تصویر کابل کامپوزیت و کامپوننت کاملا با هم متفاوته،من نمیدونم شما چجوری متوجه نشدید دوست عزیز symbian
Printable View
تصویر کابل کامپوزیت و کامپوننت کاملا با هم متفاوته،من نمیدونم شما چجوری متوجه نشدید دوست عزیز symbian
من عملا خودم تست نکردم. اما به نظر من هم نباید از نظر فنی فرقی بین کابل کامپوننت و کامپوزیت وجود داشته باشه. و اگه فرقی هم باشه این کابل کاپوزیته که باید جنس بهتری داشته باشه. چون تو کابل کامپوزیت همه چی هست از قبیل سیگنالهای رنگ، روشنایی و همزمانی و غیره اما تو کابلای کامپوننت فقط یه تک سیگنال رنگ وجود داره.
کلا کامپوزیت تو LCD یعنی هیچ!حتی توی TV هایی که CRT هست و ورودی Component دارن میشه فرقشون رو فهمید!نقل قول:
من اطلاعات فنی ندارم ولی چیزهایی که تجربه کردم - همه هم دیدن عینش رو!
کلا SD رو نباید با HD مقایسه کرد!:27::8:
احتمالا سورستون بی کیفیت بوده!
دوستان این Dayio که میگید خریدی خوبه؟
تو hyper چنده قیمتش الان؟
خب همانطور که دوستان گفتن سورس هم مهمه. من روی hd ندیدم هنوز. ضمن اینکه سایز Tv هم احتمالا تاثیر داره که من روی 32 دیدم. شایدم هم اون کابل کامپوننت جالب نبوده. قابل توجه دوستان دیگه، صحبت بر سر تفاوت کیفیت کابلهای کامپوزیت و کامپوننت روی درگاه کامپوننته .وگرنه در اینکه کیفیت درگاه کامپوننت سرتر از کامپوزیته شکی نیستنقل قول:
بحث رو متوجه شدم! در حالت کلی گفتم!ولی واقعا بازار اینقدر بد شده!من تو جمهوری 20 نوع کابل کامپوننت دیدم!نقل قول:
که همه میگفتن برای من اصل و برای اون کامپوزیته!فقط رنگ سر فیش عوض شده!
- احتمال میره که کابل هم مشکل داشته باشه! ولی روی TV معمولی هم که ورودی کامپوننت داره! هم من تست کردم روی DVD اورجینال فیلم Lord of the ring - با کامپوننت وضوح تصویر بهتر میشد! با کامپوزیت هم تست کردم ولی خیلی فرقی نکرد(روی ورودیه کامپوننت!)در کل تقریبا تابلو هست که کابل کامپوننت اصل خیلی بهتره تا
اون تار موهای کامپوزیت!:31:
برای شما اینو در نظر گرفتمنقل قول:
یک متریش 80 دلار. قابل شما رو هم ندارهکد:http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=3828
کامپوزیت مسلما بهتره -اینا اشغالن:31::31::31:(حرفمونو خوردیم)نقل قول:
ولی در کل جنس گرون خوب هست ولی مدل های ارزوتر با کیفیت خوب هم پیدا میشن!
در سطح-30-40 تومن - 1 متر میارزه ولی70 تومن میشه باهاش خونه خرید:31:خونه که نه خونه اسباب بازی!
برای کابل های کامپوننت و کامپوزیت اصلا ارزش نداره که بخواید هزینه بالا پرداخت کنید.کسی که می خواد hd نگاه کنه پس باید تلویزیون hd داشته باشه و از hdmi استفاده کنه.
کامپوننت برای استفاده تصاویر sd هست که شما اگه از کابل خیلی گرون هم استفاده کنید باز به تصویر دلخواه نمیرسید چون تصویرتون sd هست و نه hd.
من ديروز كابل hdmiدوستمون كه 1.2متريش رو 30تومن خريده بودتوي پاساژ امجدجمهوري33.5زده بود!
امروز رفتم کابل بخرم - یک سری کابل حرفه ای یارو گزاشت جلوم!گفتند اینا میخوره گرون باشه1گفت اینا از 80 شروع میشه تا بالا بالاتر
گفتم اونایی که از 30 شروع میشه میره پایین و پایین تر رو نشون بده! اینا به ما نمیخورن که:دی
اخر سر هم 30 تومن تو جمهوری دادم پای 2 متری Dayio پک زرد!
سبزش جایی نبود!
منم چون حس هایپر نداشتم-زدم تو گوشش(جو مایه داری گرفت یه لحظه:دی)
کابل ۲ متری ورژن ۱.۳ چی پیشنهاد میکنین؟
من یه کابل HDMI ورژن ۱.۳ Gebl گرفتم کیفیتش از کامپوزیت هم پایینتره!
دوستان من یه سوال تخصصی داشتم از شما خواشه میکنم کمک کنید.
سوال من اینه که از یه دستگاه عادی (که البته کیفیت خروجی HD رو نداره مثله یه ----- عادی) رو با یه کابل hdmi بفرستیم به lcd میشه انتظار تصویر بهتری-که تفاوت هم قابل لمس باشه- داشت ؟ منظورم اینه که برای داشتن یه تصویری که بطرز قابل ملاحضه ای بهتر باشه فقط خروجی/ورودی hdmi کافیه ؟ یا اینکه این کمی پیچیده تر از ایناست و بستگی به مسائل دیگه ای هم داره ؟
و سوال دیگم اینه که تبدیلی برای مثلا s-video به hdmi وجود داره ؟ قیمتش چنده ؟ و اینکه در صورت وجود آیا واقعا چیز بدرد بخوریه و باعث بهتر شدن تصویر میشه ؟
با تشکر:20:
نقل قول:
خوش آمد بهت میگم
عزیز جان سورست باید با کیفیت باشه
مثلاً اگه تو بلوری پلیر vcd تماشا کنی کابل HDMI هم وصل باشه نباید انتظار بیشتری از 352*280 داشته باشی
ولی اگه سورس با کیفیت داشته باشی مثل بلوری یا فایل های MKV اونموقع کابل نقش خودش رو ایفا میکنه و یه کابل با کیفیت HDMI میتونه کیفیت خوب بهت بده
تبدیل ها هم معمولاً باعث افت کیفیت میشن
در خوشبینانه ترین حالت اینه که کیفیت افزایش پیدا نمیکنه و ثابت میمونه....
ممنونم ازت میلاد عزیز کمک بزرگی کردی :40:
سلام دوستان این کابل component to HDMI تو ایران وجود داره؟؟؟؟اگه هست ممنون میشم بگید کجا و چند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من جایی خوندم همچین چیزی وجود نداره و در صورت وجود یه وسیله تقلبی هستش و نباید این رو خریداری کنید! چون ورودی آنالوگ با فقط یک کابل ساده به خروجی دیجیتال تبدیل نمیشه.:19:
راستش آدم یه چیزایی میبینه شاخ درمیاره. چند روز پیش تو پاساژ ایرانیان تو یه مغازه کلی کابل USB دیدم که اونورش فیش کامپوننت سه تایی بود. خود فروشنده هم که جز قیمت هیچ اطلاعات دیگه ای نداشت
ولی تو سایت های خارجی هست و قیمت فروشش هم زدن.میتونید یه سرچ یزنید component to HDMIنقل قول:
سلام بچه ها
ببینم من الان اگر بخوام یه کامپوننت بخرم اولا چنده ثانیا مگه نباید 5تا فیش داشته باشه ؟ بعدم اینکه واقعا ارزش داره؟
آخه اون یارو اومد ال سی دی رو وصل کرد گفت که اولا این کابل های av که الان دارید خیلی نویز داره 20 تومن گرفت عوض کرد گفت اینا شیلدش قوی تره بعدم گفت میتونین کامپوننت هم استفاده کنید ولی خودش نداشت (گرون انداخته؟)
یه کابل اچ دی هم تو سینما بود گفت که این به درد نمیخوره ببین من چی دارم اینم 8 تومنه ولی گفتم اونو نمیخوام چون فرقی ندیدم حالا اون واقعا فرق میکرد؟
ممنون که با حوصله جواب میدید ;)
سلام بعضياشون 5 تا فيش دارن 2 تا صدا 3تا تصوير كه رنگاشون سفيد قرمز صدا و سبز ابي قرمز تصوير وبعضي فقط 3 تا برا تصوير دارن و معمولا كابلهاي كامپوننت پهن تر از كابلهاي معمولي هستند. در مورد گروني كابل هم بستگي به نوع كابلت داره .كابل hdmi توي سينماها معمولا خوب عمل نميكنه من پيشنهاد ميدم يه كابل پايونير بخر 1.2 حدود 15000 تومان معروف به ابريشمي . موفق باشينقل قول:
آقا من رفتم کابل hdmi خریدم با مارک مارشال به قیمت 6500 که به لعنت خدا نمی ارزید.فروشنده گفت به قیمتش نگاه نکن،کیفیتش خیلی عالی است! منم خریدم.خروجی 572 میده که میشه همون sd.من سورس 1080 دارم.بنابراین دنبال کابلی هستم که این خروجی واقعی رو داشته باشه.
یه جا دیگه فیلیپس دیدم که میداد 38 تومن.قیمتش همینه یا پرت میگه و آیا کسی از این کابلهای فیلیپس استفاده کرده و با این کابل میشه 1080 گرفت؟
الان دیدم فروشگاه چاره دو مدل پاناسونیک داره میده 23500 و 29500 اینها رو هم اگر کسی تجربه داره لطف کنه راهنمایی کنه.
نکته:
همون کابل مارشال رو الان به wd player وصل کردم 1080p خروجی داد!
با ----- اما با وجودیکه کانال اچ دی هست،خروجی بالای 572 نمیده.بیشتر بررسی می کنم اگر مشکل از ----- بود،که در واقع لازم نیست بیشتر از 7 تومن خرج کابل کرد.
دوست عزیز اگر کابل خوب می خواهید باید برای 2 متر 30تا 35 تومان خرج کنید بهترین هم کابل DAYIO JAPAN پک سبز رنگ را بخرید .نقل قول:
فرو شگاه چاره هم دارد من لینک را برای شما قرار دادم.
نقل قول:
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=8893&smid=250
نظرتون راجه به کابل های hdmi که مدتی همراه با پک اکسباکس 360 عرضه میشد چیه ؟ الان نوش 30 تومنه
من تنظیمات ----- رو تغییر دادم.الان با همون کابل مارشال با ----- هم دارم 1080i سیگنال دریافت می کنم.به نظرتون 1080 این کابل با 1080 یه کابل بالای 30 تومن فرق میکنه؟کسی اینها رو با هم مقایسه کرده؟
فکر نکنم.نقل قول:
رسیورهای hdیک دکمه برای تنظیم رزولوشن دارند که شما با فشار دادن چند بار می توانید رزولوشن مورد نظر خودتان را انتخاب کنید .
سلام به همگی...
آقا این تبدیل زیر واقعا" ارزش این همه پول رو داره ؟
بجز این سایت جایه دیگه ای سراغ ندارین که بشه خرید اینترنتی کرد ؟ با قیمت مناسب و کیفیت خوب !کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=11216
موفق باشید...:11:
والا فكر ميكنم خيلي قديمي باشه اگهينقل قول:
الان من خودم همين تبديل رو مشهد از بازرگاني حقير 4 تومان خريدم لازم داشتم hdmi to dvi
ممنونم دوست عزیز...نقل قول:
من DVI به HDMI میخوام !
حالا اگه آگهی هم قدیمی باشه اینا همون پول 25،800 رو میگیرن !
شما همین مارک رو خریدین ؟ سایتی سراغ ندارین که از این تبدیل ها برای فروش داشته باشه ؟ جنس خوب میخوام که افت کیفیت نداشته باشه...
نه من هم dvi به hdmi خريدم هميني كه شما ميگين براي خروجي گرفتن از كارت گرافيك براي hdtv خودمنقل قول:
والا من كه از همين به قول معروف معمولي ها گرفتم 4 تومان كاملا قابل قبول بود ويكجورايي گول مارك رو نخوريد چون چيز خاصي نداره كه بخوان اين قيمت رو بدن
شما يك سر كوچولو بزنيد قطعه فروش ها در تهران بازار رضا يا ايران يا..هر جاي ديگه و با قيمت هاي مناسبي گير ميارين حتما
من تو یکی از فرومهای یه چیزی شبیه دستگاه وی سی دی - بزرگ بودش - گه انگار تبدیل HDMI بودش با کیفیت عالینقل قول:
الیته نمی دونم تبدیل میکرد یا تبدیل میشد :31::27:
هم كابلش موجود هست :نقل قول:
[HTML]http://www.componentcable.net/[/HTML]
هم دستگاه كانورترش موجود هست:
[HTML]http://www.hdcabling.co.za/hdmi-dvi-switches-extenders-c-27.html[/HTML]
:46:
با خرید WD TV Live به یک کابل اچ دی ام آی !! نیازمند شده ام شدید....
کابل های سونی که تقلبی شده و تازه نمایندگی هم تقلبی میفروشه ( حداقل توی یزد)
مارک دایو رو هم سایت چاره دیگه نداره، آخرین بار هم از فروشگاه هایپر مارکت تهران گرفتم...
فردا دارم میرم اصفهان و اگه از دوستان اصفهانی کسی هست که بتونه راهنمایی کنه که یک کابل 2 متری خوب HDMI از کجا میتونم تهیه کنم ممنون میشم.
يك توصيه دوستانه برين ويك كابل hdmi دستگاه xbox بگيرين اونهايي كه داخل كارتن خودش هست بينهايت كيفيت خوبي داره و انعطاف پذيرنقل قول:
سلام دوست عزیز...نقل قول:
جایی رو میشناسین که بشه خرید آنلاین این کابل رو داشت ؟
از قیمت کابلهای آمریکایی Monster سری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبر دارین ؟
یه جایی توی تهران هست که کابل Monster میفروشه ! ولی چون خودم تهران نیستم نمیتونم برم ببینم به چه قیمتی میفروشه ! اینم بگم که کابلهای Monster جزء بهترین و کم نویز ترین کابلهای دنیاست که معمولا امتیازهای بسیار بالایی دارن...
هرکی خواست آدرس پ.خ بده تا آدرس فروشگاه رو بهش بدم...
سلام موافقم باهاتون فروشگاه اكوستيك شايد داشته باشه:نقل قول:
تلفن و آدرس فروشگاه آکوستیک
خيابان جمهوري, تقاطع حافظ, پاساژ بزرگمهر( جنب پاساژ علاءالدين) طبقه دوم, پلاك 76
تلفن:66717362-66734936
همراه:09121578709
ممنون دوست عزیز ولی میدونی که اصلا این کابل ها کجا گیر میان؟نقل قول:
کابل مانستر هم چاره داره 91000 تومان تازه گفته 1080i:
کسی سایت یا خرید آنلاین سراغ نداره دایو داشته باشه؟ عجب مکافاتی شده این عقب افتادگی ها ...کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=6029&smid=70
والا به نظرم دارين سخت ميگيرين خيلي از مواقع با يك كابل معمولي هم كارتون راه ميوفتهنقل قول:
مثلا همين كابل داخل جعبه XBOX ELITE واقعا جنس خوبي داره از اون هايي كه فروشنده اين دستگاه هستند بخريد
VAN DEN HUL هم هست
همين سايت اكوستيك محصولات حرفه اي داره توي ايران در مورد وسايل HI-FI و HIGH END
[HTML]http://forum.p30world.net/showthread.php?t=423210[/HTML]
سلام مجدد
ممنونم ، منم هیمن آدرس و شماره تلفن رو دارم ، ولی میترسم یهو قیمت فضایی بگه پای تلفن سکته کنم :41:نقل قول:
صبر کردم تا یکی از کاربرا یه خبری از قیمت بده تا بدونم چطوریاست...
نقل قول:
اون کابل توی سایت چاره قدیمیه ! قیمتشم خیلی بالا زده ! این کابلی که مد نظر منه خیلی جدیدتره !
دوستان متنی که توی لینک زیر هست رو بخونین تا متوجه کیفیت بشین:
من آدرس فروشگاه آکوستیک رو از نویسنده وبلاگ بالا گرفتم...کد:http://hometheater.blogfa.com/post-81.aspx
اگه قیمت گرفتین ممنون میشم همینجا اعلام کنین..
موفق باشین...:11:
سلام دوست عزیز...نقل قول:
من یکی رو پیدا کردم که کابل xbox رو میفروشه ! ولی میگه سه مدل دارم ! 15 و 25 و 35 تومنی ! نمیدونم چه فرقی با هم دارند !
به نظر شما اگه اون 35 تومنی 2 متر باشه و اصلی هم باشه ارزش خرید داره ؟
فکر میکنید کیفیتش از کابلهای دایو بیشتر باشه ؟
موفق باشین...:11: