کی گفته فول اچ دی نیست سامسونگ ؟
اونی که فول اچ دی نیست ، ال جی هست ، که دوستان هم می گن هست ، الان کی میگه فول اچ دی نیست ؟ ؟
Printable View
کی گفته فول اچ دی نیست سامسونگ ؟
اونی که فول اچ دی نیست ، ال جی هست ، که دوستان هم می گن هست ، الان کی میگه فول اچ دی نیست ؟ ؟
اینارو ول کن معلومه اچ دیهنقل قول:
من تا قبل از اینکه این xl2370 ببینم بین 23700 و 2286 گیر بودم که کدومو بگیرم
ولی وقتی فهمیدم همچین مانتوری سامسونگ داره گفتم همین و میخوام:19:
حالا بگو چند گرفتی :10:
گارانتی داره
گارانتی کجا
HD بودن که HD هست ولی اگر 1080 نباشه fullHD نیست.
البته توی سایتهای خارجی هیچ لینکی که این قضیه رو تایید کنه پیدا نکردم.
نمیدونم چی بهتون میرسه که میخواین فن بازی در بیارین:دی خب فول اچ دی نیست دیگه از روی رزولوشنش معلومه!
رزولویشن led سامسوگ 2370 1080*1920 هست که میشه full hdنقل قول:
کد:http://www.futurelooks.com/samsung-syncmaster-xl2370-led-lcd-monitor-review/
کد:http://www.google.com/products?q=xl2370+led+full+hd&hl=en&aq=f
نه بابا چه فن بازی:31:نقل قول:
اخه رزولوشن 1920*1050 اصلا وجود نداره.توی هیچ سایت معتبری هم نتونستم مطلبی که این حرف رو تایید کنه گیر بیارم.دوستان لطف کنن یک لینک معتبر برای این قضیه بذارن ممنون میشم.
من دقیق تست نکردم ولی تقریبا مطمئنم 1080*1920 هست آخه این چیزی که دوستان میگن یعنی 1050 تقریبا غیر ممکنه آخه چه شرکتی میاد این رزولیشن مسخره رو تو مانیتورش پیاده کنه
من خودم T220 دارم 1200*1920 خیلی خیلی راضیم فیلم فول اچ دی میبینم مثل باقلوا :8:
[kld n,kl hdk ]i fpedi vhi hknhojdnنقل قول:
اینارو ول کن معلومه اچ دیه
من تا قبل از اینکه این xl2370 ببینم بین 23700 و 2286 گیر بودم که کدومو بگیرم
ولی وقتی فهمیدم همچین مانتوری سامسونگ داره گفتم همین و میخوام
حالا بگو چند گرفتی
گارانتی داره
گارانتی کجا
نمی دونم این چه بحثیه راه انداختید
فول اچ دیه دیگه !!!
مگه میشه یه برند معروف بیاد خالی ببنده ؟
من 345 گرفتم ، با همون گارانتی سام سرویس ، تا اینجا که راضی بودم ، فقط چون یکم سیستمم قدیمیه ، نمی تونم فول اچ دی بونش رو چک کنم ،
تا چند ماه هم گارانتی تعوض (یا خودش یا قطعاتش) رو داره !
نقل قول:
با تشکر از دوستان
اول اینکه هیچکسی اینجا توهین نکرده و دوم هم اینکه شما یک نگاهی به پست خودت بکن تا معنای صحبت توهین امیز رو متوجه بشید.نقل قول:
در مورد جناب pandora tomorro که ایشون جای خود داره و مثل بقیه دوستان قابل احترام هستن.
در مورد تجربشون هم شکی نیست ولی چیزی رو که مطمئن هستم اینه که خود من خیلی بیشتر از اونی که فکر میکنید فرق تلویزیون و مانیتور رو میدونم.
شمایی هم که اومدید این حرفو میزنید هنوز نمیدونید که 1920 *1050 وجود نداره و اصلا استاندارد نیست؟بعدشم من ازشون خواستم که 1 لینک معتبر بدن از کی تا حالا این شده توهین؟
خسته نباشه سامسونگ با اين LED مسخرش:13:نقل قول:
نقل قول:
2286 فقط- 23700 خيلي ايراد داره. خودتو ميندازي تو دردسر. اين ال اي دي سامسونگ هم ظاهرا آش دهن سوزي نيست
sir payman که توهین نکرد:دی بحث داره خوب پیش میره!
من خودم روی حساب حرف dimah2005 اینو گفتم ایشون مانیتور رو داره وقتی میاد میگه میخوام روی 1080 بزارم قبول نمیکنه فکر کردم فول اچ دی نیست! اخرشم نفهیدم چرا این حرف رو زدن بعد صفحه ی قبل میان میگن فول اچ دیه :41:
The Samsung SyncMaster XL2370 LED monitor is a Full HD display with a resolution of 1920x1080. It includes DVI and HDMI inputs, an analog audio output and an optical digital audio out port. There is no VGA port, but Samsung includes a DVI to VGA cable in the sales package.
راستی این صحبت هایی که تو تاپیک بقلی میکنن که مشکل داره و اینا چیه؟!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388062&page=9
نقل قول:
من خودم روی حساب حرف dimah2005 اینو گفتم ایشون مانیتور رو داره وقتی میاد میگه میخوام روی 1080 بزارم قبول نمیکنه فکر کردم فول اچ دی نیست! اخرشم نفهیدم چرا این حرف رو زدن بعد صفحه ی قبل میان میگن فول اچ دیه
oh
ببخشید من عرض می خوام ،
سو تفاهم شده ، من منظورم این بود که سیستم (پی سی ) خودم با این موضوع مشکل داره ، در جایی دیگر هم گفتم که نمی تونم فیلم اچ دی (چه برسه به فول اچ دی ) باهاش پخش کنم، که بخوام فول اچ دی بودنش رو چک کنم .
بازهم ببخشید ،[COLOR="Silver"]
----------------------------------------------------------------------------------------
راستی این صحبت هایی که تو تاپیک بقلی میکنن که مشکل داره و اینا چیه؟!
------------------------------------------------------------------------------------------
lk il]dk la;gd knhvk
من همچین مشکلی ندارم ،
بازم بابت کج نوشتنم عرض می خوام ببخشید ( تقصیر منه که مانیتور رو زود تر از خود سیستم عوض کردم ، باعث ایجاد مشکل هم برا خودم و هم گویا برا شما شده )
--------------------------------------------------------------------------------------------
هالا که اینجوری شد ، می رم هم اچ دی شو تستت می کنم ، و هم فول اچ دی شو !!! راستی اگه پخش نکنه چه ریختی میشه ؟
همش سو تفاهم بود پس :31: عیب نداره پیش میاد :40:
کارتت راستی چیه؟ چون سیستم منم قدیمیه یعنی ماله 6-7 سال پیشه تقریبا ولی مشکلی ندارم باهاش! یعنی فیلم های 720p باهاش راحت اجرا میکنم ولی 1080p کاملا افت فریم داره تصویر !
اون مشکلاتشم نگفتن همه مشکل داره میگن خیلی مشکل دار دیده شده که نمیدونم درسته یا نه...
نمی دونم والا ، قبلا که وقتی پخش می شد افت فریم داشت (17 لامپ تصویر )، الان افزایش فریم داره (روون ، ولی فکرکنم فریم هاش 4 برار میشه ، انقدر کنده )نقل قول:
همش سو تفاهم بود پس عیب نداره پیش میاد
کارتت راستی چیه؟ چون سیستم منم قدیمیه یعنی ماله 6-7 سال پیشه تقریبا ولی مشکلی ندارم باهاش! یعنی فیلم های 720p باهاش راحت اجرا میکنم ولی 1080p کاملا افت فریم داره تصویر !
اون مشکلاتشم نگفتن همه مشکل داره میگن خیلی مشکل دار دیده شده که نمیدونم درسته یا نه...
cpu خیلی نمیتونه تاثیر گذار باشه
برای کارت هم یک 8400 به راحتی میتونه فیلمهای fullHD رو با کیفیت کاملا خوب براتون پخش کنه.
سلام بر دوستاننقل قول:
اشتباه از من بوده/در ضمن من قلت کنم بخوام به کسی توهین کنم\
از همه دوستان عذر میخوام/مثل اینکه من موضوع رو با دید بد برداشت کرده بودم....:11:
خواهش عزیز:11::10:
خوب مال من 1.6 انتله ،نقل قول:
اره احتمالا cpu باشه! cpu من اینتل 2.4 هست ولی خدا رو شکر 720p اذیت نمیکنه
بابا سیستممون مال 2002 می باشد (می بینی چه بدبختم ، دارم مانیتور رو با این سیستم شهید می
کنم )
باز من خوبه باهاش کنسول بازی میکنم:دی
ااااااااااااااا:16:نقل قول:
اين مانيتور LED شامشونگه كه داغون بود، شما هم اين تفاسير رو گذاشتي به هلاكت رسيد ديگه:31:
از شهيد عبور داده شد:46:
سلامنقل قول:
من ميخوام مانيتور بگيرم ولي بين xl2370 و w2286 گير كردم.....:18::13::18:
از يكي از بجه ها اندازه ي قطره سامسونگ رو پرسيدم ولي ال جي رو كسي نداشت :41:
ميشه اگه زحمت نباشه يه اندازه بگيري بهم بگي....به سانتيمتر باشه....:10:
دستت درد نكنه:31:
قیمت xl2370 در حال حاظر چقدره؟
عزيز منظورت از قطر يعني قطر؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يا عمقنقل قول:
معایب 23700 چیه؟ اکثرا این حرف رو میزنندنقل قول:
2286 فقط- 23700 خيلي ايراد داره. خودتو ميندازي تو دردسر. اين ال اي دي سامسونگ هم ظاهرا آش دهن سوزي نيست
تو تاپيك هاي قبلي بچه هايي كهخريده بودن انگار به مشكل برخورده بودن (مثلا خاموش ميشده يا تصويرش از بالا تا پايين رنگاش فرق داشته). البته برده بودن گارانتي و خيلي ها تعويض يا تعمير كردن. ولي خوب چراااغ آدم پول مانيتور نو بده با دردسر؟؟؟نقل قول:
در کل خرابیه p23700 زیاد بوده. ماله دوست خودم یکیش. البته داد گارانتی تعویض کرد. مشکلشم این بود که خاموش می شد، با یکی از دکمه های لمسی هم مشکل داشت.نقل قول:
منم از نمیاندگی سامسونگ که فروشنده با انصافی داشت پرسیدم همینو گفت ارزش خرید (هزینه نسبت به کیفیت) ندارهنقل قول:
قیمتش هم چون تازه اومده زیاد صبر کنید پایین تزر هم میاد
سلام
دوستان من می خام SAMSUNG LED XL2370 بخرم اگه لطف کنید راهنماییم کنید در چند مورد :
اولین مورد اینکه می خواستم بدونم اگه بخوام PS3 بهش وصل کنم واسه صدا باید چیکار کنم .
دوم اینکه آیا گارانتی سام سرویس داره یا نه .
سوم قیمت حدودی .
و اخر از همه اینکه از کجا تو تهران میتونم بخرم چون چندجایی که رفتم نداشتن .
با تشکر :20:
منم قصد خریده xl2370 رو داشتمنقل قول:
ولی مردد شدم
به خاطر شدت روشناییش که 250 cd/m² هستش
xl2350 از این مدل خیلی سرتره
نمیدونم تو ایران هست یا نه؟
یا ارزش منتظر موندن داره بعد از عید......
مدل خوبي رو انتخاب نكردين. توي مانيتور LED ها 2286 بهترينه. البته Full HD نيست و دوستاني كه روي اين موضوع حساسن بهتره صبر كنن تا 2486 وارد بازرا بشه.كه فول اچ دي هم هست
يه سري از دوستان گفتن به علت اينكه 2286 از نوع edge liT هست كيفيتش با lcd فرق نداره. اين حرف 100% اشتباهه. تلوزيون هاي LED هم كيفيت عالي دارن. حتي اگر edge باشن. ولي در تلوزيون edge بودن تقريبا يه ايراده در حالي كه در مانيتور اينطور نيست. علتش هم بزرگ بودن تلوزيون هست كه LED بايد از دور پنل نورش رو به وسط صفحه برسونه و باعث داغ شدن LED ميشه. در حالي كه مايتور انقدر كوچيكه كه اين مسئله داغ شدن باش اتفاق نمي افته
در كل خريد 2370 رو خيلي توصيه نميكنم. دوستان هم در مورد اينكه 2370 چشم رو اذيت ميكنه خيلي توضيح دادن كه من از تكرار اونها پرهيز ميكنم
من هم کلی مردد بودم که بالاخره چی بگیرم... الان هم 2286 گرفتم و باید بگم که محشره! واقعا هیچ مشکلی نداره و تصویرش (چه روی PC و چه XBOX) واقعا معرکه س!نقل قول:
در مورد اذیت نشدن چشم هم که عزیزان توضیح دادن!:46:
و دو تا کابل hdmi هم مزیتی نیست که بشه فراموشش کرد!
مباركه. مرسي كه گفتي تا همه بتونن از اطلاعات و تجربيات هم استفاده كنننقل قول:
اگر LED ميخواي فقط 2286 بگير. 2370 كيفيت خوبي نداره و اون طوري كه بچه ها ميگن چشم رو اذيت ميكنه در دراز مدتنقل قول:
چرا عادت کردیم بدون سند و مدرک حرف بزنیم؟نقل قول:
مدرک شما چیه واسه این حرفتون؟
کاری به حرف بچه ها هم نداریم که از xl2370 تعریف کردن
شما رو چه حسابی میگی چشم رو تو دراز مدت اذیت میکنه؟
هنوز چند ماه نیست که این مانیتور وارد ایران شده دراز مدتشو از کجا اوردی؟
اگه عشق و علاقه ت 2286 ه اون حرفه دیگه ایه باهاش خوش باشی
ولی حرف بدون دلیل رو از کجات میاری میزنی؟
محض اطلاع دوستان میگم:
من خودم این مانیتورو ندارم که بخوام طرفدارش باشم مثل این دوستمون
xl2370 یکی از بهترین مانیتورهای led backlight که تا حالا ساخته شده
2286 هم عالیه ولی به گرد پای xl2370 هم نمیرسه
چون هم فول اچ دی ه هم کیفیت تصویرش بینظیره
این خزئولات که چشمو فلان میکنه و تصویرش یوری ه اینا توهماتی بیش نیست
بهترین ریویو ها رو تو نت داره
سایت dell که چند سالیه داره اقدام به فروش مانیتورهایی با برندهای خوشنامی مثل NEC و SAMSUNG میکنه این مانیتور رو هم تو لیست ارقام فروشش داره(به دلیل نارضایتیه مصرف کننده هیچوقت نمیاد خودشو خراب کنه )
xl2370 بهترین امتیازها رو تو این دسته از مانیتورها گرفته
دیگه انتخابش به مطالعه کننده این مطالب بر میگرده
این xl2370 الان تو بازار تهران موجود هست؟؟بعضی ها میگن نیسش..:41:
این شاهکار samsung قبل از عید به تعداد محدودی عرضه شد از سمت سام سرویسنقل قول:
که الان تو بازار نیست و تمام شده و قراره سام سرویس تا هفته دیکه مونتاژش رو بده بیرون با قیمت متعادل تر
به جرات میشه گفت حرفه ای ترین مونیتور تو رنج 22 و 23 اینچ بازار همینه الان