سلام؛
بنده قصد خرید لِجِند یا Desire را دارم، بنظر شما کدام بهتره.
بنده اینترنت WiFi و GPRS، همچنین کیفیت تصویر خیلی برام مهمه.
لطفاً نکید: iPhone بخر، چون الآن یکی دارم!
Printable View
سلام؛
بنده قصد خرید لِجِند یا Desire را دارم، بنظر شما کدام بهتره.
بنده اینترنت WiFi و GPRS، همچنین کیفیت تصویر خیلی برام مهمه.
لطفاً نکید: iPhone بخر، چون الآن یکی دارم!
خواهرم این گوشی رو خرید 500.
نقل قول:
خوب ببین دوست من Desire یکمی صفحه ی نمایشش بزرگتره:
3.7:Desire
Legend:3.2
دیگه جونم برات بگه که پردازشگر قویتری داره:
Desire:1GHZ
Legend:600MHZ
دو تا مشکل هم Desireداره که Legend نداره اونم اینه که کیفیت ویدیوهاش خوب نیست و 120 مگابایت بیشتر برای نصب نرم افزار جا نداری.
البته باید بگم که طی اعلام شرکت HTC یه آپدیت برای Desire میاد که قدرت فیلمبرداریش 720p میشه :8:نقل قول:
پس بازم Desire سر تره :46:
درضمن، کی گفته فقط 120 مگ جا داره؟ رامه دیزایر 512 مگابایته :5:
دوست عزیز، لطفاً قبل از اینکه جمله ای رو تکذیب کنی اون رو با دقت بخون.نقل قول:
من نگفتم که 120 مگ فضا داری بلکه گفتم 120 مگابایت برای نصب نرم افزار فضا داری.
رام اره ولی 120 مگ فضا برای نصب نرم افزار بهت میده که الان با اومدن اندرویید 2.2 این مشکل حل شده راحت میتونی برنامه هاتو روی مموری نصب کنی.نقل قول:
دوستان این گوشی بدنش فلزه؟؟؟
المینیومیه ظاهرا و خبر خوب اینه که بعد از اپدیت? دوربینش اچ دی فیلم میگیره!!
بله خبرهایی هست مبنی بر اینکه ممکنه بعد از آبدیت با کیفیت HD فیلمبرداری کنه ولی هنوز قطعی نشده.
آيا مدل Hero رو هم ميشه آپگريد کرد به بالاترين نسخه ؟
محدوديتي نداره ؟
و اينکه آيا قابليت کم شدن صدا وقتي گوشي رو برميداري رو ميشه به Hero اضافه کرد ؟
خبری از اپدیت جدیدش ندارم دوست عزیز ولی میشه احتمالا.....نقل قول:
آيا مدل Hero رو هم ميشه آپگريد کرد به بالاترين نسخه ؟
نفهیمدم چی شد!میشه توضیح بدی؟نقل قول:
و اينکه آيا قابليت کم شدن صدا وقتي گوشي رو برميداري رو ميشه به Hero اضافه کرد ؟
راستی اینجا کلوپ لجند هستش نه هیرو...ولی چون این دوتا داداشن،مشکلی نیست!
همين قابليت به خصوص لجند که وقتي داره زندگ ميخوره گوشي رو بر ميداري و صدا کمتر ميشه و وقتي برش ميگردوني صداش قطع ميشه و ميره رو سايلنت رو ميشه رو گوشي هاي ديگه هم اجرا کرد ؟نقل قول:
نفهیمدم چی شد!میشه توضیح بدی؟
کلا ميخوام بدونم آيا لجند چيز به خصوصي جز فرکانس و ... داره که من برم لجند بخرم ؟ مثلا سيستم هاشون اگه هر دو به يک ورژن ميرسند و ...
اگه نداره خیر!!!فک کنم این یه حرکت با استفاده از سخت افزار باشه....نقل قول:
همين قابليت به خصوص لجند که وقتي داره زندگ ميخوره گوشي رو بر ميداري و صدا کمتر ميشه و وقتي برش ميگردوني صداش قطع ميشه و ميره رو سايلنت رو ميشه رو گوشي هاي ديگه هم اجرا کرد ؟
راستش رو بخوای،من حدود یک ماهه که دارم گوشی های مختلف رو رویو هاشونو میخونم....از تتو و هیرو و لجند گرفته تا غول هایی مثل نکسوس و گالاکسی و ایکس تن....میتونم بگم که این گوشی با توجه قیمتش خیلی عالیه و خودم هم قصد خریدش رو دارم....نقل قول:
کلا ميخوام بدونم آيا لجند چيز به خصوصي جز فرکانس و ... داره که من برم لجند بخرم ؟ مثلا سيستم هاشون اگه هر دو به يک ورژن ميرسند و ...
کلا لجند رو نسخه ی اپدیت شده ی هیرو میخونن و اگه شما هیرو داری،مسلما برات لجند بهتر کار میکنه....
اگر هم گوشی خاصی نداری و هیرو نظرت رو جلب کرده،باز لجند بهتره...
در شرایط کنونی حتی از ایکس تن هم بهتره چون اپدیت میشه به 2.1 ولی ایکس تن با اپدیتش چیز خاصی بدست نمیاره....!!!!
درضمن لجند به صورت نیمه تضمینی اورکلاک هم میشه سی پی یوش که یه خورده این عدد وسواس اور 600 رو بیشتر میکنه و خوبه!!
بچه ها یه سوال تخصصی داشتم....این تاپیک HTC WildFire رو اینورا ندیدین !؟؟ من سوال دارم ولی مثل اینکه اصلا این تاپیک وجود خارجی نداره؟؟
هیچ جایی جز تاپیک افسانه خانوم هم پیدا نکردین واسش؟!!نقل قول:
بچه ها یه سوال تخصصی داشتم....این تاپیک HTC WildFire رو اینورا ندیدین !؟؟ من سوال دارم ولی مثل اینکه اصلا این تاپیک وجود خارجی نداره؟؟
ظاهرا نداره تاپیک این ورا...شاید هم به انجمن اندو انتقال داده نشده؟!!اگر هم کلا تاپیک نداره،میتونید تاپیکش رو بزنین!
افسانه خانوم منظورتون legend هستش!!؟؟ هه هه!! خدا واستون نگهش داره....من برم تا دیر نشده تاپیک این آتیش وحشی !! رو برنم...با اجازه
وای نیگا کن !! چه استقبالی از این گوشی شده!!! تو این تاپیک تاعون اومده که همه فرار کردن!!!
خوب کلا این گوشی زیاد راحت گیر نمکیاد تو شهرستان و درضمن با توجه به اینکه خیلی گوشی شاخیه،نمیدونم چرا دربارش چیزی نگفتن!!!
خوب بهتر که گیر نمیاد چون اگه میومد 2 برابر قیمت واقعیش میدادن من خودم به این نتیجه رسیدم خرید از سایت خیلی بهتر و با صرفه تره الان هم که هر سه تا سایت خرید گوشی اینترنتی لجند رو دارن با قیمت تقریبا مناسب
من یه ایکس تن دست دووم میخواستم بخرم،با رفیقم بردیمش یه فورشگاهی که مثلا سونی باز حرفه ای بود و کلا گوشی های سونی رو داشت.....نقل قول:
خوب بهتر که گیر نمیاد چون اگه میومد 2 برابر قیمت واقعیش میدادن من خودم به این نتیجه رسیدم خرید از سایت خیلی بهتر و با صرفه تره الان هم که هر سه تا سایت خرید گوشی اینترنتی لجند رو دارن با قیمت تقریبا مناسب
تا گوشی رو دید،با چند نفره دیگه دهنشون وا موند!!!(هر چند خودم هم هنوز دهنم واز بود!!!) خلاصه با یارو به توافق نرسیدم و گوشی رو نفروخت یارو....
میخوام بگم هر گوشیی یه قیمتی داره که نمیشه از اون گرونتر داد!!!مثلا لجند رو با توجه به سخت افزارش،میشه گفت تنها چیزی که کم داره سی پی یوشه!!!(فعلا زیاد به چش نمیاد البته...) خوب حالا این گوشی 500 تا قیمت داره واسه نوش!!!نمیشه که گرونتر بفروشنش اخه قیمت باقی گوشی ها اونوقت میره به یه میلیون و ....
نقل قول:
حرف شما کاملا صحیحه و واقعا اگه از این گرونتر بدن دیگه مگه طرف مشکل روحی روانی داشته باشه!!! که دیزایر 580 تومنی نخره اینو بخره!!
سلام.
ميخواستم بپرسم بازيهاي باکيفيت و سه بعدي (مثل Real Football 2011 يا NFS Shift) چطوري روي اين گوشي اجرا ميشن؟ يعني روان هستند يا نه.
ممنون.
shift که برخی فقط توسنتن اجرا بکنن....
این گوی توان اجرای بازی های در این حدو و حدود رو نداره....
البته اگه اورکلاک کنین،مشکل چندانی نخواهید داشت...(صد البته امکان تغییر رزلوشن لجند هم هست!!)
خب اين اورکلاک چقدر شدنيه؟ آسيب ميزنه به دستگاه؟
درمورد بقيه بازيها غير از شيفت (مثلا آواتار يا اسسينز) چي؟
راستیتش،خیلی ها اورکلاک کردن و چیزی نشده،خیلی ها هم اورکلاک کردنو و گوشیشون رو انداختن سطل اشغال!!!
در هر حال بسته به سلامت گوشی و ضربه نخورده بودنش،و خیلی چیزای دیگه هستش.....
در مورد بازی های دیگه زیاد خبر ندارم...من کلا به بازی زیاد علاقه ندارم و فقط یه سری بازی رو مد نظر دارم که رو هر گوئشیی اجرا میشن که هم نشون دهنده ی قدرت اندو،و هم بسیار اعتیاد اور هستش....
سردمدارشون هم انگری بیردز هستش!!
حالا ادرس تاپیک اورکلاک رو پیدا نکردم...هر وقت پیدا شد بهتون میدم!
این تاپیک،برای تغییر رزلوشن هستش که تو اجرای بازی ها تاثیر داره...
کد:http://---------.ir/Forum/thread4097.html
جايي هست که بهترين بازيهايي که قابل اجرا روي Legend هستن رو (حداقل چندتاشو) گفته باشه؟
مثل اين که براي وايلدفايره:
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=824589
من تا حالا نشنیدم کسی با اور کلاک مشکل پیدا کرده باشه! تنها فرقشم ابنه که وقتی زیاد بازی بالاتر از توان گوشی بازی کنی به دلیل کار کردن گوشی تو فرکانس بالا ممکنه یه خورده گوشی داغ بشه و مصرف باتری زیاد میشه:10:نقل قول:
بعد حالا غير از بحث اورکلاک، چه تيپ بازيهايي براش هست؟ همشون فکرين مثل وايلدفاير؟ چون من بيشتر دنبال ماشين بازي و فوتبال و بيليارد و مونوپولي و اينجور بازيهاي باحال هستم.
الان بررسی میکنم ببینم گرافیک بازیاش در چه حده ...ولی فکر کنم دیدم که گفته بودن شیفت (بهترین بازی ماشین آندروید) رو اجرا کرده...ویرایش میکنم...:10:نقل قول:
خداوکیلی هنوز هیچکسی این گوشیو نگرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من چندتا عکس از این گوشی دیدم که رنگه لبه های گوشی پاک شده بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داداش این گوشی خیلی وقته که تو مارکته و خیلی ها خریدن....نقل قول:
خداوکیلی هنوز هیچکسی این گوشیو نگرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله! اگه دستتون زیاد عرق میکنه،رنگش میره....
با فونت فارسی مشکلی نداره ؟
ارور مرور نمیده ؟
خیر مشکل خاصی برای این گوشی وجود نداره....نقل قول:
با فونت فارسی مشکلی نداره ؟
ارور مرور نمیده ؟
من این گوشی 3روز دستم بود.کلی بگم این گوشی دردسر بود.
هیچ طور نشد روتش و دانگرید کنم
یعنی چی؟! این گوشی خیلی راحت روت میشه و رام های زیادی هم براش موجوده....احتمالا مشکل از شما بوده!!نقل قول:
من این گوشی 3روز دستم بود.کلی بگم این گوشی دردسر بود.
هیچ طور نشد روتش و دانگرید کنم
من چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم
1. این گوشی با رنگ مشکی تو بازار هست
2. راحت به ورژن 2.2 اپگرید میشه و نسخه 2.3 ممکنه براش بیاد
3. اصلا این گوشی میصرفه بخره یا دیگه قدیمی شده
وقتی میگیم رنگ،برای لجند بیشتر منظور یه نوار خیلی کوچیک تو پشتش هست!!!بدنش کلا الومینیوم و تک رنگه که البته میگم اون درب پشتی به رنگ های مختلف هست!!!بعضی جاها شنیدم که صورتی روش نصب کردن:18:نقل قول:
1. این گوشی با رنگ مشکی تو بازار هست
2.2 اره،2.3؟ راستش نمیتونم در مورد 2.3 نظر بدم!!!نقل قول:
2. راحت به ورژن 2.2 اپگرید میشه و نسخه 2.3 ممکنه براش بیاد
2.2 رو هم اگه اشتباه نکنم،فقط رام غیر رسمی داره...دقیق یادم نیست!! میگردم و این پست رو ویرایش میکنم...
خوب با توجه به گزینه های جدید تر از همین رنج قیمت،میشه گفت که می ارزه...تازه این گوشی هنوز خیلی از فروشنده ها اسمش رو هم نشنیدن!!!نقل قول:
3. اصلا این گوشی میصرفه بخره یا دیگه قدیمی شده
امروز دیدم رام رسمی برای 2.2 که اومده برای رنگ مشکی هم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام بدونم تو بازارم هست
سلام. چند تا سوال:
این گوشی هم مثل Desire الان صفحش SLCD هست یا نه؟
چرا انقدر بی سر و صدا هست این گوشی؟
قیمتش چنده الان؟
CPU 600 این گوشی در مقابل مثلا Desire خیلی کم میاره؟