به نظر من سال بعد همين موقع آخرش باشه بهتره اينطوري همه وقت دارن .. حالا اون موقع ميخواين دوباره تمديد كنيد با خودتونه:31:
Printable View
به نظر من سال بعد همين موقع آخرش باشه بهتره اينطوري همه وقت دارن .. حالا اون موقع ميخواين دوباره تمديد كنيد با خودتونه:31:
سلام .
یه سوال :
میشه دوتا کار ارائه داد ؟؟؟
من كه كارم تمومه....
هر موقع تاپيك رو باز كنيد هم رندرمو ميذارم....
ولی ميخوام همه كاراشونو كامل بكنند و مسابقه سطحش بيشتر بشه كار های بيشتری ارائه بشه....
به نظرم تا اول ارديبهشت خوبه....
نقل قول:
نخیر
از یه کار میشه دو تا رندر بزاری از زوایای مختلف اما اینکه دوتا کار بزاری معنی نداره
:40:
هادی اگه می تونی آخرین زمان تحویل کارها رو بنداز جمعه. (27 ام) من تو طول روز واقعا گرفتارم و این چند روز هم دیر می یام خونه.. 5 شنبه و جمعه اضافه بشه من (و شاید دیگران) می رسم..
مرسی.. :40:
چیزه
زمان افتاده برای اردیبهشت
تو مایه های 10 اردیبهشت اینا
آخه دوستان گفتن که نمیرسیمو اینا !
شمام با خیال راحت تلاشتو کن
آفرین :x
هادی؟
تو که گفتی تمدید نمی شه ما کارو ول کردیم!
یعنی می گی دوباره شروع کنم؟!
Oh Shet!
دوستان عزیز یه آمار از کاراتون بدید ببینم چقدر مونده تموم شن
زمان ژایان کی باشه خوبه ؟
دهم خوبه ؟
هادي جون حالا حالاها رو پايان کار من که حساب نکن:31:
اما بچه ها انگار ديگه تمومند
من هم که مسابقه تابستون که میخواد کاراکتر باشه !! :دی
میگم که همون 9 اردیبهشت تمومش کنین دیگه بسه !!
حمید کارش کار داره ، بقیه نه !!
همه دستشون درد نکنه !
من که تموم کردم بعد از اونم 3 تا کاره دیگه تموم کردم :دی
بقیه که اصلا" ادامه ندادن ...
به نظرم همون 10 ام تموم شه.. زیاد فرسایشی نشه!
ایشا ا.. که همه برسن... :40:
اين تن بميره تمومش كنيد :31:
من كه نرسيدم به اين مسابقه چون تازه كار بودم و دير به 3 بعدي كارهاي عزيز p30 رسيدم
اما دفعه بعد ( اگه بعد امتحانات دانشگاهي باشه ) حتماً حتماً حتماً شركت ميكنم .( البته اگه زنده بودم )
اما جان من مسابقه بعدي رو کاراکتر نزاريد :41:
همين صحنه باشه اما با موضوع تخيلي
ما چي از اون خارجيا كم تر داريم كه اونا ميسازن و ما نه ؟؟
زياد حرف زدم :20:
موفق باشيد .:11:
همیشه مسابقه هایه اینجا طولانی شده >:q
خوب مسابقه 9 اردیبهشت 89
یعنی شب پنج شنبه تموم میشه و بنده تاپیکا رو میبندم
الآنم تاپیک مسابقه رو وا میکنم که کارای آماده توش قرار بگیرن
ببینم هادی خان.. شب پنجشبه منظورت تا ساعت 24 روز چهارشنبه است دیگه؟نقل قول:
یعنی شب پنج شنبه
نه فکر کنم شب جمعه منظورش بوده :27:نقل قول:
یعنی شب پنج شنبه
بعد نوشته شب پنج شنبه : دی
همون شب جمعه :دینقل قول:
ساعت 24 پنج شنبه منظورم بود
سلامنقل قول:
ببخشید منظورتون پنج شنبه شبه(روزی که پنج شنبست ، شبش)؟ یا واقعا شب پنج شنبه(شبی که فرداش پنج شنبست)!
موفق باشید
یا علی :11:
مگه دارم عیده فطرو اعلا میکنم ! : دینقل قول:
ما به روزو شب های شمسی کار میکنیم
توی هر 24 ساعت ، ساعات های آفتابیو روشنش ، روز ، و تاریکش ، شب همون 24 ساعت میباشد ;)
ساعت 24 پنج شنبه منظورم بود
موفق باشید دوست من :40:
متشکرم که قضیه رو روشن کردین .... :27:نقل قول:
خوب مگه برای شمسی از این عبارات استفاده نمی کنن؟ خوب قبول کنین که اشتباهی آدرس دادین! :21:
راستی اگه هوا ابری بود یه خورده تاریک شد اون وقت، شبه؟!!! :38:
(ولی جدی واسم مهم بود بدونم دقیقا کی وقت مسابقه تمومه .... :20: )
ممنونم ... شمام موفق باشید داداش :11:
سلام
اگه می شه یه خورده بیشتر وقت بدین .... مثلا تا فردا صبح .... من یه 2 ساعتی هست گذاشتم رندر نهایی بگیره اما طول می کشه .... خیلی طول می کشه :41:
اگر چه هنوز خیلی نقص داره .... اما دیگه ....
حالا اگه امکانش هست و مشکلی نیست بهم بیشتر وقت بدین
به دلیل دایالاپ بودن اینترنتم نمی تونم تصویر بزرگی آپلود کنم مشکلی که نیست؟ (حداکثر 800*600)
ممنونم
کار من هم 2 ساعت دیگه تموم میشه،اگه امکان داره تا 2 ساعت دیگه تایپیک رو نبند.
ممنون.
خوب هادی جان اصلا نیومد که برو بکس کارها رو بزارن ... فکر کنم دیگه تا فردا صبح (احتمال زیاد ظهر) وقت دارین .. فقط بزارین چون هادی بیاد این وضعیت و ببینه :41: ... دیگه مسابقه نداریما .....
البته معلوم نی یهو دیدین همین الان اومد هم به من یه اخطار داد برا این پست (یعنی چی فضولی می کنی تو کارهای مدیریتی ) هم تاپیک مسابقه را قفلوند درشو ....: دی
خب داوری کی ؟!
نقل قول:
من یه وقت کوچیک پیدا کنم ، حتما اینکارو میکنم
تو همین هفته انجام میشه
;)
هادی منتظريما... :10:
سلام :)
من اومدم انتقاد کنم :دی
میخواستم بگم که مسابقه ها خیلی چرت شده مخصوصا" این آخری .
اصلا" جدی گرفته نمیشه از طرف مدیریت . همش شده مسخره بازی .
زمان طولانی و تمدید های الکی و بلاتکلیفی . آخرش هم حق به حق دار نمیرسه و قضاوت بیجا و بی دلیل از این حرفا .
دیدین که 2 ماه شد ولی کی کارشو درست انجام داد ؟
اگه 4 ماه هم میشد آخرش میگفتن وقت نداریم . حالا یه رندر الکی گرفتیم . ادامش میدیم و و و ...
چرا ؟ چون جدی نمیگیرین . اگرم قصد جدی گرفتن و رقابت رو ندارین پس بیخود شرکت نکنین . حالا هادی یه چیزی گفت که شرکت کنین ولی هدف زدن تاپیک نبود .
هرکی هم که گفته وقت ندارم تموم کنم بیخود میگه چون کسی که شرکت میکنه باید فکر آخرشم بکنه .
شما بعضی چیزا رو با دوستی و صمیمیت قاطی کردین که کار اشتباهیه . درسته آدم نباید تو همه ی مسائل خشک و جدی باشه ولی هر چیزی به وقتش ...
کسی ناراحت نشه از این حرفام چون منظور خاصی ندارم و با شخص خاصی ( :دی ) نبودم فقط نظرم رو گفتم .
حرف بابکو من خیلی تایید میکنم
راس میگه دیگه
کودتا کنیم :دی !!!!
همونطوری که گفتم توی این هفته حتما تاپیک نظر خواهیو میزنمنقل قول:
فردا استادش میکنم
خوب نمیشه بگیم کسی که شرکت کرد اما کارو نذاشت بنش میکنیم ، میشه ؟ : دینقل قول:
شاید باطره این که جایزه نداره بچه ها تنبلی میکنن
و اما دلیل تمدیدا ، در خواست بچه ها بود
با اولین تاریخی که برای اتمام گذاشته بودیم ، فقط یه نفر کارش کامل شده بود
دومین تمدید هم گمونم همون یه نفر بود
در مورد دیر انجام شدن کار ها هم باید بگم که دست تنهام ، و خیلی سخته هر روز کلی کاره سرکشی و کارای روز مره خودم و اینا رو سره وقت انجام بدم
این مشکل ایشالله زمانی حل میشه که بالا سریا ، همکار بنده رو به من برسونن
اون زمان کار ها تقسیم میشه
:40:
برو بابا : دینقل قول:
بی انصافیه دیگه. من نمیخوام کلاس بگیرم بگم وقتم پره ، اما از چند روز قبل از مسابه من عموم یه مغازه داره و ازم خواست کمکش کنم.تا قبل از تعطیلات تا ساعت یک مدرسه بودم، میومدم خونه و ساعت 2 میرفتم مغازه و 11 شب برمیگشتم.توی تعطیلات هم شهر ما شلوغ بود ، ساعت 8 میرفتم مغازه و ظهر فقط برای نهار میومدم خونه و دوباره میرفتم مغازه تا ساعت 11 شب ، وقتی هم میومدم خونه خسته بودم ، کارهای خودم هم مونده بود.نمیتونستم بهش بگم نمیتونم کمکت کنم.نقل قول:
نتونستم کارمو کامل و درست ارائه بدم ، چون واقعا وقت نداشتم.
در ضمن سیستم من فوق العاده ضعیفه و به کندی کارامو انجام میدم.
اما کاش دوستانی که شرکت کردن ، کارشونو همون نصفه گذاشته بودن، به نظر من زیاد مهم نبود، مهم این بود که توی مسابقه شرکت کردن و مثل بعضیا بی حال نیستن که حاضر نیستن یا یه کار ساده توی یه مسابقه شرکت کنن.
در آخر از همه ی دوستان به خاطر کار خیلی ضعیفی که داشتم معذرت میخوام.بهتون قول میدم و مطمئن باشید در مسابقه بعدی جبران میکنم.
با آرزوی موفقیت برای تمام بچه های پی سی ورد و به خصوص سه بعدی کارا. :40:
خوب سخنی هم از مادر عروس :دی
خوب اینکه بچه ها تنبلی می کنن تا 50% آره 50% نه ... چون واقعا زندگیها به هم ریخته .. این اصلا ربطی نداره به دنیای تریدی همه چی قاطی پاتی شده ... من خودم 6 روزه می خوام یه چی بسازم هی می شینم پاش هی نمیشه .. یه بار حس نیست یه بار خسته ای یه بار میگی آخرش که چی یه بار میگی ها این اینجوری بشه اونوجوری میشه ک چی میشه که اینجوری میشه (این فلسفه داره زیاد به خودتون فشار نیارید:دی) .. آره ..
حالا در مورد کم کاری مدیر یعنی اینکه بابک گفت :جدی گرفته نمیشه از طرف مدیریت: ... خیر جدی گرفته میشه ولی من فکر می کنم انجمن کلا زیاد لوس شده ... یعنی زیاد تو بخل همدیگه رفتیم ... از اونور هادی با یکی برخورد کنه دوستی بعضیا به هم می خوره از اونور برخورد نکنه چیز میشه .. این میشه که شده ...
در مورد همکار!!!... یه عقده ای که تو دل منه و اینجا باس بگم .. eeeee ... اصلا اولا یعنی چی که امین بازنشسته شد؟؟؟؟!!!!
دوما آها خوب دوست داشتی بازنشسته کنی یه نگاه کن به انجمن ببین اینجا را میشه با یه مدیر چرخوند؟ یه انجمنی که او همه کاربر فعال داره و او همه توصفن فعال شن!!! ... از اونور یه انجمنهای که چهار تا دونه کاربر فعال هم نداره دو تا مدیر داره + یه همکار ... من الان اینجا اعلام میدارم این انجمن به شدت توپ نیاز به یک یا دو همکار توپ داره ...
ولی بابک کلا حرف دلو زدی ... : دی
منم منظورم همینه که لوس شده . اتفاقا" اگه مدیریت برخورد کنه خوبه چون همه حد خودشون رو میدونن و منظم میشه .
مدیر باید بکوبه همرو :دی:دی
اقا همه با من تکرار کنید :دی
تخم مرغ گندیده
هادی به روحش خندیده = ))
توپ ، تانک ، فشفشه
هادیه ما خط کشه :دی
نقل قول:
حالا در مورد کم کاری مدیر یعنی اینکه بابک گفت :جدی گرفته نمیشه از طرف مدیریت: ... خیر جدی گرفته میشه ولی من فکر می کنم انجمن کلا زیاد لوس شده ... یعنی زیاد تو بخل همدیگه رفتیم ... از اونور هادی با یکی برخورد کنه دوستی بعضیا به هم می خوره از اونور برخورد نکنه چیز میشه .. این میشه که شده ...
این قدر غر نزنین بابا. هادی که جرم نکرده مدیر ابنجا شده. اگه هی را به را بخواد به این و اون گیر بده آشوب میشه. دلخوری پیش میاد.حالا اگه یه هفته نظر خواهی دیر شه که چیزی از کارهای شما کم نمیشه.نقل قول:
منم منظورم همینه که لوس شده . اتفاقا" اگه مدیریت برخورد کنه خوبه چون همه حد خودشون رو میدونن و منظم میشه .
مدیر باید بکوبه همرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی
بعدشم بالایی ها هم که نمیتونن یه روزه یه نفرو بکنن همکار یا مدیر. مشکل از کم کاری بچه های همینجاست.
آقا فروم نیرو امنیتی نداره بیان این شورشی را جم کنن !!! :دی :دینقل قول:
قا همه با من تکرار کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تخم مرغ گندیده
هادی به روحش خندیده = ))
توپ ، تانک ، فشفشه
هادیه ما خط کشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها اسپم نديد...
:10:
ايول
ايول خوبه ادامه بدين مشت و لگدش كمه:5:
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
ئه ميگم اين هادي كه از رفقاي خودمونه صب كنين حلش ميكنم
خب هادي جون فيتيلو بكش پائين بينيم داش
جون داش حسين:خخخ
/: )نقل قول:
این قدر غر نزنین بابا. هادی که جرم نکرده مدیر ابنجا شده. اگه هی را به را بخواد به این و اون گیر بده آشوب میشه. دلخوری پیش میاد.حالا اگه یه هفته نظر خواهی دیر شه که چیزی از کارهای شما کم نمیشه.
بعدشم بالایی ها هم که نمیتونن یه روزه یه نفرو بکنن همکار یا مدیر. مشکل از کم کاری بچه های همینجاست.
من روحیه صلح طلبی شما رو تحسین میکنم
ولی کم کاری هم نمیشه درستو حسابی از گذشت
قبوله هادی که نمیتونه تمام وقت وقتشو بذاره پای سایت
ولی اینطور الاف کردن هم خوب نیس
نه اصن دعبا ندارم فقط میخواستم بگم که نگین نگین
هادی من میکشه الان :دی