اين علي صادقي توي هر فيلمي بازي كنه ارزش نگاه كردنشو داره،واقعا قشنگ بازي ميكنه!:20:
Printable View
اين علي صادقي توي هر فيلمي بازي كنه ارزش نگاه كردنشو داره،واقعا قشنگ بازي ميكنه!:20:
از غفوریان خوشم نمیاد
شقایق دهقان که اصلا طنز نداره
خیلی باحال بود... اونجاش که پریسا گفت: پونصد تومن هزینه فیلمبرداری میشه... بهبود (علی صادقی) برداشت گفت: مگه میخواد پارک ژوراسیک بسازه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pcforlife جان شما این سریال رو هم ضبط میکنی ؟
آره عزیز... اگه میرسیدم، دار و ندار هم میضبطیدم... ولی فقط چاردیواری و زن بابا رو ضبط می کنم... جاهای جالبش رو درخواست بدید تا بآپم!:31:نقل قول:
یاعلی:11:
اصلا فیلمش خوب نیس ... تموم بازیگرها بی حس بازی می کنن ... معلومه برا پول بازی کردن ... البته تمام فیلمهای تلویزین اینطوری شده ...
قربونت ایشالا مزاحم میشیم . :دینقل قول:
یک تیکه از سنتور و تنبک میزنه رو اگر میشه آپ کن. سنتورش رو خیلی قشنگ میزنه. آهنگسازش کیه ؟نقل قول:
منظورت تیتراژشه؟!:17:نقل قول:
فک نکنم اینجوری بشه.نقل قول:
احتمالا استان 180 درجه میچرخه.البته چون اسم فیلم زن بابا هست شاید هم حرف شما درست باشه.
بابت چاردیواری ممنون.بازم درخواست دارم:11:نقل قول:
1.کل این سکانسی که خودت گفتی
2.اون تیکه که علی صادقی میخواد اسم ماهی رو حدس بزنه
دستت درد نکنه:11:
بعد از یک هفته یه صحنه قشنگ از این سریال دیدیم !
اونجایی که دختره زنگ می زنه به علی صادقی می زاره رو بلند گو اونم هی حرفای عاشقانه میزنه بعد پشت سر پدر زنش حرف میزنه خیلی باحال بود !
اگه ضبط کردین این قسمتشو بزارین ! :31:
خواهش می کنم...نقل قول:
اینم لینک دانلود::10:
یاعلی:11:کد:http://mypcforlife.persiangig.com/p30world/Park-Jorasik&Mahi.zip
خیلی با حاله علی صادقی اینطوری می خنده :دی
خیلی باحاش حال میکنم
سلام ، با چه دستگاهی از تلویزیون ضبط میکنی ؟ (ممنون میشم اگه بهم pm بدی):10:نقل قول:
دیشب اون تیکش باحال بود که فریدون رو گیر آوردن توی قنادی و بعدش که چسبوندنش به دیوار قیافه بهبود رو میدید ، کرکره خنده بود اونجا ، همینجوری داشت نگاش میکرد
خداییش این علی صادقی شاهکاره . خیلی دوست داشتنیه . نصفه شبا ئم که سه در چهار رو یخش میکنه .کلی حال میکنیم باش :40:. راستی کسی لینک دانلود سه در چهارو نداره ؟
آره اون یه تیکه اش خیلی باحال بود!:27:نقل قول:
اینم لینکش:
یاعلی:11:کد:http://mypcforlife.persiangig.com/p30world/IPhone!.zip
3 در 4 رو نصفه شبها ساعت چند نشون میده ؟
لینک دانلود قسمت دیشب رو ندارین؟
سریال خوبیه . البته بعد از چاردیواری در رده دوم قرار داره . این سریال زن بابا بدون علی صادقی واقعا ضربه بدی میخورد ولی علی صادقی تو سکانس هایی که هستش واقعا طراوت و شادابی رو به بیننده منتقل میکنه . البته از بازی زیبای سیروس گرجستانی هم نباید غافل شد که هنوزم با این سنش اینقدر پرانرژی و پر نشاط توو سکانس ها ظاهر میشه و صحنه ای نیست که ایشون حضور نداشته باشند .
تا الان بهترین دیالوگش برای پریشب بود که علی صادقی گفت : "میایم به سویت" :31:
علی صادقی دو قسمت پیش یه تیکه انداخت بسی خندیدیم!:27:
جایی که فریدون گفت چه نقشه ای واسه ما کشیدین... علی صادقی گفت نقشه دست گالیوره!!!!:27::31:
همه سریالاشون امسال از همیشه مزخرف تر هستنن... این به نظر میاد از همه ـشون بهتره...!!! :2:
اگه قشنگی ای هم داشته باشه فقط به خاطر علی صادقی ومسخره بازیاشه
نميدونم كدوم قسمت بود ولي به باباش گفت " دو سال ديگه دنيا تمومه " (اشاره به 2012) :27:نقل قول:
يا عزيز كه داشت حموم ميكرد دنبال سنگ پا ميگشت گفت "پا واسه ي مرحله بعده " :31:
كلاً تيكه هاي با حالي ميندازه
یه جا هم بحث سر در اوردن شلوار عزیز بود خیلی خنده دار بود.
این سوری خانومم خیلی بامزست
یه صحنه که میگه اگه یه مو از سر فرخ کم بشه و علی صادقی هم میگه شاید موهاش ریزش داره آخر خنده بود
سلام.من بازم درخواست دارم:40::
1.یه تیکه بچه ی فریدون داره تو خونه کارتون میبینه که بعد میگه واسشون دست تکون دادم(بیشتر اون کارتون تو تلویزیون و صدای کارتون مورد نظرمه(صدابردارش من بودم:5:))
2.تیکه فرخ:مادر نعمت مادر نعمت،جواب مثبت جواب مثبت
3.تیکه علی صادقی:می آیم به سویت
خیییییییییییللللللللللییی یییییییی ممنونم
سلام
اینم لینک های اون بخش هایی که می خواستین...:10:
نقل قول:کد:http://mypcforlife.persiangig.com/p30world/ByeBye!.zip
نقل قول:کد:http://mypcforlife.persiangig.com/p30world/Madare-Nemat....zip
نقل قول:یه نکته ای هم بگم (البته مخاطبم این دوستمون نیست و خدایی نکرده به کسی جسارت نشه یهو!:20:) این کلیپ گذاشتن ها (به قول خیری تو چاردیواری!) خوراکمه و اصلا واسه من مشکلی نیست... اونایی که تو تاپیک مسافران خیلی سر میزدن میدونن... منتها حالا که شما ها درخواست میدید، جاهای جالب و خنده دارش رو رو پیشنهاد بدبد که آپ کنم نه صرفا یه دیالوگ رو...:10: هر چند زن بابا تو این چن قسمت اخیر زیاد جالب و خنده دار نبوده...:13:کد:http://mypcforlife.persiangig.com/p30world/Be-Soyat.zip
قربون همتون:11:
یاعلی
واقعا جالبه می دونید کی تکرار می شه؟
مهران غفوریان واقعا عالی بازی می کنه علی صادقی هم که....:31:
سلام .
آقای pcforlife زحمت میکشی از قسمتی که دیشب یخش شد : 1- اون تیکه ای که علی صادقی میاد خونه و عزیزآقا میره بغلش کنه و علی صادقی میترسه و میگه تو کف بخاریم و 2 - اون تیکه ای که علی صادقی میره ییشن یدرزنش و میگه اگه بزنم به سیم آخر .... رو بزاری . دیشب که ترکیدیم از خنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ممنون :10:
قـيـافـه ي "سيروس گرجستاني" وقتي گريــه ميكنه چقدر مخــوف ميشه .
عــلــي صادقــي هم فكر كنم از كار قبليش 3x4 تا حالا يه بار هم حموم نرفته . آخــه حداقل يه آبي به صورتش بزنه اينقدر كركثيف نياد جلو دوربين .
سلام
سریال زیبایی است مخصوصا بازی علی صادقی سیروس گرجستانی هم روان بازی میکند کلا امسا سریالهای خوبی پخش کردن که زن بابا از همه بهتره
نمی خوام توهین کنم ولی منم می بینمش یاد گربه میبفتم ولی خداییش هیچ کی نمی تونه مثل اون بازی کنه...نقل قول:
راستی 2تا تیکه علی صادقی گفته جدید و با حاله : 1- اونجایی که به پریسا میگه حله اگر حل نشه منحله:31:
2- اونجایی که گفت نقشه دست گالیوره
کلا طنز سریال رو علی صادقی میگرده خیلی باحاله :10:
لذت بردیم از سریالش : دی
غیرتی شدن مهران غفوریان در حالی که جرات هیچ کاری نداره قشنگه : دی
علی صادقی هم که گفتن نداره : دی
رو گریم آب بزنه؟نقل قول:
عــلــي صادقــي هم فكر كنم از كار قبليش 3x4 تا حالا يه بار هم حموم نرفته . آخــه حداقل يه آبي به صورتش بزنه اينقدر كركثيف نياد جلو دوربين .
این مهران غفوریان عالمه همینطوری کرکر خندست
حالا زن بابا معلوم د کیه به نظر می یاد دیگه زیاد نمونده تا پایانش احتمالا فردا شب آخره...