چه ایده قشنگی
اما رندرش و تکسچر قایق هنوز کار میخواد
روی تنظیمات آب کار کن تا طبیعی تر در بیاد
موفق باشی
Printable View
چه ایده قشنگی
اما رندرش و تکسچر قایق هنوز کار میخواد
روی تنظیمات آب کار کن تا طبیعی تر در بیاد
موفق باشی
با تشکر از همه دوستان به دلیل نظراتشون و مخصوصا مهام که با چوب زد تو سرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ای ول همینطوری ادامه بدی آدم می شم .... بچه ها که انتقاد شدیدی نمی کنند ... تا اینجا... e چرا آپیلود نمی شه ... e دایل آپه کوفتی ... ه شد بعد از نیم ساعت :37:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین بهتر شد.. (به خاطر همون چوب بستنی که مهام باهاش زد تو سرت!)
چند تا نکته، شاید بعضی هاش سلیقه ای باشه :
- خورشید رو اگر کوچکتر کنی بهتره..
- موجات اندازه اشون بزرگه (نه اینکه میشه روش موج سواری کرد، نه اینو نمی گم.. اسکیلش بزرگه..) اگه ریزترشون کنی رفلکت قشنگ تری دارن..
- برگ ها و نیزارها و اینا چرا سیاهن؟ نرمالشون مشکل داره یا تکسچر ندارن یا چی؟ (از GI استفاده کن.. با احتیاط، چون دم غروبه!)
- رو تکسچر قایق و اون تخته ها (چی بود اسمش یادم رفت!) خیلی جدی کار کن..
- اون نیزارهای اون جلو هم خیلی بهتر از این باید باشن.. پینت افکت مایا که خیلی خوفه..!
موفق باشی..
بهتر شد ... جزییات رو برو تو کارش ... نسبت اسکله با قایق نمی خوره یعنی اگه الوار اون قدره اون قدر کلفته قایق انقدر نمیشه
... موجا رم ریز کن ... موج دور قایق هم فرق می کنه ....:10:
آفرین خیلی قشنگه.
کارت عالیه.
فقط باید روی متریال هاش کار کنی.
ببین اشکله و قایق اصلا طبیعی نیستن از لحاظ متریال.
صحنه هم خیلی دلگیره.
ولی چیز باحالیه.
آفرین.
راستی ببین اون دایره هایی که مربوط به نور خورشیده رو می تونی به من بگی چه جوری ایجاد کردی؟
ممنون.
بهتر شده.
فقط این را بگم که هرچقدر سطح آب وسیعتر باشه موج ها کوچیکتر می شن. مثلا موج های سطح استخر بزرگتر هستن نسبت به موج های سطح اقیانوس.
شما هم با توجه به اینکه سطح وسیعی از آب را داری نمایش می دی برای واقعی تر شدن کار بهتره از موج های کوچیکتری استفاده کنی.
خیلی ممنون حتما رعایت می شه ...نقل قول:
آفرین بهتر شد.. (به خاطر همون چوب بستنی که مهام باهاش زد تو سرت!)
چند تا نکته، شاید بعضی هاش سلیقه ای باشه :
- خورشید رو اگر کوچکتر کنی بهتره..
- موجات اندازه اشون بزرگه (نه اینکه میشه روش موج سواری کرد، نه اینو نمی گم.. اسکیلش بزرگه..) اگه ریزترشون کنی رفلکت قشنگ تری دارن..
- برگ ها و نیزارها و اینا چرا سیاهن؟ نرمالشون مشکل داره یا تکسچر ندارن یا چی؟ (از GI استفاده کن.. با احتیاط، چون دم غروبه!)
- رو تکسچر قایق و اون تخته ها (چی بود اسمش یادم رفت!) خیلی جدی کار کن..
- اون نیزارهای اون جلو هم خیلی بهتر از این باید باشن.. پینت افکت مایا که خیلی خوفه..!
موفق باشی..
