شنيده بودم بازي دوبلور هاي سريال را نداره البته به غير از مايكل سرطاني:دي
Printable View
شنيده بودم بازي دوبلور هاي سريال را نداره البته به غير از مايكل سرطاني:دي
من که از سریال ابکی و کش دارش حالم به هم خورد حیف عمرم که پای این سریال گذاشتم.از نصفه های فصل 1 با x3 نگاه میکردم.فقط سریال یعنی Fringe.جون داداش کل سریال تو 4 ساعت خلاصه میشد.
این بازی اونطور که دیده میشه یک چیزی تو مایه بازی هایی که از روی فیلم ساخته میشه یعنی به لعنت خدا هم نمیارزه.اخرین مثال اوتار.بعدشم بتمن اصلا از روی فیلمش نبود خدا رو شکر چون من به فیلمش 6/10 میدم یا وانتد داستانش با فیلمش فرق می کرد ..تنها مورد همون ایکس من بود که دوستمون اشاره کردند.این تازه بازی 2010 هست هم فقط کافیه شما گرافیک رو با اون ها مقایسه کنی .
به قول دوستمون بازی میرفتیم تو نقش تی بگ یک چیزی(اول:10: بعدش :21:).حتی اگر بذارن بری تو نقش مایکل اسکوله با اون داداش کله پوکشم فایده نداره
دوستان Save های بازی کجا هستند ؟
من تا Chapter 6 رفتم، بعد مجبور شدم ویندوز عوض کنم، و هر چی گشتم سیو هاش رو پیدا نکردم که کپی کنم و ناچارا بدون اونا ویندوز رو عوض کردم...
حالا میگه باید از اول کلش رو بری :41: خیلی ظلمه
حتما نسخه boys team رو داری که یادمه همیشه یه کرمی داشت یا تو سیو یا اینستال !!نقل قول:
دوستان Save های بازی کجا هستند ؟
من تا Chapter 6 رفتم، بعد مجبور شدم ویندوز عوض کنم، و هر چی گشتم سیو هاش رو پیدا نکردم که کپی کنم و ناچارا بدون اونا ویندوز رو عوض کردم...
حالا میگه باید از اول کلش رو بری خیلی ظلمه
سلام کسی سیستم مورد نیازشو نمیدونه چون من کامپیوترم قدیمیه میخوام ببینم میشه بازی کرد یا نه؟؟؟:20:
نقدی بررسی چیزی از این بازی نیومده؟ میشه یه نفر کامل توضیح بده که چطور بازی هست؟
عکس های این بازی رو ببین داستان این بازی رو که همه می دونن پس خود حدیث مفصل بخوان از این محفل
TOM PAXTON کیه ؟؟؟
توی سریالش نبود:13:
دوست عزیز شما محل سیو بازی رو میدونید کجاست ؟نقل قول:
:angry::grrr:نقل قول:
اااااا
اين ماكستور نقش جديد سرياله يعني نقش اول بازي هست
ازي توليد شده حدو ده روزه ديگه تاپيكو منتقل كنيد...
بازیش فوق العاده مسخره بود....(به نظر من)
من 2-3 مرحله رفتم جلو بعدش دیگه منصرف شدم،به نظر من:
-گرافیک: متوسط رو به بالا( 7/10)
-صداگذاری: 7.6/10
-داستان: من فیلمشو هنوز قسمت نشده ببینم،تا 2-3 روز دیگه میبینمش ولی به نظر من داستانش بدک نبود(بازی):8/10
-گیم پلی: 8/10
_____
در کل بازیش یه بازی متوسط هستش،ارزش بازی کردن رو داره(اگه هیچ بازی دیگه ای ندارین)
IGN که 3.5 داده .
به نظر من حقشه،همونطور که دوستان هم قبلا گفتن بازیهایی که از روی فیلم هستن به درد نخورن همشون....نقل قول:
به غیر از lord of the rings...
نه بابا ؟؟؟ انگار بازي درد لاي جرز ديوار دستشويي هم نميخوره
البته امیر جان بازی بتمن که پارسال منتشر شد استثنا هستش. به نظرم یه شاهکار به تمام معنا بودش که جایزه های خیلی زیادی از سایتهای مختلف گرفت و جزو بهترین بازیهای سبک اکشن ماجرایی تاریخ هستش.نقل قول:
من امیدوارم بودم که بازی فرار از زندان یه بازی خوبی باشه و یکمی شبیه بتمن باشه ولی این بازی در سطح فوق العاده پایین تری نسبت به بتمن قرار داره. من تازه الان هوس کردم دوباره بتمن رو برم چون واقعا یه بازی شاهکار و تاپ هستش.
درسته وحید جان.اینکه بتمن یه شاهکار بود شکی نیست اما فکر کنم بتمن از روی کمیک ها ساخته شده بود درسته؟نقل قول:
دوستان من میخوام بازی رو دانلود کنم . ارزش داره ؟!
اگه هیچ بازی دیگه نداری،آره.نقل قول:
نه ارزش دانلود نداره من فکرشو می کردم که بد باشه مثل بازی لاست.
بیشتر چون سعی میشه سریع بازی بسازن بدن بیرون خوب روش کار نمی کنن.
سریال خودش بیسار زیبا بود. ولی خب از بازی انتظار زیادی نمی ره.
تنها عنوان بازی که به خبی از روی فیلم ساخته شده بود X-man والورین بود که اون جای بازی کردن داشت.
سلام
بازیو من دان کردم ولی توش الکل 120% داره.کسی بلده با الکل کار کنه؟لطفا یاد بدید
Team Viewer داری ؟ remote بده سریع واست درست کنم اگه خواستی پیغام بده
به شکل ها و توضیحات دقت کن:(کیفیت تصاویر رو پایین آوردم)نقل قول:
1: ابتدا گزینه Virtual Drive را از منو Options انتخاب نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2: سپس از طریق منو Numbers of virtual disks، تعداد درایو های مجازی را که نیاز دارید انتخاب کنید و ok بزنید.
3: در این مکان تعداد درایو مجازی های خود را مشاهده میکنید،با راست کلیک بر هر کدام و انتخاب گزینه Mount Image و انتخاب کردن فایل مورد نظر(جایی که بازی رو ریختی برو و اونجا یه فایل هست با فرمت mds ، انتخابش کن و ok کن) محتویات فایل مورد نظر بر روی درایو رایت میشود.
5: اینک Image اضافه شده(در قسمت 5) و بازی را اجرا کنید;)
__________________________________________________ _
آقا بازیش اون قدر ها هم بد نیست.ولی معلومه که مثل فیلمش خوب در نمیاد.ودوستان نباید از این بازی توقع شاهکار رو داشته باشند.چون خیلی روش سرمایه گذازی نکرده بودن وهمچنین دیپ سیلور شرکت غولی نیست.
سلام دوستان.من بازیرو نصب کردم با دامون تولز.وقتی بازی میخاد اجرا شه اروره crash reports
میده.چیکار کنم؟چی هست crash reports؟
ممنون درست شد بازیو با الکل اجرا کردم
دستت درد نکنه.:20:نقل قول:
امروز نسخه 360 بازی را گرفتم و نیم ساعتی بازی کردم . تا اینجا که هیجان خاصی نداشت گرافیک هم چندان چنگی به دل نمیزنه . باید دید بعدا بهتر میشه یا نه .
من وقتی چاقو را به آبروزی می دم بعدش نمی تونم در را باز کنم کمکم کنید .
اگه منظورت همون چپتر دو باشه که خیلی راحته یعنی اصلا مشکلی نداره . چاقو را میدی و بعد هم ادامه بازی . من که جایی برای گیر کردن ندیدم .نقل قول:
کلا بازی به نظر من برای وقت پر کردن جالبه . سختی بازی خیلی پایینه ، بعضی وقت ها از کنار مامورهای زندان رد میشیم ولی اصلا نمیفهمن .
درسته .هوش مصنوعیه آدمها واقعا پاینه.همشون احمقن:34:
مهدی جاننقل قول:
میانگین امتیازات این بازی تا به حال 3.9 بوده که این یعنی فاجعه
من خودم شدیدا منتظر بازیش بودم
چون سریالش رو کامل دیدم و یکی از قوی ترین و بهترین series های ساخته شده بود
اما نمیدونم چرا همیشه سازنده فیلم ها و سریال های بزرگ اکثرا developer های نا شناخته و ضعیف هستن مثل zootFly که بازی رو کامل داغون میکنن
نقل قول:
با سلام
من همه این کارهارو انجام دادم .. فقط باید سی دی 2 بازی حتما تو دستگاه باشه تا بازی اجرا بشه وگرنه ارور میده که :
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
شما از بازی ایمیج گرفتی؟(از اون فایل MDS)نقل قول:
درسته بازی خیلی ضعیفه و فوقالعاده هم کوتاه هست .نقل قول:
من دیروز شروع کردم و امروز هم تموم شد کلا فکر کنم 4 ساعت هم طول نکشید .
اما بالاخره برای کسانی که سریال رو دنبال میکنن میتونه جذاب باشه .
تو این دوره زمونه که قصد شرکت ها از بازی ساختن پوله و بس نباید از این بیشتر انتظار داشته باشیم،نقل قول:
دوستان این بازی ارزش خریدن داره ؟
نه!!!نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. ...
سلام این بازی کدام قسمتهای فیلم رو شامل میشه ارزش خریدن داره یا مثل بازی لاست یه روزه تموم میشه؟