نقل قول:
من خودم زیدان رو از مسی و مارادونا بیشتر قبول دارم
ببین دوست من اولا مارادونا ومسی وزیدان همگی اجنبی هستند و همگی ما رشون تعصب خاصی نداریم
همه ما هم بازیهای زیدان رو دیدیم هم مسی ولی متاسفانه تو دوره مارادونا نبودیم که ببنیم چه نکرده ، در مورد مارادونا همین رو بگم که هر کی کارتون رویایی فوتبالیست هارو دیده مارادونا رو هم دیده !!!!
منم اول هیچی نمیدونستم در مورد مارادونا ، اما واقعا هر کس بازیهاش رو ببینه نمیدونه از تعجب این بشر چی بگه !!
نقل قول:
اما انصافا مسی تو این سن و سال کم واقعا اعجوبه ایه... کم بازیکنی پیدا میشه که تو این سن کم این همه افتخارات داشته باشه
مارادونا هم تو همین سن مسی تو بارسا بوده و همه کار ها رو کرده با این تفاوت که عالی تر بود هر چند مسی هم عالی هست
نقل قول:
مارادونا هم واقعا در عصر خودش فوق العاده بود
مارادونا مردی برای همه دورانها هست و به قول خود مسی تا ملیونها سال دیگه کسی جاش رو نمیگیره
نقل قول:
اما به نظر من چیزی که زیدان و مسی رو برتر از مارادونا جلوه میده، شخصیت، اخلاق و زندگی شخصی اون هاست، شاید اگه یه نظرسنجی بزارن و بگن بین این سه نفر کدومشون محبوب تره، مارادونا آخر بشه
من کاری به محبوبیت ندارم ، اما به لحاظ فنی مارادونا تک هست بدون شک
.......
تو اخرین بازی مارادونا که بازی خداحافظیش هم بوده یه ورزشگاه 1200000 نفری تماشاگر اومده بوده وهمه از پیر جوان و... گریه کردن وسر رو پایین انداختن و کف زدن چون دونستن تا ابد این اسطوره تکرار نخواهد شد ، مارادونا تا حالا که من تو جریانم 3 تا سرود براش خوندن
مارادونا بهترین بازیکن تاریخ جهان