نظر یوزر ها هر چند محترم هست اما مورد صحت و اطمینان نمی تونه باشه بنابرین نظریه مراجع معتبر برای من قابل اتکاتر و مورد اطمینان تر از نظریه یوزر هست و البته تا به حال هر چی من از نوشته های این گونه ریو ها تجربه کردم کاملا درست و قابل اطمینان در همه گونه موارد بوده .
پنل 690 یکی از بهترین های بازار برای تکنولوژی ال سی دی هست دلیل صحبت از پنل 690 هم به این دلیل بوده با قیمتی کمتر از پنل شارپ کیفیتی به مراتب بالاتری رو داراس هر دو پنل 690 , le700 از یک ساختار استفاده می کنند و در اصل ال سی دی هستن و فرق اساسی اون ها در نور پس زمینه یا بک لایت هست که پیکسل ها چطوری نور دهی کنن . اون فان هم که فرمودی به نظر من واس کمپانی ها ایجاد میشه البته تو کشورهای جهان سوم وقتی این برند ها از این اطلاعات کم مصرف کننده ها این گونه کشورها به خوبیاستفاده می کنند و در این گونه کشور ها با back light led بهترین سناریو رو در نظر می گیرند و به قوبل معروف نونشون تو روغن هست
و دیگه اینکه رنگ مشکی که شما در این پنل مشاهده کردی و مشکلی نداشته در نمای کامپلکس بوده که ال سی دی پارس هم مشکلی از بابت نشون دادن بلک در این نماها نداره ! مشکل اساسی بیشتر پنل های ال سی دی ا نشون ندادن دقیق رنگ بلک در نماهای یه دست تاریک و تیره هست .
عکس دیگری از این پنل در نشون دادن رنگ بلک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در آخر اگر پنل شما مشکلی در نماهای یک دست تاریک نداره احتمالا سفارشی ایران یا تکنولوژیش مانند تبلیغات دیگه شارپ که فول ال ای دی هست این پنل! فول بلک هم می تونه باشه دوست عزیز :20:
به هر حال موفق باشی .