یه عکس از بهران سوپر پیشتاز بگذارید اونی که برای 405 بنزینی خوبه
و کدوم نوعش ؟ ( اگه انواع مختلفی داره )
Printable View
یه عکس از بهران سوپر پیشتاز بگذارید اونی که برای 405 بنزینی خوبه
و کدوم نوعش ؟ ( اگه انواع مختلفی داره )
این صفحه ی محصولات شرکت نفت بهران هستنقل قول:
که سوپر پیشتاز هم توش مخشصه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز بهترین روغن موتور واسه 405 همون توتال که توصیه شده خود کمپانی هم هست.نقل قول:
دوستان برای 405 بنزینی کدام گزینه از دوتای زیر بهتره ؟
توتال کوارتز 7000
یا
کاسترول مگناتک
قیمت هر دوشم نزدیک بهمه با تعویضش 30 تومن
ماسال 83 405 صفر گرفتیم تا پارسالم که داشتیمش همیشه توتال ریختیم هیچ وقت هم روغن کم نکرد بیچاره مثل ساعت کار می کرد....
حرف شما هم درسته هم غلطه؛ بستگی به موتوری داره که درش ریخته میشه... مثلا کاسترول برای پراید معمولی به خوبی جواب میده و کاملا مناسبه، ولی مثلا در موتور سمند دوگانهسوز کمی تبخیر داره.نقل قول:
◙
نقل قول:
ما که نفهمیدیم چیکار کنیم
یه 405 بنزینی تازه گرفتیم که هنوز سرویس اولیه هم که 1500 تا باید بشه نبردیم حالا نمیدونم که توی سرویس اولیه خود ایران خودرو روغن عوض میکنه یا نه ؟
همکارم سمند داره گفت من تا 30000 تا که هر 10000 تا میبردم خودشون عوض میکنن
یکی دیگه همکارم که تازه 206 گرفته گفت بردم سرویس اولیه گفتن دیگه روغن عوض نمیکنیم
خلاصه این که از این . . . ؟!!!!
نوع روغن موتور هم که هر کسی یه چیزی میگه:23:
خب طبیعی هم هستش هر کسی نظر و تجربه ای در رابطه با خودش رو داره
مبارک باشه :11:ایشالا به خوشی سوارشید(البته چندوقت دیگه که بنزین ازاد شد فکر نکنم اصلا بتونید 405سوارشید:31:)نقل قول:
ما که نفهمیدیم چیکار کنیم
یه 405 بنزینی تازه گرفتیم که هنوز سرویس اولیه هم که 1500 تا باید بشه نبردیم حالا نمیدونم که توی سرویس اولیه خود ایران خودرو روغن عوض میکنه یا نه ؟
همکارم سمند داره گفت من تا 30000 تا که هر 10000 تا میبردم خودشون عوض میکنن
یکی دیگه همکارم که تازه 206 گرفته گفت بردم سرویس اولیه گفتن دیگه روغن عوض نمیکنیم
خلاصه این که از این . . . ؟!!!!
نوع روغن موتور هم که هر کسی یه چیزی میگه:23:
خب طبیعی هم هستش هر کسی نظر و تجربه ای در رابطه با خودش رو داره
درمورد روغن موتور شک نکن که توتال بهترین انتخابه تو دفترچه ماشینم بخونی فکر کنم نوشته باشه....
سلام بچه ها
یه مدت قبل پرایدم رو گاز سوز کردم .. توش بهران پیشتاز ریخته بودم بعد که عوض کردم کاسترول cng ریختم صدای موتور کمتر شد و احساس کردم روون تر کار میکنه ولی الان که 6000 تا روندم نگاه کردم دیدم روغن کم کرده تقریبا نصف اون قسمت میله روغن روغنیه
مشکل میتونه از کجا باشه ؟
چه روغنی پیشنهاد میکنید برای پراید دوگانه سوز ؟؟؟؟؟؟/
توتال خوبه ؟
نقل قول:
هیچ کدوم از دوستان جواب ندادن ... بالاخره نفهمیدیم ... چی خوبه؟
پراید مثل خانواده پژو نیست که تو دفترچه و زیر کاپوت نوشته باشه توتال درنتیجه نظر علما مختلفه ...
کاسترول cng برای پراید دوگانه سوز خیلی خوب جواب میده چون خودم خیلی وقته دارم استفاده میکنمنقل قول:
سلام بچه ها
یه مدت قبل پرایدم رو گاز سوز کردم .. توش بهران پیشتاز ریخته بودم بعد که عوض کردم کاسترول cng ریختم صدای موتور کمتر شد و احساس کردم روون تر کار میکنه ولی الان که 6000 تا روندم نگاه کردم دیدم روغن کم کرده تقریبا نصف اون قسمت میله روغن روغنیه
مشکل میتونه از کجا باشه ؟
چه روغنی پیشنهاد میکنید برای پراید دوگانه سوز ؟؟؟؟؟؟/
توتال خوبه ؟
شما میگی بعد از 6000 تا روغن کم کرده شاید مشکل از جای دیگه باشه. شاید از پیچ کارتر روغن میده یا جای دیگه....
حتما یه چک بکن موتوره ماشینتو. در ضمن توتال هم روغن خوبیه ولی من تو پراید ازش استفاده نکردم و نمیدونم خوب جواب میده یا نه ولی کاسترول تو پراید عالیه
ببین دوست عزیز منم پراید دارم و توش روغن کاسترول میریزم و مشکلی هم باهاش ندارم میشه گفت که عالیهنقل قول:
هیچ کدوم از دوستان جواب ندادن ... بالاخره نفهمیدیم ... چی خوبه؟
پراید مثل خانواده پژو نیست که تو دفترچه و زیر کاپوت نوشته باشه توتال درنتیجه نظر علما مختلفه ...
پس در نتیجه من کاسترول بهت پیشنهاد میکنم. اگر هم که ماشینت دوگانه سوزه کاسترول مخصوص ماشینای دوگانه سوز خوب جواب میده
موفق باشی
آقا من تجربه ی خودمو میگم
کاسترول و توتال دیگه کیفیت گذشته رو ندارن . این با توجه به شرایط مملکت طبیعیه !
برین سراغ روغن های ایرانی . اعتماد کنید . شرکت نفت بهران برای روغن هاش تاییدیه MERCEDES BENZ رو داره .
یعنی شما میتونی به راحتی روغن بهران رانا رو تو یه مرسدس مدل 2002 به بعد استفاده کنی !
نقل قول:
من با توجه به صفحه هایی که توی نت از سایتهای دیگه خوندم نظرم شد روی بهران سوپر پیشتاز
فقط دوستان نگفتند اگه رفتم تعویض روغنی و انواع مختلفی داشت کدومشو بگیرم ؟
این ادرس محصول که گفته دو نوع داره
بهران سوپر پيشتاز 5W40
بهران سوپر پيشتاز 20W50
کد:http://www.behranoil.com/behran_new/fa/product_detail.asp?id=1
مگه نباید از 10w40 استفاده کرد ؟
من 20w50 ریختم چون چیزه دیگه ای گیرم نیومد ! کلا همین نوعش زیاد تو بازار هست
به نظر شما زیادی غلیظ نیست ؟نقل قول:
روغن خانواده 405 . 10W 40W هست
بخصوص الان که هوا داره سرد میشه
توتال 5000 هم 20w50 هست . همون که گاری خودرو تو دفترچه توصیه کرده !نقل قول:
شما اگه 40پیدا کردی بریز. منم زیاد نگشتم عجله داشتم
نقل قول:
این نقل قول از یکی دیگه از تالارهای تخصصی خودرو هستش که جواب به کسی داده که از 20w50 استفاده کرده
کلا من واسه خودتون گفتم
hadi_x7 نوشته است:
سلام
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
حدود 1ماه پیش 405 صفر رو برای اولین بار برای تعویض روغن بردم و به سفارش تعویض روغنی از روغن GKS 20W-50W 15000 ریختم . گالن 4 لیتری به قیمت 22000 . از اون روز به نظرم صدای موتور کمتر شده ولی موتور بعضی وقتها جون نداره و یه مقدار هم مصرف بنزین رفته بالا میتونه این ایراد مال روغن باشه؟؟؟؟
داداش روغن خانواده 405 . 10W 40W هست و شما 20 50 ریختی
البته اگه منطقه کرمسیری باشید مشکلی نیس اما منطقه سرد سیری باعث فشار به ماشین میشه و احتمال یاتاقان زدن هم میره
موفق باشید
داداش دیگه اینجوریم نیست که این دوستمون گفته !نقل قول:
ما 3 سال توتال 5000 ریختیم.20w50
البته توتال اون موقع توتال بود . هیچی نشد . تازه ماشین خیلی هم پر نفسه دنده 4 170 تا کولر روشن رفتم باهاش !
ولی بهتره برای زمستون روغن 10w40 بریزی . ولی 20w50 هم اینقدر که گفتن مضر نیست و خود گاری خودرو هم تو دفترچه نوشته 20w50 و 10w40
این روغنی که از اول روی ماشین بوده چون 1300 تا هنوز بیشتر کار نکرده قابل اعتماده یا عوض کنم ؟
یا وقتی واسه سرویس اولیه 1500 تا بردم خود ایران خودرو عوض میکنه ؟
درباره روغن واسکازین هم اگه اطلاعاتی دارین بگین
بار اول هرچی زود تر عوض کنید بهتره...نقل قول:
این روغنی که از اول روی ماشین بوده چون 1300 تا هنوز بیشتر کار نکرده قابل اعتماده یا عوض کنم ؟
یا وقتی واسه سرویس اولیه 1500 تا بردم خود ایران خودرو عوض میکنه ؟
سلام دوستان
من زانتیا دارم و امروز بردم روغن ماشین و عوض کنم.همیشه توتال 9000 میریختم.این دفه طرف گفت کاسترول مگنت بریز تو زمستونم نشست نمیکنه و .... (توتال هم داشت)
حالا خواستم بپرسم آیا این روغن برای زانتیا خوبه؟
دوستان سلام
دائیم مثل ما 405 داره امروز ازش پرسیدم که روغن چی میریزی واسه ماشینت گفتش الگانس
تو قوطی های فلزی 4 لیتری هستش و آمریکاییه و خیلی هم راضی هستم
گفتم قیمتش ؟
گفت : هر قوطیش 23000 تومن
میگفت خیلی بهتر از این توتال و کاسترولهای تحت لیسانسه
حداقل خیالم از بابت اصل بودنش راحته
نظرتون درباره الگانس چیه ؟ توضیحاتی دارین با عکسی ، معرفی سایتی . . . بفرمائین
سلام دوستان
واسه ماشينهاي 16 سوپاپ مثل ال90 بنظرتون كدوم روغن بهتره البته كاري به مارك ندارم
20w50
10w40
5w50
اینها درجه گرانروی روغن هستش و به محلی که زندگی میکنید بستگی داره و دما و آب هوای اونجانقل قول:
از همه اینها میشه استفاده کرد مثلا 20w50 برای تابستون بهتره
اگه تهران هستین 10w40 برای این فصل بهترینه
برای خودرویی مثل تندر سطح کیفی مهمه که بهتره از sh یا sg ایتفاده بشه و روغن نیمه سنتیک
روغن موتور پارس دیزل بهترین است
والا ماهم نفهمیدیم هر کسی واسه خودش یه نظری داره !!!!:13::13::13:
سلام دیشب واسه خرید یکی از فروشگاههای ایساکو بودم
قیمت چیزهایی که خریدم رو با قیمتشون به تاریخ 1389/09/28 واسه دوستان میگذارم
همگی در بسته بندی های آبی ایساکو و دارای هولوگرام و مخصوص 405 هستش
1- فیلتر هوا 1700 ت
2-فیلتر روغن 2200 ت
3-فیلتر بنزین انژکتوری 2700 ت
روغن فرمان هیدرولیک ازش پرسیدم که از اول چی توش میریزن که منم که میخرم قبلی رو خالی نکنم و بریزم سرش ، گفت توتال . منم یه توتال یک لیتری ازش گرفتم که روش نوشته بود به انگلیسی ، فرمول فرانسه ، به سفارش ایساکو
4-روغن فرمان هیدرولیک توتال 4500ت
اینم واسه ی دوستان تالار که اطلاعاتشون جهت خرید به روز و کامل باشه
من یک 405 دارم قبلا اسپیدی 5000 میریختم
از هر کی میپرسم میگه اسپیدی نریز
حالا میخام بدونم نظر شما چیه؟
چه روغنی بریزم
توتال کوارتز بریز.
الان اکثر کسایی که 405 دارن توتال استفاده میکنن
ممنون ولی میگن توتال برای ماشین هایی مثل 206 و پرشیا خوبهنقل قول:
و برای 405 که روغن کم میکنه شل هلیکس بهتره
حالا نمیدونم شل بریزم یا توتال یا gtx
خواهش میکنم هر کس این روغن ها را استفاده کرده فواید و معایبش را بگه
دوستان میشه که با تعویض روغن مصرف سوخت افزایش پیدا کنه ؟
اخه من تازگی پارس پایا ریختم قبلا ماشینم که روغن کارخونه توش بود تا 5000 کیلومتر که کنترل کرده بودم 100 کیلومتری 10 و حداکثر 10/5 داخل شهر میسوزوند اما حس میکنم الان با اینکه روغن و فیلترشو عوض کردم خیلی بیشتر میسوزونه
چون یکبار طبق کیلومتری که گرفته بودم 145 کیلومتر 20 لیتر سوزونده بود بعد تعویض روغن:41:
ماشینم 405 مدل 89
سلام
من روغن توتال 7000 ميريزم توي 206 عاليه
دارم دنبال اطلاعاتی درباره روغن موتور کاسترول میگردم ولی هر چی تو نت میگردم چیزی نیست.
از دوستان کسی میتونه کمک کنه؟
نقل قول:
منم گشتم نبود
اما متوجه شدم که دور روغنهای خارجی رو باید خط بکشم
عزیز شما هم برو انتخابتو بین روغنهای ایرانی بگذار که خیلی خیلی بهتره
روغن موتورهای بهران و پارس عالین و من از تحقیق زیاد به این نتیجه رسیدم شما هم گوش کن و مطمئن باش بهترین انتخابه و دیگه دنبال کاسترول و توتال نرو
موفق باشین
منم روغن توتال میریزم تو سمند راضیم
سلام
اینجا کسی از روغن موتور گلف سی ان جی با سطح کیفی API/SF 20w50 استفاده کرده؟
من امروز رفتم از این روغن ریختم تو موتور با قیمت 13.500 .
راستی API/SF پایین تر از API/SG هستش اخه قبلا کاسترول سی ان جی میریختم با سطح کیفی API/SJ
دوستان سلام منم اگه بخوام روغن موتور ایرانی مصرف کنم چی پیشنهاد میدید برای سمند
بهران سوپر پیشتازنقل قول:
منم برای 405 توتال 5000میریزمنقل قول:
حدود قیمتشو میدونی؟نقل قول:
13 هزار تومننقل قول:
نقل قول:
اس اف سطح قبل از اس جی هستش و دو سطح پائینتر از اس ژی
SF<SG<SH<SJ