سر كاريه؟نقل قول:
صبور باش
Printable View
سر كاريه؟نقل قول:
صبور باش
منم دارم دانلود ميكنم
فقط يه زمزمه هايي داره مياد مبني بر اينكه سر كاريه :puke:
به نظر من شما پسورد و بزار . آخه چه فرقي مي كنه . اين فايلا كه تا كامل نشن بدرد نميخورن. :blush:
بهتره پسوردو بزاري چون اگه نزاري باعث سو ظن ممكن بشه. ;)
ممنون
آقای نمی دونم چی شی نظر خودتون رو برای خودتون بزارید لطفا ، کار آدم رو بی ارزش نکنیدنقل قول:
نوشته شده توسط p-uI╛l3
قربونت امین جون آدم گلی مثل تو ارزشش از 1000 تا آدم شکاک با لاتره . ممنون که صبر می کنی ،آقایینقل قول:
نوشته شده توسط Amin
دوست عزیز من خودم این نرم افزار دارم منظورم نارسیس هست که دارم این حرف و می زنم ولی واقعا" جلو آریان پور حرفی برای گفتن نداره.نقل قول:
زپلشک ، آریانپور هیچ امکاناتی نداره ، تا با نارسیس کار نکنی ندانی
ولی به هر حال لنگه کفشی در بیابان غنیمت است به کارت ادامه بده.
موفق باشی.
مشکل اینجاست که منم آریانپور رو دارم آخرین نسخشو ، به پای نارسیس ( آ خرین ورژنش ) نمی رسهنقل قول:
نوشته شده توسط Undercover-G
حالا اين بحث ها واس چيه؟ :puke:
نكنه قراره اينشا الله آريان پور هم تو يه سري 600 قسمتي ارايه بشه؟ :puke: :blush:
تا حالا همشو دانلود كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهشا دلسرد نشي همه زد حال بخوريما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام نمي دونم چرا ارسال پيام خصوصي براي من امکاان پذير نيست. اين ID من در ياهو هست PM بديد تا براتون آدرس سايت و لينکي که در اون نرم افزار را قرار دادم را براتون بزارمنقل قول:
نوشته شده توسط br0991
the_rasmus_84
ممنون .. دستت درد نكنه
دوست خوبم كار شما ارزشمند هست براي اينكه سو تفاهمي هم پيش نياد لطف كنيد و پسورد رو قرار بديد تا روال كار عادي پيش بره و دوستان با خيال راحت تري دانلود كنند
پس حتما از اين مسابقه بي مزه هاست كه اخر برنامه رمز رو ميگننقل قول:
آقای نمی دونم چی شی نظر خودتون رو برای خودتون بزارید لطفا ، کار آدم رو بی ارزش نکنید
من نميدونم چه دليلي داره كه پس رو نميگي؟
منم با مافيا موافقم. :blush:
منم هستم عزيز...پايتم من روزي 20 بار واست دانلود ميكنم....خودت كه ديگه منو خوب ميشناسي.!!!!!!!!!!
حق يارت. ;)
جیگرتو وولف جووووووون می خوامت هوار تانقل قول:
نوشته شده توسط WolfHound
دانلود برنامه نارسیس 5: ( 6 قسمت دهم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (1.05 MB)
ادامه دارد .....
آموزش دانلود از رپید شیر
همونطور که اعتماد کردید تا آخر این کار همراهی کنید و دارید می بینید که هر روز 1 مگا به 1 مگا دارم با دایا ل آپ آپلود می کنم ساعتها وقت می زارم . پس دیگه دلیلی نداره به این که قراره پسوورد رو در آخر کار بدم اعتماد نکنید ،
خوا هشا این همه ضد حال نزنید ، از اون موقعی که تصمیم گرفتم این کار رو برای همه بکنم ، همش ضد حال همش طعنه و همش توهین شنیدم ،
یه لحظه با خودتون فکر کنید ، فکر می کنید چرا با این که این نارسیس تقریبا 2 ساله تو بازار اومده هیچکس درست حسابی اقدام نکرده به آپلود کردنش ، هیچ کس تصمیم نگرفته که به بقیه ایرانیها حال بده ؟ به خاطر همین رفتار ها تون
به خاطر این که با این رفتار ها تون آدم رو دلسرد می کنید ( یا طعنه می زنید ، یا با کنا یه حرف می زنید ، یا به نوع کار ایراد می گیرید ، یا بدتر از همه جدیدا توهین هم بهش اضافه کردید ) . به خدا هر کس به جای من بود تا حالا دلسرد می شد ، خوبه که حداقل برای این کار هدف دارم .
خوا هشا تو رو خدا تو رو جون بچه ها تون هر کس قراره شک کنه ، ایراد بگیره ، اعتماد نداشته با شه دانلود نکنه ، یه قلطی کردیم فکر کردیم با این کار خیلی ها رو خو شحال می کنیم ، اشتباه فکر کردم تا درسی با شه برای کسانی که می خواهند به امثال بعضیها کمک کنند
به اون دسته از دوستانی هم که هی می گن " یه دفعه منصرف نشیو " ، میدونم شوخی می کنید ، مخلصتون هم هستیم ، من برای این کار هدف دارم پس مطمئن باشید تا آخرش هستم
کسی به شما نگفته در این مسابقه بی مزه شرکت کنید ، هر کس تا پیک های شما رو کمی مطالعه کنه می فهمه شما چی کاره هستید ، لطفا اوقات بی کاری خودتون رو یه جای دیگه تلف کنید . :angry:نقل قول:
نوشته شده توسط p-uI╛l3
خواهش می کنم دوست خوبم ، حرف شما متین هست ، ولی می خوام پستی که در اون پسوورد رو به بچه ها میدم ، برای بچه ها یک سورپرایز باشهنقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
دانلود برنامه نارسیس 5: ( 6 قسمت یازدهم )
ادامه دارد .....
آموزش دانلود از رپید شیر
br0991 جان پیشنهاد میکنم وقتی قسمت جدیدی اظافه میکنید پست اولتون رو ویرایش کنید و لینکها رو در پست اول بزارید تا لینک ها پراکنده نشه .
با تشکر از کار بزرگی که دارید انجام میدین .من سعی میکنم کمی تاپیک رو ویرایش کنم تا دسترسی به لینکها و مطالب مفید آسونتر بشه...
اسپای عزیز اگر در پست اول ویزایش کنم ، جزو پست های جدید حساب نمی شه ، در نتیجه بچه های تازه وارد و یا بچه هایی که هنوز از این برنامه با خبر نیستند نمی تونند بفهمند ، اگه می خواهی برای اینکه فایلها پراکنده نشه ، این تا پیک رو بزاریم برای نظر خواهی و یه تاپیک جدید باز کنیم برای فقط گذاشتن فایلهانقل قول:
نوشته شده توسط Spy
من تمام لینک ها رو در پست دوم تاپیک گذاشتم
برای حل این مشکل من تاپیک رو مهم کردم شما هم اگه لینک جدیدی گذاشتین یه پست اضافه کنید " مثلا قسمت 12 آپلود شد لینک در پست دوم "نقل قول:
اسپای عزیز اگر در پست اول ویزایش کنم ، جزو پست های جدید حساب نمی شه ، در نتیجه بچه های تازه وارد و یا بچه هایی که هنوز از این برنامه با خبر نیستند نمی تونند بفهمند
ممنون
br0991جان سلام وخسته نباشيد
ديدي گفتم به زودي اين تايپيك استيكي ميشه .
spy جان به نظر من همينطوري كه لينكا را ميذاره بهتره چون اولا پشت سرهم وصفحه به صفحه هست دوما اينطوري ميشه تمام پستهاي تايپيك را هم مطالعه كرد
موفق باشيد
اینجوری بهتره ، موافقمنقل قول:
نوشته شده توسط borzou_one
ببخشيد!!!!نقل قول:
کسی به شما نگفته در این مسابقه بی مزه شرکت کنید ، هر کس تا پیک های شما رو کمی مطالعه کنه می فهمه شما چی کاره هستید ، لطفا اوقات بی کاری خودتون رو یه جای دیگه تلف کنید .
شما تاپيكهاي من رو مطالعه كرديد؟
اين دو جنبه داره:
1.من خوشحالم كه بالاخره يكي پيدا شده و تاپيكهاي من رو ميخونه
2.ميشه من رو روشن گنيد و بگيد من چه كاره هستم؟
من با اسپاي موافقم
اينجوري اگه باشه آدم گيج ميشه و هي بايد از اين صفحه به اون صفحه بره. ولي وقتي همه لينكا تو يه صفحه باشه ميدوني چي به چيه.
مرسي
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط br0991
با كمال تاسف من به هيچ كس حتي خودم هم اطمينان ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من (خودمو دارم ميگم و به بقيه كاري ندارم) يه ديكچنري 3 مگابايتي دام كه كارم رو راه ميندازه و بيشتر از اووون نياز ندارم (دو حالت داره : يا زبانم انگليسيم خيلي خوبه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا نيازم كمه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اما چون سرعت اينترنتم بالاست و دانلود كردن 400 مگابايت برام كاري نداره گفتم بزار منم دانلود كنم كه يه حالي به شما داده باشم (400 Point چيز كمي نيست)
الان هم اصلا مشكلي وجود نداره ... هر موقع شما بچهها رو سورپرایز كردي من چاكرتم هستم همه فايلها رو يك روزه دانلود ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امین جون ، واللا من که نیازی به حال دیگران ندارم ، به اندازه کافی ناراحتمون کردن بعضی ها ، دیگه برام مهم نیست کی دانلود می کنه کی نمی کنه ، هر جور دوست داری جیگرنقل قول:
نوشته شده توسط Amin
اینم پسوورد >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر امین عزیز و به خاطر اینکه اون موقع اعتراضی نکرد این هم پسوورد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي بابا اين بحث مثله اينكه خيلي بالا گرفته :ohno:
br0991 عزيز همه ما ميدومنيم كه راه انداختن اين تاپيك توسط شما فقط لطف شما رو ميرسونه و شما هيچ وظيفه اي در اين قبال نداري. :happy:
من همينجا از شما كمال تشكر رو دارم و اگه كسي حرفي ميزنه به دل نگير. :blush:
موفق و مويد باشي و هميشه صبور :)
يا علي
دانلود برنامه نارسیس 5: ( 6 قسمت دوازدهم )
ادامه دارد .....
پسوورد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش دانلود از رپید شیر
بیخیا ل دوست عزیز ، اگه چیزی گفتم ناراحت شدی عذر خواهی می کنم ، هر چه دل تنگت می خواهد بگونقل قول:
نوشته شده توسط p-uI╛l3
به خاطر پیشنهاد دوست عزیزمون آقای spy فایلهای جدید به پست دوم اضافه خواهد شد
دانلود برنامه نارسیس 5: ( 6 قسمت سیزدهم )
ادامه دارد .....
آموزش دانلود از رپید شیر
br0991جان چند قسمت ديگه باقي مونده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط borzou_one
دانلود برنامه نارسیس 5: ( 6 قسمت چهاردهم )
ادامه دارد .....
آموزش دانلود از رپید شیر
br0991 جون خيلي داري زحمت مي كشي.ممنون :happy:
در ضمن من يه سوال داشتم. امروز يكي از دوستان از ايران اومده بود و وقتي من اين تاپيكو اتفاقي بهش نشون دادم گفت كه نارسيس( 2 سي دي )هم هست. ميخواستم بدونم شما در مورد اون چيزي شنيديد يا نه؟ و اون چه فرقي با ايني كه شما داري زحمتشو مي كشي داره؟
قربونت.
راستي من تا قسمت 80 دانلود كردم. :blush:
Good Luck and Keep Going :)
فکر نکنم همچین حرفی صحت داشته باشه دوست عزیزم ، چون من نسخه اصلیش رو خریدم و 1 سی دی هست و در ضمن در سایتش هم نسخه جدیدی که 2 سی دی باشه معرفی نکردهنقل قول:
نوشته شده توسط galaxy_110