من حساب کردم 4 گیگ ب ازای هر هفته میشه تقریبا روزی 145 مگ دانلود . واسه من خوبه چون زیاد دانلود نمیکنم تازشم با 500 تومن میری بقالی محل آخرین نرم افزار ها رو میگیری!!! مگه اینکه چیز دیگه ای دانلود کنی:31::31:نقل قول:
Printable View
من حساب کردم 4 گیگ ب ازای هر هفته میشه تقریبا روزی 145 مگ دانلود . واسه من خوبه چون زیاد دانلود نمیکنم تازشم با 500 تومن میری بقالی محل آخرین نرم افزار ها رو میگیری!!! مگه اینکه چیز دیگه ای دانلود کنی:31::31:نقل قول:
ا؟ اما من مثل این جو گرفته ها همه چیه مودم رو صل کردم و مطمئنم که بهتر isp میتونم کانفیگور کنم مودم رو:46::31:نقل قول:
فقط دوتا عدد میخواد دیگه!
یکم در باره این یوزر پسورد بگو چرا صفر ه!!!
هم چنان چشمم به مودم و چراغ خاموش adsl هست...:41:
درست ِ :دی ولی من از یک شنبه تا حالا 1.5 گیگ مصرف کردم ! بعد از این ماه که دیگه نمیگیرم ! (تو درس) ولی واسه 3 ماهه تابستون + اون 12 گیگ حدود 8 گیگ شایدم بیشتر اضافه میگیرم :دینقل قول:
من حساب کردم 4 گیگ ب ازای هر هفته میشه تقریبا روزی 145 مگ دانلود . واسه من خوبه چون زیاد دانلود نمیکنم تازشم با 500 تومن میری بقالی محل آخرین نرم افزار ها رو میگیری!!! مگه اینکه چیز دیگه ای دانلود کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم چی گرفتی ؟ رفیقم تی پی لینک گرفته بود همه چیزو واسش OK میکردم سایت باز نمیکرد ! کلا کانفیگ کردنش سخت تره !نقل قول:
ا؟ اما من مثل این جو گرفته ها همه چیه مودم رو صل کردم و مطمئنم که بهتر isp میتونم کانفیگور کنم مودم رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط دوتا عدد میخواد دیگه!
یکم در باره این یوزر پسورد بگو چرا صفر ه!!!
هم چنان چشمم به مودم و چراغ خاموش adsl هست... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بعد از کلی بازی باهاش درست شد !
(ببین مودم رو روشن میکنی 2 دقیقه بعدش چراغ DSL ثابت روشن میمونه ها :دی)
اوه چه زیاد!!! با این تفاسیر هفته دیگه باید شارژ بستونی!!!!نقل قول:
امروز رفتم isp گفتن شماره حسابی که پول واریز کردی اشتباه بوده . رفتم مخابرات مسئول حسابداری گفتش شماره حساب جدید به ما ابلاغ نشده . فیش هارو (4_5) نفر بودن میبرن مخابرات مرکز ی تایید میکنه میفرسته بانک ملی تا منتقل کنن به حساب بانک ملت (مرگ بر مسئول بی لیاقت)
شانس تو شده دیگه ! تو ایران این چیزا عادیه ! این خانوم ِ شرو ور نگفت ؟ :دی
بدبخت نمیتونس حرف بزنه از بس عصبانی شده بودم...!!!نقل قول:
مسئولشم نبود دیگه بدتر.
گفتن تو هفته آینده درست میشه حالا دیگه نیدونم نشه 2 هفته خیلیه.....
سلام برادرا میگم برای هر1 گیگ چقدر باید بسرفیم
هرچند تو شهر ما نیومده ولی میخوام بدونم
راستی خبری چیزی ندارید تو شهرستاها ی دیگه مثل شهر ما یعنی ساوه هم میاد یانه اگر هم میاد کی میاد
حدود 2200 تومن.نقل قول:
برو گوگل سرچ کن مخابرات ساوه ببین چیزی میاد!!!
البت دقیقا 2560 تومان !
بعد از یک هفته 4 گیگ پهنای باندم پرید ! :18: :31:
امروز رفتم 2 گیگ دیگه گرفتم (باید بری مرکز مخابراتی ! - البت 3 سوت ِ ردیف شد کمتر از یک ساعت) بعد دقیقا 5120 تومان پرداختم :31:
یه کم به خودت رحم کن . یک هفته 4 گیگ :18:نقل قول:
حالا از سرویسی که گرفتی راضی هستی ؟
خیییییییییییییییلیییییییی ییییییییییییییههههههههههه ههه!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
واقعا مواضب چشمات باش!!! این سرویس با وجود سرعت خوب برای دانلود "سنگین" مناسب نیست روزی 145 مگ تا یک ماه میرسونتت.
بلاخره طلسم شکست و امروز چراغ adsl واسم روشن شد زنگیدم isp گفتن که یوزر پسورد میسازیم میایم واست مودمتو کانفیگور میکنیم:20:
شما برو تو این سایت یه تست سرعت بگیر ببینیم چطوریه؟!نقل قول:
کد:www.speedtest.net
مرسی :دی بعد از این ماه دیگه سرویس نمیگیرم تا تابستون 3 ماهه میگیرم :31:نقل قول:
یه کم به خودت رحم کن . یک هفته 4 گیگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا از سرویسی که گرفتی راضی هستی ؟
خیلی :دی سرعت که عالی :دی پینگم واسه بازی خوب :31:
کلا خوبه ! اون 1 روزی که با دایل آپ سر کردم داشتم خودکشی میکردم :31:
:20:نقل قول:
خیییییییییییییییلیییییییی ییییییییییییییههههههههههه ههه!!!!!!!!!!!!!
واقعا مواضب چشمات باش!!! این سرویس با وجود سرعت خوب برای دانلود "سنگین" مناسب نیست روزی 145 مگ تا یک ماه میرسونتت.
بلاخره طلسم شکست و امروز چراغ adsl واسم روشن شد زنگیدم isp گفتن که یوزر پسورد میسازیم میایم واست مودمتو کانفیگور میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا من موسیقی زیاد دان میکنم ! ضمنا بعد از کوچ از روی DU خیلی سافت و ... گرفتم !
بازی آنلاین هم هست !
کلا واسه تابستون که میگیرم اینطوری افراطی استفاده نمیکنم ! :31:
ضمنا مبارک باشه ...
گرفتم برو اینجا ...نقل قول:
شما برو تو این سایت یه تست سرعت بگیر ببینیم چطوریه؟!
از دو گیگ یک گیگش پر ! :دیکد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=508&page=400
بقیش فقط وبگردی و موزیک ! :46:
نقطه چین؟؟؟؟نقل قول:
فک کنم خودش پاک کرده !
b a z i c e n t e r !
و همچنان منتظر وصل adsl هستم.................
هنوز ردیف نشد ؟!
من میخوام فردا برم یک گیگ دیگه بگیرم تو هنوز تو وصل کردنش موندی ؟!
مگه یوزر پست را ازشون نگرفتی ؟!
نه هنوز :41:نقل قول:
گفته یوزر پس باید از مخابرات مرکزی(اصفهان) بیاد.....
کم نیاری هااا میگم شارژ یک ماهت تموم شه بعد شارژ نکنی چقدر مهلت میدن تا پرداخت کنی؟
و من همچنان منتظرم....
لعنت ! من که 5 روزه درست شد !نقل قول:
نه ! من 2 گیگ شارژ کردم ولی انگار بیشتره ! :دی
یک ماه شارژ داری یک ماه هم فرصت داری تمومش کنی !
تا روز 30 ام که اکانتت فعال ِ میتونی شارژ کنی و استفاده کنی !
وقتی مهلت یک ماهت تموم شد دیگه نه :دی
خوب شانسه نه استادمون میگه بگین حتما حکمتی بوده!!!!نقل قول:
بعدش اون 30 روز که مهلت دارم میتونم فقط یک گیگ شارژ کنم تا پورتمو ازم نگیرن یا حتما باید 4 گیگ بخرم؟؟؟؟
دوستان
پیش شماره خط تلفن ما 230 هستش...هرجا میریم میگه برای adsl ساپرت نمیشه....حتی مخابرات هم ساپرت نمیکنه....به نظر شما راهی هست برای من؟؟(البته به جز وایمکس)
دوستان عزيزم من مي خوام با شاتل خدافظي كنم چون حدود 2 ماه با مودم linksys wireless مشكل پيدا كرده.
مي خواستم بدونم اينترنت مخابرات با مودم من سازگاره
و اينكه سرعت دانلود 10000 توماني مخابرات خوبه؟
آره عزیز خوبه 100 تا 140 هست اما شبانه ندارههاااا...نقل قول:
خب خب خب بلاخره سرویس ما هم باز شد و p30world رو توی 1 سوت و نیم باز میکنیم;)
اینم نتیجه تست سرعتم که 3 بار پشت سر هم گرفتم:
کسی میدونه تو کدوم شهرستانهای استان مخابرات خدمات ای دی اس ال میده؟؟
این سایتشه میتونی اطلاعات ازش بگیری:نقل قول:
کد:http://www.adsl.tce.ir/
:19:مخابرات میگه تا 1مگابایت سرعت دانلود بازه ولی بیشتر از 130تا نمیشه
عزیز من اصولا سرعت اسمی که میگیری مثلا اگه 128 باشه سرعت دانلودت 16کیلوبایت --- 512 باشه حدود 60-70 کیلوبایت ...نقل قول:
مخابرات هم داره DSL 1مگ رو به ما به اسم 128 با اون قیمت میده !
فکرشو کن ...
بله تایید میکنیم اینا سر عت اسمیه....نقل قول:
امضا بنده رو نگاه کن حدود یک مگ رو داره میده سرعت شبا که به 95 کیلوبایت تو اسپید تست میرسه.
با 10252
تومن همینم غنیمتهههههههههه
ولی متاسفانه بدلیل نداشتن شبانه رایگان سرعت هر چقدر هم که بالا باشه صرف نمیکنهنقل قول:
به شدت تایید میشه مثلا خود من برا 3 ماه سرویس 512 رو 42000 میدم با 5 گیگ ترافیک ولی روزی دست کم کمش 1 گیگ دانلود رایگان دارمنقل قول:
ECO 512 شاتل
ولی برا کسانی که فقط فقط از اینترنت واسه دانلود و هرز گاهی یه فایل کم حجم دانلود کنند اینترنت مخابرات میصرفه
موفق باشید
adsl با حجم نامحدود
شماها چی دانلود میکنید؟!!!
من جز وب و فروم گردی و میل چیز دیگه ای استفاده نمیکنم .....
1گیگ دانلود:18:
هر چی که باشه:31:نقل قول:
فیلم ، نرم افزار و ...
من نمیدونم ما ایرانیا واسه چی نرم افزار دان میکنیم ؟وقتی میتونیم بریم بقالی محلمون یه پک لرد 2010 یا کوانتونم فرومی (وطنی:31:) با 80 گیگ نرم افزار بخریم؟!نقل قول:
حالا فیلمو میشه یه کاریش کرد....:20:
نه فیلمم میشه دونه ای 100 خرید ولی اینطوری دم دست تره و هر چی لازم داریم میخریم نه یک گله ...
موزیک هم که فقط نت ...
واقعا اینترنت مخابرات صرف نداره ، اما سرعت داره ...
من الان فقط بهترین موزیک ها رو دانلود میکنم ...
شرکت های مجموعه نرم افزاری که 6 ماه یکبار آپدیت میکنند (لرد ، کینگ ، گردو و...)نقل قول:
و کلا در حد آماتور کار میکنند (البته کینگ تا حدودی حرفه ای تره)
ولی فعلا تا کپی رایت نیست دانلود میکنیم حالش را میبریم:31:
اوه!نقل قول:
اره خوب اینم هست...ولی بزنم به تخته این سرعت دانلود مخابرات فخیم هم نسبت به مشهد و ... خوبه ها!!
:19:برای ما که خطوطمون فیبره نوریه مخابرات تنها سرویس دهنده adslمیشه.نقل قول:
:19:من خودم TP-LINK 8811 دارم.قطعی زیاد داره.با روشن و خاموش کردن مشکلش حل میشه.قیمتش هم 25000بود.نقل قول: