:18::18:نقل قول:
فکر کنم این دیزایر هم همینطوری باشه...ها.
:5:
:18::18:نقل قول:
فکر کنم این دیزایر هم همینطوری باشه...ها.
:5:
دیزایر دور صفحش کاملا از جنس برنزه و بقیه پلاستیک مرغوب که اثر انگشت نمیمونه
۱ - گوشیهای اندروید مثل Win MO دکمه ریست ندران؟ اگه ندران یعنی هنگ نمیکنن؟
۲ - من خودم HTC HD2 دارم ولی چند تا مشکل که باهاش دارم که یکیش Loudspeaker هست ، یعنی وقتی رو Loudspeaker میذاری اصلا طرف مقابل صداتو نمیشنوه ، تو یه ویدئو از سایت cnet دیدم که Nexus One رو Loudspeaker حرف نداره و میکرفنش خیلی خوب کار میکنه , میکروفن Desire هم مثل Nexus One هست؟ البته میدونم نکسوس استریو میکروفن هست ولی میخوام بدونم آیا در عمل میکروفن Desire در حالت Loudspeaker کار میکنه یا نه
۳- نکسوس فیلم برداریش ۷۲۰ هست؟
به نظر شما کدوم یکی ؟ ( Htc Desire - Google Necus One ) من واقعاً بین این ۲ تا گیر کردم
ممنون
سلام عزیزان و اساتید
من دوتا مشکل با این گوشی دارم اول اینکه بلوتوث نمیفرسته :13:
بعد اگه میشه تنظیمات gprs همراه اول رو میخواستم :31:
ممنون میشم کمک کنید
راست میگی داداش...نمیدونم ملت از چیه گالاکسی خوششون میاد؟ :31:نقل قول:
سامسونگ هر کاری کنه بازم تو دل برو نیییییست :2: به قول معروف ژیان ماشین نمیشه...سامسونگ گوشی نمیشه :39:
این گوشی (desire) ویرایشگر آفیس نداره؟؟؟؟؟
پس اینجا چی میگه؟
کد:http://gsm.ir/compare.php?brand1=76&phone1=2020&brand2=76&phone2=2140
کسایی که این گوشی رو دارن میشه یه توضیح کامل در موردش بدن آخه میخوام یکیشو بخرم
کاش بگی تو کدوم زمینه هاش سوال داری تا بشه دقیقتر جواب داد !نقل قول:
ولی اینو بگم که جزو گوشی های تاپ دنیاست ، تو خیلی از سایتهای معتبر این گوشی و ایفون 4 و گلکسی جزء 3 تا گوشی برتر هستند .
سیستم عاملش که مطمئنا" خودت می دونی اندرویده ، فیلم برداری HD تو froyo بهش اضافه شده ، کیفیت ساخت گوشی واقعا" خوبه !
هنگ منگ هم اصلا" تو کارش نیست .
نقل قول:
من تو زمینه های اینترنت خیلی برام مهمه {سرعتش مدریت دانلود داره , شما بزرگترین سایزی که باهاش دانلود کردید چقدر بوده}
و صداش{کیفیت وبلندی}
به نظر شما این بهتره یا نکس وان
شما الان چقدر برنامه ریختید روش منظورم اینه که با ریختن زیاد برنامه آیا سرعتش میاد پایین یا نه
فعلا همین
سلام ، اولا" من این گوشی رو ندارم ، یکی از دوستام داره که من باهاش چند بار کار کردم و واقعا" عاشقش شدم و رفتم کلی راجع بهش اطلاعات پیدا کردم.نقل قول:
الان خودم دو سه هفته ای قصد خرید دیزایر ویا گلگسی رو دارم .
ولی سوالتون تا اونجاییه من می دونم :
1.سرعت دانلود بیشتر مربوط به اپراتورتون هست که ایرانسل الان داره سرعت دانلود حدود 14 15 رو می ده .
ولی من یدونه ویدئو دیدم که طرف با اینترنت ور می رفت و خیلی راحت زوم می کرد با قابلیت مولتی تاچش ، یدونه ویدئو از سایت بی بی سی از روی سایتش پخش کرد . عالی بود .
2.صداش رو نمی دونم .
3.دیزایر و نکسوس وان خیلی شبیه هم هستند فقط دیزایز اینترفیس زیبایی داره (از sense بهره می بره) ، یک مقدار فضایی بیشتر رو نسبت به نکسوس وان داره که اونم با app2sd که تو اکثر رام ها هم موجوده ، برای هر دوتا حل شده . نکسوس وان نویزگیر صدا هم داره که باعث می شه کیفیت مکالمه بره بالا !
4.همینطور که گفتم اصلا" هنگ منک تو کار این گوشی و اندروید نیست و با نصب مقدار زیادی بازی و نرم افزار سرعت ش تغییری نمی کنه . (در حالی که تو گلکسی اس بعد از نصب نرم افزار و بازیهای متعدد مشکل کم شدن سرعت اتفاق افتاده که البته می گن تو 2.2 حل می شه ولی تو دیزایر این خبرها هم نیست ).
کسی نمیخواد جواب بده؟؟؟؟نقل قول:
راستی یه سوال دیگه
روی HD2 که ویندوز موبایل داره میشه اندروید نصب کرد
روی Desire هم میشه ویندوز موبایل نصب کرد؟
نخیر ! نمیشه روی دیزایر ، ویندوز موبایل نصب کرد .نقل قول:
ممنون...ظاهرشم نمیشه نصب کرد؟نقل قول:
sense شرکتن htc جزء زیباترین اینترفیس ها است نمی دونم شما چرا میخواهین عوضش کنید !نقل قول:
تم های زیادی واسه اندروید موجوده ، نمی دونم ویندوز موبایل مورد نظر شما هم هست یا نه .
با تشکر از بهزاد جان:11:
کسی میدونه واسه Desire از کجا میتونم بازی و تم و نرم افزار دانلود کنم؟ ممنون :10:
مهمترین منبع همون اندروید مارکت هست که نیاز به اینترنت وایرلس و چیز پی ان داری ، اگه اینا رو داشته باشی کارت خیلی خیلی راحته!نقل قول:
اما می تونی تو گوگل سرچ کنی سایتهای زیادی هست ، پسوند همشون هم apk هست .
*u l t r a.s u r f* جواب نمیده؟
من میرم تو سایت android market ولی گزینه download پیدا نمیکنم :23:
سلام ، باید از تو گوشی دانلود کنی .نقل قول:
از اینترنت فقط م یتونی نیگا کنی . . .
+ می تونم بپرسم گوشی رو چند خریدی ؟ و کی ؟
ممنون
عزیز من هنوز گوشیو نخریدم...دارم تا میتونم تحقیق میکنم که Desire بگیرم یا HD2 :31::31::31::31:نقل قول:
کسایی که Desire دارن لطفا جواب بدن
SMS دادن باهاش راحته؟ میشه سریع و بدون غلط زدن حروف SMS داد؟
اره . میشه سریع SMS داد.نقل قول:
ورژن سفید رنگ این گوشی هم در راه بازاره.
چه قد قشنگه سفیدش
کی میاد ایران؟ فرق قیمت داره؟
آدرس آندروید مارکت همینه؟
میره توش برنامه هارم نشون میدن میده ولی هیچ دیکه و لینکی واسه داونلود نداره! به خاطر تحریمه؟ یا از جای دیگه ای باید داونلود کرد؟کد:http://www.android.com/market
هنوز مشخص نیست.نقل قول:
آره همينهنقل قول:
من با فيلطر شكن رفتم جواب نداد...
گوشیه خوبیه ولی همین که فارسی رو درست ساپورت نمیکنه رو اعصابمه
با نرم افزاره جانبی میشه خوند نوشتنش نه خوب نیست
صفحات وب هم که جالب نیست
امیدوارم زودتر این مشکلاتش حل بشه
گوشیه خوبیه ولی همین که فارسی رو درست ساپورت نمیکنه رو اعصابمه
با نرم افزاره جانبی میشه خوند نوشتنش نه خوب نیست
صفحات وب هم که جالب نیست
امیدوارم زودتر این مشکلاتش حل بشه
سلام دوستان
من دیروز یه Desire گرفتم امروز اومدم با(((R8 Modaco Desire 2.2 Official - رام رسمی Froyo برای HTC Desire ا))))) آپدیت کنم تمام مراحل رو میره آخرش که نصب تموم میشه و می خواد بیاد بالا
پشت سر هم ریست میشه جوری که بعد از 7-8 بار دیگه مجبور شدم باطری رو در بیارم
ورژن hboot...0.83
دوستان اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم
اولین گزینه ای که میتونین امتحان کنین wipe کردن هست که اکثر موارد جواب میده.نقل قول:
سلام دوستان
من دیروز یه Desire گرفتم امروز اومدم با(((R8 Modaco Desire 2.2 Official - رام رسمی Froyo برای HTC Desire ا))))) آپدیت کنم تمام مراحل رو میره آخرش که نصب تموم میشه و می خواد بیاد بالا
پشت سر هم ریست میشه جوری که بعد از 7-8 بار دیگه مجبور شدم باطری رو در بیارم
ورژن hboot...0.83
دوستان اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم
چقدر این کلوپ سوت و کوره ؟
دوستان از چه ROM استفاده می کنید و دلیلتون چی هست ؟؟؟؟
من دو روزه دارم با AuraxTSense استفاده میکنم.
بد نیست فقط کل ROM دستگاه رو میگیره !
سلام.
ميخواستم بپرسم باتوجه به اينکه ديزاير اچ دي قراره بياد، ديزاير معمولي (همين تاپيک!) حداکثر چقدر ميتونه قيمتش افت کنه؟
ممنون. :11:
سلامنقل قول:
متاسفانه تو ایران
گوشی های htc خیلی خیلی کم افت قیمت پیدا میکنن
معمولا کم افت می کردن ولی خود Desire و HD2 تا همین الانشم خیلی نسبت بقیه افت کرد مسلما با اومدن Desire z و HD بازم ارزون تر میشن
اگر تولیدشون متوقف نشه ارزون میشه !
ممکنه هم مثل N1 قیمتش افت نکنه و حتی گرونتر هم بشه!
کسی از سنس جدید خبری نداره! که سنس جدید به طور رسمی کی برای دیزایر میاد!؟
موافقم....به نظرم بهتره که منتظر نشیم تا اچ دیش بیاد...نقل قول:
اگر تولیدشون متوقف نشه ارزون میشه !
چون اون تا بیاد و قیمتش نرمال بشه و اینا خودش میوفته بعد عید.....
در حالی که همین دیزایر خودش میتونه تا اندو 3 ما رو سپورت کنه...تا اونموقع هم گوشی هایی که شاخ باشن واقعا میان....
به نظرم با توجه به نبودن چیز جدیدی توی دیزایر اچ دی،خریدن دیزایر معمولی با قاب سفید!!! خیلی به صرفه تره...(فیلم برداری اچ دی در هر دو موجوده!!!فارسی ساز و اینا هم که مشکلی نیست....قیمت هم که 600 و اینا گیر میاد و البته دست دوم نوش رو میشه تا 500 هم خرید!
دوستان اگه قصد فروش دارن یا کسیو میشناسن که میفروشه PM بدن