بازی شر زنده به لیست اضافه شد.
دوستان تا آخر این هفته سعی کنن بازیهاشون رو کامل کنند.
شاید مجموعه کامل شد و سطحش بالا بود ببرمش بنیاد.
خوشبختانه این محموعه همه بازیها تو یک سطح هستند و بازی سطح پایین نداریم.
Printable View
بازی شر زنده به لیست اضافه شد.
دوستان تا آخر این هفته سعی کنن بازیهاشون رو کامل کنند.
شاید مجموعه کامل شد و سطحش بالا بود ببرمش بنیاد.
خوشبختانه این محموعه همه بازیها تو یک سطح هستند و بازی سطح پایین نداریم.
بازی توپ و گل رو گفتید که اضافه میکنم!:46:
آهان امید جان شرمنده یادم رفت !
بازی توپ وگل هم به لیست اضافه شد.
آقا مجموعه رو می خوام تحویل بدمها . چی شد پس
منتظر جواب چند تا از دوستان هستم.
پرویز جان : لینک بازیت رو قرار شد بزاری که هنوز خبری نیست
امید جان : پیغامت رو مثل اینکه چک نکردی من نمی تونم فایل رو اکسترکت کنم.
کیان جان : قرار بود بازیت رو برسونی پس چی شد .
دوستان یک تاریخی رو برای تموم شدن کارشون به من بدهند که بدونم تا کی باید صبر کنم
با تشکر
من قبل از تموم شدن هفته میدم. یه بازی استراتژی هم دارم میسازم که اگه بر کنی تا دو هفته دیگه تمومه.نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تا دو روز آپ نکردم آدرس خونه تون بده تا پست کنم خونه تون مهدیار جان
به دو هفته دیگه نمی رسه . همین بازی اول رو برسونی خیلی خوبه.نقل قول:
من قبل از تموم شدن هفته میدم. یه بازی استراتژی هم دارم میسازم که اگه بر کنی تا دو هفته دیگه تمومه.
خوبه . پس منتظرم.نقل قول:
اگه تا دو روز آپ نکردم آدرس خونه تون بده تا پست کنم خونه تون مهدیار جان
اگه نشد آدرس خونه تون برام pmکن
اقا واقعا دستتون درد نكه عالي اگه اين مجموعه بتونه منتشر بشه ميشه يه محرك واسيه تمام بازي ساز هاي حرفه اي و مبتدي
اگه جايي تو بنياد يا .......... گير كردين واسه مجوز شايد بتونم واستون كاري كنم پس هرجا كمك خواستين به من بگين
اوميد وارم هرچه زودتر اين مجموعه بياد بيرون
راستي يه پيشناهاد شما مي تونيد حق انتشار اين بازي رو به يه شركت بفروشيد اونوقت ديگه لازم نيست نگران ضرر بازي باشيد
روش فكر كنيد
ممنون دوست عزیز . احتمالا به شرکت بفروشم که دیگه نگران ضرر نباشیم. به بنیاد هم امیدی نیست.نقل قول:
قا واقعا دستتون درد نكه عالي اگه اين مجموعه بتونه منتشر بشه ميشه يه محرك واسيه تمام بازي ساز هاي حرفه اي و مبتدي
اگه جايي تو بنياد يا .......... گير كردين واسه مجوز شايد بتونم واستون كاري كنم پس هرجا كمك خواستين به من بگين
اوميد وارم هرچه زودتر اين مجموعه بياد بيرون
راستي يه پيشناهاد شما مي تونيد حق انتشار اين بازي رو به يه شركت بفروشيد اونوقت ديگه لازم نيست نگران ضرر بازي باشيد
روش فكر كنيد
ما همچنان اندر خم ارسالیم
من در حال انجام کارهای نهایی ( ساخت اتوران ، مرتب سازی بازی ها و ...) مجموعه ام . گرچه هنوز تعدادی از مشکلات بر طرف نشده.
ولی خوب مجبورم مجموعه رو همین طوری بفرستم بره.
آقا کی فرستاده میشه
سلام
مدیر تیم :AFM RAYAN
سازنده بازی :WAR ARMAGEDDON(جنرال 3 ارتش ایران)
از تمام دو ستانی که توانایی همکاری در ارتقائ موتور بازی(SAGE)
را دارند
تقاضای همکاری می کنیم
ار تباط با ما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:WWW.AFM-RAYAN.IR
اتوران تکمیل شده . بزودی میدمش به شرکتنقل قول:
آقا کی فرستاده میشه
]نقل قول:
سلام
مدیر تیم :AFM RAYAN
سازنده بازی :WAR ARMAGEDDON(جنرال 3 ارتش ایران)
از تمام دو ستانی که توانایی همکاری در ارتقائ موتور بازی(SAGE)
را دارند
تقاضای همکاری می کنیم
ار تباط با ما:
[email]MANSORI54@YMAIL.COM[/email
عزیز این موضوع ربطی به این تاپیک نداشت برای همکاری باید یک تاپیک جداگانه بزنی
آقای جهانگیری : منظور شما از بزودی یعنی چند روز یا ماه دیگه ؟ نکنه مشکلی پیش اومده خدایی نکرده .
خیر عزیز منظور من همان چند روز است . متاسفانه شرکت پخش کننده درگیر نمایشگاه رسانه های دیجیتال شده و قرار شده تا امروز یا فردا مجموعه رو ببرم براشون. امروز که من دانشگاه باید برم فردا براشون می برم.نقل قول:
آقای جهانگیری : منظور شما از بزودی یعنی چند روز یا ماه دیگه ؟ نکنه مشکلی پیش اومده خدایی نکرده .
خوب امروز بلاخره یک جلسه 2 ساعته با شرکت پخش داشتم. به ازای هر باگ داخل بازیها من می موندم و شرمندگی:2:
از شانس من هم هر بازی می اومد به یک باگی یا سوتی می خورد. بازی پادشاه خیابان ها خیلی ایراد داشت از جمله تموم شدن خیابان ها ، گیرکردن های الکی تو مپ و ... که این بازی بیشتر تو چش می زد . یه جورایی ناقص به نظر می رسید.
بعضی چیزها هم سوتی بود مثل نوشته های که باید تو سازندگان می اومد نه اول بازی .
من خودم بارها تاکید کرده بودم که بازیتون لازم نیست پیچیده باشه ولی باگ های ابتدایی نداشته باشه.
یکسری بازیهای دیگه هم بودن منجمله بازی شیطان زنده که اصلا نتونستند تو بازی تکون بخورند و 2 دقیقه بیشتر از این بازی ببینند. که من قبلا به سازنده اش هم این رو گفته بودم.
در کل اون چیزی که انتظار داشتند نبود. بازیهای خوب هم به خاطر نقص بعضی بازیها انطور که باید دیده نشدند. 6 تا 7 بازی رو کلا دیدند.
درسته که این بازی ها موقعی که رایگان هستند خیلی خوبند ولی وقتی می خواد کسی براش پول بده خیلی از مشکلات دیده می شوند.
حتی ممکنه که چند تا از بازی ها به درخواست شرکت حذف بشه تا به کیفیت مجموعه لطمه نخوره .
به هر حال گفتند که باید مجموعه یک بررسی کلی بشه که تا هفته آینده خبر قطعی اش رو به من می دهند.
خیلی ممنون
تاجر کوچولو هم تست شد؟ :31:
چون من اسمم رو اول بازی زده بودم :20:
خوب حالا کدوم بازی ها رو قبول کردن ؟
قبول نکردند فدای سرت بی خیال.
دوستان عجله نکنید گفتم که تا هفته دیگه خبرش رو می دن.
نه منظورم بازی شما نبود. تاجر کوچولو هم تست شد و جالب اینکه رئیس شرکت با بازی خیلی حال کرد چون قبلا بازی کارتیش رو دیده بود. نمی دونستم بازیت رو از روی یک بازی کارتی درست کردی. ولی اینکه بازی دکمه خروج نداشت یکم ضد حال زد.نقل قول:
خیلی ممنون
تاجر کوچولو هم تست شد؟
سلام
آقای جهانگیری یه فرصت میتونی از شرکت بگیری مثلا یکی دو روز یا بیشتر تا بچه ها منجمله خودم ، ایراد بازیهاشون رو بگیرن؟
فقط زودتر جواب بدید.
ممنون
آقا ، مشکل زامبی های اول بازی رو حل کردم . هر چند اگر کسی بازیخور باشه ، سختی این قسمت اصلا براش اهمیت نداره.
دیگه کجاش رو اصلاح کنم؟ اون رئیس شرکت به کجاش گیر می داد؟
بله بازی از روی بازی کارتی به همین اسم ساخته شدهنقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلیاتش از اون بود ...
و اینکه فقط در شهر دکمه خروج نیست در نقشه هست (سمت چپ بالا -> منو) ...
بهرحال اگر خواستن واسشون 3 رو هم میسازم :31:
مرسی بابت زحماتت :10:
گفتم تا یک هفته دیگه وقت هست که خبرش رو می خوان به من بدن . اصلا ممکنه به بعضی بازیها ایراد بگیرن و بگن که رفعش کنیم.نقل قول:
سلام
آقای جهانگیری یه فرصت میتونی از شرکت بگیری مثلا یکی دو روز یا بیشتر تا بچه ها منجمله خودم ، ایراد بازیهاشون رو بگیرن؟
فقط زودتر جواب بدید.
ممنون
بقیه سوالهات رو هم تو پیغام خصوصی جواب دادم.
سلام
به جز 2-3 نفر بقیه نمیدونن بازی دزدان دریایی هم برای منه/گفتم همه بدونن.
میخواستم بدونم ایراد و باگی چیزی دیده نشده تو بازی من؟؟؟
البته میدوم ایراد داره ولی کلاً نظرشون چی بود در مورد بازی من؟؟؟
راستی آقای جهانگیر لینک اینجا رو نداده بودین به من و با توجه به عظمت این انجمن اصلاً حالش نبود بگردم دنبالش برای همین هی نامه میزدم براتون(منظورم اینه که ببخشید)و البته همین لینک هم از آقای امیر رضا گرفتم که دیگه سر شما شلوغه مزاحمتونم نشده باشم دیگه.
پرنس جان تو پادشاه خیابان ها دقیقا تو کجاهاش گیر می کرد می خواهم اگه بتوانم اصلاح کنم و سرباز وطن و هسته جنگ مشکلی نداشته اند
پرنس جان وضع دارک کیوب چه طور بود؟
عزیز من نمی دونستم لینک این تاپیک رو نداری . چون همیشه تو ردیف های بالایی انجمن هست. از خودم هم می پرسیدی بهت می گفتم . منظورم این بود که خبرها رو تو تاپیک می زنم که همه بدونند و گرنه شما هر چند بار که دوست داشتی به من نامه بده.نقل قول:
سلام
به جز 2-3 نفر بقیه نمیدونن بازی دزدان دریایی هم برای منه/گفتم همه بدونن.
میخواستم بدونم ایراد و باگی چیزی دیده نشده تو بازی من؟؟؟
البته میدوم ایراد داره ولی کلاً نظرشون چی بود در مورد بازی من؟؟؟
راستی آقای جهانگیر لینک اینجا رو نداده بودین به من و با توجه به عظمت این انجمن اصلاً حالش نبود بگردم دنبالش برای همین هی نامه میزدم براتون(منظورم اینه که ببخشید)و البته همین لینک هم از آقای امیر رضا گرفتم که دیگه سر شما شلوغه مزاحمتونم نشده باشم دیگه.
اول کار می خواست سوار ماشین بشه به یکجاهای نامرئی گیر می کرد.نقل قول:
پرنس جان تو پادشاه خیابان ها دقیقا تو کجاهاش گیر می کرد می خواهم اگه بتوانم اصلاح کنم و سرباز وطن و هسته جنگ مشکلی نداشته اند
همه بازیهای تست نشدند . این یک هفته وقت رو هم برای همین گذاشتند که بازی ها رو کامل تست کنند.نقل قول:
پرنس جان وضع دارک کیوب چه طور بود؟
سلام دوستان
Prince جان این بازی من رو هم میزاشتی تو مجموعه دلم نشکنه !
لینک دانلودش تو تایپیکم هست . البته اون لینک دانلود مال نسخه ایه که هنوز کامله کامل نشده ولی خوب اگه مشکلی نیست با همون سر کنید چون دیگه نمیتونم نسخه جدیدرو اپلود کنم ! البته اگه کار تموم شده و اتوران سازی کردی و ... که هیچی . مثل اینکه دیر رسیدم :19:
کجا بودی عزیز من که بهت پیغام داده بودم که می خوای بازیت رو تو مجموعه بزارم. فکر کنم تو تاپیک خودت بود.نقل قول:
سلام دوستان
Prince جان این بازی من رو هم میزاشتی تو مجموعه دلم نشکنه !
لینک دانلودش تو تایپیکم هست . البته اون لینک دانلود مال نسخه ایه که هنوز کامله کامل نشده ولی خوب اگه مشکلی نیست با همون سر کنید چون دیگه نمیتونم نسخه جدیدرو اپلود کنم ! البته اگه کار تموم شده و اتوران سازی کردی و ... که هیچی . مثل اینکه دیر رسید
اتوران ساخته شده ولی هنوز ok نشده . یک کاریش می کنم.
اون نسخه که من دانلود کردم تا جای اون لوله ها که می پیچند بیشتر نمی شه رفت توپ می افته پایین.
کدوم پیغام !؟!نقل قول:
کجا بودی عزیز من که بهت پیغام داده بودم که می خوای بازیت رو تو مجموعه بزارم. فکر کنم تو تاپیک خودت بود.
اتوران ساخته شده ولی هنوز ok نشده . یک کاریش می کنم.
اون نسخه که من دانلود کردم تا جای اون لوله ها که می پیچند بیشتر نمی شه رفت توپ می افته پایین.
دستت طلا
اون لوله ها رو میشه رد کرد ولی یکم سخته . تو نسخه جدید درست شده ولی متاسفانه نمیتونم اپلودش کنم . شاید هم تونستم ولی توی این هفته !
این باگ نیست پرنس اول مرحله باید حتما بشکه ها را بزنی بعد خودش می گفت بهتره یک دوری بزنیم با کلیک F سوار ماشین می شد.
پرنس جان دارک کیوب برای اجرا به یکسری برنامه مثل فیزکس درایور نیاز داره ها باید کنارش باشه وگرنه رانتایم میدهنقل قول:
اینم لینک مربوط به بازی دزدان دریایی که گفته بودم و الان هم تو لیسته:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5550594#post5550594
می دونم . بعد از اینکه گفت یک دوری بزنیم گیر می کرد به اطراف ماشین. حدودا با فاصله یک متر با ماشین.نقل قول:
این باگ نیست پرنس اول مرحله باید حتما بشکه ها را بزنی بعد خودش می گفت بهتره یک دوری بزنیم با کلیک F سوار ماشین می شد.
خیالت جمع اکثرا دارن.نقل قول:
پرنس جان دارک کیوب برای اجرا به یکسری برنامه مثل فیزکس درایور نیاز داره ها باید کنارش باشه وگرنه رانتایم میده
با تشكر از ذوق و علاقه دوستان:20:
خبر جدید اینکه من دیروز زنگ زدم شرکت. الان مشغول کارهای نمایشگاه الکامپ هستند و ظاهرا نرسیدن کامل مجموعه رو تست کنند.
منتها من پیگریم تا دو سه روز دیگه خبرش رو بگیرم.
این نمایشگاه ها هم تموم نمی شه ما به کارمون برسیم.
خوبه دیگه اگه اینجوریه که اصلاً بگین عرضه نمیشه دیگه(شوخی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم مگه شرکت کوچیکیه که وقتی نمایشگاه میشه همه رو میبرن نمایشگاه؟؟؟
دو نفر اضافه ندارن که بقیه نمایشگاهن اینا تست کنن؟؟؟
یا شاید پروژه مهمه خود مدیر عاملش میخواد تست کنه سر وقت اینکار رو میکنه!!!
راستی اصلاً عرضه کننده کیه؟؟؟یعنی کدوم شرکته؟؟؟