معمولا اسم کارگدانا رو اینطری می زنن :
TOM CLINY's ********
SID MEYER's ******
&...:d
Printable View
معمولا اسم کارگدانا رو اینطری می زنن :
TOM CLINY's ********
SID MEYER's ******
&...:d
این شخص تا اونجا که من می دونم حداکثر وظیفه ی نویسندگی رو برعهده داره.نقل قول:
TOM CLINY's
این شخص هم وظیفش فراتر از کارگردانیه و در واقع خالق و سازنده ی Civilization به حساب میاد.نقل قول:
SID MEYER
بهرحال این دوتا کارگردان حساب میشن!نقل قول:
شدیدا منتظر این بازی هستم چون کلا از medal of honor خاطره دارم
به تاریخ شمسی کی میاد ؟
اگه این Medal Of Honor بیاد رقابت شدید بین اکتیویژن و EA میفته (البته Battlefield هم به کلکسیون اضافه کنید) که بازی های جالبی میدن تا ما حال کنیم:31:
امیدوارم گرافیک و صداگذاری این بازی در حد خوب باشه... و مثل Battlefield ناامیدمون نکنه!
برای XBOX 360 میشه اواخر مهر ماه منتظرش بودنقل قول:
هروقت اسم بازی مدال میاد یاد اون قسمتی می افتم که اول بازی باید از قایق پیاده می شدیم و می رفتیم به ساحل نرماندی(درسته نرماندی بود؟)
هر وقت هم فیلم نجات سرباز رایان رو می بینم یاد مدال می افتم.عجب بازی بود
بابا عجب گرافیکی داره ...!!
مطمئنید که این آخرین تریلر که مثل in game هست از قبل رندر نشده ؟!
بعضی از قسمت ها ingame هست بعضی از قسمت ها هم تصاویر واقعی (فیلم) هست !!!!:31:نقل قول:
سلام
من هم امیدوارم این بازی خوبو بتونن همه دوستان بازی کنن( توی سیستم های خانگی راحت جواب بده)
سیستم مورد نیاز بازی اعلام شده ؟
پیشاپیش ماه مبارک رمضان بر تمامی دوستان مبارک باشه
نقل قول:
فکر نمی کنم ولی به نظر گرافیک بالاتر از mw2 می خواد...بعد از وقفه ای که از نسخه قبلیه این بازی تا الان به وجود اومده مطمئنن هدفشون این نیست که بخوان از نقطه ای که سری cod با اقتدار شروع کرد,همون کارو کنن.100% شک نکنید که گرافیک MOH یک قدم جلوتر از mw2 خواهد بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اون که مسلمه چون اون بازی سال قبله و از بازیای امسال انتظار بالاتره
گرافیک بازی دست خودشونه و می تونن بالاترین کیفیت رو ارائه کنن ولی به خاطر فروش بیشتر کاری می کنن تو همه ی سیستم ها جواب بده
نقل قول:
فدات فکر کردی پس این تنظیمات گرافیکی برای ابجکت های مختلف تو بازیهای کامپیوتری واسه چیه
واسه همینه هر کسی نسبت به قدرت سیستمش بتونه تنظیم کنه بتونه بازی کنه
نه اینکه شما میگید بخاطر فروش بازی گرافیک رو بالاتر نمیزنن نه عزیزم هر شرکتی تا یک حدی توان برنامه نویسی و قدرت خلاقیت و بودجه کافی برای گرافیست و موتور بازیها داره که با توجه به این خلاقیت ها میتونه گرافیک بازیهاش رو توسعه بده که هر ساله بازیها بخاطر تغییرات در موتور ساخت بازیها و بالا رفتن هنر برنامه نویس ها و بازی سازها گرافیک بازیها هم رو به جلو میره
نه اینکه خودشون بخوان گرافیک رو پائین تر بزنن فعلا شاید قدرتشون در همین حده :10:
از اونجا که engine های گرافیکی بازی Unreal engine و Frostbite هست گرافیک بازی نباید خیلی بهتر از COD باشه ... !نقل قول:
البته Unreal engine رفلکس خیلی خوبی داره و به این هم بستگی داره که سازنده بازی چطور ازش استفاده کنه ....
عالیست تاریخ انتشار برای کنسول کی هست ؟
این دیگه فکر کنم تانک داشته باشه ؟ با RPG بترکونیم ! ! !
خیلی بحث گرافیکو نکنید.....چون مشکل اصلی این بازی گیم پلیش ....مولتیشم اگه بازی کرده باشید(نسخه بتا)می بینید حرفی در مقابل cod نداره....... .
والا من چند تا تریلر دیدم که این بازی امسال خیلی خوب کار کرده بود و کال اف به جاش خراب کرده بود.
حالا باید بیاد ببینیم چی میشه.
شایدم کال اف بهتر باشه.
نقل قول:
قسمت داستانیش شاید بد نباشه ولی قسمت مولتی بازی رو ما بازی کردیم که در حد چغندر هستش:31:(واسه بازی مثه این که اکثر فروشش به خاطر مولتیشه تاسف انگیزه)
راستی cod بد نبوده تا حالا چون بالاخره ساخت inifity نیس و به جاش tery داره میسازتش و گرنه خوب کار شده.......
اصل این COD و MOH کلا به مولتی پلیر اوناست
ولی برای ما که همون سینگل پلیر اون خوب باشه کافیه :31:
بازی تا وقتی کاملآ عرضه نشده نمیشه راجب هیچ قسمتش نظر دقیقی داد و از محاسن و معایبش چیزی گفت ولی اگر قرار باشه با چیزی که از تریلر بازی دیدیم نظر بدیم همه چی گویای یک بازی فوق العاده در داستان پردازی و گیم پلی هست.گرافیکشم به نظر قابل قبول میومد
من که امید زیادی به این بازی دارم ....(فکر کنید تو کابل 90 درصد مردم فارسی هم بلدن و مطمئنن صحنه هایی از بازی متوجه گفتار شخصیتها میشید)!!!:27:
عرضه چیه دوست من...؟میگم نسخه بتای مولتی پلیر رو بازی کردیم(قابل بازی بود) و با اینکه سازندش شرکت dice همون سازنده bf هستش ولی خیلی بی حس و حال بود........ به نظر هم نمیرسه خیلی بتونن ایرادای این قسمت رو درست کنن .نقل قول:
صددرصد بازی خوبی میشه ولی فکر رقابت با cod با bf رو باید از سرش بیرون کنه این بازی..همین.
نقل قول:
با کمال احترام در جوابتون باید بگم:
من کاری به مولتیش در حال حاضر ندارم...چیزی که معلومه مراحل بازی از نظر داستان پردازی و شخصیتها خیلی قوی و پر محتوا کار شدن و مورد دیگه اینکه همه قادر به بازی کردن در بخش مولتی پلیر بازی نیستن در حالی که همه قادرن تا یک بازی رو تا مرحله آخرش در بخش single player ادامه بدن...جای تعجبه از شما که تو کشور عزیزمون زندگی می کنی و اطلاع ندارید اینجا اسم دومش تحریمه و همه چی اعم از cd,dvd,...اصلی به چه بدبختی و مصیبتی یافت میشه(تازه بماند که اگر هم جایی داشته باشن همه دسترسی ندارن و تعدا محدود و با چه قیمتهای گذاف هست)از این مسئله بگذریم تازه اگر حالا مثلآ نسخه کپی شده بازی رو داشته باشین و نیاز به کرک و دمبک دستک واسه مولتی بازی کردن باشه آیا با این سرعت نفتی که باز هم به لطف نعمات زیادی که تو کشور عزیزمون هست و عده ی خاصی قادرن از اینها استفاده کنن رو در نظر نمی گیرید...(PC)
این بحثش میمونه واسه بعد از ریلیز شدنش(به استثناء مولتیش که از قول شما جالب نبوده!)نقل قول:
صددرصد بازی خوبی میشه ولی فکر رقابت با cod با bf رو باید از سرش بیرون کنه این بازی..همین
فقط مطمئن باشید داستان پردازی و مراحل و همینطور شخصیتهای متنوع بازی اینقدر گیرا و قوی کار شدن که حداقل انتقاد از بخش مولتیه بازی میشه.
با تشکر:11:
کسانی که مولتی رو بازی کردند دارند میگن خوب نبوده چون با چشم و وجودشون حس کردن. گیم پلای هم جدای از بخش مولتی نیست. پس باید به این نتیجه رسید که گیم پلای بازی هم چنگی به دل نزنه.نقل قول:
احیاناً شما با سازندگان بازی در ارتباط نیستید ؟ :31:نقل قول:
فقط مطمئن باشید داستان پردازی و مراحل و همینطور شخصیتهای متنوع بازی اینقدر گیرا و قوی کار شدن که حداقل انتقاد از بخش مولتیه بازی میشه.
نقل قول:
من بحث رو ادامه نمیدم .......منتظر میشیم تا خود بازی بیاد ببینیم چی میشه....تو مولتی پلیر گیم پلی یه بازی بطور کامل به بوته آزمایش گذاشته میشه....... .بقیه موارد رو هم که گفتین "مطمین باشید" فلان و بهمانه با چند تریلر که چیزی نمیشه گفت.....فقط با دیدن این تریلرها به شباهت بسیار زیادش به cod میشه پی برد.(من خودم هم از cod خوشم نماد)
بهرحال امیدوارم حرف شما درست از آب دربیاد.
سلام بر همگی رفقا
تاریخ دقیق عرضه ی نسخه ی کامل بازی کی هست؟
12 اکتبر سال 2010نقل قول:
کاملآ درسته...فقط بخش مولتی پلیر.اما گیم پلی بازی رو باید اعم دوستان تجربه کنن تا نتیجه گیری کرد خوب یا بد بودنش رونقل قول:
کسانی که مولتی رو بازی کردند دارند میگن خوب نبوده چون با چشم و وجودشون حس کردن. گیم پلای هم جدای از بخش مولتی نیست
نه والا....ولی قدرت تله پاتیم بالاست!:31:نقل قول:
احیاناً شما با سازندگان بازی در ارتباط نیستید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کس اینجا نظر شخصیش رو بیان می کنه و هیچ بحثی نیست و منم به نظر دوستان احترام میزارمنقل قول:
من بحث رو ادامه نمیدم .......منتظر میشیم تا خود بازی بیاد ببینیم چی میشه....تو مولتی پلیر گیم پلی یه بازی بطور کامل به بوته آزمایش گذاشته میشه....... .بقیه موارد رو هم که گفتین "مطمین باشید" فلان و بهمانه با چند تریلر که چیزی نمیشه گفت.....فقط با دیدن این تریلرها به شباهت بسیار زیادش به cod میشه پی برد.(من خودم هم از cod خوشم نماد)
همه طرفداران گیم امیدوارن و مطمئنن کسی از اینکه یک بازی ضعیف کار شده باشه راضی نمیشه.منم امیدوارمنقل قول:
بهرحال امیدوارم حرف شما درست از آب دربیاد.
با تشکر
غیر مجاز اعلام شدن بازی تو آمریکا تاثیری در ارائه ی بازی یا تاریخ ارائه ی بازی نداره؟:13:
کجا این حرف رو شنیدید؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
اولا به نظرم تو انگلیس غیر مجاز اعلام شده اونم به خاطر اینکه تو بازی شما در نقش سربازای طالبان دارین انگلیسیها رو می کشید....... .
تا زه اگه تو آمریکا هم این اتفاق بیفته ربطی به بازی کردن من یا شما نداره ماها از نسخه های لیک شده ای که برای نقد به سایتها میفرستن استفاده می کنیم (چه کنسول چه pc)
حالا اگه تاخیر بخوره بله دیر منتشر میشه ولی تاخیر نخورده فقط تو بعضی کشرها غیرمجاز اعلام شده....... .
Medal of Honor Beta برای pc
بتا بخش مولتی پلی مدال از تاریخ 4الی7 اکتبر در دسترس خواهد بود. این بخش شامل 2 نقشهShahikot mountains و Kunar Base است. در این نسخه 2 مود جدید Combat Mission و Sector Control اضافه شده است.
از نکات جالب توجه این بازی اختصاصی بودن اسلحه ها برای طرفین است( طالبان با اسلحه های روسی و نظامیان ناتو با اسلحه های آمریکایی)
این نسخه برای عموم آزاد است و مانند Battlefield: Bad Company 2 نیازی به کد فعال سازی ندارد.
این بخش قبلا برای کنسول ها هم بوده.
سیستم مورد نیاز جهت اجرای بهینه:
Operating System: Windows Vista (SP2), Windows 7. *Processor: QuadCore 2.0Ghz.* Memory: 2GB RAM+.* Video Card: A video card with 512MB of VRAM and one of the following chipsets: NVIDIA GeForce GTX260; ATI Raedeon 4870.* HDD Space: 2GB. Soundcard: Soundcard with DirectX 10 compatibility. DirectX: DirectX 10.* Disc Drive: 16X CD/DVD Drive.*
والا تا جای که من خبر دارم Free نیست.:20:.نقل قول:
حالا نمیدونم شما درست میگید یا من :31:.
نقل قول:
تو سایت خودش که گفته :کد:http://www.medalofhonor.com/pcopenbeta
Anyone can download and play. All that is required is an EA Account when you launch the game and to accept the beta agreement
همه میتونن دانلود و بازی کنن فقط زمان بالا اومدن بازی ازتون یه اکانت EA خواسته میشه.
حالا نمیدوینم این اکانت رو باید داشته باشید یا ea میده واسه همه.........
والا تقریبا یه ماه پیش بود شاید هم بیشترک ... این بتا اومد حدود 700 مگ بود ما دانلود کردیم یه چند وقتی کار کرد و بسته شد (یعنی درواقع دیگه سرور پیدا نمی کرد !) ... ما هم بیخیال شدیم دیگه ... الان شما دارین در مورد کدوم بتا صحبت می کنید؟ یعنی دوباره می خواد بتا بده ؟نقل قول:
نقل قول:
آره ...... یکی دو مد جدید و جزییات به بازی اضافه شده........... .
راستی خوشت اومد مجید از مولتیش؟
چی بگم والا یه جورای عجیبی از cod رفته بودن بالا ... دقیقا یه چیزی تو همون مایه هایی که مد نظرشون بود دیگه BF با سبک COD قاطی بشن دیگه ازین بهتر نمیشه :27: ... ولی خوب در مجموع بدک نبود تنوعیه واسه خودش . فکر نکنم کسی به صورت حرفه ای رو این بازی وقت بزاره (از نظر مولتی زدن و مچ و اینها) بیشتر همون حالت fun خودش رو حفظ می کنه اکثرا حرفه ای رو BF و COD وقت میزارن ...نقل قول:
آره نظر منم همینه.....کلا تنها امیدم سینگلشه.نقل قول:
فقط یک مشکلی هست...فقط 3 روز میشه از این مود استفاده کردنقل قول:
الان شما دارین در مورد کدوم بتا صحبت می کنید؟ یعنی دوباره می خواد بتا بده ؟
بعد از 3 روز نسخه اصلی منتشر میشه و نسخه بتا قفل!
دقیقآ..منم که زیاد وقت واسه مولتی زدن ندارمنقل قول:
کلا تنها امیدم سینگلشه.
دلمو به همین سینگلش خوش کردم:41:فقط امیدوارم داستان متنوعی ارائه بده
آره رفیق منظورم همون انگلیس بود.نقل قول:
با تشکر از راهنمایی.
سلام دوستان
بازی به تاریخ هجری شمسی کی میاد؟
ممنون