می خواهم همین کار بکنم ممنون از نظرت
Printable View
می خواهم همین کار بکنم ممنون از نظرت
خوب دوستان اینم نمایی از اسلحه M4 در بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالت زوم
درحالت زوم نشانه ی سفید رنگ را یکم بیار وسط تر.نقل قول:
درضمن بازم میگم فضاهات را تا میتونی پر کن.
رسول یاس جان اینکار می کنم فضا های پر کردم بیشتر از این خیلی ضایع میشه امتحان کردم خود اسلحه نماش توی بازی چطوره ؟:10:
راستی یادم رفت داستان بازی چیه:
داستان مربوط به افسر به نام پرویز بازگشاست در سال 1390 در ایران جنگی بین آمریکا و ایران شروع می شه قبل شروع شدن جنگ گروه تروریستی در نزدیکی خیلج فارس ساکن شد . به این افسر ماموریت می دهن که باید بعد نابودی هواپیما دشمن بره منطقه این گروه تروریستی نابود کنه و این اینک ادامه ماجرا...:31:
This is Not Call Of Duty:This is Deadly Fight
I am Country Soldier
خوبه فقط یک کاری بکن دست راست روی ماشه باشه و دست چپ تکیه گاه تفنگ باشه.نقل قول:
نشانه ات هم یکم کوچک کن در حالت زوم.
در ضمن یک عکس از هواپیما بزار نظر بدیم برای پیشرفت.
در ضمن یک دموهم از بازی بزار.
کل بازی اکنون در حالت فشرده 27.5 مگابایته وقتی تموم شد یه چوری براتون آپلودش می کنم راستی برای بازی تنزیمات هم گذاشتم :>
وضوع تصویر-سرعت موس
حالا داستان بازی چطوره دوست عزیز؟
دوست عزیز برات یک پیشنهاد دارم
اگه میتونی این بازی را با انجین یونیتی بساز
فکر کنم توی 3 روز بتونی همه چیز را انتقال بدی (اگه زیاد کار کنی )
گرافیک و گیم پلیت هم بهتر میشه
دوست عزیز (به زبان عربی):یونتی لا موجود انا دیال اپ
التشکر الپرویز بازگشا (پرویز ای ام دی )
دوبلا فارسی:یونیتی ندارم و ADSL دیال آپ دارم!!!!!!!:41:
اين اي دي اس ال نعمته كه منم ندارم :31:
اما تبريك خيلي شيك شده كارت داره تازه گيم ميشه :40:
اینهم نمایی پایگاه ترویستی در کشور ایران
من كه زيادي از گيمينگ حاليم نيستش ولي پيشنهاد ميكنم زمينت خيلي تكرارش تابلو منظورم همون تاينينگ گه اگه تونستي يه مقدار بزرگ تركن.
اين نيم دايره هم كه تير تفنگ رو ميزنه يه ذره كوچيك كن بعد از مدل خوشگل تري استفاده كن همينطوري از يه رنگ استفاده كردي زشت كرده.
اون مكعبه پايگاه تروريستا تو همون پست بالايي بايد روي متريالش كار كني.
اگه تونستي روي تفنگم يه ذره كار كن طبيعي تر بشه.
راستي اين يارو رو راست دستش كن
ايشالاه يه روز گرافيك بازيت با كال آو ديوتي مقايسه بشه :دي
از پیشنهادتون منمونم :20:
امتحانشون می کنم البته اگه بخواهم طرف راست دست کلی باید انیمشن ها و مدل ها رو تغیر بدهم که خیلی وقت گیره و دردسر داره:41: اما بقیه رو امتحان می کنم
چند تا تغییر تو بازی :
تغییر در استراحت خانه دشمن( به صورت برجسته شده)
تغییر در Panel نمایش فشنگ و جان
دوست نظر بدید:31:
این پنلش خیلی بهتر شده . ولی روی پنلش بیشتر کار کن . اصلا از یه بازی خارجی پنلشو بدزد ! خیلی تاثیر داره
دست طرف هم یکم تابلو هست . جزییات رو هم زیاد کن عالی میشه . فقط مرحله هاشو طولانی بساز . من که بازی قبلیت با گیم میکرو تا اخرش رفتم کلی حال کردم . خیلی تنوع داشت ماشالاه .
ممنون رضا جان راستش وقتی بازی تو دیدم گرافیک بازی خودم تو چشم سیاه شد:31:عجب گرافیکی داشت ماشاله رضا جان
آفررییییییییییییییییییییی ن!!!!!!!!!!!!!!!!:10:
به اون ماهواره یا رادار تکسچر گلپلنگی بده میتونی به قول دوستمون از بازی ها ....... کنی و بزاری روی بازی خودت.
میتونی مدل هات را از روی بازی کانتر برداری چون فرمت هاش mdl هست.
رسول جان
من از دزدی زیاد خوش نیماد و چیز آماده زیاد خوش نمی آد به نظر من ارزش کار آدم میار پایین
عزیزم من هم از دزدی خوشم نمیاد.
منظورم از این ...... تقلید بود برای حرفه ای شدن.
از این لحاظ
راستش فکر کردم برداشتن مستقیم بود مثل کسانی دلشون خوشه با FPS CREATOR بازی میسازند!:31:
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا از سایتی که برای تری دی گیم معرفی کردید ممنونم عالی بود:10:
دوست عزیز پست شما این جا یکم بی ربط بود بهتر بود یه پیغام خصوصی به رضا جون می دادی 2 . از اندازه معمول استفاده کن!
يه چيزي بگم پرويز جان مهم اين نيست كه با چه برنامه اي مدل 3 بعدي هاتو مي سازي چون با cinama4D كار ميكني دليل نميشه كارات گرافيك پايين باشه خيلي مدل هات ساده ان به نظر من سعي كن يك مدل حرفه اي بزني كه پر از جزييات باشه نگران نكشيدن هم نباش جون ميكشه سيستم اين خونه اي كه ساختي خيلي سادس سعي كن پيشرفته ترش كني
اما از طرفي هم ذوق و همتت به كار رو تحسين مي كنم :40:
راستش کار نکردن من با 3d max پایین بودن سیستمم نیست راستش نمی دونم چرا ازش خوش نمی یاد هر دفعه رفعتم تو محیطش دست خودم نبود alt+F4 می زدم :31: سیستمم اینها مشخصاتشه :
CPU=AMD AHTLON 64 X2 4200 2.2GHZ
RAM =2GB KINGSON
VGA=Nvida Geforce 8500 GT
HARD 320 SAMSUNG
باشه احسان جان خونه قشنگ تره می کنم و اما خودت می دونی من زیاد مدل سازی خوب نیست:41:.
منظورمو نگرفتيا دباره بخوننقل قول:
يه چيزي بگم پرويز جان مهم اين نيست كه با چه برنامه اي مدل 3 بعدي هاتو مي سازي چون با cinama4D كار ميكني دليل نميشه كارات گرافيك پايين باشه
دستت درد نک--- ! خیلی با حال شده! ولی فک ک--- فضای خالی بازیت زیاده! چیزای مخفی بذار و......:دی
حالا منظورت گرفتم میرم تو کارش
براي نمونه من با blender كار 3دي ميكنم اما ضعيف كار نمي كنم
Blender خیلی جا شنیدمش تو چه سطحیه راستشه میدونم مدل سازی افتضاحه!!!:31:
راستی پرویز میخوای یه پنل برات طراحی کنم ؟
پرويز مارو در جريان مدل سازي هات بزار
من نمیدونم چرا تاحالا این تاپیک رو ندیده بودم !!!!!!!!
از این به بعد اومد :دی
بنظرم گرافیک رو تا میتونی بیارش بالا ، از تکسچرهای با سایز بزرگتر استفاده کن تا اینقد تکرارش زیاد نباشه .
سایه هم فراموش نشه !
پرويز از BASS كار شروع كن به قشنگ كردن تو cinama 4d يه چيزي داريم به اسم cut با اون ميتوني جايهي كه بايد edge درست كني تا يك face تو وصط كار داشته باشي كه extrud كني
به نظر من كل كار رو ولش كن بشين يك خونه جاسوسي قشنگ بساز
سلام دوستان خفن:10:
ممنون رضا جان زحمت نمی دهم دیگه می خوام ساخت این بازی کم کم تموم کنمنقل قول:
امیر جان ورود شما به این تاپیک خیر مقدم می گم:31::10:صفا آوردی
احسان جان دارم رو مدل خونه کار می کنم شاید چادرش کردم :31: راستش این روز آموزشکده پدرمو در آورده:19: با حذف و اضافه به خاطر همین اعصاب داغونه!!!!!:grrr:
احسان جان خونه رو یکم تغییر دادم ببین چطور شده
اینم نمای از ترکیدن ماهواره
کارت درسته رفیق
پرویز خیلی بهتر شده خونه . ولی انفجار یکم ناجوره ! بهترش کنی خیلی عالی میشه . Texture خونت زیاد جالب نیست اگه از اجر استفاده کنی به نظرم خیلی بهتر بشه .
در ضمن یه نگاهی به این پنل بنداز زیاد جالب نیست ولی از مال خودت بهتره ! :
پرويز خونه ات مشكل داره (بزرگ ترين ايرادش اينه كه smoth داره shader اسموت ) بعد خيلي ساده است خيلي ...........
بلاخره امروز خونه به طور کلی عوض می کنم!:31:
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
راستی رضا جون یه پنل تو مایه ها مال خودت طراحی کردم بنبن چطور شده؟
احسان جان بلاخره خونه رو عوض کردم
نمای در Cinema 4D
هنوز نیاوردم توی بازی: