برو ورژن آخر رو به صورت تریال از سایت اصلی بگیر نصب کن و ببین ایراد از نرم افزاره یا نه؟؟ بعد میشه بهتر مشکل رو حل کرد:11:نقل قول:
Printable View
برو ورژن آخر رو به صورت تریال از سایت اصلی بگیر نصب کن و ببین ایراد از نرم افزاره یا نه؟؟ بعد میشه بهتر مشکل رو حل کرد:11:نقل قول:
نقل قول:
سلام.
ارور نمیده؟ پیغام خاصی چیزی؟
به نظر منم اول اون کاری که امین گفت رو بکن اگه نشد شما یک نت فریمورک 3.5 هم بریز رو گوشی شاید از این هم باشه البته در موارد بسیار کمی من دیدم ایراد از نبود نت فریمورک بوده و گوشی پیغام نمیداده.(معمولا" خودش پیغام میده که اینو میخواد.)ولی به هر حال تستش ضرری نداره و نصب نت فریمورک هم ضرری نداره چون خیلی از برنامه ها بهش نیاز دارن.:11:
اولین آپدیت نرم افزاری mini ارائه شد:
کد:http://www.stockwatch.in/htc-offers-first-firmware-update-hd-mini-26470
سلام
من امروز این گوشی رو گرفتم
راهی هست که فارسیش کنم؟
ممنون :11:
شما اون فارسی سازی را که نصب کردین و باعث افت سرعت شد را پاک کنیدنقل قول:
و یا در صورت لزوم گوشی را هارد ریست کنید
خلاصه همه چی مثل اولش بشه
اگه هارد ریست بلد نیستی بگو
بعدش با پ خ بهت میگم چیکار کن
سلام دوستان، من دو سه روزی هست این گوشی رو خریدم و تا الان واقعا ازش راضیم اما موقع خرید اصلا متوجه نشدم که تو جعبش cd نداره(بدون گارانتی گرفتم). امروز خواستم به پی سی وصلش کنم ، دیدم که نه ویندوز 7 میشناسش نه ویندوز xp ، به فروشنده هم دسترسی ندارم(از تهران گرفتم).حالا دوستان باید چیکار کنم؟واقعا ممنون میشم کمکم کنید
:11::11::11:
سلام روی ویندوز xp برنامه active sync و روی سون برنامه windows mobile device center رو نصب کن
ممنون دوست عزیز، لینک این برنامه ها تو این سایت هست یا باید تو گوگل سرچ کنم؟اگه لینکشو کسی از دوستان داره ممنون میشم بهم بگه:11:
سلام.نقل قول:
برنامه های اکتیو سینک و ویندوز موبایل دیوایس سنتر رو میتونید از سایت مایکروسافت دانلود کنید.
اگر ویندوزتون XP هست اکتیو سینک رو از این لینک:
[PHP]http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/eulas/eula_activesync45.mspx?ProductID=76[/PHP]
و اگز ویندوزتون ویستا یا 7 هست ویندوز موبایل دیوایس سنتر رو با توجه به 32 یا 64 بیت بودن ویندوزتون از اینجا
[PHP]http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/device-center-download.mspx[/PHP]
دانلود کنید.:11:
میگم چرا اینقدر تفاوت قیمت بین قیمت با گارانتی و بدون گارانتی این گوشی هست ؟
با گارانتی 540
بدون گارانتی 400
سلام
سوال این دوستمون برای من هم پیش اومده
چرا اینقدر تفاوت قیمت بین با گارانتی و بدون گارانتی وجود داره ؟
پس ارزون شده نسبت به قبل اردیبهشت - با گارانتی یاس گرفته بودم 580نقل قول:
با کدوم گارانتی میدن 540 ؟ کاربرد داره گارانتیش ؟
اون موقع با گارانتی یاس قیمتش 540 بود ...نقل قول:
الان ارزونتر شده mobile.ir قیمت زده 385 تومن ولی نزده با کدوم گارانتی !
شما خودت این گوشی رو داری؟ ازش راضی هستی ؟ مشکل خاصی نداره ؟
من 1 ماه پیش شایدم بیشتر 380 گرفتم بدون گارانتینقل قول:
پس خوب گرفتم
انصافا گوشی فوق العاده خوش دستی هست:40:
آره : گوشی ای هست که اکثر نیاز ها رو برطرف میکنه ، هنگ منگ هم تو کارش نیست ! مشکل خاصی هم نداره به جز چند چیز کوچیک : توی نور آفتاب نمیشه خوب نوشته ها و منو هارو دید ! محافظ لنز نداره ولی ایراد نیستن اینانقل قول:
طراحیش به خاطر ساده بودنش خیلی خوش دستش کرده : به راحتی تو کف دست جا میشه
آنتن دهیش که خیلی خوبه - امکاناتی که خودش داره از لحاظ گوگل مپ و نت و ... 90 درصد نیازا رو حل میکنه
کلا اندروید هم خوبه ولی برا اینکه استفاده کنی از گوشیت و راضی نگهت بداره همین ویندوز موبایل گزینه ایده عالیه و چیز خاصی کمتر از دیگران نداره که تفاوت فاحش باشیه ( لنز دورین رو فاکتور بگیرین )
با گارنتی بودنش واسم اول مهم نبود ! ولی وقتی فهمیدم مزیتهای یاس چیه با گارنتی گرفتمش : تفاوت قیمتش هم واسم مهم نیست چون گوشی بسیار خوبی هستش و معمولا سری های اول هم بهتر از سری های بعدی هستش که میاد تو بازار :دی
مبارک کسایی که خریدنش
سلام دوستان
واسه رام 1.10.720.1 بهترین فارسی ساز چیه؟
دوستان، چرا تاچ اين گوشي اينقدر اذيت ميكنه؟ براي كيلك هر نقطه بايد بالاتر از اون مكان رو فشار بدين. بارها پيش اومد بارها فشار دادم تا تاچش كار كنه.
بدون تعصب، شما هم چنين چيزي متوجه شدين؟
gps این گوشی چه جوری فعال می شه؟
نقشه داره؟
چه نرم افزاری برای gps می شه روش نصب کرد؟
نقل قول:
سلام.
اول باید برنامه نصب کنید.برنامه های زیادی هستن مثل گارمین, ازیکس,نویتل و.... و هر کدوم نقشه های خودشون رو دارن اگر تهران یا شهرهای بزرگ هستید برنامه گارمین برنامه خوبیه مراجعه کنید به قسمت GPS حتما" پیدا میکنید.:11:
من این گوشیو چند روز پیش خریدم ، خیلی گوشی خوبیه ،
فقط یه مشکلی باهاش دارم ، اینکه تو قسمت music وقتی آهنگ هایی که روش ریختم رو play میکنم بعد از حدودا ۳۰ ثانیه گیر میکنه و دوباره برمیگرده اول آهنگ!!:44:
فکر میکنم مربوط به update album art باشه ، ولی هرچقدر که update میکنم فایده نداره ، اگه کسی از دوستان کمکم کنه ممنون میشم !:35:
سلام.نقل قول:
شما برید تو قسمت ستینک سپس اسکرین و Align رو انتخاب کنید و صفحه رو Align کنید درست میشه منتها برای اینکار باید قلم دقیقا" وسط اون علامت جمع بزنید.و ادامه بدید تا انتها. ( چهار گوشه صفحه علامت جابجا میشه و بعد بر یمگرده رو صفحه اصلی ):11:
این درسته که میگن رو این گوشی نمیشه ویندوز 7 رو نصب کرد ؟
دوست عزیز عملا شاید بشه گفت روی هیچ گوشی که الان هست نمیشه ویندوز 7 رو نصب کردنقل قول:
حتی روی گوشی قوی مثل HD 2 هم با شک و تردید حرف زده میشه
نصب ویندوز 7 یه سخت افزار کاملا قوی میخواد
حداقل پردازنده 1 باید باشه و صفحه گوشی هم باید مولتی تاچ باشه
البته این گوشی مولتی تاچ هست ولی پردازنده اون برای نصب ویندوز 7 کافی نیست
و کلا اینو بگم ویندوز 7 یه سخت افزار جدید هم میخواد
نظر شما در مورد این گوشی چیه ؟؟
اینگوشی بهتره یا هیرو ؟
آخه هیرو آندروید داره و خیلیها میگن ویندوز زیاد سیستم مالی نیست[COLOR="Silver"]
کلا ایرانی جماعت دوست داره بگه تو همه چیز آخرشه و هرکس هر کاری که میکنه رو توجیه میکنه یا ازش طرفداری میکنه.. شما خودت با جفتش یکم کار کن ببین کدومش با توجه به نیازهات واست بهتره:11::10:نقل قول:
با هیرو کار کردم اما با مینی نه
کسی رو نمیشناسم که این گوشی رو داشته باشه
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
با هیرو کار کردم اما با مینی نه
کسی رو نمیشناسم که این گوشی رو داشته باشه
سلام به همگی.نقل قول:
دوست خوبم اگه بخوام در یک کلمه فرق این دو سیستم عامل رو برات بگم اینه که سیستم عامل اندروید برای افراد مصرف کننده است و سیستم عامل ویندوز برای افراد تولید کننده و مصرف کننده است.
به عبارتی شما اگه بخوای از گوشی خودت به طور معمول استفاده کنی یعنی از برنامه هاش استفاده کنی ، باهاش بازی کنی و فیلم و عکس تماشا کنی و آهنگ گوش بدی ، خوب
سیستم عامل اندروید میتونه برای شما یه گزینه عالی باشه اما اگه بخوای از گوشیت به طور حرفه ای استفاده کنی و اگه تخصص برنامه نویسی رو داشته باشی میتونی خودت برای
گوشیت برنامه بنویسی ، مثلا یه موزیک پلیر که باهاش آهنگ گوشی بدی ، شاید موزیک پلیری که خودت بسازی خیلی ساده و مبتدی باشه ولی لذتی که گوش دادن آهنگ با موزیک پلیر
خودت بهت میده حتی با بهترین موزیک پلیر موبایل این لذت رو تجربه نمیکنی و در کل کارهایی از این دست...((به عبارتی با ویندوز میتونی نون بازوی خودت رو بخوری))
حالا ببین نیاز خودت چیه البته تمام کارهایی رو که بهت گفتم از قبیل بازی کردن ، با برنامه های مختلف کار کردن ، موزیک گوش دادن و فیلم و عکس تماشا کردن رو میتونی با ویندوز هم
انجام بدی.((ولی برنامه ای که خودت برای گوشیت بسازی و بنویسی ، استفاده ازش یه لذت دیگه ای داره البته به شرطی که دانش و تخصص برنامه نویسی رو داشته باشی))
با سپاس.
سلام این گوشی اریا انگار برادر دوقولوی مینی اما اندرویدی هستش
سلام
من می خواستم گوشی htc mini hd رو بگیرم چون از طراحی گوشی خیلی خوشم اومد :27::31:
خیلی ظریف و شیک بود امکاناتش هم خوبه و اینطور که شنیدم از نوکیا و سونی اریکسون بالاتره.
اما یه فروشنده حسابی تو ذوقم زد :41: و گفت اصلا htc نخر چون پشتیبانی خوبی تو ایران نداره:42: و اگه خراب بشه قطعاتش گیر نمیاد و اگه خراب بشه باید برای هر تعمیر حدود 70 - 80 تومن هزینه کرد و اگرم بخوای بفروشیش یک پنجم قیمت میخرنش
شما تا حالا با این مشکلا برخورد کردید یا نه؟
یه سوال هم داشتم : کلا کار کردن با ویندوز موبایل آسونه چون من تا حالا فقط با سیمبین کار کردم
حالا به نظر شما بخرم ؟
ولی بیشتر فروشنده ها x6 نوکیا رو پیشنهاد کردن
لطفا سریع جوابمو بدین
مرسی
:46::46::46:
سلام.نقل قول:
در وحله اول نگاه کن به نیازهات و با توجه به اون ببین چه گوشی بهتر میتونه نیازهاتو برآورده کنه همونو بخر.
اما در مورد فروشنده ها: معمولا" اونچیزی رو پیشنهاد میدن که سود بیشتری براشون داره.(معمولا" که عرض میکنم یعنی 99%:31:).اینکه گفته HTC پشتیبانی خوبی نداره منظورش چی بوده؟ شما با گارانتی اصلی بگیر بعد متوجه پشتیبانیش میشی ضمن اینکه الان گارانتی های اصلی یاس و پرشین تلکام هر دو گوشی رو با بیمه عرضه میکنن.شما هر گوشی بخری اگر مشکل از بی احتیاطی خودت بوجود بیاد باید هزینه کنی و هر چقدر هم که قیمت بالاتر باشه هزینه تعمیرات و قطعات هم بالاتره.اما اگر منظور طرف از پشتیبانی از لحاظ نرم افزاری باشه شما وقتی سایتی مثل XDA رو پشتیبان HTC داری دیگه نیازی به خود کارخونه HTC هم نداری اما در مورد کار با ویندوز موبایل باید عرض کنم شما با هر وسیله ای(نه فقط گوشی با ویندوز موبایل) برای اولین بار بخوای کار کنی یکم مشکل داری تا قلقش دستت بیاد اینم از این قاعده جدا نیست در مورد قیمت فروش اتفاقا" یکی از گوشیهایی که در موقع فروش(البته تو بازه زمانی نرمال نه اینکه شما بعد از 5 سال بخوای بفروشی) افت قیمت پایینی داره همین گوشیهای ویندوز موبایل هستن برای دریافت بیشتر مسئله شما میتونی قیمتهای گوشیها رو اول که اومدن با حالا مثلا" با گذشت 1 سال رو مقایسه کنی(البته منظور از اول اون زمانی که گوشیها بصورت گسترده اومدن نه زمانی که مثلا" تو بازار موبایل فقط 2 تا فروشگاه داشتن).:46::11:
سلام میشه یه نفر لینکهای مربوط به فارسی سازی قسمت های مختلف اچ دی مینی رو بذاره؟
سلام.
موزیک پلیر و گالری عکس تو قسمت سنس مثل اچ دی 2 روتیت نمیشه؟
سلام
من یه سوال می پرسم اگه خیلی مسخره است ببخشید
وقتی برای اتصال به اینترنت بالای صفحه یه E مینویسه یعنی از چه سرویسی داره استفاده میکنه؟
بعد اینو چطوری میشه جلوشو گرفت؟
چون مثلا خودش میره ایمیل ها و وضعیت هوا رو میگیره
نقل قول:
بستگی داره گوشیت چی باشه ولی مال گوشی قبلیه من (امنیا2 ) اینجوری بود که باید میرفتی تو setting بعد تو قسمت Connection اونوقت یه قسمت داره که نوشته Irancell GPRS باید اونو پاک کنی!! که دیگه هی وصل نشه!! یا اینکه از حالت default برش داری
E احتمالا واسه سیستمه Edge باشه داداش ....فقط هم من توتهران و اصفهان دیدم:11:نقل قول:
مرسینقل قول:
ببخشید از این سوالا میکنما ولی این edge اصلا چی هست ؟
پولیه؟:31:
جدی میگم از وقتی گوشی رو عوض کردم هی ایرانسل اس ام اس میده که از 90 درصد اعتبارتون دارید استفاده می کنید و ......
سلام.نقل قول:
EDGE نوعی ارتباط رادیویی هست که از تکنولوژی GPRS قویتر و پر سرعت تر هست.در حال حاضر هم همه جا رو این تکنولوژی ساپورت نمیکنه.شما زمانی که تو منطقه ای هستید که این تکنولوژی رو ساپورت میکنه روی آنتن گوشیتون به جای G مخفف GPRS میزنه E یعنی EDGE .اما اگر رو آنتن گوشیتون دوتا حرف E نمایش داده بشه(یکی بزرگ که همیشه هست و یکی دیگه کوچکتر که گاهی هست)یعنی با تکنولوژی EDGE به اینترنت متصل هستید اگر یکی باشه مهم نیست و فقط نمایش دهنده نوع امکانات منطقه برای اتصال به اینترنت هست.:11:
بچه ها میشه اونایی که hd mini دارن نظرشونو در مورد این گوشی بگن شنیدم گاهی وقتا کند میشه و هنگ میکنه
نمیدونم اریا بگیرم یا hd mini
سلامنقل قول:
ممنون از جوابتون میشه لطف کنی و بگی اینو چطوری غیر فعال میکنن؟
مرسی
سلام.نقل قول:
خواهش میکنم.شما برو تو ستینگ قسمت کانکشن سپس قسمت منیج کانکشن و اون کانکشنی که ساختید رو پاک کنید.:11: