من دودل شدم! 2170 بخرم یا نه؟
یه آشنا تو پایتخت میگفت محصولات hp دسته چندمه خارجه کی میاد ایران! راسته؟
میترسم 2170 بخرم و زود خراب شه!
از 2020 راضی هستین دوستان؟
Printable View
من دودل شدم! 2170 بخرم یا نه؟
یه آشنا تو پایتخت میگفت محصولات hp دسته چندمه خارجه کی میاد ایران! راسته؟
میترسم 2170 بخرم و زود خراب شه!
از 2020 راضی هستین دوستان؟
سلام.منم به خاطر تردید در انتخاب این تاپیک رو زده بودم.اما الان سونی رو خریدم.البته نمایندی ایران رهجو از دزفول برام فرستادتش و تا دو روز دیگه میرسه(البت هتعطیلات ممکنه عقبش بندازه!)نقل قول:
اگه یکم صبر کنی،من وقتی دستم بیاد،تجربم رو در مورد سونی بهت می گم.اما در مورد سوالاتت:
1-2020 صفحش LED هست و سونی،LCD.اما به گفته اکثر دوستان،LCD سونی کیفیتش به مراتب بالا تر از HP هستش.
2-هر دو از یک نوع باتری(6 cell) استفاده می کنن.پس یکسان شارژ نگه می دارن.
3-صفحه 2020 HD هست.صفحه سونی،FULL HD هست.ولی هر دو خروجی HDMI دارن.
4-2170 جدید تره و هاردش هم بیشتره.اما شک نکن 2020 بهتره.
5-نه.این بهترین ها هستند.البته فعلا.سری F سونی و سری envy از HP،بهترن که تا عید حتما تو ایران جا می افتن و قیمتشون هم پایین میاد.
خودت میدونی کی بخری! اما من اینو بگم.با اینکه هنوز سونی دستم نرسیده،از انتخابم کاملا راضی ام!:5::8::27:
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
شک نکن 2020 بهتره!:20:نقل قول:
"شک نکن 2020 بهتره"
چرا؟ شبیه هم هستند که
گارانتی نوتالی به نظرتون بهتره یا رایانه همراه
2170 رو هر دوتاشون 1و500 میفروشن
چرا؟مگه مثل هم نیستندنقل قول:
هارد 2170 یکم بیشتره.در عوض سرعتش کمتره.فینگر پرینت هم نداره!نقل قول:
این دو فکر کنم بتونه دلیل بشه که 2020 رو برتر بدونیم!:46:
کی گفته نداره!!!
2170
1.6 to 2.8 720Q/ 4 GB/ 640 GB/ 15.6 LED bright/ Geforce GT230M(1024MB)/ BT/ WIFI/ LAN/ Camera+Fingerprint/
گارانتی رایانه همراه
سلام
صفحه full hd بهتره یا hd.
رزلوشن هر کدوم چه قدره؟
حدود قیمت این fw 56 چه قدره؟
ا ! شما Haftsin توي Phalls نيستين ؟ :31:
عرض ادب. :20:
معلومه كه Full HD ! رزولوشن 2 مگاپيكسل در براير 1 مگاپيكسل ! :5:
فرزاد عزيز مرسي از راهنماييت. منم دلم با سوني هست. كلا" هر چي داريم سونيه ... تلويزيونها، ويدئو، سيستم صوتي تصويري، پخش ماشين، گوشي هام و ... دوست دارم اين هم سوني باشه.
سري XPS دل در مقابل اين دو مدل حرفي براي گفتن نداره ؟ آخه شنيدم دل در مقابل قيمت پرداختي امكانات خوبي اراوه مي ده.
وظیفه بود.تنها مدل از دل که فعلا توانایی رقابت با این دو مدل رو داره، XPS Studio 1557 هست.که با توجه به تحقیقاتی که کردم،بازم به این دو مدال نمی رسه!نقل قول:
---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------
من یه جایی خونده بودم FP نداره.حتما اشتباه کردم.من نظر خودم رو گفتم در مورد انتخاب بین این دو تا.شما بیشتر تحقیق کن.حتما به جواب می رسی!نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنونم از پاسختون
بله همون هفت سین هستم. همه جا هفت سینم:31: ولی بنده شما رو به جا نیاوردم.:10:
رزولوشن فول hd ، اینه دیگه : 1600*900
اونوقت HD رزولشنش چند در چنده؟!
سلام.نقل قول:
HD در واقع 1280*720 هستش.
و Full HD،1920*1080 هست.
رزولوشن این مدل سونی،1600*900 هست.اما میتونه فول اچ دی رو نمایش بده.
دوستان من 2020 رو تا آخر اين هفته كه بياد دارم ميگيرم، قبل از خريد جدايي از مطالبي كه برا دست دوم بودن يا ريفر بودن نوشته بوديد مطلب ديگه اي هم هست كه بخوام بدونم؟؟
راستي بچه ها كدوم قسمت از سايت HP شماره سريال لب تاپ رو كه بدي مشخص ميكنه اصليه يا ريفر شده اس؟
ميخوام همونجا جلو فروشنده سريع سريال دستگاه رو تو گوشي بزنم و چك كنم؟چطوره؟
منم می خواستم 2020 بگیرم که الان دیگه تو بازار نیست.2170ee به جاش اومده که فقط هاردش 640 البته با دور کمتر نسبت به 2020 که شنیدم همین دور کمتر باعث مصرف کمتر باتریه.من بیست و یکم قیمت گرفتم که با 2 سال گارانتی 1540000 در میاد.به نظرتو ارزش داره؟
چون میگن hp زیاد داغ می کنه منصرف شدم.
دوستان من 3 مدل سونی رو انتخاب کردم .لطفا یه مدل خوبشو بهم پیشنهاد بدید:
sony cw 1-kgx
sony fw 590 gjb
sony sr 590 gyb
من حدود 1600000 بودجه ذارم.ممنون میشم اگه با این پول یه مدل بهم پیشنهاد بدید.
راستی این cw,fe,sr چه فرقی با هم می کنند؟
گرافیک کدوم بهتره؟
4570 ati
یا g210 geforce
یا 4650 ati؟
بین این کارت گرافیک ها،مطمئنا 4650 بهتره.نقل قول:
ببین دوست من،این ها،مدل های مختلف سونی با کانفیگهای متفاوت،برای استفاده های متفاوت هستند.
در مورد خرید هم،تنها اینو بگم که من مدل FW56 gf/b رو که به جرئت می ونم بگم بهترین مدل سونی تا این قیمت هستش،به قیمت 1650000 خریدم که تا دو روز دیگه هم به دستم می رسه.ندیده هم از انتخابم راضیم.اگه سوالی داشتی،در خدمتم.
فعلا...
ممنوننقل قول:
تو چه دلیلی داشتی که 2020 رو نخریدی؟
دلیل خاصی نداشتم!:27:نقل قول:
من با توجه به اینکه می خوام لپ تاپم رو برای مدت طولانی داشته باشم،گفتم اگه سونی باشه بهتره.راستش رو بخوای،این که میگن HP داغ میکنه،یکم موج منفی میداد بهم در مورد انتخابش.
این مدل HP مدم و بلو ری دارش،تموم شده بود و من هم این آپشن ها رو می خواستم!
از قیافه سونی هم خوشم میاد.
اینا باعث شد سونی رو انتخاب کنم.
بالاخره دستم رسید.منم سونی دار شدم!
تاپیک برای من که به نتیجه رسید.پیشنهاد میکنم مدیران محترم طیق تشخیص خودشون تاپیک رو ببندن.با تشکر
آقا اين 2170 مودم داره يا نه؟
باهاش چه چيزهايي ميدن؟ CD ، موس و ....
من مي خوام چهار شنبه برم بگيرم لطفا جواب بديد.
مديران ضحمت كشيدن تاپيك 2020 رو بستن ما رو آواره كردن.خوب به اونا تذكر مي داديد چرا تاپيك رو بستيد؟؟؟؟
منم بالاخره 2170 خریدم.مودم نداره.من با ماوس و کیف و کول پد و 1 سال گارانتی خریدم 1500000 .نقل قول:
کدوم گارانتی؟نقل قول:
منم بالاخره 2170 خریدم.مودم نداره.من با ماوس و کیف و کول پد و 1 سال گارانتی خریدم 1500000 .
مبارکتون باشه . فنش براتون بچرخه انشاا...
سلام.خوبيد؟
امروز سه شنبه 88/11/27 من از ساعت 9:30 تا 15:30 تهران تو علاءدين و پايتخت و پاساژ رضا ول چرخ ميزدم.الان هم ساعت 17:30 هست تازه رسيدم خونه.
و اما اخبار امروز:
آقا پاساژ رضا مدل 2170 رو من تا 1430 هم قيمت گرفتم در پايتخت هم اكثرا بالاتفاق ميگن 1490 و يه جا كه فقط HP كار بود گفت 1470.
در مقابل من DELL 1557 رو هم تا 1300 با باطري 9 cell قيمت كردم كه به خاطر DVD ROM وكيومي پيشنهاد نميaشه!
راستي مدل هاي سوني با CPU Core i7 داره مياد امكان داره قيمت ها بالا پايين بپرن،حواستون رو جمع و جور كنيد.
سوني فروش ها براي ايمكه لب تاپ با CPU Core 2 Dou روي دستشون باد نكنه هي ميزنن تو سر Core i7 و ميگن هنوز جواب نداده و با SE7EN هنگ ميكنه و ..... از اين جور حرفا!
ولي به هيچ وجه گول حرفاشون رو نخوريد كه بهترينه؟
سلام.خوبيد؟
امروز سه شنبه 88/11/27 من از ساعت 9:30 تا 15:30 تهران تو علاءدين و پايتخت و پاساژ رضا ول چرخ ميزدم.الان هم ساعت 17:30 هست تازه رسيدم خونه.
و اما اخبار امروز:
آقا پاساژ رضا مدل 2170 رو من تا 1430 هم قيمت گرفتم در پايتخت هم اكثرا بالاتفاق ميگن 1490 و يه جا كه فقط HP كار بود گفت 1470.
در مقابل من DELL 1557 رو هم تا 1300 با باطري 9 cell قيمت كردم كه به خاطر DVD ROM وكيومي پيشنهاد نميaشه!
راستي مدل هاي سوني با CPU Core i7 داره مياد امكان داره قيمت ها بالا پايين بپرن،حواستون رو جمع و جور كنيد.
سوني فروش ها براي ايمكه لب تاپ با CPU Core 2 Dou روي دستشون باد نكنه هي ميزنن تو سر Core i7 و ميگن هنوز جواب نداده و با SE7EN هنگ ميكنه و ..... از اين جور حرفا!
سلام.خوبيد؟
و اما اخبار امروز:
كسي ميدونه اين 2020 از كي اومد تو بازار و قيمت اوليش چند بود؟
مي خوام ببينم با 2170 چقدر اختلاف قيمت داره؟
DVD ROM وكيومي چيه ؟نقل قول:
و ديگه اينكه همه ي 2170 ها Blue ray دارن ؟
فک کنم منظور همون مکشی باشهنقل قول:
DVD ROM وكيومي چيه ؟
و ديگه اينكه همه ي 2170 ها Blue ray دارن ؟
در ضمن بلوری در کار نیست:27:
فک کنم این تا=یک بسته شه بهتر باشه!!:11: