100 درصد منچستر
Printable View
100 درصد منچستر
من خودم رئالیم و تو نظر سنجی منچستر انتخاب کردم که کم نیاره ولی میدونم بارسلونا قهرمان میشه تا وقتی مسی هست.
مگه اینکه مس(ص)دوم بشه که امیدوارم بشه.
میلان ما که حذف شد .
امیدوارم آرسنال قهرمان شه ولی فکر کنم بارسا شانسش از همه بیشتره.
رئال قهرمانه فوراور ( اییییییییییییییی خدا )
1- یه جوری نیست, کاملا باز و اغلب تهاجمیه که تکنیک هم توش موج میزنه. عبارت شناور هم تعریف خوبیه. زیبایی همچین فوتبالی رو حرفه ای ها هم انکار نمی کنند! شاید شما بیشتر با آماتورها سر و کله زدید اما گزارش بازی های بارسلونا که توسط کارشناسان خارجی و داخلی نوشته و گفته میشه به وضوح این قضیه رو نشون میده.نقل قول:
2- اون "طوری" که در مورد منچستر نوشتید موضوعش فرق داره. خوب بارسلونا هم جدا از فوتبال زیبایی که ارائه میده تاکتیک داره که میشه توضیح داد تا بفهمی چقدر خوب بوده. تیم های دیگر هم همینطور. در واقع در مورد زیبایی خود بازی منچستر ننوشتید. شایدم نیست که بنویسید.
3- نقش بارسلونا در اون بازی از دید شما چی بود؟
"افتخار به نباختن تاکتیک در مقابل بارسلونا" صحبت عجیبیه. اول اینکه اغلب تیم ها مغلوب قدرت تهاجمی این تیم و مهارت های بازیکنانش میشن, نه تاکتیک. تفکر بارسلونا حمله است و بازیش مشخصه. حیله های تاکتیکی هم مخصوصا اونایی که منفی تلقی میشن در بازیش دیده نمیشه. دوم اینکه اگر بازی رو درست به یاد بیارید اتفاقا منچستر یونایتد تاکتیکی هم کم آورد و نمیشه برای دلخوشی بگید اشتباه بازیکنان بود. بازیکنان منچستر با اون برنامه حتی نمی تونستن توپو از بارسلونایی ها بگیرن یا کمی حفظش کنن و بیخودی میدویدن. اونم مقابل سبک بازی همیشگی بارسلونا که سورپرایز نبود. البته از من بپرسید تاکتیک و اشتباه فردی رو بزاریم کنار. بارسلونا واقعا قدرتمندتر بود. هم تیمی و هم انفرادی.
هوادار متعصب تیم دیگر شاید در ظاهر علیه بارسلونا صحبت کنه اما درون خودش که آگاهه. همین جمله شما که منچستر جلوی بارسلونا تاکتیکی کم نیاورد. مگه قرار بود کم بیاره؟ این اعتراف به قدرت بارسلونا نیست؟ خوبه که صادقانه می نویسید. حتی شما به عنوان یک هوادار منچستر و متنفر شدید از بارسلونا, نمیگید منچستر تاکتیکی برتر بود و به کم نیاورد قانعید. بگذریم که تاکتیک از اندیشه مربی نشات میگیره و اگر از نظر شما تاکتیکی برابر بودن حتما باید برعکس می نوشتید. به این صورت که گواردیولای جوان در مقابل فرگوسن کم نیاورد.
////////////////////////////////////////
شمارو نمی دونم اما تنفر اخیر بعضی ها از بارسلونا بخاطر موفقیت (در نتیجه قدرت) و محبوبیت (در نتیجه بازی زیبای) این تیم هست. مخصوصا هوادارن تیم های انگلیسی که این مدت بارسلونا حریفشون شده. شما مثلا رئال رو در نظر بگیر. 6 ساله در قهرمانان بالا نیومده و به انگلیسی هم حسابی حال داده. همین سال قبل لیورپول با 5 گل دبلش کرد. خیلی ساده است, شما از تیمی که حرفی برای گفتن نداشته باشه که متنفر نمیشی! باید اون تیم برات مهم باشه و ارزشش رو داشته باشه. فقط بازی ها هم نه, کلا مطرح بودن. مثلا در رنکینگ فقط بارسلوناست که بالای چلسی و منچستر یونایتد قرار گرفته.
در همین نظرسنجی به تعداد نظرهای این چنینی دقت کنید: "فقط بارسلونا نشه." به هر حال بزرگی در مخالفت هم دیده میشه. هر چقدر موفقیت و محبوبیت یک تیم بیشتر بشه مخالفانی هم پیدا میکنه. خود منچستر هم بخاطر آمادگیش, موفقیت هاش یا مسائل دیگه همچین وضعیتی رو داره.
Needless to say everyone knows
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40:
:40::40::40::40:MANCHESTER
UNITED:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40:
اینتر Internazionale
just calm down boy :10:نقل قول:
این چیزا عادیه ، هر سال هر تیمی اوج بگیره هوادار های بقیه ی تیمها ازش متنفر میشن ، برای مثال من که یونایتدی هستم ! یا اونایی که طرفدار چلسی هستن ، بازی پارسال رو هیچ وقت فراموش نمی کنن.
، فعلآ هیچی معلوم نیست ، امسال جدآ سخت ترین سال برای پیش بینی قهرمان هست ! :13: تشخیصش جدآ سخته ، البته اگه نخوایم سطحی بهش نگاه کنیم.
آخ گفتی...نقل قول:
میلان ما که حذف شد.
عیب نداره ولی عشق دوم ما هست یعنی بارسلـــــونــــــا
سخت نگیر! من اینقدر پست دیدم که زدن "فقط منچستر قهرمان نشه" که حد نداره...نقل قول:
در همین نظرسنجی به تعداد نظرهای این چنینی دقت کنید: "فقط بارسلونا نشه."
ضمنا این طبیعی هستش که تیم های نایب قهرمان یا تیم هایی که توسط قهرمان حذف شده باشند، از تیم قهرمان متنفر باشند... اما این دلیل بر این ضعف تیم قهرمان نیست... (چقدر از واژه قهرمان استفاده کردم!!:دی)
حالا که حرف بارسا هستش یه چی بگم... من خودم از سبک بازی بارسا بدم میاد، ولی اون رو به عنوان یه تیم قوی که مربی و بازیکنان خوبی داره قبول دارم...
یاعلی:11:
اکثر اسپانیایی ها امیدوارند تا بارسلونا بتواند با قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، افتخار دیگری را برای فوتبال این کشور کسب کند.
سایت گل - روزنامه آ.اس که به طرفداری اش از رئال مادرید شهرت دارد، گاهی وقتها اخباری مملو از احساسات را با هدف تخریب بارسلونا و یا پر و بال دادن به موفقیتهای رئال مادرید را منتشر می کند. ولی این بار نسخه دیجیتال این روزنامه، نظرسنجی جالبی را قرار داده است. در بخشی از وب سایت روزنامه آ.اس این نظر سنجی قرار داده شده و سوال آن بدین ترتیب است که هواداران تیم مادریدی که مخاطبان اصلی این سایت هستند، اعلام کنند که به نظر آنها چه تیمی در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی خواهد رسید و نکته جالب توجه اینجاست که 63% از شرکت کنندگان در این نظر سنجی اعلام کرده اند که به نظر آنها بارسلونا در ماه می موفق خواهد شد تا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو، جام قهرمانی را بالای سر ببرد. نتایج تقریبی این نظرسنجی بدین ترتیب است:
بارسلونا = 63%
منچستر یونایتد = 20%
اینتر = 7%
آرسنال = 4%
بایرن مونیخ = 2%
بوردو = 2%
لیون = 1%
زسکا مسکو = 1%
کد:http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/03/22/1843374/%D9%88%D9%82%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D9%87%D9%86%D8%AF
2010/3/22
به نظر من امسال بارسلونا نمیشه آخه هیچ وقت دو سال پیاپی هیچ تیمی قهرمان نشده البته میدونم ربطی نداره ولی همیشه تیم هایی بودن که دو سال پیاپی خیلی خوب کار کردند اما نتونستن هر دو سال این جام رو ببرن
درسته ... هیچ تیمی تا الان دوبار پیاپی نتونسته قهرمان بشه ... بهترین رکورد ماله منچستر بوده که بعد از قهرمانی سال بعدش تونسته نایب قهرمان بشه (همین فصل قبل)... تو سال های دیگه مدافع عنوان قهرمانی حتی به نیمه نهایی هم نمی رسیده ! البته این مال چمپیونز لیگ هست !لیگ قهرماناننقل قول:
اما تو جام باشگاهای اروپا که تیم های کمتری حضور داشتند و زیاد حرفه ای نبود بعضی از تیم ها سابقه ی 5 قهرمانی پیاپی رو هم داشتند !
دوست خوبم nw_nk جواب خوب و كاملی داد.فقط یه قسمت موند اونم اینجاست :نقل قول:
میتونی واسم طرفدار آماتور و حرفه ای رو تعریف کنی؟!نقل قول:
منظورت بازی رفته دیگه؟!نه ، اصلا همچین نظری ندارم.احتمال مساوی شدن بازی خیلی کمه...نقل قول:
====================
نقل قول:دوستان تا جائیکه من می دونم رئال 5 بار متوالی تونسته لیگ قهرمانان رو فتح کنه...نقل قول:
البته به عنوان یه بارسائی نباید میگفتم:31:!
منم نمی خواستم بگم :دینقل قول:
دوستان تا جائیکه من می دونم رئال 5 بار متوالی تونسته لیگ قهرمانان رو فتح کنه...
البته به عنوان یه بارسائی نباید میگفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
البته اون مال زمانی بوده که هنوز لیگ قهرمانان اروپا با نام لگ قهرمانان اروپا شناخته نشده بود و نام اون کاپ اروپا بود... از فصل 92 - 93 به بعد که نام تورنومنت از جام اروپایی به لیگ قهرمانان اروپا تغییر نام پیدا کرد و از اون موقع هیچ تیمی دو بار متوالی قهرمان این مسابقات نشده...نقل قول:
دوستان تا جائیکه من می دونم رئال 5 بار متوالی تونسته لیگ قهرمانان رو فتح کنه...
نه میلاد جان... بهترین عملکرد از نظر تعداد دفعات پیاپی به فینال رسیدن و قهرمان شدن، از زمانی که نام این مسابقات به لیگ قهرمانان اروپا تغییر نام داده، برای میلان و یوونتوس هستش با 3 بار پیاپی به فینال رسیدن و هر کدام یک فینال رو قهرمان شدن. از فصل 98 - 99 به این ور هم بهترین عملکرد برای یونایتد بوده که دو بار پیاپی به فینال رسیده و یک بارش رو قهرمان شده...(البته طی این سال ها هم والنسیا هم مثل منچستر دو بار به فینال رسیده ولی قهرمان نشده...)نقل قول:
بهترین رکورد ماله منچستر بوده که بعد از قهرمانی سال بعدش تونسته نایب قهرمان بشه (همین فصل قبل)...
حالا حساب کنید اگه منچستر به فینال برسه و قهرمان بشه به عنوان اولین تیمیه که از سال 92 به بعد تونسته سه بار پیاپی به فینال برسه و دو بارش رو قهرمان بشه و اگر بارسا به فینال برسه و قهرمان بشه، اولین تیمی هست که بعد از سال 92 تونسته دو بار پیاپی قهرمان اروپا بشه...واقعا جالبه!
راستی منبع حرفایی که گفتم، لینک زیر هستش!:
یاعلی:11:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_European_Cup_and_UEFA_Champions_League_winners
البته منظور من مدافع عنوان قهرمانی ای بود بتونه نایب قهرمان بشه ! که فک کنم فقط منچستر بوده ...
مطمئنا سبک بازی منچستر هم طرفدارای زیلادی مثل من داره...و به خاطر همینم هست که هنوز پرطرفدار ترین تیم دنیاست..اینو دیگه نمیتونین کتمان کنید..اکثر این افراد که طرفدار من یو هستند هم که کارشناس نیستند...پس از زیبایی بازی منچستر خوششون اومده که طرفدارشن...پس اینطوری منچستر و بارسا رو مقایسه نکنید ک هانگار داری ابومسلم رو با بارسا مقایسه میکنین...نقل قول:
اون "طوری" که در مورد منچستر نوشتید موضوعش فرق داره. خوب بارسلونا هم جدا از فوتبال زیبایی که ارائه میده تاکتیک داره که میشه توضیح داد تا بفهمی چقدر خوب بوده. تیم های دیگر هم همینطور. در واقع در مورد زیبایی خود بازی منچستر ننوشتید. شایدم نیست که بنویسید.
افتخارم نباختن تاکتیک به بارسلونا نیست..افتخارم اینه که هیچ تیمی حتی بارسلون هم که اینقد خوب نتیجه میگیره نمیتونه از لحاظ بازی تاکتیکی من یو رو ببره..تو اون بازی هم منظورم از کم نیاوردن تاکتیکی اینه که از نظر تاکتیک ما بارسا رو بردیم...اگه دقت کنی میبینی که تقریبا 70 - 80 درصد زمان اون بازی توپ در اختیار بارسا بود و بیشتر از نصف بازی اونا تو یک سوم ما بودن...ولی اگه آمار رو ببینی میبینی که تعداد دفعاتی که دو تیم تونستن وارد محوطه حریف بشن و موقعیت به وجود بیارن تقریبا مساوی بود..این چیو نشون میده؟؟؟این که منچستر و بارسا هر کدوم رو نقطه قوتشون تاکتیکشونو چید هبودن..بارسا رو خط حمله و من یو تو خط دفاعش..و این که بارسا نتونه با دور زدن تاکتیک دفاعی من یو گل بزنه یعنی تاکتیکو باخته...چون 2 تا گلی هم که خوردیم کاملا روی اشتباه فردی بود مخصوصا گل دوم که فن درسار....:41:(تازه همه این شرایط در حالی بود که بازیکنای منچستر 20% بازی خودشونو همنشون ندادن..اگه خودشون بودن و مثل همیشه بازی میکردن که کار تموم بود...)نقل قول:
"افتخار به نباختن تاکتیک در مقابل بارسلونا" صحبت عجیبیه
ببخشید که همین 2 فصل پیش بود تو نیوکمپ پرسینگ کردین که مهاجماتون بیشتر از مدافعاتون وظیفه دفاعی داشتن..:27:نقل قول:
اول اینکه اغلب تیم ها مغلوب قدرت تهاجمی این تیم و مهارت های بازیکنانش میشن, نه تاکتیک. تفکر بارسلونا حمله است و بازیش مشخصه. حیله های تاکتیکی هم مخصوصا اونایی که منفی تلقی میشن در بازیش دیده نمیشه.
پس لطفا در مورد بارسا از تاکتیک منفی حرف نزنید که زیاد داره...البته در کنارش زیبایی حمله اونو میپوشونه...ولی من یو یکی از معدود تیم هایی که به ندرت توش پرسینگ میبینین...از معدود دفعاتشم همین بازی دیروز با لیورپول بود..
شما اونچنان میگی که من یو رو برده که انگار همیشه همینطوره..مثل اینکه فصل قبلش بود که تو 180 دقیقه بازی 4 بار تو محوطه ما اومدینا...اونوقت میگی همیشگی..نقل قول:
دوم اینکه اگر بازی رو درست به یاد بیارید اتفاقا منچستر یونایتد تاکتیکی هم کم آورد و نمیشه برای دلخوشی بگید اشتباه بازیکنان بود. بازیکنان منچستر با اون برنامه حتی نمی تونستن توپو از بارسلونایی ها بگیرن یا کمی حفظش کنن و بیخودی میدویدن. اونم مقابل سبک بازی همیشگی بارسلونا که سورپرایز نبود.
اینی هم که میگی توپو نمیتونست از بارزسا بگیرن دلیلش همون تاکتیک من یو تو اون بازی بود که توضیح دادم...
شما میگی از نظر تاکتیکی کم آورد بعد میگی چون نمیتونستن توپو از بارسلونایی ها بگیرن؟؟؟ این میشه تاکتیک و برنامه بازی؟؟اینکه میشه قدرت مهره ها..نه تاکتیک..تاکتیک به فرد یا بازیکن کاری نداره..
نقل قول:
همین جمله شما که منچستر جلوی بارسلونا تاکتیکی کم نیاورد. مگه قرار بود کم بیاره؟ این اعتراف به قدرت بارسلونا نیست؟
نقل قول:
حتی شما به عنوان یک هوادار منچستر و متنفر شدید از بارسلونا, نمیگید منچستر تاکتیکی برتر بود و به کم نیاورد قانعید
منظور از کم نیاوردن ،بردن تاکتیکه...که با وجود فرگوسن اصلا بعید نبود..نقل قول:
اگر از نظر شما تاکتیکی برابر بودن حتما باید برعکس می نوشتید. به این صورت که گواردیولای جوان در مقابل فرگوسن کم نیاورد
این جمله که "فقط بارسا قهرمان نشه" در مورد من یو خیلی بیشتر بوده...به خاطر ثباتش تو ایده آل بودن..ولی بارسلونا خودتم میدونی که افت و خیز زیاد داره...تازه تو اون لیگ ضعیف اسپانیا..اگه تو فشار لیگ انگلیس بود که ...نقل قول:
شمارو نمی دونم اما تنفر اخیر بعضی ها از بارسلونا بخاطر موفقیت (در نتیجه قدرت) و محبوبیت (در نتیجه بازی زیبای) این تیم هست
اون 2 سالی که متوالیا من یو بالای بارسا بود هم این حرفو میزدی؟؟حتی اون سالی هم که من یو قهرمان اروپا نشد من ویو اول بود...نقل قول:
مثلا در رنکینگ فقط بارسلوناست که بالای چلسی و منچستر یونایتد قرار گرفته.
فقط به یه سوال من جواب بدین شما:
تیمی که یه بازیکنش مصدوم شه 4-1 بخوره و بازیکنش برگرده 4-0 ببره اونم چند بار،تاکتیکیه یا بازیکن محور؟؟؟(رونالدینیو رو که یادتونه...)
اونوقت حال و روز من یو که بهترین بازیکن جهان تو سال رو از دست داده ولی حال روزش رو میتونید ببینین که رو اوجه..خود رفتن کریس رونالدو نشون میده که من یو بازیکن محور نیست و تاکتیکی و تیم محوره..
یعنی چی؟!چه ربطی داره؟!از اون حرفا بودا!نقل قول:
هربازی شرایط خودشو داره!
پس لابد توو بازی برگشت چون رونالدینیو بود تیم تونست 4 تا گل بزنه و تازه گل نخوره!چون حتما رونالدینیو دفاع هم کرده!
در تنفر از بارسا باهات شریکم .نقل قول:
در این مورد که حق منچستر باخت بود همونطور که در یک تاپیک دیگه بهش اشاره کردم و اتفاقا در حال مناظره ( :دی) با همین همکار انجمن و دوست خوبمون nw_nk بودم من هم به این نکته معترف بودم و اگه به آخرین پست تاپیک چلسی 0 اینتر 1 / صعود اینتر به ...... نگاه کنی میبینی که چقدر جمله بندیهامون هم شبیه همه ( هم در مورد بردن بارسا و هم در مورد 2-3 گل ) . اما دراین نکته که منچستر تاکتیک رو نباخت کاملا باهات مخالفم و غیر از همون 8 دقیقه اول دیگه منچستر حرفی برای گفتن نداشت ( که اونم همونطور که در همون تاپیک اشاره کردم به ریسک سر الکس بر میگشت نه بازیکنا و نحوه بازی تیم بعد از گل اول و نه حتی سر الکس که انتظار داشتم حداقل همون سر الکس فینال 99 باشه ) . به نظرم تنها تیمی که تونست از لحاظ تاکتیکی بارسا رو مغلوب کنه چلسی بود که اونم از نظر من فقط و فقط به خاطر حضور گاس هیدینک کبیر بود هرچند که برخی دوستان شاید به کوچینگ قوی گاس هیدینگ ( بطور خاص در بازی رفت) لقب ضد فوتبال اطلاق کنند ولی از نظر من شاهکار بود که توی نیوکمپ از بهترین بارسای تاریخ گل نخوری بدون شکست در برابر بارسا حذف بشی .
بارسا 28
منچستر 25
آرسنال 14
نتیجه نظر سنجی
فقط بایرن مونیخ!
ببین یه بار تحلیل کردم کسی نبود که جوابمو بده!چون تاپیک Closed شد...اجالتا این تفسیرمو داشته باشید که در جواب حرف دوست عزیزمون pcforlife که گفته بودن بزار بارسا بیاد بالا و در جواب یه سری دوستان دیگه که گفته بارسا اله و بله...البته در نظر داشته باشید که بارسا تقریبا تیمی ملی هستش و مقایسه اش با تیم های و یا کلاب ها دیگر اروپایی یه کار به نظر بیهوده میاد...بدلیل جدا بودن غیر مستقیم ایالت کاتالان و وجود حداقل 200 ورزشگاه آماده در این ایالت و غیرت و تعصب مردمش باعث شده که بازیکنایی مثل پویول و ژاوی و و البته سس فابرگاس رو بده بیرون که ظاهرا جزو بهترین ها هستند.حالا بماند که رنک فیفا در مورد بارسا چیه و یوفا چی میگه....:D
اینم تحلیلم:
دوستان عزیز منچستری مثل اینکه آبی اناری پوشان فنا ناپذیر رو با رنگ شاختار دونسک اشتباه گرفتن...!!!
بزارین یه تحلیل دور از تعصب بکنیم:
پارسال رو اگر یادتون باشه 2 تا نصیب منچستر عزیز شد...با این حال که منچستر پارسال موفق تر بود در حالی که کریس رونالدو و فن در سار رو در فینال داشت و رونی هم اون زمان بازیکن خوبی بود که هنوزم خوبه و محض اطلاعتون منچستر به دوچیزش وابسته ست:رونی و فرگوسن...اگر شناخت فرگوسن از بازیکناش و تعویض های به موقعش نبود و قدرت بدنی بالا و هوشیاری رونی نبود که دیگه منچستر فرقی با روبین کازان نداشت...چرا که 3 بازیکن نزدیک 40 سال در ترکیب منچستر یا به قول خودتون شیاطین سرخ(فقط رونی)در حال حاضر وجود داره و خودتون هم میدونین که گل ها رو کسی به غیر از رونی نمیزنه و گل های دیگرتون مثل گل اسکولز که میخواست با راست بزنه خورد به پای چپ و دیدای بدبخت هر چی زور زد نتونست بگیرش...!پس با یک تیم پیر و خسته که موتورش رونی و دروازبان با حال نامساعد داره و کریس رو در اختیار نداره دیگه میخواین بارسا رو که ولش کن حالا ما تیمی رو مثل اینتر رو مثال میزنیم.شما میخواین ببرین اینتر رو امسال؟؟؟حالا اونم اگر ببرین میرین توی شکم بارسا و خسته و ناامید بر میگردین!
من خودم واقعا جای شانس رو در فوتبال میزارم و اگر تیمم بارسا یا ا ث میلان حذف بشه میگم که شانس بوده یا اینکه مربی آ ث میلان نتونست از ستاره هاش استفاده کنه و یا اشتباه والدز بوده ولی دیگه شما ها دیگه انصافا بیخیال...پس به این نتیجه میرسم که شیاطین سرخ نه بلکه رونی شیطون با فرگوسن سرخ...
سعی کردم توی این پستم بی احترامی نکرده باشم و خواستار بخشش دوستان هستم اگر بی احترامی سهوی صورت گرفته و فقط نظر شخصی رو بیان کردم.
یا حق
دوستان ببخشید من زیاد حرف میزنم ولی بارسا مثل بچه م میمونه و مجبورم یه سری حقایق در موردش بیان کنم:
نکته اول:به نظر میرسه تنها تیمی که ستاره هاش از همه بیش تره بارساست.
نکته دوم:بازم میبینی که همون بارسا ی پر مهره اصلا خرید خاصی نداشته و همه و یا اکثر بازیکناش رو خودش ساخته.
نکته سوم:پیکه توی منچستر نیمکت نشین بود اومد بارسا غول دفاعی شد.ایبرا تا همین 2 ماه پیش گل هایی میزد که دروازهبان تقریبا با توپ میرفت توی دروازه مثل ضربه آزادش به سویا فکر کنم...همونی که عادل فردوسی پور به هیجان اومده بود از سرعت ضربه...همین ایبرا توی اینتر چیکار می کرد؟!!و غیره
نکته چهارم:ببین من کی گفتم شما زنده و من مرده که ببین همین مایکل بارتا ی 19 ساله چیزی مثل سس یا اتوو بشه...یا همین بویان یا جفرن.
***در مورد بحث تاکتیک هم تا حالا به نظرم پپ گواردیولای کبیر جلوی فرگوسن یا هیدینگ کم نیاورده جوری که اگر اخبار دنبال کرده باشین سر الکس فرگوسن میگه که جانشین احتمالی بعد از برای منچستر رو پپ گواردیولا بر می گزینم...
دوستان خواهشا با تحلیل و دلیل بریم جلو و الکی از سر باد شکم صحبت نکنیم...و لطفا بی احترامی ای به بقیه دوستان که طرفدار تیم های دیگه ای هستن نشه و کلا جوری بحث کنیم که منطقی باشه و دل کسی نشکنه.امیدوارم بحث کاملی از آب دربیاد
اتمام صحبت هام.
یا حق
چه حرفهای جالبی در این تاپیک زده میشه...
دوست من بیخیال... نظرات کارشناسی و سازنده ات رو برای خودت نگه دار ... این تیم بزرگترین بازیکن های دنیا رو در خودش جمع کرده و در تمام جهان طرفدار داره؛ شما هم با این حرفات نمیتونی کسی رو زیر سوال ببری یا خرابش کنی ...نقل قول:
کلا بارسا یه جوری بازی میکنه که هر کسی ببینه میگه واای عجب حرکاتی و این حرفا..واسه همین طرفدار آماتور زیاد داره
رها کنید این تیم رو حسودان!
سلام!!!
اول عید همگی مبارک!:31:
دوم: آغاز کل کل!:31::46:
مگه الان نداره؟نقل قول:
فن در سار رو در فینال داشت
بدت نیاد ولی حرفت در این حد مسخرست (البته با عرض پوزش) که من بردارم بگم بارسا هم به دو چیز وابستس، پپ و مسی!نقل قول:
منچستر به دوچیزش وابسته ست:رونی و فرگوسن...
ببخشید، کدوم سه بازیکن؟!!! اون هم 40 سال!!؟!!نقل قول:
چرا که 3 بازیکن نزدیک 40 سال در ترکیب منچستر
میگن آدمیزاد فراموشکاره واقعا راسته... ژانگولر جون (اسم کوچیکتو نمیدونم:دی) دو سال پیش همین اسکولز پیر و فرتوت حذفتون کرد...اوه اوه... شاید دو سال پیش اسکولز جوون بود...اینم هست... اصلا بیخیال!:31:نقل قول:
گل های دیگرتون مثل گل اسکولز که میخواست با راست بزنه خورد به پای چپ و دیدای بدبخت هر چی زور زد نتونست بگیرش...!
فکر کنم شما باید اینتر رو ببرین (اونم اگه به هم بخورین)!:دینقل قول:
شما میخواین ببرین اینتر رو امسال؟؟؟حالا اونم اگر ببرین میرین توی شکم بارسا و خسته و ناامید بر میگردین!
هرکی با پدیده ای به نام تی وی آشناست اینو میدون... برو نکته دو!نقل قول:
نکته اول:به نظر میرسه تنها تیمی که ستاره هاش از همه بیش تره بارساست.
زالاتان - سال حضور در بارسا 2009نقل قول:
نکته دوم:بازم میبینی که همون بارسا ی پر مهره اصلا خرید خاصی نداشته و همه و یا اکثر بازیکناش رو خودش ساخته.
ماکسول - سال حضور در بارسا 2009
سیدو کیتا - سال حضور در بارسا 2008
دنی آلوز - سال حضور در بارسا - 2008
پیکه - سال حضور در بارسا 2008
یحیی توره - سال حضور در بارسا 2007
تیری آنری - سال حضور در بارسا 2007
اریک آبیدال - سال حضور در بارسا 2007
گابریل میلیتو - سال حضور در بارسا 2007
تمام این بازیکنان بالا که بیشتر مواقع تو ترکیب اصلی بارسا هستند، از تیم های سابق خودشون که البته بارسلونای ب نبوده، با قیمت های نجومی خریده شدند و عضو بارسا شدند.
خیلی جالبه که هر کسی میخواد برتری پپ رو به رخ فرگی بکشه، جریان پیکه رو مطرح میکنه...نقل قول:
نکته سوم:پیکه توی منچستر نیمکت نشین بود اومد بارسا غول دفاعی شد.
سال 2004 وقتی این بازیکن اسپانیایی (کاتالانی) 17 سالش بود از تیم جوانان بارسا، قراردادی یک ساله رو با منچستر می بنده که بعد این قرارداد تمدید میشه... اون موقع تو پست پیکه غول هایی مثل فردیناند، سیلوستره و برون بودند... واسه همین فرگی از پیکه در سمت راست استفاده میکرد و مثل الان که رافائل تو منچستر تعویضی نویل یا اوشی هستش، اون هم تعویضی این دو نفر بود. در فصل 2006 - 2007 به صورت زاراگوسا میره و بعد از یک فصل به یونایتد بر میگرده و سال رویایی 2008 برای منچستر رقم میخوره و...
حالا شما در نظر بگیرید که کدوم مربی میاد مدافعان آماده و باتجربه و نه چندان مسن (برای مثال ریو فردیناند الان 32 سالشه) خودش رو بیخیال بشه و یه جوون رو بزاره جای اون ها؟ بالتبع وقتی به یه بازیکنی بازی نرسه، قطعا میره و عضو یه تیم دیگه میشه... تازه اگه باشگاش هم مشکل مالی داشته باشه که دیگه... الان شما نیگا کن... ریو فردیناند با مارکز و پویول همسن هستند، وقتی پیکه به بارسا رفت، مارکز افت کرد و پیکه جای اون رو گرفت... شاید اگه پیکه تو یونایتد می موند، با افت فردیناند (که شاهدش هستیم) پیکه جای اون رو می گرفت... می خوام بگم شما میای میگی پیکه تو منچستر نیمکت نشین بود و تو بارسا فیکس... ولی نمیای جوونی پیکه رو تو منچستر و شرایط منچستر رو بگی و حتی نمیگی که بارسا تیم شهر آبا اجدادیه پیکه است!!!!
کسی منکر موفقیت های گواردیولا نشده... من خودم خیلی قبولش دارم و حتی اگه جانشین فرگی هم بشه، باز هم خوشحال میشم...نقل قول:
اگر اخبار دنبال کرده باشین سر الکس فرگوسن میگه که جانشین احتمالی بعد از برای منچستر رو پپ گواردیولا بر می گزینم...
قربون همتون:11:
یاعلی
نه...با اومدن رونالدینیو شرایط و هماهنگی تیم کلا تغییر میکرد..بهش وابسته بود به عنوان یه ستون که کل نیمو به خودش نگه داره و اگه نبود کل تیم میپاشید..نقل قول:
پس لابد توو بازی برگشت چون رونالدینیو بود تیم تونست 4 تا گل بزنه و تازه گل نخوره!چون حتما رونالدینیو دفاع هم کرده!
لطفا کلی صحبت نکنید..حرفی برای گفتن نداشت تحلیل نیست...من نظرمو درباره تاکتیک من یو تو اون بازی گفتم..نقل قول:
اما دراین نکته که منچستر تاکتیک رو نباخت کاملا باهات مخالفم و غیر از همون 8 دقیقه اول دیگه منچستر حرفی برای گفتن نداشت ( که اونم همونطور که در همون تاپیک اشاره کردم به ریسک سر الکس بر میگشت نه بازیکنا و نحوه بازی تیم بعد از گل اول و نه حتی سر الکس که انتظار داشتم حداقل همون سر الکس فینال 99 باشه ) .
من بو هم 2 سال پیش حذفتون کرد..اگه اون بود،اینم هست..تازه بارسا تو 180 دقیقه خیلی افتضاح تر هم بازی کرد و کاملا ضد فوتبال بود تا گلای بیشتر نخوره...گذشته از این به پرسینگ اون بازی توجه کنید لطفا..نقل قول:
پارسال رو اگر یادتون باشه 2 تا نصیب منچستر عزیز شد...
اگه من یو به بازیکن وابسته بود بعد از رفتن کریس این اوضاع رو نداشت که آب از آب تکون نخوره...من یو یه تیم بازیکن محور نیست و تیم محوره..مثل خیلی های دیگه نیست که قبلا اشاره کردم...شما ژاوی و مسی و اینیستا رو از بارسا بگیری حرفی واسه گفتن ندارهنقل قول:
اگر شناخت فرگوسن از بازیکناش و تعویض های به موقعش نبود و قدرت بدنی بالا و هوشیاری رونی نبود که دیگه منچستر فرقی با روبین کازان نداشت...چرا که 3 بازیکن نزدیک 40 سال در ترکیب منچستر یا به قول خودتون شیاطین سرخ(فقط رونی)در حال حاضر وجود داره و خودتون هم میدونین که گل ها رو کسی به غیر از رونی نمیزنه و گل های دیگرتون مثل گل اسکولز که میخواست با راست بزنه خورد به پای چپ و دیدای بدبخت هر چی زور زد نتونست بگیرش...!پس با یک تیم پیر و خسته که موتورش رونی و دروازبان با حال نامساعد داره و کریس رو در اختیار نداره
این از اون حرفا بودا....خوشبختانه دوستم جوابتونو کامل دادن...تیمی که تمام مهره هاش مال خودشه و از جوونی اونجا بودن منچستره...فقط هرگریوز و فان در سار توی من یو ساخته نشدن..البته اونا هم تو تیمای قبلیشون اینقدر فروغ ناشتن...نقل قول:
بازم میبینی که همون بارسا ی پر مهره اصلا خرید خاصی نداشته و همه و یا اکثر بازیکناش رو خودش ساخته.
فردیناند توی من یو تبدیل به یکی از بهترین مدافعای دنیا شد..7 سال هم هست که تو منچستره..ویدیچ هم که تابلوه...اورا..اسکولز...گیگز.. .رونی...کریس رونالدو که تا پارسال بود...رافائل...گری نویل...کریک هم تقریبا میشه گفت...فلچر...اینا همه ساخته های خود منچستره که همیشه هم استفاده میکنه ازشون..منچستر تو این سالا کدوم بازیکن یزرگ رو خریده(فقط نگو اوون که دیگه اون بزیکن بزرگ نیست..)..؟؟؟آنری؟ابراهیمووی ؟آبیدال؟توره؟
اولا شما درست صحبت کنید خواهشا..من به کسی بی احترامی نکردم..فقط در مورد تیم ها صحبت میکنم..نقل قول:
دوست من بیخیال... نظرات کارشناسی و سازنده ات رو برای خودت نگه دار ... این تیم بزرگترین بازیکن های دنیا رو در خودش جمع کرده و در تمام جهان طرفدار داره؛ شما هم با این حرفات نمیتونی کسی رو زیر سوال ببری یا خرابش کنی ...
جالبه..نظرات کارشناسی شما هم اینه که تو تمام دنیا طرفدار داره...فیلم های آشغالی ما هم تو سینما چند میلیارد فروش میکنن؟؟فیلمای خوبین؟؟دلیل داشتن طرفدار زیاد برتر بودن تیم نیست...شرط میبندم بیشتر از نصف همین طرفدارای بارسا فقط نتایجون از اخبار ورزشی دنبال میکننو میبینن که اینجا و اونجا قهرمان شده میگن طرفدارشیم...تا حالا 4 تا 90 دقیقه بازی بارسا رو هم ندیدن..اگه هم دیده باشن صرف طرفدارای زیاد دلیل برتری نیست..اگه اینجور باشه هم که الان من یو پر طرفدارترین تیم جهانه...پس باید بگم اون بهتره..نه...دلیل اساسی میخواد دوست من..
قابل توجه به کسانی که منچستر رو وابسته به رونی و فرگوسن می دونند :
پارسال می گفتید کریس و فرگوسن ... امسال می گید رونی و فرگوسن ... خسته نباشید ... اصلا همین بارسلون ....به کمک پپ و مسی به اینجا رسید ... بارسا با همون مهره های پارسال 2 سال قبل به منچستر باخت ولی پارسال منچسترو برد .. دلیلش اومدن پپ و رشد مسی بوده ...تو چند باز یاخیر هم بخاطر هنر نمایی مسی بازی ها رو می بره ....در کل الان مسی همه کاره هست تو بارسا .. من منکر مهم بودن نقش رونی در منچستر نمی شم .. اما رونی مهاجم نوک هست و وظیقش گل زدنه ... اما مسی ... ( این خودش نشانگر وابستگی زیاد بارسا به مسی هست )
دوستان می بینم که یه سری چیزهای غیر منطقی و متعصبانه دارید میگید:31:
نقل قول صحبت های majid_potter7
پس اگه اینجوری هستش از منچستر هم الان رونی و فردیناند و ویدیچ رو بگیری هیچی نداره.نقل قول:
اگه من یو به بازیکن وابسته بود بعد از رفتن کریس این اوضاع رو نداشت که آب از آب تکون نخوره...من یو یه تیم بازیکن محور نیست و تیم محوره..مثل خیلی های دیگه نیست که قبلا اشاره کردم...شما ژاوی و مسی و اینیستا رو از بارسا بگیری حرفی واسه گفتن نداره
این دیگه واقعا از اون حرفهای غیر منطقی بودش. اولا اینو بگم که بارسلونا از لحاظ تیمهای پایه بهترین تیم در دنیا هست و همیشه توی این چند سال اخیر بازیکنان زیادی معرفی کرده که از تیم پایه خودش بودن. اینسیتا و پویول و ژآوی و مسی و پدرو و بویان و... هم از تیم های پایه این تیم هستن.نقل قول:
این از اون حرفا بودا....خوشبختانه دوستم جوابتونو کامل دادن...تیمی که تمام مهره هاش مال خودشه و از جوونی اونجا بودن منچستره...فقط هرگریوز و فان در سار توی من یو ساخته نشدن..البته اونا هم تو تیمای قبلیشون اینقدر فروغ ناشتن...
فردیناند توی من یو تبدیل به یکی از بهترین مدافعای دنیا شد..7 سال هم هست که تو منچستره..ویدیچ هم که تابلوه...اورا..اسکولز...گیگز.. .رونی...کریس رونالدو که تا پارسال بود...رافائل...گری نویل...کریک هم تقریبا میشه گفت...فلچر...اینا همه ساخته های خود منچستره که همیشه هم استفاده میکنه ازشون..منچستر تو این سالا کدوم بازیکن یزرگ رو خریده(فقط نگو اوون که دیگه اون بزیکن بزرگ نیست..)..؟؟؟آنری؟ابراهیمووی �؟آبیدال؟توره؟
در مورد منچستر درسته از نظر بازیکن سازی خیلی قوی هست ولی اون بازیکنان که گفتین از تیم پایه منچستر نبودن. رونالدو و رونی و فردیناند و ویدیچ و ... همه از تیمهای دیگه خریدین و تیم پایه شما نبودن. درسته یه سری از این بازیکنان توی منچستر رشد زیادی کردن ولی اینجوری هم نبوده که مثلا اینا بازیکنان ضعیفی بودن که مثلا فقط منچستر می تونسته اینارو به اینجا برسونه. مثلا همین رونی یکی بهترین بازیکنان لیگ بود که شما خردینش تازه با قیمتی حدود 20 میلیون پوند. ریو فردیناند هم همین شرایط رو داشت تازه فکر کنم برای اون قیمت خیلی بالایی دادین که شاید برای یه دفاع بی سابقه بودش.
نقل قول صحبتهای pcforlife
یعنی الان مثل پپ نباشه بارسا نمی تونه نتیجه بگیره؟ بارسا فقط متکی به مسی هم نیست. تاثیری که فرگوسن و رونی توی منچستر دارن از پپ و مسی بیشتر هستش.الان مثلا توی خط حمله اگر مسی نباشه بازیکنانی مثل آنری یا پدرو یا بویان هستن که جاش باشن. مثلا بازیکنی مثل آنری که من فوق العاده ازش خوشم میاد بارسا درست بلد نیست ازش استفاده کنه وگرنه همین الان با اینکه سنش بالا شده ولی یکی بهترین مهاجم های دنیا هستش. تازه الان مثلا بازی با اشتوتگارت ژآوی که یه فوق ستاره هست نبودش اتفاقی افتاد؟ اینسیتا جاشو راحت پر کرد.نقل قول:
بدت نیاد ولی حرفت در این حد مسخرست (البته با عرض پوزش) که من بردارم بگم بارسا هم به دو چیز وابستس، پپ و مسی!
در کنار این بازیکنان که با قیمت بالا میخره هر سال یه سری بازیکنان از تیمهای پایه میاره که همشون در حد ستاره میشن و بعضی های اون هم مثل مسی و اینیستا و ... در حد فوق ستاره.نقل قول:
زالاتان - سال حضور در بارسا 2009
ماکسول - سال حضور در بارسا 2009
سیدو کیتا - سال حضور در بارسا 2008
دنی آلوز - سال حضور در بارسا - 2008
پیکه - سال حضور در بارسا 2008
یحیی توره - سال حضور در بارسا 2007
تیری آنری - سال حضور در بارسا 2007
اریک آبیدال - سال حضور در بارسا 2007
گابریل میلیتو - سال حضور در بارسا 2007
تمام این بازیکنان بالا که بیشتر مواقع تو ترکیب اصلی بارسا هستند، از تیم های سابق خودشون که البته بارسلونای ب نبوده، با قیمت های نجومی خریده شدند و عضو بارسا شدند.
حالا من هم یه سری بازیکن میگم که منچستر با قیمت نجومی خریده. قیمت دقیق نیست ولی به واقعیت نزدیک هستش در ضمن قیمتها همشون به پوند هستش:
اوون و والنسیا و اوبرتان در مجموع 90 میلیون
فردیناند- 25 میلیون
رونی- 22 میلیون
ون در سار 20 میلیون
برباتوف 30 میلیون
توز 25 میلیون
این بازیکنان بالا فکر کنم هیچ کدومشون ستاره نبودن نه؟:20: تازه یه سری ها رو الان یادم نیست
به نظر من اگه گواردیولا به منچستر بره اشتباه بزرگی میکنه چون منچستر فقط فرگوسن میتونه باهاش درست کار کنه. بعد هم با اون سبکی بارسا بازی می کنه اصلا منچستر نمی تونه بازی کنه چون منچستر بیشتر بر قدرت بدنی بازیکنانش متکی هستش تا تکنیک بازیکنان. تازه با اینکه بازیکن تکنیکی هم کم نداره.نقل قول:
کسی منکر موفقیت های گواردیولا نشده... من خودم خیلی قبولش دارم و حتی اگه جانشین فرگی هم بشه، باز هم خوشحال میشم...
آرسنال0%
بارسلونا0%
اینتر0%
زسکا دیگه کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بایر مونیخ0%
منچستر یونایتد100%
لیون0%
بوردو0%
در مورد اینکه زسکا کیه همون تیمی هست که شما توی زمین خودتون داشتید 3 بر یک بهش می باختید و به زور باهاش مساوی کردین.نقل قول:
زسکا دیگه کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن پست قبلی منو بخونین ولی فکر نکنم جوابی اصلا داشته باشید:31:
وحید جان... اگه حرفای من رو به دقت خونده باشی، من دارم میگم که چه منچستر چه بارسا متکی به فرد یا چند نفر نیست... متکی به تیمه! اصل فوتیال روز و حرفه ای دنیا داره شرط اول فوتبال بازی کردن 11 نفره بازی کردن میگه نه بازی فردی... تو همین منچستر مگه رونی چند جا از زمین میتونه باشه؟ یا خود مسی؟ تو منچستر دفاع ویدیچ و فردیناند، نفوذ های والنسیا، نانی و حتی اورا و نویل، میدانداری کریک و حملات پارک و رونی باعث شده منچستر منچستر باشه... همینطورر بارسا... منتها تو هر پست یک سری از بازیکنان فراتر از حد معمول و حتی فراتر از حد عالی بازی میکنند... این دلیلیه که بعضی ها فکر میکنند که مثلا رونی تو منچستر نباشه، منچستر تیم نمیشه... دوستان یه خورده عمیق فکر کنید...، داریم راجع به یکی از بزرگترین و معتبرترین تیم دنیا صحبت می کنیم نه راجع لیگ کشورمون و تیماش...!!!!نقل قول:
یعنی الان مثل پپ نباشه بارسا نمی تونه نتیجه بگیره؟ بارسا فقط متکی به مسی هم نیست. تاثیری که فرگوسن و رونی توی منچستر دارن از پپ و مسی بیشتر هستش.الان مثلا توی خط حمله اگر مسی نباشه بازیکنانی مثل آنری یا پدرو یا بویان هستن که جاش باشن. مثلا بازیکنی مثل آنری که من فوق العاده ازش خوشم میاد بارسا درست بلد نیست ازش استفاده کنه وگرنه همین الان با اینکه سنش بالا شده ولی یکی بهترین مهاجم های دنیا هستش. تازه الان مثلا بازی با اشتوتگارت ژآوی که یه فوق ستاره هست نبودش اتفاقی افتاد؟ اینسیتا جاشو راحت پر کرد.
آقا چرا صورت مسئله رو با مقایسه پاک میکنی... ببین... یه بار دیگه نقل قول پایین رو بوخون!نقل قول:
در کنار این بازیکنان که با قیمت بالا میخره هر سال یه سری بازیکنان از تیمهای پایه میاره که همشون در حد ستاره میشن و بعضی های اون هم مثل مسی و اینیستا و ... در حد فوق ستاره.
حالا من هم یه سری بازیکن میگم که منچستر با قیمت نجومی خریده. قیمت دقیق نیست ولی به واقعیت نزدیک هستش در ضمن قیمتها همشون به پوند هستش:
فردیناند- 25 میلیون
رونی- 22 میلیون
ون در سار 20 میلیون
برباتوف 30 میلیون
توز 25 میلیون
این دوستمون اومد این حرف و زد، من هم گفتم، حداقل نه بازیکنتون که بازم حداقل 4 تاشون فیکسن و بقیشون تعویضی های اول بارسا هستند، تو تیم پایه جوانان بارسا رشد نکردن... حالا شما میگی ما هم ستاره می خریم و هم ستاره می سازیم... والا شما ها که طرفدار های بارسا هستید یه حرف قطعی بگید که آقا معلوم بشه ستاره ساختن خوبه یا ستاره خریدن یا هردو... یا اصلا کلا بده...! یا نمیدونم از وسط به دو طرف!!!!:دی دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس رو!نقل قول:
ولی.... من فکر کنم شما با قیمت نجومی مشکل داری...! من فقط یه خرید بارسا رو بگم...بارسا همین ژرارد پیکه رو تو سن 21 سالگی با 50 میلیون یورو از یونایتد خرید که به پوند میشه، 40 45 میلیون!... فقط یه خرید...
در کل من نه مخالف بازیکن ساختنم نه مخالف ستاره خریدن... منتها قابل تحمل نیست که یکه عده ای بیاد و بگه که ما خرید خاصی نداشتیم و فقط ستاره می سازیم و بعد بزنه زیر حرفش! :دی
یاعلی:11:
روبين كازان هم بارسا رو برد . اين كه دليل به كم شدن ارزش هاي يك تيم نميشه
فکر کنم آرسلونا یا بارسنال قهرمانه.
منم چیزی نگفتم فقط در جواب اینکه زسکا مسکو کیه گفتم .خوب شما معلوم شد که جوابی برای گفتن نداری نفر بعدی:31:نقل قول:
روبين كازان هم بارسا رو برد . اين كه دليل به كم شدن ارزش هاي يك تيم نميشه
خوب شاید منچستر متکی به رونی نباشه ولی وقتی مثلا رونی نباشه شما مطمئن باشید امسال برای قهرمانی کار سختی داشتید البته الان هم هنوز قهرمان نشدید. ولی مثلا سال های پیش هم رونالدو تاثیر خیلی فوق العاده ای داشت و اگه نبود مطمئن باشید جامهای کمتری می بردین. توی بارسا هم مسی هستش ولی بارسا اتفاقا بیشتر متکی به کار تیمی هست و مثلا اگر این هافبک وسط های نباشن شاید مسی نتونه به این راحتی بازی کنی.نقل قول:
وحید جان... اگه حرفای من رو به دقت خونده باشی، من دارم میگم که چه منچستر چه بارسا متکی به فرد یا چند نفر نیست... متکی به تیمه! اصل فوتیال روز و حرفه ای دنیا داره شرط اول فوتبال بازی کردن 11 نفره بازی کردن میگه نه بازی فردی... تو همین منچستر مگه رونی چند جا از زمین میتونه باشه؟ یا خود مسی؟ تو منچستر دفاع ویدیچ و فردیناند، نفوذ های والنسیا، نانی و حتی اورا و نویل، میدانداری کریک و حملات پارک و رونی باعث شده منچستر منچستر باشه... همینطورر بارسا... منتها تو هر پست یک سری از بازیکنان فراتر از حد معمول و حتی فراتر از حد عالی بازی میکنند... این دلیلیه که بعضی ها فکر میکنند که مثلا رونی تو منچستر نباشه، منچستر تیم نمیشه... دوستان یه خورده عمیق فکر کنید...، داریم راجع به یکی از بزرگترین و معتبرترین تیم دنیا صحبت می کنیم نه راجع لیگ کشورمون و تیماش...!!!!
به نظر من پول زیاد دادن برای بازیکن بد نیست. ولی الان بارسا نصف تیمش یعنی بازیکنانی مثل مسی و پویول و اینسیتا و ژآوی و والدس و پدرو و بویان و بوسکتز و پیکه برای تیم های پایه بودن و الان به اینجا رسیدن. خوب بازیکن خریدن هم عیب نداره ولی شما نگید منچستر مثلا اکثر بازیکنانش تیم پایه هستن. شما فکر نکنم به جز دو سه تا بازیکن دیگه بازیکن دیگه ای نداشته باشید که از تیم پایه الان دارن بازی می کنن. من هر جا می بینم همچین مظلوم نمایی می کنن انگار مثلا منچستر هر سال در حد یه تیم لیگ ایران برای خرید بازیکن خرج می کنه:31: و اصلا هیچ بازیکنی نمی خره. این چند سال اخیر این همه بازیکن خریدین. تازه شما حتی بازیکنی که براش 30 میلیون پوند دادین هم بیشتر وقتا نیمکت میذارین. خواهشا مظلوم نمایی نکنیننقل قول:
این دوستمون اومد این حرف و زد، من هم گفتم، حداقل نه بازیکنتون که بازم حداقل 4 تاشون فیکسن و بقیشون تعویضی های اول بارسا هستند، تو تیم پایه جوانان بارسا رشد نکردن... حالا شما میگی ما هم ستاره می خریم و هم ستاره می سازیم... والا شما ها که طرفدار های بارسا هستید یه حرف قطعی بگید که آقا معلوم بشه ستاره ساختن خوبه یا ستاره خریدن یا هردو... یا اصلا کلا بده...! یا نمیدونم از وسط به دو طرف!!!! دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس رو!
فکر کنم ا تباه گفتی قیمتش حدودا 250 میلیون پوند بودش:31: مرد حسابی اصلا پیکه بازیکن خود بارسا هستش بعد میاد براش 50 میلیون میده. در ضمن من گفتم با قیمت نجومی مشکل ندارم ولی بازم میگم مظلوم نمایی نکنید منچستر یکی از تیمهایی هست هر سال بیشترین خرجو می کنه.نقل قول:
ولی.... من فکر کنم شما با قیمت نجومی مشکل داری...! من فقط یه خرید بارسا رو بگم...بارسا همین ژرارد پیکه رو تو سن 21 سالگی با 50 میلیون یورو از یونایتد خرید که به پوند میشه، 40 45 میلیون!... فقط یه خرید...
موقعی که کریس رونالدو تو تیممون بود هم همینو میگفتین..:27:ولی منچستر با رفتن کریس و رو اوج موندن نشون داد که به بازیکناش وابسته نیست و به همین علت هم هست که فرگوسن ترسی از اخراج بازیکنای خوبش مثل بکام و نیستلروی و ورون نداره..نقل قول:
پس اگه اینجوری هستش از منچستر هم الان رونی و فردیناند و ویدیچ رو بگیری هیچی نداره.
من نگفتم که منچستر از بازیکنای پایه استفاده میکنه..گفتم بازیکنای گمنام مثل ویدیچ و اورا و نانی و اندرسون و والنسیا و رافائل و کریس رونالدو ...و نیمه گمنام مثل کریک و فردیناند و رونی رو میخره و بازیکنشون میکنه....مهم اینه که اونا تو منچستر میان و به اوج میرسن..ولی بارسا یه عده بازیکن رو اوج و ستاره مثل انری و ابراهیموویچ و ...رو میخره و الانم دنبال رونی هستش...بازم میگین میخوایم بازیکن رو خودمون بسازیم؟؟اگه اینجوریه چرا دنبال رونی ما هستین و قیمت های نجومی رو پیشنهاد میدین؟؟نقل قول:
این دیگه واقعا از اون حرفهای غیر منطقی بودش. اولا اینو بگم که بارسلونا از لحاظ تیمهای پایه بهترین تیم در دنیا هست و همیشه توی این چند سال اخیر بازیکنان زیادی معرفی کرده که از تیم پایه خودش بودن. اینسیتا و پویول و ژآوی و مسی و پدرو و بویان و... هم از تیم های پایه این تیم هستن.
در مورد منچستر درسته از نظر بازیکن سازی خیلی قوی هست ولی اون بازیکنان که گفتین از تیم پایه منچستر نبودن. رونالدو و رونی و فردیناند و ویدیچ و ... همه از تیمهای دیگه خریدین و تیم پایه شما نبودن. درسته یه سری از این بازیکنان توی منچستر رشد زیادی کردن ولی اینجوری هم نبوده که مثلا اینا بازیکنان ضعیفی بودن که مثلا فقط منچستر می تونسته اینارو به اینجا برسونه. مثلا همین رونی یکی بهترین بازیکنان لیگ بود که شما خردینش تازه با قیمتی حدود 20 میلیون پوند. ریو فردیناند هم همین شرایط رو داشت تازه فکر کنم برای اون قیمت خیلی بالایی دادین که شاید برای یه دفاع بی سابقه بودش.
گل به خودی زدی دوست عزیز.....تو خودت تا قبل از این اسم والنسیا و اوبرتان رو شنیده بودی؟؟حالا الان دارن خیلی عالی تو یکی از بهترین تیم های دنیا بازی میکنن...اوون هم که اصلا نمیتونی بگی بازیکن بزرگیه..چون دیگه تقریبا مرده...تو داری این بازیکنا رو نام میبری که بگی منچستر ستاره خرید میکنه..؟؟اینا گمنام یا افول کرده ان...حرف منم دقیقا همینه که من یو این بازیکنا رو میخره و درستشون میکنه و مثل بارسلونا دنبال خرید ستاره نیست مثل همین آنری وابراهیموویچ و حالا هم که رونی رو میخواین...اینو قبول کن که تو بازیکن سازی نمیتونی منچستر و آرسنال رو با بارسلونا مقایسه کنی...تو همین چند سال فقط فکر کن چند بار تو اخبار شنیدی که فرگوسن دنبال فلان ستاره بوده؟فوقش سالی یه نفر که اونم هر 3،4 سال یه بار میخردشون..حالا بارسا و رئال و چلسی همیشه سر بازیکنا دعوا دارن..نقل قول:
آقا خواهشا این مطلب ثابت شده رو تکرار نکنین...پارسال هم همینو درباره رونالدو میگفتی..پس چرا نشد؟؟؟خواهشا بگین چرا نشد پس؟؟نقل قول:
خوب شاید منچستر متکی به رونی نباشه ولی وقتی مثلا رونی نباشه شما مطمئن باشید امسال برای قهرمانی کار سختی داشتید
کسی همچین ادعایی نکرد..ما گفتیم بازیکنایی که منچستر داره تو تیم دیگه ای بازیکن بزرگی نشدن،تو خود منچستر به اینجا رسیدن..ولی توره و ابراهیموویچ و آنری هم تو بارسا ستاره شدن؟؟نقل قول:
ولی شما نگید منچستر مثلا اکثر بازیکنانش تیم پایه هستن. شما فکر نکنم به جز دو سه تا بازیکن دیگه بازیکن دیگه ای نداشته باشید که از تیم پایه الان دارن بازی می کنن
مظلون نمایی نمیکنیم..واقعیته..من یو و فرگوسن میرن بازیکن از صربستان و پرتقال لیگ برزیل پیدا میکنن و میشن این..ولی بارسا تو لیگ انگلیس و ایتالیا و فرانسه دنبال ستاره میگرده..نقل قول:
من هر جا می بینم همچین مظلوم نمایی می کنن انگار مثلا منچستر هر سال در حد یه تیم لیگ ایران برای خرید بازیکن خرج می کنه:دی و اصلا هیچ بازیکنی نمی خره. این چند سال اخیر این همه بازیکن خریدین. تازه شما حتی بازیکنی که براش 30 میلیون پوند دادین هم بیشتر وقتا نیمکت میذارین. خواهشا مظلوم نمایی نکنین
اینقدر بحث ها زیاد و کش دار هستن که حوصله ندارم واسه هرکدومشون یه نقل قول باز کنم.
فقط اینو بگم ، با این حرفا و کل کل ها نظر هیچ طرفداری در مورد تیمش عوض نمیشه...هر چقدر هم که منطقی باشه و منطقی بحث کنه بالاخره یه جا بحث محرف میشه و باعث دلخوری و ناراحتی میشه.تجربه ی این یه مورد رو زیاد دارم!
من فقط میدونم که با تمام وجود بارسا رو دوست دارم و دلم میخواد همیشه موفقیتشو ببینم.
میدونم اونی که طرفدار منچستره همین نظرو داره ، اونی که طرفدار رئاله هم همین نظرو داره حتی با اینکه تیمش از لیگ قهرمانان حذف شده و به همین صورت بقیه ی تیما!
خواهشن این کل کل های بی سروته رو تمومش کنین بره پی کارش...
VIVA Arsenal! :31:l
وحید جان... دلیلش اینه که سیاست دو باشگاه منچستر یونایتد و بارسلونا در امر استعداد یابی متفاوته... ببین... ما داریم راجع به پرورش بازیکن حرف میزنیم، نه تیم پایه یه باشگاه!!!...دقت کن... بارسلونا بیشتر به تیم پایش متکی تا به اسکوتینگ! (اونم به دلیل فشار سران فوتبالی اسپانیاست که فدراسیون اونا میخوان استعداد های اسپانیای هم در کنار استعداد های خارجی شکوفا بشن) اما منچستر بیشتر به اتکای ایجنت ها و استعدادیاب هایش، بازیکنای جوان و با استعداد رو در تمام باشگاه های دنیا جستجو می کنه و بازیکنایی رو جذب میکنه که منه هوادار منچستر از خرید اون بازیکنا تعجب میکنم... اما با گذشت زمان شیفته بازی اون بازیکنا می شوم... تردیدی نیست که در زمینه ساخت و پرورش بازیکن، هر دو تیم موفق بودن...نقل قول:
شما نگید منچستر مثلا اکثر بازیکنانش تیم پایه هستن. شما فکر نکنم به جز دو سه تا بازیکن دیگه بازیکن دیگه ای نداشته باشید که از تیم پایه الان دارن بازی می کنن
بگرد ببین من همچین حرفی زدم...!!!نقل قول:
ولی شما نگید منچستر مثلا اکثر بازیکنانش تیم پایه هستن
گرون ترین بازیکنایی که منچستر تو چند سال اخیر خریده، توز، برباتوف و هارگریوز (حتی هارگریوز هم قیمت زیاد نیست) بوده که در حال حاضر توز رو هم فروختن (با فی بالا).نقل قول:
این چند سال اخیر این همه بازیکن خریدین. تازه شما حتی بازیکنی که براش 30 میلیون پوند دادین هم بیشتر وقتا نیمکت میذارین. خواهشا مظلوم نمایی نکنین
بعد دوست عزیز... کی مظلوم نمایی می کنه؟! ما داریم با هم مباحثه میکنم... حتما باید مجادله کنیم و به هم توهین کنیم تا شما مطمئن شید ما مظلوم نمایی نمی کنیم...!
خیر برادر من... پیکه اول فقط عضو تیم پایه بارسا بود و 4 سال به صورت رسمی عضو باشگاه منچستر بوده (که یک سالش هم به صورت قرضی میره زاراگوسا) و نهایتا سران بارسا با 50 میلیون یورو عضور تیم اصلی بارسلونا میشه... شک داری... اینجا رو بوخون!:نقل قول:
فکر کنم ا تباه گفتی قیمتش حدودا 250 میلیون پوند بودش:31: مرد حسابی اصلا پیکه بازیکن خود بارسا هستش بعد میاد براش 50 میلیون میده.
یاعلی:11:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Gerard_Piqu%C3%A9