آخرش من نفهمیدم تو طرفدارشی یا نه!!!!!!!!!!نقل قول:
بابا فوق العاده بود اینقدر خرابش نکنین..........
Printable View
آخرش من نفهمیدم تو طرفدارشی یا نه!!!!!!!!!!نقل قول:
بابا فوق العاده بود اینقدر خرابش نکنین..........
من با آهنگاش زندگي كردم ! ولي بهتره تعصبي قضاوت نكنيم!!!نقل قول:
به نظر من زیاد جالب نبود ..
شرمندم خدمت همه ي دوستان كه اينجوري ميگم
محسن چاووشي خدايش نميدونم چرا ولي خودشو تو اين آلبوم خيلي خراب كرد
خوب كسي كه خيلي زود بخواد بعد آلبوم قبليش آلبوم جديد بده بيرون بهتر از همين نميشه
واقعا متاسفم برات محسن چاووشي خيلي دوست داشتم ولي گند زدي
1- بازار خرمشهر = 4 ( ااولش عروسي بود بعدش رفت تو حالت غم مجبور بود بندري بخوني وقتي نميدوني )
2- چهار دیواری = 8 ( از سبك خوندنش خوشم اومد شعرشم خوب بود )
3- اسیری = 5 ( هم كليشه اي بود هم اين افكتهاي وسط چي بود حال بهم زن بود خيلي )
4 دور آخر = 6 ( فقط بخاطر اهنگ اولش و اينكه سبك خود چاووشي اين بود اين نمره رو بهش دادم )
5- حراجی = 7 ( بخاطر غمگين بودنش اين نمره رو بهش دادم )
6- خنده = 9 (قشنگ بود مثل بعضي آهنگ هاي آلبوم يه شاخه نيلوفر بود )
7- کی بهت خندیده = 2 ( حالم بهم خورد )
8- لولای شکسته = 3 ( دكلمه بود ؟!!!!! )
9- بخون امشب = 8 (قشنگ بود با اينكه طولاني بود )
10- دلشوره = 5 ( جديد بود ولي آهنگش جالب نبود اين گيتار الكتريكي اين وسط چيكار ميكرد نميدونم سبك خوندنشم جالب نبود )
11- دریاچه مرده = 6 ( خيلي شبيه آهنگ هاي قديميش بود )
12-ژاكت = 1 ( اين چي بود متاسفم برات )
امتياز به كل آلبوم = 5.33 ( يعني افتضاح )
من به آلبوم محسن 6 میدم ولی آهنگ بندریش واقعا قشنگ ونو بود خوشم اومد
یه زمان خیلی خوب بود ولی الان واقعا بد شده.یه زمانی خیلی از طرفدارای سیاوش قمیشی وقتی دیدن سیاوش سبکشو عوض کرده و یکی مثل چاووشی داره مثل قدیمای سیاوش میخونه طرفدارش شدن(مثل خودم)ولی الان چاوشی راهشو گم کرده و سیاوش راه درستشو دوباره پیدا کرده.امیدوارم محسن هم دوباره مثل قبل بخونه
امتیاز کلی:6
بازار خرمشهر:8
چاردیواری:3
اسیری:7
دورآخر:7
حراج:10
خنده:6
کی بهت خندیده:2
لولای شکسته:4
بخوان امشب:8
دلشوره:5
دریاچه مرده:5
چاووشی ذهنیت من یکی رو که نسبت به خودش عوض کرد.تنها نکته ی مثبت صدای قشنگش بود.ترانه ها مضحک و چیپ و کمی خنده دار بود که اصلا در حد چاوشی نبود.موسیقی هم با ترانه تناسب نداشت.
با عرض پوزش از تمام هواداران:11:
منم که نظرم اینه که آلبوم یه ضد موسیقی بود مثل اکثر کارهای دیگه که این روزا تو بازار پر شده..
این آلبومی که قرار بود بهترین آلبوم سال بشه و چند ماه منتظرش بودیم نبود
البوم فوق العاده ضعیف ه چاوشی اهنگ بندری نخونده بود که این کارم کرد تا هرچه بیشتر به پایین اومدن سطح البوم کمک کنه
امتیاز من 5
به عنوان یکی از طرفدارای چاوشی متاسفم... اصلا قابل مقایسه نیست با کارای گذشته ایشون... از 10 بخوام امتیاز بدم حداکثر 5 !
دوستان، حتما که نباید همیشه یه سبکی بخونه، حتما نباید همیشه غم باشه.
آلبوم ژاکت آلبوم متفاوتیه، البته به نظر من هم باید روش بیشتر کار می کرد. ولی خب قدمی بعدی رو میتونه محکم تر برداره.
نمیخواید دست از سر این البوم بردارید بس کنید دیگه
منم یکی از اون طرفدارای تعصبیش هستم که بعضی وقتا جز چاووشی هیچی سرم نمیشه! راستش سه هفته از انتشار آلبوم گذشته بود و من هنوز حتی یک ثانیه ازش رو گوش نداده بودم. تا اینکه نسخه اوریجینالش رو تونستم پیدا کنم چون میخواستم فقط بصورت اوریجینال بشنوم آلبوم رو. الانم نظرم رو بدون هیچ تعصبی میگم: آلبوم ژاکت از یه شاخه نیلوفر خیلی بهتر بود. حد اقل نوحه خونی نبود (یه شاخه نیلوفر رو راحت میتونستی تو یه مجلس عزا بذاری و ملت گوش کنن و سیر گریه کنن). تنوع داشت. اینم امتیازات من بهش:
امتیاز کلی: 6.5 (اول برای چاووشی و بعد کل طرفداراش ازجمله خودم متاسفم--کاش برا آلبوم "متاسفم" هم یه نظرسنجی اینجوری میزدین تا ببینیم دشمنان چاووشی هم بهش زیر 9 میدن یانه؟؟؟ همینطور برای آلبوم سنتوری.)
بازار خرمشهر: 6 (ترک جنجال برانگیزی شده مثل اینکه/ آهنگ بدی نیس- ولی متاسفانه بلد نبوده بندری بخونه.)
چاردیواری: 7 (ترک قشنگیه انصافا. هرچند کار و حرکت تازه ایه- این تغییر سبکها برا خیلیا ازجمله خودم دیر هضم میشه)
اسیری:8 (برخلاف نظر خیلی از دوستان من از این ترک خوشم اومده! افکتهای وسطشم دیگه اونقدرها هم ضایع نیس)
دورآخر: 5 (این چیه دیگه... چرا صداشو اینجوری میکنه؟ گریه کردن وسط آهنگ...)
حراج: 7 (یکی از ترک های قشنگ این آلبومه. دوستان راست میگن- این یکی سبک خودشه)
خنده: 6 (کار جالبی نبود. من رو یاد نوحه خونی های یه شاخه نیلوفر میندازه- نسبت به ترک های دیگه 6 بیشتر نمیگیره)
کی بهت خندیده: 4 (این دیگه چه شعریه... )
لولای شکسته: 2 ( ...؟! جای خالی رو خودتون پر کنید!)
بخوان امشب: 8 (ترک قشنگیه. خوشمان آمد! )
دلشوره: 7 (این یکی هم کار قشنگی از آب دراومده با اینکه به بیراهه زده و سبک جدیدیه. ولی اون افکت سکه چیه وسط آهنگ؟)
دریاچه مرده: 9 (فک کنم زور آخر آلبوم این باشه! به این بیت توجه کنید: هزارتا خورشید واسه ی ما کمه --- دنیا بدون عشق خیلی سرده!!!!!! عجب شعریه...! وسط آهنگ هم افکت فیلم ترسناک گذاشتن. ولی صدای محسن و خوندنش تو این ترک خیلی خوب در اومده)
سلام
اینم از نظر تقریبی من بعد از تقریبا یه ماه گوش دادن به آلبوم:8::
1- بازار خرمشهر = 6
2- چهار دیواری = 7
3- اسیری = 8
4 دور آخر = 10
5- حراج = 5
6- خنده =7
7- کی بهت خندیده = 7
8- لولای شکسته = 8
9- بخون امشب = 7
10- دلشوره = 5
11- دریاچه مرده = 8
12-ژاكت = 10
امتیاز کلی: 7.5
سلطان بهترین خواننده و ژاکت بهترین و پرفروشترین البوم
طی نظرسنجی که مجله ترانه ماه برگزار کرد طبق معمول سلطان همه عنوان های برتر سال از ان خودش کرد : بهترین خواننده - بهترین اهنگساز - بهترین ترانه سرا ( حسین صفا ) - بهترین البوم
و طی کمتر از یک ماه هم البوم ماورایی سلطان پرفروش ترین البوم سال شد .
به علت اینکه از طبقه فقرای جامعه هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پول اسکنر نداریم مجبوری با یه موبایل که دم و دستمون بود پشت سر هم عکس گرفتیم که البته چیزی هم معلوم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خوب همینم خوبه بعدا مدیرا با کیفیت در سایت میذارن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه غلط تایپی تو این هست که تو تو خط اول ترانه سرا رو زده تنظیم کننده !
================
منبع
کد:http://www.mchavoshifans.com/main/forum/viewthread.php?thread_id=1150&rowstart=0
hamed جان فکر نمیکنی متن امضات یکم اغراق برانگیز ه ؟
آقا این آلبوم چی بود دیگه ارزش نظر دادن داره ؟
شادمهر بعد از رفتنش از ایران موسیقی رو هم با خودش برد اونور!
محسن چاووشی در حد خودش خوبه ولی نه در این حد که شما میگید ! اصلا این چه صداییه دیگه ؟!
متاسفم واسه هواداراش که دل خودشون به آلبومی مثل ژاکت خوش کردن !
از جیب خودت خرج کن! به جای ما نمی خواد تاسف بخوری..! :31:نقل قول:
ااونو ميگي كه ميگه بيا اينجا بيا اينجا اونجا نه نرو اونجا ؟:دي هموني كه استاد كاور كردن اهنگاي يوناني هست ؟ :دينقل قول:
حالا حسن شماعي زاده رو ميگفتي يه چيزي اينكه ول معطله هه