سلام
سايتي سراغ داريد
كه شماره را بگيره و ليست كليه شركتهاي كه تو ان منطقه adsl ارائه مي كنند را بده؟
Printable View
سلام
سايتي سراغ داريد
كه شماره را بگيره و ليست كليه شركتهاي كه تو ان منطقه adsl ارائه مي كنند را بده؟
انقدر از این سپنتای دزد طرفداری نکن.من خودم یه مدت از سپنتا خدمات می گرفتم ولی حالا به این نتیجه رسیدم که دزدندنقل قول:
نوشته شده توسط sa3er
اي بابا ما گيج شديم :blink: :devil: اين كه همه شركتها كلاه بردار شدند اخرش ما چه كار كنيم :whistle:
در ضمن يه سوال ديگه هم داشتم براي استفاده از امكانات اين شركتها بايد مودم رو هم عوض كرد :sad:
نه نیای نیست عوض کنی اگه جواب داد که معمولا میده مشکلی نیست ولی تو ساپورت شرکت اگر مودم رو از خودشون نگرفته باشی گیر میدننقل قول:
نوشته شده توسط emprator
من هر چي اين ها رو خوندم زياد متوجه نشدم.يكي به طور ساده جواب من بده:
من اگر بخوام براي يك ماه با سرعت 128 و مودم هم فقط غرض بگيرم.هزينش چقدر ميشه؟؟؟
ممنون ميشم جواب بديد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست ميگه منم دقيقا همين رو مي خوام بدونم.نقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
بستگی داره از کدوئم شرکت بگیری داتک که دیگه 128 نداره ولی پارس قیمتش برای یک ماه کلا بدون مودم میشه حدود 30 تومن
فکر نمیکنم شرکتی مودم رو قرضی بده
اي بابا. مودم غرض نميدن؟
بازم نفهميديم چي شد
چیو نفهمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
مطلب خیلی واضح هست میتونی از لینک سایتهای خود شرکتها که در صفحات قبل گذاشتم استفاده کنی اونجا بهتر توضیح داده
تا اونجایی که من میدونم دیگه مودم رو قرضی نمیدن آخه معمولا کسی واسه 1 ماه سراغ adsl نمیره قیمت مودم هم خیلی ارزون شده
عزيز من من اگر به لينك بود كه خودم لينك همه adsl ها رو دارم معلوم نيست كه چي ميگننقل قول:
نوشته شده توسط ebinem173
اي خدا چي ميشد كه ما هم adsl داشتيم
خیلی دوست دارم کمکت کنم ولی باور کن نمیدونم چی میخوای؟؟؟؟؟؟
مودم رو قرضی نمیدن دیگه
سرعت 128 رو برای یک ماه در حدود 30 تومن میتونی بگیری با مودم که 40 تومن هست میشه 70 تومن واسه یک ماه نمیصرفه
نمیدونم جوابت رو گرفتی یا نه؟
من محلمون تو اميرآباده(تهران)!!!! يعني منطقه مخابراتي قدس!!! حسرت داشتن Adsl رو مي خورم خواهشمندم يراي اين جانب حقير دعا بفرماييد چون تو محلمون ADSL ساپورت نميكنه!!! ;) ;)
قرضكه ميدن البته يه چك ميدم بعدا كه مودم داديم پس ميگيريمنقل قول:
نوشته شده توسط ebinem173
من که از امشب برای شما دعا میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط پسرك
اینو نمیدونستمنقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
اصلا كسي جايي رو سراغ نداره كه قرض بده؟
متاسفانه دیگه کسی مودم را قرضی نمی ده و حتی با چک هم نمیده .نقل قول:
نوشته شده توسط mhentezari
سپنتا یه اشتراک تابستونی درست کرده که مودم را هدیه می ده . قیمت ها را در یک پست می گذارم تا اطلاع داشته باشید .
نقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
پيشنهاد من اشتراک تابستونی سپنتاست .با یک مودم هدیه و بدن هیچ هزینه دیگه ای کلا برای سه ماه 119 هزار تومان.
اگه مودم هم داشته باشی ، پول مودم را هم ازت کم می کنن .
نقل قول:
نوشته شده توسط mazdak22
آقای محترم . لطفا با دلیل و مدرک صحبت کنید .
مشکلتون را بگید و بگذارید بقیه قضاوت کنند . شما اولین کسی هستید که از سپنتا بد میگید .
من به عنوان یک مشترک سپنتا که تا به حال هیچ مشکلی برام پیش نیا مده می خوام بدونم شما متوجه چه مطلبی شده اید که از دید من دور مانده و به اون توجهی نکرده ام . بگید تا ما هم روشن شیم . شاید داره سر ما هم کلاه میره!
نقل قول:
نوشته شده توسط mammad81
جانا سخن از کلام ما می گویی .
ولی یه چیزی را از قلم انداختی . سپنتا مشکل قیمت بالای خودش را با طراحی پکیجهای سه ماهه و یک ساله حل کرده و با اون پکیجها دیگه مشکل قیمت هم حل می شه .
فقط یکی از پکیجها را مقایسه می کنم .
پکیج 128 تابستانی سپنتا :
قیمت مودم 50 هزار تون
هزینه نصب 10 هزار تومان
آبونمان سه ماه مخابرات 9000 تومان
عوارض و مالیات 9 هزار تومان
این مبالغ جمعا به مقدار 78 هزار تومان می شود که اگر از 119 تومان کم کنیم می ماند حدودا 40 هزار تومان
یعنی هزینه پهنای باند برای سرعت 128 برای سه ماه 40 هزار تومان ، یعنی ماهانه کمتر از 14 هزار تومان
کجا اینقدر ارزون می دن؟
ببينم انوقت چند دانلود ميكنم؟
در ضمن نميشه خودمون نصب كنيم؟ بابا ما كل كامپيوترش رو هم خودمون مي بنديم اون وقت واسه چهار تا سيم 10 هزار تومن بديم؟؟!!
موضوع چهار تا سیم نیستنقل قول:
مودم تنضیماتی مربوط به همون شرکت رو داره و همچنین باید ip و dns و .... هم رجیستر بشه
تلفنی هم میشه داتک الان تلفنی بهت میگه چیکار کنی
آقا....من تازه دارم ميام تهران....كدوم شركت بهتر هست؟اين همه نظر سنجي نميخواد كه!
لطفا‘‘ راهنماييييييييييييييييييي ييييييييييي.
ممنونم.
نقل قول:
نوشته شده توسط Satyar
اگه سرویس ارزون و بی کیفیت می خوای داتک .
اگه سرویس خوب با قیمت مناسب می خوای سرویسهای سه ماهه و یک ساله سپنتا .
نقل قول:
در باره نصب نرم افزاری در منزل حق باشماست . ولی نصب در مخابرات و رفع اششکال در صورت وجود مشکل را چه کسی می خواهد انجام دهد ؟؟!!
در باره سوال اولتون هم من درست متوجه نشدم منظورتون چیه ولی با پهنای باند 64 سرعت دانلود حداقل 7 ، با 96 حداقل 11 ، با 128 حداقل 14 یا 15 و با 256 حداقل 30 است .
اگر درست متوجه نشدم نظورتون را و جواب دادم ببخشید و سوالتون را دوباره مطرح کنید .
منظورم همين بود. ممنونم.
من البته تا حالا با adsl ور نرفتم! راستش من معمولا اين كارها رو خودم انجام ميدم و معمولا هم از پسش بر ميام. اما خوب چون تا حالا نكردم بهتره بپزسم كه نصبش چه مراحلي داره؟
و اينكه آيا ميشه من مودم رو خودم بخرم ونصب كنم و فقط اشتراك رو از مراكزش بگيرم؛ مثلا همين اشتراك تابستاني سپنتا؟
نقل قول:
معمولا تیم فنی قبل از اینکه به خانه شما بیایند اول یک سری به مخابرات می زنند و پورت شما را چک می کنند که هم مشکلی نداشته باشه و هم اینکه دیتا داشته باشه . بعد در منزل شما هم همین کارها را تکرار می کنند . اگر مشکلی نبود که نصب راحتی انجام شده ، ولی اگه مودم آپ نشد ، باید مرحله به مرحله به عقب بروند تا مشکل را پیدا کنند .
در مورد مودم هم این که هنوز در بازار زیاد نشده که خوب و بدش شناخته بشه . برای همین پیشنهاد نمی کنم این کار را انجام بدید . تازه این اشتراکها هم که با یک مودم هدیه است دیگه چرا زحمت اضافه می خواهید بکشید ؟
من که با 256 داتک سرعت حداکثرم 23.5 هستش و برای آپلود هم 14نقل قول:
نوشته شده توسط b.ghadaksaz
نقل قول:
نوشته شده توسط ebinem173
خيلي خوبه . شانس آوردي و ايشالا كه همينطور باقي بمونه .
قبلا گفتی که باید حداقل 30 باشهنقل قول:
من میگم 23 میگی خوبه؟!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من هم باید بیشتر باشه ولی خوب هرچقدر پول بدی همونقدر......
كسي اينجا رشتي نيست كه بودنه مال رشت كدوم خوبه adsl
این یه سایت برای مقایسه ی سرویس های مختلف adsl با هم هستش.
بد نیست یه سری بهش بزنیدو فکر کنم بتونه کمکتون کنه.
نقل قول:
نوشته شده توسط ebinem173
23ضرب در 8 میشه 184 از 156 بد نیست به نسبت پولش .
منظورت احتمالا 256 هست نه؟نقل قول:
آره به نسبت پولش بد نیست ک هیچ عالیه
نقل قول:
نوشته شده توسط ebinem173
ساپورتش چطوره؟
اگه بپیچون نباشن خوبه .
ساپورتش خیلی ضعیفهنقل قول:
کلا تنها مزیتش قیمت پایینشه
نقل قول:
نوشته شده توسط ebinem173
چی بگم ؟!
من بودم شاید ادامه نمی دادم .
از نظر قیمت این اشتراکهای سبز و آفتاب سپنتا مناسبه ولی پول را یکجا می گیره .
از نظر ساپورت و کیفیت هم که میشه گفت اوله ولی خوب پولش زیاده .
من تو محدوده مرکز تلفن سلمان فارسی هستم که متاسفانه شرکتهای مهم و معروف که اینجا اسم بردید اونو ساپورت نمی کنن.
از کجا می تونم بفهمم که چه شرکتهای ارایه دهنده adslی اینجا رو ساپورت میکنن؟؟؟؟
فکر نمیکنم از طریق اینترنت بتونی پیدا کنی ولی یه سر پاشو برو مرکز تلفن محلتون و حضوری سوال کن مشکلت حل میشهنقل قول:
نوشته شده توسط hobgoblin
اگر يه كم فكر كنيد مي بينيد كه شركتهاي ديگر قيمتهاي پايين دادند ولي يك سري بند هايي در قرارداد هاشون آوردن و اينكه سرعت در بعضي از ساعت روز پايين ميره و شما سرعت واقعي دريافت نميكنيد بعضي از دوستان كه از شركت پارس آنلاين سرويس گرفتند ميگن كه سرعت ارسال و دريافت واقعي ندارند و اين نكته را به اين افراد مي گم كه يك مثل است كه ميگه هر چقدر پول بدي آش ميخوري