چاکریم .. کلا موضوعهای ریز را خوب توش می ری ... البته همیچن ریز نیس ولی در کل نو کریم ...نقل قول:
بهتر شد ... جزییات رو برو تو کارش ... نسبت اسکله با قایق نمی خوره یعنی اگه الوار اون قدره اون قدر کلفته قایق انقدر نمیشه
... موجا رم ریز کن ... موج دور قایق هم فرق می کنه ....:10:
فرین خیلی قشنگه.
نقل قول:
کارت عالیه.
فقط باید روی متریال هاش کار کنی.
ببین اشکله و قایق اصلا طبیعی نیستن از لحاظ متریال.
صحنه هم خیلی دلگیره.
ولی چیز باحالیه.
آفرین.
راستی ببین اون دایره هایی که مربوط به نور خورشیده رو می تونی به من بگی چه جوری ایجاد کردی؟
ممنون.
مرس ... چشم حتما رضا جون ...نقل قول:
خیلی ممنون ... اونا با فتوشاپ زدم ولی فکر کنم وقتی رندر می شه هم بشه زد درسته بچه ها ؟
بهتر شده.
فقط این را بگم که هرچقدر سطح آب وسیعتر باشه موج ها کوچیکتر می شن. مثلا موج های سطح استخر بزرگتر هستن نسبت به موج های سطح اقیانوس.
شما هم با توجه به اینکه سطح وسیعی از آب را داری نمایش می دی برای واقعی تر شدن کار بهتره از موج های کوچیکتری استفاده کنی
تا حالا این همه چیز یهویی یاد نگرفته بودم ...:7:
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
کلا سه تا چیز شد ... تکسچر ... نسبت مدلها ... و موجهای آب ...
o...می رم حالا سر وقتش ... با تشکر ...
رفتم توی گوگل یه سرچی زدم دیدم قایقم او این شکلی کنم خیلی بهتره ... درسته ؟
کد:http://www.dragonbane.org/attachment/f20c14076824322fa2a4f3c2d7b6c3fc/0b331e331f93dd15fc3b9cdf21c379f8/alv_photos_old_boat.jpg
خوب اینم اشکالاتی که دوستان فرمودن .... دارم الان به صورت حرفه ای روی علوفه ها کار می کنم .... می خوام خیلی دقیق از آب در بیاد .... Sample حالا فکر کنم از اون دلگیری در اومده و یه ذره شاد شد .. چون رنگ قایقها عوض شد ... درسته یا نه ؟
عالیه یعنی حرف نداره!
ایده ی قشنگ و زیباییه ... تا اینجاشم فکر میکنم خوب کار کردی و تمام تلاشت رو داری میکنی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکسچر و متریال جای کار داره...
موفق باشی پیسر جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اینطوریا هم نیست دیگه .....راستی من تو اون پست گفتم با فتوشاپ ساختما ولی انگار پاک شده ...مرسینقل قول:
عالیه یعنی حرف نداره!
مرسی سارا ... ندیده بودم شما را اینطرفها .... ؟نقل قول:
ایده ی قشنگ و زیباییه ... تا اینجاشم فکر میکنم خوب کار کردی و تمام تلاشت رو داری میکنی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکسچر و متریال جای کار داره...
موفق باشی پیسر جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متریال آب خیلی بهتر شده و رفلکت ها خوب شدن. اما تکسچرهای قایق هنوز کارتونی هستن.
آفرین
عقب کار قشنگ شده
آب هم قشنگ تر شده
روی جزئیات بیشتر وقت بزار
با تشکر از رضا و بهزاد ...
کلمه ایست بسی زیبا و باید بگم من این تکسچر و کلا متریال را اولین بار توی تریدی مکس 5 بود که باش آشنا شدم .. یه کتاب بود که گفت متریال .... من تا قبل از اون از تریدی خوشم نمیومد ... فقط قسمت خوشحال کنندش حرکت دادن یه دونه مکعب از زاویه ای به زاویه دیگر بود ... و از اون موقع که متزیال را در اون کتاب در حد سه چهار تا کلمه توضیح داده بود ( البته من سه چهارتاشا خوندم) تا الان هرچی از متریال می دونم خودم تجربی یاد گرفتم... قرض از این همه عریضه نویسی این بود که باید بگم باید برم توی دیویدیای gnomon بگردم و مبحص تکسچرینگ را از ابتدا تا انتها یاد بگیرم .... چون اطلاعاتی که ازش دارم در حد صفره ...نقل قول:
تکسچر
حالا تا اینجا ... ایندفعه پینت را با خود منتال ری رندر گرفتم با سایشون .... بدون فتو شاپ ... چقدر چیز یاد گرفتم من تو این مسابقه ...
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
مدت مدلینگ دو هفته .... رندرینگ 10 دقیقه .... آپبود 20 دقیقه :18:
موج های آب خیلی خوب شدن :10:
شاید بهتر باشه آب کمی تیره تر بشه (سلیقه خودم)
طرف پُشت مدل ها -نسبت به خورشید- قاعدتا باید ضد نور شده و کمی تاریک تر بشن
منتظر منتظر تکسچرهای با جزئیات بیشتر هستیم :20:
ای ول خیلی خوب شد ... قایقش قایق شد .... اسکله ولی هنوز تو چش می زنه ... نمی دونم چه مرگشه الواراش کلفته ... سادس ... یه کاریش بکن
خیلی خوب شده،این منتال رو دست کم نگیر.سعی کن بیشتر از منتال استفاده کنی.اگه با قبلیا مقایسه کنی میبینی چقدر منتال بهتره به خصوص دریا که با منتال ری خیلی زیبا شده.
موفق باشی.
ایول واقعا که محشره.
همیشه به نظرم بهترین واسه رندر همین منتال ری هست.
خوبتر هم می شن موجها ..... تیرس هم می کنم ..... آره راس میگیا پس چرا نشده ؟ علت یابی می کنم حالا .... لطف داری شما دارم فعلا یادی می گیرم...نقل قول:
موج های آب خیلی خوب شدن :10:
شاید بهتر باشه آب کمی تیره تر بشه (سلیقه خودم)
طرف پُشت مدل ها -نسبت به خورشید- قاعدتا باید ضد نور شده و کمی تاریک تر بشن
منتظر منتظر تکسچرهای با جزئیات بیشتر هستیم :20:
ای ول به خودت .... آره این از اون مدلاس که عرق از مغزم در اومد ..... آره می دونی چرا چون تو دو دقیقه ساختمش باید برم یه نجاری دیگه روش بکنم اونقد که عرق از مغزم دربیاد ( خیلی این عرق مغز که گفتی بهم روحیه داد هرموقع دارم خسته می شم تو مدلسازی یاد این حرفت می افتم و ادامه می دم ) ....نقل قول:
ای ول خیلی خوب شد ... قایقش قایق شد .... اسکله ولی هنوز تو چش می زنه ... نمی دونم چه مرگشه الواراش کلفته ... سادس ... یه کاریش بکن
چهار بار گفتی منتال یعنی 400 بار دیگه باید رندر بگیرم تا درست در بیاد .... وای مادر....نقل قول:
خیلی خوب شده،این منتال رو دست کم نگیر.سعی کن بیشتر از منتال استفاده کنی.اگه با قبلیا مقایسه کنی میبینی چقدر منتال بهتره به خصوص دریا که با منتال ری خیلی زیبا شده.
موفق باشی.
بله منتال ری برترین است .... ممنوننقل قول:
ایول واقعا که محشره.
همیشه به نظرم بهترین واسه رندر همین منتال ری هست.
ویک نکته عجیب که چرا یک نفر اومده ولی نظر نداده ؟
هادی چرا هوچی نگفتی؟
خوب روی تکسچر قایق کار کردم .... چطور شده خوبه ؟ ... راستی یه چیزی چی چی بزارم روی اسکله تا بهتر بشه ؟ .. یعنی جزئیات صحنه چی اضاف کنم ... هرکی یه نظری بده ...و یه چیز دیگه کسی عکس غروب فول رزولوشن (600) نداره ... داری (300 هم باشه طوری نی )لینکش را بدید .... ممنون از بچه ها ...
تكسچر روي قايق زياد جالب در نيومده خوب uv نشده يه يوي باكس بهش بدي خوب ميشه .... اون ستونهاي چوبي كه داخل آب رفته تا يه جايش رو ميشه ديد بايد نشونش بدي...
روي اسكله هم چند تا طناب/ و تاير چرخ از نوع نجاتش/ يه تابلو ي داغون كه مي گه اونجا كجاست/ چند تيكه پارچه يا تور پاره ...
افرین رفیق جالب شده:10:
افکت مه کم داره:13:
یکم هم شلوغترش من:46:
کار خوب داره پیش میره
تکسچر قایق رو کثیف کن
یکم درب و داغونش کن
الان انگار این تازه ساختنش نو نو شده:دی
اسکله خیلی خوب شده
متریال آب رو بهتر کن
ای ول می بینم که بجای عرق از مغزت خون راه افتاده ایوول داری خیلی ردیف شد .....
آفرین خوب داری پیش می ری، اما..
- سایه ها قوی نیستن، مثلا جائی که قایق با آب تماس داره باید خیلی سایه ی قوی تری داشته باشه..
- موج ها خیلی ریز شدن و خیلی هم نظم دارن.. چرا راه راه هستن؟ یه ذره بزرگ ترشون کن و بی نظم تر..
- رنگ تکسچر چوب ها خیلی زرد می زنن..
بهترین پیشنهادی که بهت می تونم بکنم اینه که بری تو یه سایت عکس و عکس قایق و غروب و اینا نگاه کنی.. قول میدم کارت متحول بشه! :46:
خیلی خوب داری پیش می ری ولی تکسچرها هنوز تمیزن.
منم با نظرهای N O V A L I S موافقم.
ایول منتظر ادامشیم
آفرین خیلی خوبه ولی منم نظر دوستای دیگه رو دارم.
ببينم اون نيزارها كه گذاشته بودي كجان ؟
ممنون از راهنماییت دوست گلم...نقل قول:
تكسچر روي قايق زياد جالب در نيومده خوب uv نشده يه يوي باكس بهش بدي خوب ميشه .... اون ستونهاي چوبي كه داخل آب رفته تا يه جايش رو ميشه ديد بايد نشونش بدي...
روي اسكله هم چند تا طناب/ و تاير چرخ از نوع نجاتش/ يه تابلو ي داغون كه مي گه اونجا كجاست/ چند تيكه پارچه يا تور پاره ...
شلوغش هم کردیم .... ولی مه را یادم رفت .... می زنم دفه بعدی...نقل قول:
افرین رفیق جالب شده:10:
افکت مه کم داره:13:
یکم هم شلوغترش من:46:
خیلی ممنون شهاب جون ... نکته های خوبی را اشاره کردی ... ممنون رفیق ..نقل قول:
کار خوب داره پیش میره
تکسچر قایق رو کثیف کن
یکم درب و داغونش کن
الان انگار این تازه ساختنش نو نو شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکله خیلی خوب شده
متریال آب رو بهتر کن
خیلی ممنون نووالیس جان .. اگه اسمت هم بگی خوب میشه ...نقل قول:
آفرین خوب داری پیش می ری، اما..
- سایه ها قوی نیستن، مثلا جائی که قایق با آب تماس داره باید خیلی سایه ی قوی تری داشته باشه..
- موج ها خیلی ریز شدن و خیلی هم نظم دارن.. چرا راه راه هستن؟ یه ذره بزرگ ترشون کن و بی نظم تر..
- رنگ تکسچر چوب ها خیلی زرد می زنن..
بهترین پیشنهادی که بهت می تونم بکنم اینه که بری تو یه سایت عکس و عکس قایق و غروب و اینا نگاه کنی.. قول میدم کارت متحول بشه! :46:
ممنون ...نقل قول:
آفرین خیلی خوبه ولی منم نظر دوستای دیگه رو دارم.
رفته بودن خونه ناهارشون و بخورن .. حالا برگشتن :دینقل قول:
ببينم اون نيزارها كه گذاشته بودي كجان ؟
خوب دوستان .... پدر خودمودر آوردم تا تونستم یه سایت آپلود درست حسابی بپیدایم ....( برا اینکه حجم بالا نباشه رزولوشن را پایین آوردم)کد:http://www.imageurlhost.com/upload.php
مهام اومیدم ببینم از دید شما چه شکلی میشه ... دیدیم به به 30 نمایی 30نمایی ... خیلی حال میه دیگه 1080*1920 می رندرم...:40:
ای ول خیلی باحال شده ... فقط نظر منو بخوای قایق جلویی جهتش و جاش خوب نیست
آفرین رفیق
باحال شده
اما همونطیور که قبلا هم گفته بودم بهتره یه افکت مه (fog) به کار بدی
رندر و نور و سایه ها جای کار بیشتری داره
ایول همینطور داره بهتر میشه ادامه بده
اونا چین به سیخ کشیدی؟ :31::46:
رو نیزارها بیشتر کار کن.. یکی دو تاشون رو با حوصله بساز بعد پخششون کن رو آب.. بایدم متراکم تر باشن.. از سایه هم که کلا خوشت نمی آد دیگه، ها؟! من احساس می کنم تو صحنه ات اصلا نوری نداری که سایه ای ایجاد نشده.. نمی دونم...
من یه دونه عکس دم دست داشتم برات :
محتوای مخفی: تصویر
محسن هستم..نقل قول:
خیلی ممنون نووالیس جان .. اگه اسمت هم بگی خوب میشه ...
محسن جون خیلی دمت گرم ... فقط اینو من نمی دونم چرا سایه نمیافته ... من نور را دو تا دادم .. فکر کنم به همین خاطره .. دو تا نور دایرکتیونال تو هم ... یکی اینور یکی اونور ... آخه یه دونه که بود صحنه خیلی تاریک می شد ... نی دونم باس روش کار کنم...نقل قول:
اونا چین به سیخ کشیدی؟ :31::46:
رو نیزارها بیشتر کار کن.. یکی دو تاشون رو با حوصله بساز بعد پخششون کن رو آب.. بایدم متراکم تر باشن.. از سایه هم که کلا خوشت نمی آد دیگه، ها؟! من احساس می کنم تو صحنه ات اصلا نوری نداری که سایه ای ایجاد نشده.. نمی دونم...
من یه دونه عکس دم دست داشتم برات :
سلام داداش :20:
خسته نباشید کارتون خیلی خوبه فکر کنم از همه جلوتر باشین :)
اول از همه همینجا عذرخواهی کنم که می رم توی هر تایپیکی عیب می گیرم .... راستش خودم که واقعا دلم می خواد وقتی عکسی از کارم می ذارم دیگران از عیب هایش و راه حل اون مشکل، هم برام بگن
می خوام بگم :
اون گیاه "لویی" قسمت پشمی شکلش تا اونجا که تو ذهنم هست تا نوک ساقه می ره (یا حداقل قسمت کمی از نوک ساقه رو پوشش نمی ده می تونی با یه سرچ شکل دقیقشو ببینی). و حالت خمش هم در وسطش نداره و اینکه این گیاه برگ هم داره که فکر کنم اگه اونم بسازید و توی کارتون به کار ببرید خیلی زیبا تر هم بشه
متریال قایقتون خیلی خوب شده اما نوری که تو دوربین افتاده باعث شده این به روشنی دیده نشه (البته این نظر منه .... )
هم شکل آب و هم متریال آب خیلی خوب شده
موفق باشید :10:
یا علی :11:
راست ميگه جاش خوب نيست انگار يه تخته روي آب عمودي شناوره ....نقل قول:
روي نيزارها كار كن .. انگار روي آب در اومدن... قسمتي كه مكان رويش گياهه رو تيره تر كن تا يه جوري نشون داده بشه كه روي آب شناور نيستن... تكسچر گل يا خاك بهش بده...
اوهو بله مصطفی جون ... خیلی ممنون :40:( اصلا این چیزی که من ساختم ربطی نداره به این گیاه اسم خارجیش :cattail)
خیلی بهتر شده اما باید بهتر از اینا بشه :21:
همونطور که دوستان گفتن بهتره جهت این قایق جلویی تغییر کنه.
کلاlens flare این شکلی خیلی تکراری شده و به جای اینکه به کار جذابیت بده کلیشه ای می کنه کار را.
... ها اگر مه اضافه کنی دمت گرم :31: