رضا عطاران کارگردان وبازیگر بزرگیه..اما باید خیلی کار کنه که به پای مهران مدیری برسه.
بنظرم مهران مدیری.
Printable View
رضا عطاران کارگردان وبازیگر بزرگیه..اما باید خیلی کار کنه که به پای مهران مدیری برسه.
بنظرم مهران مدیری.
100 درصد مهران مدیری بهتره
مهران مدیری چند سال پیش..!
فقط مهران مدیری...به نظر من نابغه ایه تو طنز ایران...کلا همیشه ایده های نابی ارائه میده
مهران مـــــــــــــــــــدیـــ ـــــری
بـــــــــابـــــــام واسم تلویزیون خریده فقط برای مدیری
ویکم مهدی پاکدل ویکم پرسپولیس
معلومه مديري....البته رضا عطاران هم حرف نداره...
يه منتقد كه اسمش رويادم نمياد يه بار درباره اين دوتا گفت:"مديري كارگردانيه كه ميتونه با عجيب ترين سوژه ها آدمو به خنده بندازه و عطاران كارگرداني كه با ساده ترين سوژه ها آدمو به خنده بندازه..".
عطاران يه بار گفت:كافيه به من يه آفتابه و يه دستشويي و 3تا آدم بديد تا همه رو به خنده بندازم..(منظور از سادگي سوژه اينه)
و يه چيزه ديگه اظهارات مسعود در مرد هزارچهره در پيش دادگاه واقعا تصوير جديدي از طنز ايراني رو نشون داد!همين چيزاست كه مديري رو هميشه بر فراز نگه ميداره.(منظور از عجيب ترين سوژه ها هم اينه)
این همه کارگردان
فقط این دو تا؟!!1
مهران مدیری کدوم سریالش ناموفق بود؟
بیچاره بعد از هرسریالش باید به 10تاصنف جواب میداد!
بابا توایران نمیشه باخیال راحت طنز کار کرد بیچاره دیگه اونم که مدیری بود کم آورد.آلان هر دوسه سال شاید یکی هم نتونه درست کنه!
ماموندیمو تلویزیون وفقط گریه!
من از طنز رضا عطاران خیلی خوشم میاد .
به نظرم کارگردان خوبیه و همچنین بازیگر طنز خوبی
عطاران فوق العادست :40::5:
عطاران و مهران مدیری:40:
مهران مدیری برره اش یه چیز دیگه بود خداییش توو تلوزیون ایران
كلا تو ايران هر كارگرداني كه جا مي افته و 4 تا كار قشنگ ميسازه بعدش نميدونم چش ميشه كه ديگه گند ميزنه به همه چي سينماي ايران كلا داره پس رفت ميكنه خصوصا فيلم سينمايي هاش كه باز مخصوصا تر طنز هاش
قطعا مهران مدیری....
سبک کاراشون کمی متفاوته
ولی مدیری کمی قوی تره
مهران مدیری ......
از سعید آقاخانی هم خوشم میاد :20:
فقط مهران مدیریو عشق است
100% مهران مدیری!:40:
مدیری ....................
مدیری..
البته ده نمکیم با اخراجی ها گل کاشت.
حداقل کمال تبریزی و سعید آقاخانی هم می ذاشتین ثواب داشت.
داره سه هم می سازه که بشه باغچه!نقل قول:
آخه سعیدم شد کارگردان ؟اون فیلمه چی بود چند ماه پیش تلویزیون نشون میداد؟ اصلا حال نکردمنقل قول:
سعید آقاخانی
سعید آقا خانی نویسنده ی خوبیه .
به نظر من همون بره فیلم بازی کنه بهترهنقل قول:
سعید آقا خانی نویسنده ی خوبیه .
رضا عطاران واقعا یکی بهترین کارگردان های طنز ایرانه.
گرچه یک خورده با شکست مواجه شده اما چیزی از این کارگردان کم نمیشه
مهران مدیری کهنه کارتر و بهتره:5:
برومند ، مدیری و عطاران
مهران مديري///:31:
مهران مدیری هست دیگه تابلو! :) تمامی طنز هاش جز قهوه تلخ از شبکه 3 پخش می شد!
به نظر من رضا عطاران به هیچ وجه قابل قیاس با استاد مهران مدیری نیست...
فیلم های عطاران فقط خنده داره اما طنز به معنای حقیقی کلمه نیست...
عطاران رو در محیط کمدی تاییدش میکنم نه طنز
افراد دیگه ای هم میتونستند جزو گزینه ها باشند... رامبد جوان، سروش صحت، مجید صالحی، سعید آقاخانی و حتی مهران غفوریان
من بعد از مهران مدیری، رامبد جوان رو انتخاب میکنم...
*
اما یکی هست که از بچگی دوسش داشتم و اون کسی نیست جز استاد حمید جبلی (که البته بیشتر بازیگری می کرده...)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به مهران مدیری رای دادم چون از سبک سریالهای رضا عطاران خوشم نمیاد (نظر شخصی) به نظر من رضا عطاران میتونه بازیگر خوبی باشه اگر نقش خوبی بهش بدن و از لودگی های رایجش فاصله بگیره. در مقام کارگردان تاحالا از سریالهاش خوشم نیومده البته اگر بخوام واقع بین باشم مهران مدیری هم اشتباهاتی داشته مثل سریال نصفه و نیمه باغ مظفر یا حتی همین قهوه تلخ که تا مجموعه 7 بیشتر طاقت دیدنشو نداشتم. و یا کار چیپ و بی ارزشی مثل همین سی دی اخیرش که در مورد ماهواره بود و انگار یه عقب گرد کامل به دوره ساعت خوش رو میدیدی. اما سریالهای شسته رفته ای مثل مرد هزار چهره و سریال انتقادی شبهای برره باعث فوکوس بیشتر روی مهران مدیری میشه . نظرات کاملا شخصی است
با اینکه کارهای عطارانو دوس دارم ولی به نظر منم مهران مدیری
تا جاییکه بنده مفهوم "طنز" رو در در تاریخ فرهنگی خاورمیانه و ایران و اعراب فهمیدم ؛
بنظرم بهترین کارگردان و سناریو نویس طنز رو بتونم سازندگان مجموعه های سیاسی ، انواع برنامه های گفتگو و تاک-شو محور ؛ پیرامون هر نوع بحث خانواده ، اجتماع ، عرف ....، تلقی کنم .
پُر از فهوای تمسخر و طعنه با استعارات و کنایات غیر مستقیم که حتی الفاظشون هم کاملا دقیق انتخاب شده . بسیار حرفه ای سناریویی می نویسند که حتی افرادی رو که مخالف عقیده یا مرامی باشند متحول می کنه ! :18: کاری که از فیلمسازان درام برنخواهد آمد .
من فكر مي كنم مهران مديري در شرايط فعلي بهترين كارگردان طنز ايران است.
البته آقاي عطاران نيز جايگاه ويژه خودشون را دارن و بسيار قابل احترام هستنتد . اصلا نمي تونم فراموش كنم كار مشترك هر دو ايشان در برنامه به ياد ماندني "ساعت خوش" كه حقيقتا سرآمد و آغاز بسياري از كليشه ها و داستان هاي طنز آميز و جدا خنده دار بود . بدون دنگ و فنگ و بي آالايش از سياست هاي كاري . ساده و كميك ! هنوز هم براي من خاطره داره اين برنامه :)
من به مهران مدیری رای دادم چون تو کارهاش لودگی کمتره و فیلماش به جز خندوندن حرفی واسه گفتن هم داره هر چند که از بعضی از کارهای رضا عطاران هم خوشم میاد.
مهران مدیری در سریال مرد هزار چره 1 و 2
معلومه که مدیری بهتره، شبهای برره خداوکیلی معرکه بود فکر نکنم همچون طنزی دیگه به عمرم ببینم
به نظر من كه هردوشون خوبن ولي چون بايد يكيشون رو انتخاب كرد من به شخصه عطاران رو انتخاب ميكنم ولي انصافا طنزهاي مهران مديري هم خوبن
منم به مهران مدیری رای دادم گرچه عطاران هم خوبه ولی خوب یکی رو می بایست امنخاب کنیم دیگه
مهران مدیری در تمامی کارهاش موفق بوده
رامبد جوان و رضا عطاران