نترکی بابا جـــان...چی همه چست دستم شکست!!!
جواب منو ندادی من هونجا گیر کردم!:41:
Printable View
نترکی بابا جـــان...چی همه چست دستم شکست!!!
جواب منو ندادی من هونجا گیر کردم!:41:
بایا حون به جون خودم الان وقت اوراچیو ندارم اصلا روسیستم ندارم باید برم از دوستم بگیرم:41:نقل قول:
علی جان راهی پیدا کردی من 5بار تموم کردم سلاحهای خیلی خفن میده مثلا یکی بود که دوتا اتک20داشت:18:
چیکار کنم جلوتر برم ؟
آترکتیو چرا تو تایپیک نمییای نمیشه بهش پیغام بازدید داد:41:
علی جان من بگو حوصله ندارم الان میزنم تاپیکتو از وسط داغون میکنم ها....!
( شوخی کردم...راحت باش!)
نوکرتم فردا بهت میگم چطوری ردش کنی باشه فرداساعت 9به بعد شب بیا تو تایپیک میزارم چاکرتم هستم:10:نقل قول:
آقا این تاپیک به خواطر مسائل اخلاقی ویرایش شد!!!
بچه ها چه طوره؟
من خیلی وقته دیگه از این سری بازی نکردم تا این دستم اومده
حرف نداره پست اولو دیدی همه همین جوری میشن خیلی بازیش قشنگه من خودم تاداکاتسورو بامتسوهیده(البته من بهش میگم ونش فور اور:31:)رو ترکوندم هیشکی حریفشون نمشه :46:نقل قول:
میگم خب الان نزدیگ 9 هه جوابمو نمیدی یا بازم جوابتو اونجوری بدم!
دوست گلم گفتم فردا ساعت 9میخوایی رومو به دیوار کنم؟نقل قول:
نگاه کن برای این پستت یک چیزی میتونستم بگم اما به همون دلیلی که اون پست ویرایش شد این یکی رم....
استغفرا... ( خدایا توبه!!!:دی)
شما آقایی من نوکرتم هر مشکلی بود به من بگو درخدمتم:40::40::11::11::10::10:نقل قول:
دوستان بازم تاکید میکنم که در بازه KANETSUGU NAOE صحبت یا بحث نشود ممنون
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:دینقل قول:
دوستان بازم تاکید میکنم که در بازه KANETSUGU NAOE صحبت یا بحث نشود ممنون
چون سندی واسه وجودش درتاریخ پیدا نکردم همین یه دونه ها بقیه بودننقل قول:
اگر کسی از دوستان پیدا کرد بگه ما هم بیو گرافیشو میزاریم
چاکرشون هم هستیم:11:
مژده مژده به تمامی دوستان راهاشو پیدا کردم واسه گرفتن سلاخها معنیشون میکنم بهتون میگم ولی حالا واسه تاداکاتسو باید 5بار داستانیشو تموم کنیو تو دفعه پنجم توهمه مراحل 1000نفر بکشی مثل این واسه کیجی گرفتم نیگاه:
Naoe Kanetsugu رهبر خاندان يوئسگي سامورايي ژاپني است كه ابتدا بعنوان koshō در خدمت Uesugi Kenshin بود. پس از مرگ Uesugi Kenshin او به گروه Kagekatsu پسر كنشين ملحق شد و او را در كارهايش حمايت كرد. Kanetsugu در حوالي قلعه Sakato در روستايي بنام Higuchi Yoroku به دنيا آمد. پدر او Higuchi Sōemon Kanetoyo افسر ارشد ارباب قلعه Sakato يعني Nagao Masakage بود. پس از اينكه به بزرگسالي رسيد با بيوه اي جوان بنام Osen كه همسر قبلي Naoe Nobutsuna يكي از افسران در خدمت Nagao Masakage كه در جنگ كشته شده بود ازدواج كرد. البته اين ازدواج جنبه هاي سياسي نيز داشت. او قابليت هاي فوق العاده فرماندهي و جنگ آوري خود را ثابت كرد و در جنگ هاي سواحل ژاپن با Maeda Toshiie و Sassa Narimasa به پيروزي هاي ارزشمندي دست يافت. او همچنين بابت رفتارهاي خاندان يوسگئي در قبال متحدان Tokugawa واكنش نشان داد كه منجر به تسليم شدن خاندان يوئسگي در مقابل Tokugawa شد. پس از نابودي همه چيز خاندان Tokugawa اجازه داد تا او و همراهانش در روستايي كوچك بنام Yonezawa مستقر شوند و حقوق ساليانه 60000 كوكو (واحد پول آن زمان ژاپن) را برايشان در نظر گرفتند. پس از مرگ او در سال 1620 همسرش Osen موهاي خود را زد و يك راهبه مذهب بودا و بعد ها Uesugi Sadakatsu رهبر لايق و شجاع خاندان يوسئگي را براي گرفتن انتقام همراهي كرد اما نتوانست خورشيد پيروزي را ببيند و بصورتي اتفاقي در سن 81 سالگي در سال 1637 در گذشت. Naoe Kanetsugu از لحاظ شخصي پيروزي هاي زيادي بدست نياورد و نتوانست به جايگاه واقعي خود برسد و شايد دليل اصلي اين مسئله خيانت نكردن و وفادار ماندن به خاندان يوئسگي بود.
ترجمه از انگليسي به فارسي : Дttractive ζ
لينك رسمي از Wikipedia :
نقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Naoe_Kanetsugu
این شد یه دلیل منطقی دوستمون آترکتیو خیلی چیزا بلده از ایشون میخوام که اگه ممکنه بچه هارو راهنمایی کنن وبه این تایپیکم یهسری بزنند ممنون:11:نقل قول:
راستی سلاح چهارم کیجیرو گرفتم پستارو نیگاه
آترکتیو جان شما که لطف کردی واسه کانتسوگو رو گرفتی واسه تاداکاتسو رم میگرفتی؟ نمیشد ممنون:41:
من اينو از جايي نگرفتم
از ويكي پدياي جهاني ترجمه اش كردم البته بخاطر شما زندگينامه تاداكاتسو رو هم ترجمه مي كنم
علی آقا جواب سوال ما چی شد...؟
فکر میکنم هنوز یکم مردی درون تو هست!!!
كدوم سوال دوست عزيزم ؟
خوب دقت كني جواب آخرين سوال شمارو علي در چند پست بالاتر داده
خوب دقت كن مي بيني البته اگه منظورت چيز ديگه اي نباشه !!!
آترکتیو جان خوبی این سایته پدرمودر آورد ولا فقط تونستم واسه کیجی رو سلاحشو بگیرم اونم بابدبختی نیگاه اینه:نقل قول:
واسه بقیرو نتوستم معنی کنم چیکارشون کنم:41:
سلاح آخرشم اینه که بینهایت سخته گرفتنش نیگاه:
واسه بقیرو راهنمایی میکنی :41:
دقيقا چه ساموراي واريوري رو بازي مي كني تا بگم چيكار كني
دقیقا پدرم درومد واسش اینو:نقل قول:
SAMURAI WARIORS2
منتظرم ممنون:11:
نحوه آنلاك كردن اسلحه چهارم و نهايي كاراكترها در SW2 :
براي اينكار نياز به تمركز به مرحله دريم در حالت داستاني داريد. در اين مرحله در درجه سختي آخر تمامي افسران دشمن را بكشيد و تمام جعبه هاي Bonus رو بگيريد براي اينكار نياز داريد كه تمام نقشه رو بگرديد و در آخر 1000 نفر آدم بكشيد.
آترکتیو جان من که ماله کیجی روهمین جوری گرفتم عکسشو دیدی؟ پس بقیه هم همینجوریه یعنی اول همه جعبه هارو بخوریم هزار نفرم بکشیم من چطوری تو دریم تاداکاتسو1000نفر بکشم 200تا هم عمرا نمیشه کشت:41:نقل قول:
آترکتیو خان تمام جنگو ها تو دریمشون میشه1000نفرکشت جز تاداکاتسو نیگاه:
دریم اژدهای سرخ:SEKIGAHARA
دریم کیجی : ODANI CASTLE
دریم ناگاماسا:SEKIGAHARA
دریم نبوناگا:Nobunaga Unites Japan
دریم زنرال آکجی:تو آنگاوا
دریم اویچی تو :Incident at Shizugatake
دریم هانزو:Attack on Ueda Castle
دریم اینا(دختر تاداکاتسو) :Defense of Numata Castle
دریم ایساو:Last Stand against Ieyasu
دریم ماسامونه:Battle of Sekigahara
دریم جینچیو:Edo Campaign
دریم یوشیهیرو:Battle of Sekigahara
دریم میتسوناری:Edo Campaign
دریم ماگوییچی:Showdown at Mikatagahara
دریم نی نی:Melee at Sekigahara
دریم نوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووو:Incident at Shizugatake
دریم ساکون شیما:Battle of Mikatagahara
دریم کنشینو این شینگنم تو :Conquest for Kyushu
خب وسلام تو همشون میشه1000نفر کشت جز دریم تاداکاتسو که من خودمو منفجر کردم320نفرکشتم خوب پس قدرتمنترین شخصیت بازی معلوم شد دیگه:27:
آترکتیو جان شما خودتم این بازی رو بازی میکنی یاقبلا کردی سلاحارو گرفتی به ما هم بگو چطوریه منظورم اینه که مطمئنی اینجوریه مال تاداکاتسو رو چیکار کنم؟:19:
واسه هانزو یوکیمورا نبوناگا کانتسوگو رم رفتم نداد :41:
چرا جواب نمیدی؟؟؟
میترسی...!؟
بابا نترس بگو ببینم اونجاشو چطوری رد کنم!؟
I DONT NOW SOORY PLEASE ASK TO ATRACTIVE:5:نقل قول:
علي من همين الان تو همون مرحله دريم تاداكاتسو 2900 نفر كشتم !!!
تو چطور نميتوني بكشي
ببين گيت دفندرهارو نكش
اون فرمانده ها هستن كه نيرو مي فرستن واسه دشمن اونارو نكش تا همينطور نيرو بياد
در ضمن 320 نفر كشتن كه كمه چطور قوي ترين شخصيت رو نشون ميده ؟
تا جايي كه ما ميدونيم قوي ترين شخصيت اونيه كه زياد مي كشه نه كم !!!
پس نتيجه مي گيريم اينا دختر تاداكاتسو هم ازش قوي تره !!!
چی میگی قربونت برم مگه این دریمش نیست؟نقل قول:
اینجا که بادیگارد گیت نداره سرباز بیاد اینونیگا؟
ببین من تو سکیگهارا 3800 نفرکشتم نمیخواد یادم بدی شما خودت اوستایی فکر کنم بازی رو اشتباه گرفتی نیگاه اینو میگم:
جناب اترکتیو(جذاب) علی آقا جواب نمیده شما بگو تو Orachi وقتی توی کلیسا میری میگه باید با دست آهنی آبی در رو بازی کنی اونو از کجا گیر بیارم!!!
كليسا ؟
از همون مرحله كه هستي عكس بذار ببينم
آترکتیو جان اون پستمو واسه دریما دیدی راستی شما تا حالا این اسلحه هارو گرفتی سیوشو داری؟نقل قول:
ممنون:11:
آترکتیو خان من همرو رفتم فقط مال کیجی سلاح چهارمو داد چیکارش کنم؟:41:نقل قول:
واست سيوشو ميذارم دارم مي گردم
من این سامورای واریوس 2 رو خیلی دوست دارم یکسال پیش بازی کردم فقط بازی که من گرفتم کند اجرا میشد که سایت خود بازی یک پچ برای این مشکل بیرون داده بود که اون موقع دانلود کردم ولی چون نسخه من یک بود و پچ بازی رو 1.1 میکرد کرک کار نکرد و هر جای اینترنت رو گشتم اون موقع کرکشو پیدا نکردم با همون حالت کند بازی کردم ولی خیلی قشنگ بود همه کاراکترهاشو باز کردم ازین هوندا خیلی خوشم امد بهترین و قدرتمندترین کاراکتر بازی هست با دو ضربه ادمو ناکار میکرد:31: همچنین Nagamasa Azai هم شخصیت جالبی داشت یک جورای داستانش عشقولانه بود
نمیدونم سامورایی واریوس 3 امده بازار یا نه ولی الان که این تاپیک رو دیدم برم ببینم کرک این پچ جدید تو اینترنت هست واسه دانلود یا نه دوباره بازی رو نصب کنم سیو بازی رو فکر کنم از یکسال پیش یک جای تو هارد باید داشته باشم البته اگه بتونم تو این هاردم پیدا کنم
اروچی هم بازی قشنگی بود ولی سامرای جذابتر بود یادمه زمانی که سریال جومونگ تموم شد برخی شرکت ها بازی اروچی رو به نام بازی جومونگ تو بازار میفروختند
آره بابا تو قدرت تاداکاتسو شک نکن:46: لوبوموبو رو بیخیال اژدهای سرخم بیخیال فقط تاداکاتسو :13:نقل قول:
درضمن بهترین نسخه بازی های اینجوری سری سامراییاشه والا پدرمون واسه اوراچی درومد من نمیدونم کی دستم به این لوبو میرسه باخاک یکسانش میکنم!:47:
این اوراچی تمومی نداره من که خیلی بازیش کردم خسته شدم:13:
در فرومهای خارجی معمولا لوبو در اروچی رو با هوندا در سری واریوس از نظر قدرت یکی میدونند لوبو هم جالبه در اروچی قبل از ریسس اخر بازی که خود اروچی هست باید این لوبو رو بزنینقل قول:
هوندا از نظر قیافه قشنگتره یک دختر هم تو بازی داره که از کاراکترهای قابل بازی هست کلا هوندا طرفدار زیاد داره
ببین من الان یه عکس واست میزارم نیگاه:
بعد اینو با لوبو مقایسه میکنی؟ ببین خط خونش واسه خودمه 17 سانته خط موسو شم 11سانته این یعنی نهایت قدرت تاداکتتسو:21:
نه نه نه نوچ نوچ نوچ...........:13:
منم الان تو اوراچی جنگ تاداکاتسورو با لوبو دیدم به هیچ عنوان کم نیاورد ولی سلاح لوبو قدرتمنتر از تاداکتسو هست ولی بازم خونشو .....از تاداکاتسو کمتره من با اونی که دوست یوکیمورا بود رنگش سبز بود باترس زیاد رتم جلو دیدم پدر تاداکاتسو درومد ولی آخرشم حدود10درصد از جون لوبو موند شایدم کمتر درضمن قدرت سلاح لوبو اونی که من دیدم 45بید که سلاح وار تایگر تاداکاتسو41بید پس اگه تاداکاتسو تونبوشو بگیره که50بید مال لوبو هم آخریش 50 بید اونجا میشه باهم مقایسشون کرد مثل لرد هیدیوشیو هانزو که جنگ معروفشونو تو قلعه اوئدو دیدیم سلاحاشون یکی بود ولی لرد هیدیوشی مرد:13:
آترکتیو خان قرار بود زندگی نامه تادا کاتسورو بزاریا درضمن سیوتو یادت نره اون عکسای دریم تدا کاتسورو دیدی؟ خب من الان چطوری بادیگارد گیت بیارم:13:
اونجا 4دسته از قدرتمندترینا میان که سری اولش کیجیه سری دومش موساشیه سری سومشم کوتارو هست سری آخرشم که ماشا ا... هرچی لرده میریزن سرش خب من خودمو کشتم502 رو بیشتر نتونستم تازه همکارمم نبرده بودم
راهشو بگو دیگه مردم1:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:: 19::19:
راستی نمودونی تو این اوراچی چطوری باید این تاداکاتسورو باز کنم؟ باید باکدوم گروه برم گروه سامورایی :41: