نقل قول:
بهت گفت ديگه لينك نداره
آره ديگه بايد اول سندت رو برقرار كني بعد اكانت ماهواره اي رو بزني تا بتوني وارد اينترنت بشي
مودم بنظر من TP Link TD 8811 بخر خيلي خوبه
Printable View
نقل قول:
بهت گفت ديگه لينك نداره
آره ديگه بايد اول سندت رو برقرار كني بعد اكانت ماهواره اي رو بزني تا بتوني وارد اينترنت بشي
مودم بنظر من TP Link TD 8811 بخر خيلي خوبه
من پول دی ال اپم زاد نیست یه سوال اخرش ما نفهمیدیم که باید ماهی 15 یا 30 تومن بدیم کلا
بعد یعنی همین جوری باید اون سندت رو باید باشه چرا؟؟؟/
:8:
ببين سرويس هاي مختلفي وجود داره از 15 تومن شروع ميشه تا ..... متاسفانه بار اول بايد جيب عالي رو يكم شل كني تجهيزات و ملزوماتش گرونه:13:نقل قول:
بعد یعنی همین جوری باید اون سندت رو باید باشه چرا؟؟؟/
بعد 64 نامحدود بهتره یا نه ؟؟
چون 128 این جا 1 گیگ می ده ماهی 15 تومن
نقل قول:
آره ديگه اينترنت سند و رسيو هست. اگر سند نباشه اصلا كانكت نمي شي. حتي در حالت دانلود به سند احتياج هست. گريزي از اين مسئله وجود نداره.
سرعت سند اصلا مهم نيست هر چي ارزونتر بهتر.
خوب بالاخره باید یه جاهایی باشه که بشه ازش خرید کرد؟نقل قول:
بهت گفت ديگه لينك نداره
خداییش حیف ماهواره ندارم و نمیتونم بگیرم و گرنه تا الان حتما از این اینترنتها استفاده میکردم.
آقا این قطعی هست دیگه؟نقل قول:
بله 2 گیگ مصرف اولت با سرعت 2 مگ میشه و بعد از اینکه حجم دوگیگت رو مصرف کردی تا اخرماه نامحدود 512 داری
یعنی حتما 512 نامحدود رو داره؟ کمترینش 512 هست دیگه نه؟
اره بابا 512 نامحدود هست که ما این مهرداد رو تحمل میکنیم:31:
فکر کردی مهرداد با چی میاد اینجا :31: مهرداد 512 خوشمزه است داداش :31:
حالا ديگه مارو تحمل مي كني باشه من مي رم ديگه پشت سرمم نگاه نمي كنم. دوست ما رو باش...:13::31:نقل قول:
میشه چند تا کمپانی که این سروبس ها رو میدن هم معرفی کنین.
نقل قول:
شركت هاي ايراني ( كه اصلا شركتي به اون معني وجود نداره يه مشت دلال هستن كه با يه شماره موبايل اعتباري و يه وبلاگ دارن اكانت مي فروشن ) رو بخواي تو گوگل كليد واژه ي اينترنت ماهواره اي رو سرچ كني تا دلت بخواد برات صدتا حاضر مي كنه.
اما خارجي 2 شركت معروف هست:
Planetsky
Opensky
من قیمت را تو این سایت های اصلی چک کردم بالای 20 یورو ماهیانه هستنقل قول:
نه بابا ما چاکریم این حرفها چیه ....مثل بچه ها لوس میکنی خودتو ...:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10 ::10::10::10::10::10::10:نقل قول:
.آقا یه چیزی شبها افلاین داری ؟
چند گیگ دانلود میکنی ؟:31:
نقل قول:
اين دفعه رو گذشت مي كنم:46: بفرما چايي :7:
گذاشتمش فقط فيلم دانلود كنه الان معلوم ميشه كه مغز انسان ها بيشتر حول چه محوري مي چرخه :21: منظورم كه واضح هست :31:
بالاي 3 الي 4 گيگ رو شاخشه. :8:
سلام مرسی ممنونم بدجوری هم گلوم گرفته بود چسبید !!!
اوه اوه اوه 4 گیگ ... ترکوندی پسر فکر نمیکردم این همه شبی یه دی وی دی دیگه دمت گرم.
فقط بد مصب یه بدی داره دقیقا مثل کانال تلوزیون معلوم نیست که چی گیرت میاد .... هرچی امد خوش امده !!!
کاش یه جوری میشد مثل اینترنت بگی مثلا فلا ن نرم افزار رو در فلان ادرس میخوام
همچین امکانی نیست ؟ بدون اینترنت البته بصورت افلاین ؟
ایرانیارو بیخیال. کارت اعتباری موحوده!نقل قول:
opensky که قیمتاش بالاس!
planetsky هم یه طرفه نداره!
شما خودت الان از کجا سرویس داری؟
چند نفر تعیید می کننید ماهم می خریم
برای اینکه سند کنی مودم می خوای مثل پیشگامان بعد برای این دوربرد باید یکی دیگه بگیری یا نه این سایت
opensky باز نمی شه یعنی در حالش هست که باز بشه بعد گفت باز نمی شه
بعد برای افلاین وقتی قطع می شه می ره روی افلاین یا باید خودمون قطع کنیم درست می شه
اگر اونطوري بود كه ديگه چه غصه اي داشتيم. ولي هر چي باشه خوبه . ميگن مفت باشه كوفت باشه :31: فقط مي توني نوع فايل رو انتخاب كني ( عكس، فيلم، نرم افزار ، سند ، و ... ) و همينطور حجم فايل رو ( از فلاين سايز تا فلاين سايز ).نقل قول:
الحق چه فيلم هايه :21: ولي شانس اكثر كاربرها عرب از آب درومدن :41: به نظر من ماهواره Eutelsat براي آفلاين بهترين هست.:8:
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
من خودم از همين دلال ها خريدم اگر مي خواي پيغام خصوصي بده برات آدرس سايتش رو سند كنم.:20: در ضمن من سرويس دو طرفه اي مي شناسم كه با 120 تومن حل ميشه منظورم تجهيزات اوليه اش هست:21:نقل قول:
آقا نزنید. برای آخرین بار که دیگه اتمام حجت کرده باشم:نقل قول:
میگم منظور شما از این 512 که اون اینترنت آفلاین نیست؟ یعنی اول یه 2 مگابیت بهت میدن با محدودیت 2 گیگ بعد از اینکه تموم شد بهت سرعت 512 برای آفلاین میده یا این 512 برای اینترنت یکطرفه هست؟
چون اگر برای آفلاین هست که باید بگم زحمت کشیده.
و اگر نه این طور نیست و اینترنت آفلاینش کلا جداست این شد یه چیزی :دی
بابا چرا اینقده خنگ بازی در میارین
این مهرداد بدبخت گلوشو پاره کرد خود منم سی بار این موضوع رو توضیح دادم خسته شدم
لطفا یکی اون پست اول رو ویرایش کنه و آموزش بزاره که دیگه سئوالای تکراری نشه
ببینید حامین جان حرف اول شما درسته
یعنی 2 گیگ با پهنای باند 2 مگ
وقتی دو گیگ تموم شد میری روی 512 نامحدود ! گرفتی بابا؟
ولی آفالین چه اعتصاب باشه چه اینترنت قطع باشه چه نباشه چه روز موعود باشه نباشه ! اداره اسمشو نبر باشه نباشه کار خودشو میکنه و با سرعت 2 مگ مهرداد جان میفرمایند شبی یه دی وی دی پر میکنند:13:
نه بابا اينترنت آفلاين بحث ش جداست كلا آفلاين رايگانه و هر كس مي تونه با ديش و ال ان بي و --- دانلود آفلاين داشته باشه. اون براي اينترنت آنلاين هست. نه 2 گيگ نه . وقتي حجم گارانتي شده تموم بشه مي ره روي 512 نه اينكه كل سرويس كه استفاده كني بره 512 وقتي كلش رو استفاده كني قطع مي شه.
خب این سرویس شما ماله کدوم شرکته؟ و چنده؟:46:نقل قول:
خودم از 512 نامحدود استفاده مي كنم. از يكي از دلال هاي محترم تهران گرفتم ولي اصلش متعلق به شركت Planetsky هست.:46: قيمتش 25 هزار براي يكماه.:20:نقل قول:
با سلام
من یه سوال دارم این اینترنت دو طرفه رو کسی میتونه پیدا کنه یعنی دستگاهی هست که بشه ردش رو گرفت؟
چون من تا اون جا که میدونم وقتی که send داری یه فرکانسی رو L .N..B میفرسته به ماه وا ره پس اگه دستگاهی بتونه این امواج رو تشخیص بده پس جای بشقابپرنده هم لو میره و اوون وقته که پدرت در بیاد و جد و ابادت رو جلوی چشمات ببینی!!!؟؟؟
درست میگم یا نه؟؟
خب فهمیدم از کجا گرفتی!:46: فکر میکنم زده باشه 256 حداقل و حداکثر 512. اگه همینه میخواستم ببینم شما با چند میگیری میانگین؟
اگه 30 40 بگیره همیشه که منم میگیرم.
نقل قول:
روزها: 30 الي 40
شب ها: تا 60
چقدر سوت و کوره اینجا من اول فکر کردم خدای نکرده تاپیک بسته شده باشه!!
dostan man khoda az internet mahvarei estefade kardam. . .Man 2mb internetcon ke 2 sal pish ro w6 eccount midad.inam begam man mahi 250 midadam. . Rasti in 512kb easy ham shenidam masalan to roz ta 100 mb dl mikoni speed khobe vali bad miad ro 4kb . .Agha mehrdad began khaheshan intore ya na?gheimatam 18 hezare.bebakhshid eng neveshtam akhe ba mobile post midam.
سلام دوستان من تحقیقات زیادی در مورد اینترنت ماهواره ای انجام دادم و به این نتیجه رسدیم که استفاده نکنم چون:
1.اولا هیچ کس نمی تونه تضمین کنه شما ردیابی نمیشین. من شنیدم مخابرت جدید ترین تجهیزات رو برای جلوگیری از این مسائل خریداری کرده(حتی در مورد ارسال به adsl و دریافت با دیش)
2.من اینقدر گشتم ولی اصلا سرویسی با قیمت مناسب پیدا نکردم. هر چند می تونم تا ماهی 150 تومن بدم! بیشتر سرویس ها حجمین انم با حجم کم که وقتی تموم شد سرعتت خیلی میاد پاینن
.اگه ایرانسل برای سروسیاش شبانه بزاره من ایرانسل رو ترجیح میدم
این که اصلا خلاف قوانین نیست که بخوان تجهیزات بیارن برای جلوگیری! (یعنی نباید خلاف قوانین باشه)نقل قول:
1.اولا هیچ کس نمی تونه تضمین کنه شما ردیابی نمیشین. من شنیدم مخابرت جدید ترین تجهیزات رو برای جلوگیری از این مسائل خریداری کرده(حتی در مورد ارسال به adsl و دریافت با دیش)
مثل این هست که بگیم وزارت اطلاعات یه سری دستگاه آورده که ببینه کی پفک میخوره؟ خوب چه ربطی داره مگر پفک خوردن خلاف قوانینه که میخوان دستگاه هم بیارن؟
خلاف نیست ولی اگه بگیرنت اولین انگی که بهت میزنن جا سو سیه!!!نقل قول:
اینقدر مته به خشخاش نمالین یا نزارین یا همچین چیزی !!! :)
اگه بخوان کسی ر و بگیرن شخص اول همین مهرداد خودمونه !!!
جدا از شوخی ردیابی که میگین با دستگاه در کل یه چیز خنده داریه چون اولا راحت میتونن ببینن که شما عملا دریافتی نداشتی ! خیلی هم کار راحتیه کنتورتون رو نگاه میکنن
دوما قیماهای پایینتر ماهو ا ره ای هم هست که باید بیشتر بگردید و این ناشی از کمبود اطلاعات شماست
سوما تا چند روز دیگه این جریانات اخیر بخوابه میخوام شخصا از طریق حقوقی پیگیری کنم ببینم پشت پرده ماجرا چیه اداره اسمشو نبر تا چقدر محدودیت اعمال کرده اگر چیزی نبود قضیه ارسال دیتا هم عملی میشه. گفتم صبر داشته باشید .
با سلامنقل قول:
من اولا براي اينترنت 2 طرفه اين رو گفتم اگه توجه كرده باشيد. دوم اين كه ميتونيد تنظيم كنيد كه يه مقدار ديتا رسيو هم بسه مثلا ديش رو از تو مدار در بياريد و يكم دانلود كنيد پس براي كنتوري كه شما گفتيد راه حل رو گفتم.
ولي به گفته دوستان اگه بگيرنت 100% جاس و س شناخته خواهي شد پس بايد كمي احتياط كرد و بي گدار به اب نزد تا دردسر نشه.
بابا اینترنت دو طرفه که ترنسمیتر لازم داره. Transmitter
و ظاهرا فقط به اینتنرتهای 2 طرفه گیر میدن نه یک طرفه. البته شما که نوشتی 2 طرفه ولی برای بقیه میگم :دی
امین جان میدونی ما چه مشکلی داریم داداش
اولا بحث بشقاب پرنده توی این فروم ممنوعه
دوما نمیشه عکس چهارتا وسیله ابتدایی مثل کارت .... و بشقا بپرنده و مودم مخصوصض و اکانتها و... رو بزاریم
نمیتونیم تجربه ها رو درست بنویسیم
از یه ور هم دوباره توی انجمن مشکل بحث 30یا30 رو داریم ونمیتونیم به مخابرات حرف بزنیم
سر و ته قضیه رو هم دنبال میکنیم میبینیم شیر فلکه اینترنت دست مخابراته حالا با این وضعیتی که دستمون بسته است میگی
من چه جوری توضیح بدم ؟
هر کی هم میاد یه چیزی میپرسه دست بسته میپرسه . باید یه جوری بشه که اینجا روشخصی کنیم با این مدیر صحبت ی بکن ببین راه داره یه عضویتی بزاریم که تعداد اعضا مشخص بشه. الان اینترنت افلاین برای خودش یه کنگره تشکیل داده !! توی همین انجمن !! خوب یه طرفه هم که مشکلی نداره میشه یه کاریش کرد. اگه اونجوری بشه که خیلی ماه میشه
الان من میخوام عکس مناطق تحت پوشش رو بزارم ولی میترسم بیان پاکش کنن. این مشکل حل بشه و به حای کلمه بشقاب پرنده راحت بتونیم حرف بزنیم خیلی خوب میشه.
ببین آقا من اصلن نفهمیدم هدف شما از این تاپیک چیه . کلن هر کی بخواد میتونه بره اطلاعات لازم رو تو نت بدست بیاره .
و از هر کی خواست بخره . البته شما هم همینطور . حالا نمی فهمم حرص چی رو می خوری تو ها !؟
یکی از دلایلش میتونه فروش تجهیزات و اکانت بدست مبارک خودت باشه .
در ضمن اصلن هم بهت نمیاد تحصیلات عالیه در رشته ی شبکه و ... داشته باشی .
اینم بگم سر در نمیارم چجوری گذاشتن این تاپیک تا اینجا پیش بره ؟!!!
نقل قول:
چه جالب به تو هم اصلا نمي ياد تحصيلات دانشگاهي داشته باشي از لحن صحبت كردنت معلومه
اينكه متوجه هدف اين تاپيك نمي شي مشكل از خودته هدف واضح ست اينكه امثال تو پول خوشون رو نريزن تو جوب آب برن از شركت هاي كلاه بردار سرويس بگيرن بعد بيان از تجربه بدشون تو امضاء بزنن كه از فلان شركت نگير.
چي فكر كردي چرا تاپيك رو گذاشتن تا اينجا پيش بره؟ سطح فكرت رو يكم بالا ببر. من انجمن هاي تخصصي زيادي مي شناسم كه مخصوص سرويس هاي EDSL هست و ف ي ل ت ر هم نمي شن و دارن به فعاليتشون ادامه مي دن.
:13:
آقا لطفا مودب باشید و احترام خودتون رو نگه دارین. هر کی ناراحته میتونه پست نزنه!
اینجا بحث اینه که 2 طرفه مشکل بوجود میاره یا نه وگرنه 1 طرفه که معلومه نمیتونن کاری بکنن!!!
بعدم بحث قیمتش هست وگرنه معلومه توی نت ریخته یه سرچ بزنی پیدا میکنی.
الان مهرداد یه 2 طرفه با قیمت خیلی ارزون پیدا کرده ولی آدم نمیدونه میتونه اطمینان بکنه یا نه!!
یه مطلب دیگه هم هست و اونم اینه که شما 100% باید از همین دلالای اینجا بخرین چون من با چند تا از شرکتاش مکاتبه کردم و مستقیم نمیفروشن!!
تأیید میشه. :31:نقل قول:
دوستان صبر داشته باشند تا این چهارشنبه آخر سال هم تموم بشه یه خورده از بار مشکلت اون اداره کاسته بشه خودم شخصا از طریق خقوقی پیگیری میکنم. در مورد توهینهای اون اقا که بدون مدرک و سند صحبت کردند و توهینهایی رو دادند خواهش جواب ندید ارجاغ میدم به مدیریت.
از mehrdad38 عزيز و KING_DESIGNER عزيز تشكر ميكنم .
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ
1-دوستان تا اونجا كه من متوجه شدم تجهيزات براي يك طرفه حدود 70 در مياد و براي دو طرفه حدود 150 ! درسته؟
2-خب براي مثال اگر ما براي سند كردن از سرويس 128 يا بالاتر استفاده كنيم ، سرعت سند بيشتري نسبت به زماني كه از 64 استفاده ميكنيم ، بدست نمياريم ؟؟ (منظور سرعت پينگ هم هست)
3-اگر ما براي مثال از سرويس 64 براي سند استفاده كنيم ، چطور ميتونيم جلوي ريسيو كردن سرويس مذكور رو بگيريم (يعني چطور مختص سند كردن بشه )؟؟؟ آيا برنامه خاصي داره ؟!؟
من خيلي مشتاقم چون من از سرويس نامحدود سپنتا 128 استفاده ميكنم (ماهانه 30 تومان) و پينگ در حد افتضاح حدود 400 ميلي هست ، اينجاست كه به خودم ميگم مگه دور از جونه شما الاغم ، پينگ 200 ميلي بيشتر شه ولي سرعت دانلودم در حد خودم ( يعني الاغ) بره بالا :دي - درست نميگم!!