سلام بله دوست عزیزچون تابه حال ازاینترنتی بی عیب ونقص استفاده نکردی فکرمیکنی ایرانسل بهترینه درصورتی که من حتی یه لحضه نتومستم بااین سرعت کمش تحملش کنم
Printable View
سلام بله دوست عزیزچون تابه حال ازاینترنتی بی عیب ونقص استفاده نکردی فکرمیکنی ایرانسل بهترینه درصورتی که من حتی یه لحضه نتومستم بااین سرعت کمش تحملش کنم
دوست عزیزمن بانانو5که دارم تقریبا ازتمامی شرکتهایی که من انتشان راپایین 75دارم روتست کردم خداوکیلی هیچ کدومشون مثل ابتکاربه من جواب پس نداده اولین چیری که بهترین تمامی شرکتهابوده پینگ 4.2.2.4هست وثانیاکیفیت پس ازفروش عالی داره وبه هیچ وجه خودت راتنها حس نمیکنی ازراصدهم اینترنت گرفتم شبهامشکلات زیادی داشت کیفیت خوبی رواریه نمیده پشتیبانی خوبی هم نداره
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
البته دوست عزیز 20گیگ برای یک ماه اون هم بادانلود15کیلوبایت واقعا غیرممکنه
نقل قول:
دوست عزیز، نمی دونم چقدر از کامپیوتر اطلاع دارید ولی در هر حال برای شما و بقیه یه توضیح کوچیکی میدم تا ببینیم با سرعت 128 تو یه ماه چقدر می شه دانلود کرد:
می دونیم واحد سرعت 128 ، کیلو بیت بر ثانیه است و میدونیم که هر 8 بیت 1 بایت حساب می شه پس 16=128/8، یعنی تو هر یک ثانیه 16 کیلو بایت دانلود میشه و تو هر 24 ساعت، 1382400 کیلو بایت یا حدودا 1.3 گیگ دانلود میشه کرد و توی یک ماه بالای 35 گیگ دانلود میشه داشت، حالا من که همه یک ماه رو کامپیوتر رو روشن نمی زارم ولی ماهی هم بوده که 20 گیگ دانلود داشتم برای اطلاع شما یه عکس از اکانت خودم رو براتون می زارم که نشون میده ماه گذشته (از 26 اردیبهشت تا 26 خرداد 89) ،با سرعت 128، 16 گیگ دانلود کردم. تو عکس مشخص شده که این 16 گیگ فقط تو 388 ساعت که حدودا 16 روز می شه انجام شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بگم که من هیچ وابستگی به این شرکت یا هر شرکت اینترنتی دیگه ای ندارم ولی دوست دارم که اگه اطلاعاتی داده می شه معتبر باشه تا بقیه بتونن درست انتخاب کنن. من قبل از همه چیز فکر جیب خودم هستم ولی باید بدونم اگه می خوام Isp مو عوض کنم جای دیگه ارزش 15، 20 هزار تومن پول اضافه رو داشته باشه (همون طور که تا حال 3بار قبل این کار و کردم).
اگه اشتباه می کنم یا نظر خاصی دارید منتظر شما هستم.
با تشکر
پ.ن. البته لازم می دونم بگم ویندوز کامپیوترم تو ماه قبل مشکل داشت که دلیل مقدار زیاد قطع و وصل شدن هایی که تو عکس می بینید. چون هر چند ساعت یه با ویندوز قات میزد و مجبور بودم انو ریست کنم.
دوست عزیزهیچ شرکتی نمیزاره شمابرای یک ماه 20گیگ دانلود داشته باشیدوبه دلایل مختلفی این کیفیت راازشما میگیره وگرنه 20گیگ حجم کمی نیست که یک شرکت اون هم برای یک یوزراین مقدارحجم روقراربده منوقتی که باشرکت نیمادبودم ماهی حدود27الی 30گیگ رودانلودکمیکردم اون هم باسرعت 256 که حدودا 33 الی 36 کیلوبایت دانلودداشتم والان که دارم ازابتکارمیگیرم وپینگ 4.2.2.4 من خیلی کیفیت خوبی نشان میده باسرعت 512 64 کیاو دانلود دارم
دوستان به نظر من بجای کل کل کردن بهتره به معرفی شرکتهای ارائه دهنده این سرویسها و کیفیت آنها بپردازیم چون برای کاربران که دسترسی به adsl ندارند خیلی مهمه که بدونند کدوم شرکت با هزینه کمتر سرویس بهتری ارائه میده و مناطق تحت پوشش آن کدامند . من از شرکت آذرخش سرویس میگیرم در منطقه 300 دستگاه صنایع فولاد ...
=================================
تعرفه های ویژه خانگی :
35.000 تومان در ماه = 128Kb/s
۶۵.000 تومان در ماه = ۲۵۶Kb/s
۱۱۰.000 تومان در ماه = ۵۱۲Kb/s
هزینه تجهیزات مورد نیاز به همراه نصب آن 180.000 تومان
تعرفه های اینترنت اختصاصی ویژه ادارات و ارگانها:
۸۰.000 تومان در ماه = ۶۴Kb/s
۱۲۰.000 تومان در ماه = 128Kb/s
۲۰۰.000 تومان در ماه = ۲۵۶Kb/s
۳۰۰.000 تومان در ماه = ۵۱۲Kb/s
۶۰۰.000 تومان در ماه = ۱Mb/s
دوستان لطفاً نظر بدن
همانطور که گفتم من wimax گرفتم و بدک نیست ولی بنظر من شما نگیرید.
1.فوقالعاده دروغ میگن
2.در دسترس نیستن(یه شماره 707 داره که هیچ گونه پاسخ صحیح و درستی تحویلت نمی دن و تنها کاری که بلدن سرکار گذاشتن ملته)
اگه یه روزی گرفتید و مشکلی پیش آمد به حرف هیچ کدومشون رو باور نکنید حتی سرپرس بخش , مدیر بخش فنی (این ها رو که میگم من کشیدم)
در ابتدا سرویس من 1 ماه در وصل بود ولی نمی تونسم کانکت بکونم و می گفتن که اشکال شما عجیب و ما تا به حال همچین چیزی ندیدم:41:تا اینکه یک ماه گذشت و اون چیزی که شارژ کریدم پرید و حساب تو حالت تعلیق رفت .سرپرست بخشون به من گفت که تو یه بار دیگه شارژ کن و اون ماهی رو که استفاده کریدی رو ما به حسابت برمی گردونیم .حالا پس از 2 ماه میگه من همچین حرفی نزدم و پول شما هم بر نمیگرده...
به هر حال پول ما رو که خوردم ولی گفتم بد نبا شه اینجا هم بنویسم که کسی از این اشتباهات نکنه.
وایمکس واقعا تحملش سخته با اون سرعت افتضاح
مهدی جان مثل اینکه شما به هر نحوی می خوای حرف خودت و بزنی، حتی اگه شده بقیه رو درغگو خطاب کنی. بوده که تو یه ماه بالای 20 گیگ دانلود داشتم (شایدم حرف شما درست باشه و اکانت من از دستشون در رفته)من که عکس اکانتم وگذاشتم.نقل قول:
ما که رفتیم بهتر وقتم رو اینجا تلف نکم.
خوش باشید.
دوست عزیز من به تمامی حرفهایی که زده میشه کاملا احترام میگذارم لطفا ازاین وازهااستفاده نکنید
نیماد که همش قعطی و افتضاح بود حالا هم که رفتیم از راصد گرفتیم راصد پوکیده چرا اینقدر افتضاحه؟
من یکی از دوستام اصفحان زندگی می کنه 128 باسرعت دانه 60
اخه چرا واسه اهواز اینقدر کمه؟؟؟؟:41:
کسی اینجا هست که از وایرلس استفاده کنه و خونشون شهرک نفت باشه ؟؟؟
پدرم در اومد زنگ هم که می زنی میگه مشکل از پی سیه خودتونه:19:
دوستان کسی وایمکس ایرانسل تو منطقه گلستان اهواز گرفته با مودم داخلی؟
من که یه سالی هست از راصد وایرلس گرفتم مشکلی نداشتم. دیس کنکتی هام هم انگشتشمار بوده البته من به دکل گلستان وصل می شم اینجا که خوبه.نقل قول:
اما اگه می خواهی مثل اصفهان و مشهد و ... سرعت اتصالت عالی باشه تازه شبه ها هم اینترنت مجانی باشه، اینجا از این خبرا نیست.:31: اگه بتونی با همین اشتراک 128k با سرعت واقعی خودش وصل بشی برو کلاتو بنداز بالا.
این جا دهات اهوازه انتظار امکانات شهر های بزرگ رو نداشته باش. شهری که مخابراتش از همه دزدتر باشه و اکثر خط های تلفنش pcm باشه حساب بقیه شو خودت بکن.:2::grrr::grrr:
من تو این سه سالی که اومدم اهواز فهمیدم هیچ جا به ادم جواب نمیدن خیالت راحت.
اه چه عجب نمردیمو بچه شهرکی هم اینجا پیدا شد:8:نقل قول:
کسی اینجا هست که از وایرلس استفاده کنه و خونشون شهرک نفت باشه ؟؟؟
منم مال شهرک نفت هستم ولی وایرلس ندارم:31:
حالا فاز چند میشینی:46:
فکر کنم چند تا از بروبکس از تپش اینترنت میگیرن همین کافی نت سر بازارچه مسجد هم از تپش داره میگیره سرعتش عالی :8:
طرف های همین مسجدیمنقل قول:
تپش؟ اطلاعات کامل نداری ؟ادرس؟قیمت ها :20:
تا حالا اسمشو نشنیده بودم :8:
---------- Post added at 06:45 AM ---------- Previous post was at 06:41 AM ----------
من اولین ماهیه که از راصد می گیرم 1 هفته کامل دکل پوکیده بود با جنگ و دعوا اومدن درستش کردن تمامه ایپی هاهم بهم ریخت ای پیه جدید دادن بعد یه نفرو فرستادن خونه تا مشکل خودشونه حل کنه تازه طرف از ما پول می خواست بنده هم حالشو گرفتم طرف به تته پته افتاده بود:31:نقل قول:
کلا سرعته دان هم خیلی پایینه بعضی وقتا بیشتر از 7 .0تا نمی شه:((:13::41:
:8::10:نقل قول:
تپش ؟تا حالا اسمش رو نشنیده بودم :41:
کجاست؟ تعرفه هاش چطورن؟ اگه مثله کافی نت مسجد باشه که سرعتش عالیه :31:
---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------
منه بینوا که اولین دفعه است که دارم از راصد می گیرم یه هفته کامل دکلش پوکیده بود :19:نقل قول:
شبا که اینترنت همه جا مجانیه :46:تازه من بی ترافیک گرفتم شب و روز نداره :31:
ولی سرعته دان واقعا پایینه اگه به مخابراتی چیزی اعتراض کنیم درست نمی شه؟:41:
نقل قول:
من بیچاره که تازه اولین دفعمه گرفتم یک هفته کلا رادوی شهرکشون پوکید:18:
شبا که همه جا مجانیه من که الان خودم نا محدود گرفتم :8:
:8::46:نقل قول:
تپش؟ تا حالا اسمشو نشنیدم
کجاشت؟ تعرفه هاش چطورن؟ اگه سرعته دانش مثه کافینته پیشه مسجد باشه که توپه:31:
جانم مشکلی داشتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببین داداش سرعت کافی نته 1 مگ هستش و سرعت دانلودش بین 90 تا 110 هستش فکر کنم ماهی حدود 120 تومنی میده :31:نقل قول:
تپش؟ تا حالا اسمشو نشنیدم
کجاشت؟ تعرفه هاش چطورن؟ اگه سرعته دانش مثه کافینته پیشه مسجد باشه که توپ
اصلا تابلو نیست که Mehdi Tamimi کارمنده ابتکار نته!
همش که در حال تمجید و تحسین این شرکته!
اسم تمام کارکنان و مدیریت و آبدارچی و ... هم که حفظه:31:
والا من 7 ما از نیماد adsl گرفتم فقط اسم خانم دلفی رو شنیدم اونم توی تاپیک adsl اهواز بچه ها گفتن!
الان هم نزدیکه دو ماهه از پارس آنلاین adsl گرفتم اسم هیچکدومشونم بلد نیستم
لطفا الکی از شرکتی تعریف نکنید چون باعث گمراهی بچه ها میشه!
ضمننا بهترین روش تبلیغات برای شرکت شما کیفیت اینترنت شماست. نه اینکه همش قسم بخوری که والا کیفیت ما خوبه و پشتیبانی حرف نداره و ....
چاکر همه بر و بچ خونگرم اهوازی . همینجوری اومدم این تایپیک و خوندم . به خدا داره در حق شما ظلم میشه این قیمتهایی که شما اینترنت میگیرید وحشتناکه با سرعتهای افتضاح و دانلود شبانه هم که تعطیل .
پس ما تو بهشتیم . اینجاست که باید قدر شهرمون و بدونیم . ولی خداییش دارم میگم در حق شما ظلم و جفا شده خفن . انشاالله از گلوشون پایین نره . و بزودی کار شما هم راه بیافته .
خوش باشید
سلام به دوستان گل اهوازی
من ساکن منطقه گلستانم(خیابان اصفهان) و خطم هم فیبر نوری است
پس ای دی اس ال رو باید بیخیال شم دیگه؟؟
به نظر شما وایمکس ایرانسل بگیرم یا مبین نت؟
یا اصلا وایرلس ای اس پی های معتبر سطح شهر؟
پ.ن:
بیشترین چیزی که برای من اهمیت داره پینگ خوبه!بعدش هم قیمت و پشتیبانی خوب
بازم میگم جون برای بازی انلاین میخوام پینگ برام مهمه
پ.ن2
راستی توی سایت ایرانسل نوشته میشه از روتر استفاده کرد
در اونجا منظورش از روتر چیه؟
چون خوده روتر میدونم چیه اما منظورش رو نمیفهمم
بعدش چند مثال اورده که اسم مودمن ظاهرا
با تشکر از دوستان اهوازی
سلام به دوستان گل اهوازی
من ساکن منطقه گلستانم(خیابان اصفهان) و خطم هم فیبر نوری است
پس ای دی اس ال رو باید بیخیال شم دیگه؟؟
به نظر شما وایمکس ایرانسل بگیرم یا مبین نت؟
یا اصلا وایرلس ای اس پی های معتبر سطح شهر؟
پ.ن:
بیشترین چیزی که برای من اهمیت داره پینگ خوبه!بعدش هم قیمت و پشتیبانی خوب
بازم میگم جون برای بازی انلاین میخوام پینگ برام مهمه
پ.ن2
راستی توی سایت ایرانسل نوشته میشه از روتر استفاده کرد
در اونجا منظورش از روتر چیه؟
چون خوده روتر میدونم چیه اما منظورش رو نمیفهمم
بعدش چند مثال اورده که اسم مودمن ظاهرا
با تشکر از دوستان اهوازی
اقا کسی جواب من رو نمیده؟؟؟
اگر ایرانسل پوشش داره و میتونی سرعت بالا بگیری(شرایطش رو داری) ایرانسل خوب است.
دوست عزیز باروتر میتوانی اینترنت خود را تقسیم به شکل باسیم وبی سم ا همون وای فاینقل قول:
سلام منم ساکن فاز 2 پادادم یک ماهی می شه 128 نامحدود ابتکار نت گرفتم وبا گفته های آقای تمیمی موافقم کاملا درست میگن مخصوصا در خصوص قیمتها !!! و راستگو بودنشون رک وراست میگن برق دکلشون قطعه و آدمو شرمند مکنن خیلی مودبانه میگن . در کل من راضیم خوب بوده نیازامو برطرف میکنه.
من نمیدونم این اهواز کی میخواد از حالت دهات در بیاد و به شهر تبدبل بشه
نقل قول:
حالا حالا ها دهات باقي ميمونه
اينم نمايي از كلان شهر اهواز::: :31::31::31:
ایمان جان اینجا بیشتر به mis می خوره
دوستان عزیز
در نظر داشته باشید تبلیغات طبق قوانین انجمن ممنوع است. پستهای تبلیغاتی حذف شدند و در صورت تکرار برخورد میشه
در ضمن این انجمن 5 مدیر و همکار داره که هر کدومشون وقت زیادی رو برای اینجا صرف میکنند. اما تعداد تاپیکها زیاد هست و ما به تنهایی نمیرسیم که به تک تک پستها رسیدگی کنیم
پس به جای اینکه در این تاپیک گلایه کنید که مدیر نداریم بهتره که با تیم مدیریت همکاری کنید تا بتونیم جلوی به انحراف کشیده شدن تاپیکها رو بگیریم. کاربرد این دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همینه! کافی بود یکی از کاربران یه بار اینو ارسال میکرد تا با به وضع تاپیک رسیدگی میشد!
در ضمن لطفاً از پستهایی که خلاف قوانین انجمن هستند نقل قول نکنید چون در اون صورت پست شما هم به همون اندازه خلاف قوانین خواهد بود و حذف خواهد شد
موفق باشید
من از شرکت طپش گرفتم 128 2gig ماهی 14 تومان...سرعتشم خوبه...راضی هستیم
نقل قول:
آقای تمیمی واقعا که شما اصلا معلوم نیست که کارمند ابتکار نتی!!!!
من کیانپارس میشینم.. و الان 3 سال هست که دارم از راصد مارال اشتراک میگیرم...
به دکلشون توی کیانپارس(برج) وصل میشم...باید بگم که تنها بدی راصد پشتیبانیش بود!!! که اونو الان 1 هفته ایی میشه درستش کردن(حتی وقتی از دکلشون ایراد میگیرم نمیگه اشکال از شماست یا ... یادداشت میکنه و ترتیب اثر میده ولی قبلا افتضاح بود پشتیبانی...یه دختر بیسوادی رو گذاشته بودن پشتیبانی کنه!)....
قیمتاش یکم گرونه....مثلا من 128 5 گیگ گرفتم ماهی 29 تومن( سرویس های محدود سرعتشون رو 2برابر میدن!) یعنی من سرعتم 32 هست....با اینکه نانو 2 دارم!! ولی خدایی سرعتم کمتر 30 نمیشه! برای دانلود که همون 32 رو میده Stable.
قیمت های وایمکس رو که دیدم هوس کردم بگیرم ولی دیدم بچه ها میگن بعضی جاها مشکل سرعت و ...داره برای همین ریسک نمیکنم و یه مقدار بیشتر پول میدم ولی پینگم در عوض خیلی پایینه!
( من کانتر استرایک رو آنلاین بازی میکنم(الان 1 سالی میشه) و مشکلی ندارم....برای مثال سرور مستر گیم پینگم بین 35-50 هستش..سرورهای جنوبی مثل ماتریس نت و... که پینگم زیر 20 هست!
اینم اسکرین شات هاش :
در جواب آقای تمیمی هم باید بگم که اگر اکانت نامحدود راصد رو بگیری هرچقدر هم دانلود کنی هیچ اعتراضی نمیبینی و کیفیت خطت هم بهیچ وجه پایین نمیاد...گرون بودن اکانتش این مسئله رو براحتی توجیه میکنه! (128 نامحدود ماهیانه 30 تومن)(256 نامحدود ماهیانه 60 تومن!! )
نقل قول:
در جواب شما باید بگم که نیماد روی خطوط فیبر نوری ADSL میده! شما اونجا مراجعه کن...و واقعااااا دنبال ADSL باش!!!! چون قیمتش بصرفه تره!!
اگر دیگه نتونستی adsl بگیری به نظر من گلستان راصد خیلی خوبه...من داداشم اونجاس..براش یه نانو 5 بردم وصل کردم و از راصد داره میگیره خیلی راضیه .... خودمم که پینگشو تست کردم مثل دکل کیانپارس بود حتی بهتر!!!!! دکلش هم روی دزآب هست..موفق باشی
سلام
اینم تست امروز
شاتل 128 اکو خیابان امام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان گلم مدتی بودنمیتونستم بیام ونظرات وپیشنهادات روبخونم دوستان دروسته قیمت توی این دوره زمانه خیلی مهمه ولی مهمتر اینه که کیفیت چی باشه پس نظرات وپیشنهادات روبه کیفیت البته قیمتهارا مدنظر بگیریدمن هنوزازابتکارنت سرویس میگیرم وحیلی هم راضیم مثل اینکه دوستان به طرزپیشنهادات بنده شکایتهایی داشته اندولی خدایش من هیچچچچچ نسبتی با این شرکت ندارم حاضرم قسم بخورم من فقط پیشنهاد دادم تبلیغ نکردم وقصد تبلیغ نداشتم تمامی شرکتهایی که اینترنت بیسیم ارایه میدن هرکدام به شکلی مشکلاتی هم دارن سیستم بیسیم همیشه دچارچنین مشکلاتی بوده من adsl ازابتکارنت نگرفته ام که بخوام پسشنهادی بدم بحث بنده فقط وفقط اینترنت بیسیم است
سلام.
میخوام از اینترنت مهر که نماینده شرکت آذرخش هست (به گفته خودشون). وایرلس بگیرم. به نظرتون چطوره؟ کسی استفاده کرده؟
درودنقل قول:
شنیدم بد نیست خوبه:11:
از این وایرلس شرکت راصد مارال آوا جنوب(:31:) کسی میتونه تست بزاره؟
نقل قول:
شما که 60 تا تبلیغ این شرکتو میکنید.قبلا هم دوستای دیگه ای گفته بودن کارمند همونجایید:46: اتفاقا اصلا هم کیفیت خوبی نداره و پشتیبانیشم اصلا خوب نیست.چرا دروغ میگی؟
دوستان یکی از بچه ها دیروز رفت و میگفت وایرلس گرفته بیسیم 45 ت ؟ ! از پارس آنلاین یعنی تجهیزات انقدر ارزون شده ؟