که قسمت بالاییش رو active کرده باشید.
حالا با ppoe وصل هستید ؟؟نقل قول:
]چراغ adsl یا internet شما روشنه؟؟؟
چون هر دفعه که pc رو خاموش و روشن میکردم نمیتونستم به net وصل بشم زنگ زدم شرکتی که ازش adsl گرفتم گفتم انگار چند تا pc تو خانه باشه و هر دفعه با یکیش کانکت میشید در صورتی که این طوری نبود ,یا باید هر دفعه زنگ میزدم و کامپیوتر رو register میکردن یا از bridge به ppoe تغییر حالت میدادمنقل قول:
الان مشکلی نیست با ppoe میتونم وصل بشم ولی در کلbridge بهتر بود.:20:
منظور از ریجستر کامپیوتر چیه؟نقل قول:
به من گفتم هر کامپیوتری که بخواد کانکت بشه یه جوری به سیستمشون میشناسونننقل قول:
انگار register اش میکنن
اشتباهی ارسال کردم ببخشید
سلام.من فک می کنم بدونم مشکل چیه.:13:نقل قول:
یعضی شرکت ها مثل صبانت، همون طور که توی سایتش هم توضیح داده،در حال پیش فرض اجازه ی اتصال با یک mac address رو میده.که دلیلش اینه که فقط با همون سیستمی که دفعه ی اول براش تعریف می کنید (یعنی سیستم خودتون!) بتونید از اینترنت استفاده کنید، و کسی نتونه از اینترنت شما سوء استفاده کنه! مخصوصا که وایرلس هم فعال باشه و پسوردش 12345 باشه!!:31: لذا وقتی شما کانکشن رو از pppoe به bridge تغییر بدی این قابلیت مک آدرس اجازه ی اتصال بهت نمیده!چون فک می کنه این یه سیستم دیگس! شما کافیه با پشتیبانی شرکتی که ازش خدمات میگیری تاس بگیری و مشکل رو بگی که دو تا راه حل داره. 1.کلاً مک آدرس رو برات غیر فعال کنن.که مثلا صبانت یه فرم باید پر کنی و با فکس یا میل بفرستی شرکت، که مسئولیت عواقبش:18: رو (که اگر کسی از اینتنت شما استفاده کنه) بر عهده بگیری!!
2.مک آدرس رو برات ریست کنن. که البته اگه بازم نوع کانکشن رو از pppoe به bridge تغییر بدی دوباره همین مشکل پیش میاد! و باید دوباره با پشتیبانی تماس بگیری و ...
در ضمن دوستان توجه کنند که به خاطر همین قابلیت مک آدرس که گفتم بعضی شرکت ها به صورت پیش فرض فعال میذارن، ممکنه تو کانکت شدن به وسیله ی وایرلس هم دچار مشکل بشید، که تماس با پشتیبانی مشکل رو حل میکنه. البته اگر پشتیبانی پاسخگو باشه!:27: پشتیبانی صبانت که من استفاده می کنم نسبتاً خوبه. 9 بار بگیری دهمیش جواب میدن:31:
شما مطمئنی کانکشنت رو pppoe تنظیم کردی؟:18: اگر این طوری باشه اصلاً وقتی بخواین خودتون دستی:31: کانکت شین نمیشه!!! این که شما میتونی این طوری کانکت شی، معنیش اینه که کانکشنت bridge هست.به نظرم اول یه بار دیگه طبق دستوری که توی صفحه ی اول، دوستمون لطف کرده آموزش داده، یعنی همون استفاده از quick start و... تنظیمات رو انجام بده.اگه تنظیمات رو اعمال کردی و با کابل lan شبکه رو شناخت ولی کانکت نشد، معنیش اینه که قبلا روی bridge بودی و شاید الان مجبور شی با پشتیبانی یه تماس بگیری که مک آدرس رو برات ریست کنن:19:.نقل قول:
البته اینکه کانکشنت الان bridge هست یا pppoe ، میتونی از این جا هم چک کنی.توی آدرس بار مرورگرت 192.168.1.1 رو وارد کن تا وارد صفحه ی تنظیمات مودم شی. این قسمت برو و نوع کانکشنت رو ببین.interface setup>>>>>internet>>>>ISP
اصلاح می کنم! از این جا بری نوع کانکشنتو چک کنی ممکنه اشتباه نشونت بده! چون من use o pass رو تو این جا عوض کردم، تو کانکشنم اعمال نشد!!! از همون quick start برو چک کن.
سلام ، من این مودم تازه خریدم ولی درایورش نصب نمیشه و ارور می ده !
تمام چراغ هایی که گفته روشنه ولی وقتی می خواد نصب بشه ، می گه :
The network cable is unplugged
1.please check the network connectivity
2.please check the model of your router
خواستم برم از سایت خود tplink دانلودش کنم که اونم کار نکرد !
در ضمن من چجوری باید روی این مودم پسورد بزارم از طریق 192.168.1.1 ؟
درایو نمیخواد اصلا ! با کابل شبکه وصلش کنید به کامپیوتر و طبق دستور پست اول همین تاپیک برید جلو !نقل قول: