سلام دوستان من پرینتر epson+c43uxدازم پیغام سرویس میده کسی میدونه مشکلش چیه و چجوری میتونم رفعش کنم ( این پرینتر رو حدود 7 یا 8 سالی میشه که دارم )
Printable View
سلام دوستان من پرینتر epson+c43uxدازم پیغام سرویس میده کسی میدونه مشکلش چیه و چجوری میتونم رفعش کنم ( این پرینتر رو حدود 7 یا 8 سالی میشه که دارم )
سلام من به پب 50 خریدم امروز که ارور جوهر داده بود از روشی که در آر 290 استفاده میکردم مشکل حل نشد هنوز چزاغ جوهرش روشنه برای پی 50 ها باید چطور مخزنش رو ریسرت کنم روشش خواصی داره؟
منظورتون از ارور جوهر چیه؟نقل قول:
اگر چراغ قطره به تنهایی روشن شده،اون فشار بدید چندبار تا کارتریجا به قسمت تعویض کارترج برن. بعد اون دکمه بالای کارتریجا رو چندثانیه نگهدارید و بعد دکمه قطره رو بزنید.
اره دقیقا منظورم همین بود برای R290 چند بار میزدم و همینطوری که گفتین ریسرت میکردم ولی این یکی با سه بار زدن میره سرجاش و تو اون یه بار و دوبار اول دکمه ریسرت رو میزنم اتفاقی نمیوفته و چراغ جوهر همچنان روشن میمونه فکر کردم برای این مدل باید یه جوره دیگه باشه بیشتر از بیست بار امتحان کردم نشد که نشد :(
پیشهاد می کنم کارتریجا رو دربیارید،یعنی وقتی با زدن دکمه قطره کارتریج ها به محل تعویض رفتن، کلا همه کارتریجا رو دربیارید و محل اتصالات فلزی جلوی اونا رو با پنبه آغشته به الکل تمیز کنید و دوباره داخل دستگاه بذارید.
احتمال سوختن چیپ گرچه ضعیفه اما وجود داره.
ضمنا مطمئن بشید که کارتریج ها به درستی و محکمی در جای خودشون ثابت شده اند.
سلام دوستان من یه پرینتر اپسون s22 دارم بعد از چند بار هد کلین کردن دیگه کار نکرد الان بعد از خاموش و روشن کردن هم هیچ عمل مکانیکی انجام نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست عزیزنقل قول:
تو کامپیوتر چه اروری میده؟
کارتریجاش اصلی بوده یا قابل شارژ یا مخزن؟
سلام دوستان
من یک کانن سه کاره مدل MP540 دارم ولی از همون اول ریست کنش نبود (نمیدونم سخت افزاریه یا نرم افزاری) مهم نیست
اما الان دستگاه اصلا بالا نمی اید من میخام از اسکنش استفاده کنم اما دستگاه بالا نمیاد و این پیغام را میده Tکمکم کنیدنقل قول:
he type of Printhead is incorrect, Install the correct printhead (اینم شماره خطاش است u052 )
سلام دوست عزیزنقل قول:
هد دستگاه رو دربیارید و قسمت اتصالات فلزی اون رو با پنبه آغشته به الکل تمیز کنید و به درستی داخل دستگاه بگذارید.
اگر ارور پابرجا بود احتمال سوختن هد هست که در این صورت باید عوض بشه و هزینه زیادی داره.
متاسفانه در این دستگاه ها با این نوع ارور ها دیگه کل دستگاه از کار یم افته و حتی از اسکنش ههم نمی شه استفاده کرد.
ترجیحا در صورت امکان با هد سالم دیگری امتحان کنید.
موفق باشید
من پرینتر IP 4840 کانن دارم نمی دونم ایرادش چیه کارتریجاش میاد وسط وا میسته بعد چراغاش ها هم چشمک زدن می شه
در ظمن من پرینترم حجیم شده است
ممنون می شم کمکم کنید
سلام دوست عزیزنقل قول:
کارتریجای شما باید اتوریست باشن،یعنی وقتی تموم مین خودشون ریست بشن.
آیا وقتی در بسته هست یا سنسورش رو درگیر می کنید بازم این حالت پیش میاد؟
دستگاه رو خاموش و روشن کنید.
کارتریجا رو دربیارید و مجدد قرار بدید.
دوستان من یک clp315 سامسونگ دارم که کاتریج هاش فابریک هستند یعنی همون استارتر و تا حالا شارژ نشدن اما چون رو به اتمام هست میخوام یه کاری کنم که بدون تعویض کاتریج ها و چیپ بشه به صورت نا محدود ازش استفاده کرد یعنی فقط پودر بریزم توش ..(البته با همین کاتریج ها) کسی راه حلی سراغ نداره؟
سلام دوست من این برنامه روسی یه کد یا سریال میخواهد.
با سلام
آیا امکان دارد یک نرم افزار برای ریست چاپگر کانن ip 4300 معرفی نمائید. با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
مشکل تون چی هست؟
ممنونم
با سلام
کانتر پرینتر پر شده است و وقتی پرینتر روشن می شود هیچ عمل مکانیکی انجام نمی دهد . هد پرینتر و در کل خود پرینتر سالم است و فقط نیاز به ریست شدن برای کارکرد مجدد دارد برای همین به یک نرم افزار برای ریست آن احتیاج دارم.
دوست عزیز من توصیه می کنم که به یک تعمیرگاه مراجعه کنید تا علاوه بر ریست دستگاه،سرویس های دوره ای هم انجام بدن.نقل قول:
اگر بدون سرویس دستگاه رو ریست کنید، احتمال خرابی وجود داره.
برای دانلود نرم افزار ریست، ip4300+ServiceTool یا io4300+iptool رو جستجو کنید.
موفق باشید
کمک فوری
سلام دوستان چاپگر کانن MF4410دارم پرینت میگیره کم رنگ اما اسکنر و کپی کار نمی کنن. بزنی رو کپی میگه دکمه استارت رو بزنین اما بزنی هیچ عکس العملی نداره در ضمن چراغ سبز و قرمزش هر دوتا هم روشن نمیشن. ممنون میشم اساتید راهنماییم کنن
سلام
یه اپسن s22 دارم که وقتی میزنم به برق دو تا چراغش روشن میشه چراغ نارنجی چشمک میزنه
هیچ حرکت مکانیکی انجام نمیده!
تانکریش هم کردم فکر کنم ریست میخاد اگه ممکنه یه برنامه ساده بهم معرفی کنین با اموزشش که اینکار رو انجام بدم!!
ممنون
سلام دوستان
چاپگر کنن 4840 دارم
الان داشت چاپ می کرد یکی از کارتریجاش تموم شد.چون تانک گذاشتم باید بیارم وسط هد رو و کارتریج رو دربیارم تا دوباره ریست بشه.همین کارو کردم اما بعد اینکه برگشت سر جاش این خطا رو میده
az ink tank cannot be recognized
چکارش کنم؟؟ کارتریج ها هم سرجاشون هستن.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام
لطفا یه راه حل درست درمون برای ریست p50 بگین
پرینتر من ارور اصلی نبودن جوهر می ده ، همین الانم کارتریج اصلی پلمپ باز کردم و گزاشتم روش ولی مشکل همچنان برقراره
چیپ ست مخزن و چیپ ست ریدر رو هم تعویض کردم ولی حل نشد
خواهشا راهنمایی کنین ، نرم افزار روسی هم که دوستان لطف کردن لینک دادن همون WicReset هست با زبان روسی و برای کار کردن نیاز به key داره
AdjProg رو هم تست کردم فایده نداشت.
با سلام من نرم افزار wicReset v3.50 را برای ریست پرینتر epson dx8400 دانلود کردم ولی کلید فعالسازی میخاد لطفا" لینک کرکشو بذارید خیلی تو اینترنت گشتم پیداش نکردم...:n27::n27::n27:
من یه پرینتر سامسونگ مدل ml-1860 دارم اگه کسی لطف کنه فایل ریست این نوع پرینتر رو برام پیدا کنه ممنون میشم. با تشکر
اقا ممنون من راهشو پیدا کردم کرک این نرم افزارو پیدا نکردم ولی یه برنامه دیگه به اسم adjprog.exe )adjustment program for cx8300) پیدا کردم که برای پرینتر dx8400 , dx8450 نیز کار می کنه لینک دانلودش هم اینه : http://www.4shared.com/get/4Xp7yqXd/resetter_epson_cx8300.html
برای استفاده از نرم افزار باید تاریختونو به 11 april 2008 تغییر بدید و بعد فایل زیپ رو یه جای دیگه کپی کنید و بعد فایلو اکسترکت کنید حالا برنامه adjprog را اجرا کنید.اگر بیشتر راهنمایی خواستید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزنید.
اقا ممنون من راهشو پیدا کردم کرک این نرم افزارو پیدا نکردم ولی یه برنامه دیگه به اسم adjprog.exe )adjustment program for cx8300) پیدا کردم که برای پرینتر dx8400 , dx8450 نیز کار می کنه لینک دانلودش هم اینه :http://www.4shared.com/get/4Xp7yqXd/resetter_epson_cx8300.htmlنقل قول:
برای استفاده از نرم افزار باید تاریختونو به 11 april 2008 تغییر بدید و بعد فایل زیپ رو یه جای دیگه کپی کنید و بعد فایلو اکسترکت کنید حالا برنامه adjprog را اجرا کنید.اگر بیشتر راهنمایی خواستید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزنید.
سلام
عزیز برای ریست کردن مدل epson tx 117 شما چه راهی پیشنهاد میدید؟
برنامه ها اکثرا کد میخوان
این برنامه مخصوص ریست پرینترهای اپسون هست و رایگان هم هست در گوگل سرچ کن: SSC Service Utility v4.5نقل قول:
اکثر پرینترهای مدل اپسون رو شناسایی می کنه البته باید درایور چاپگرتون نصب باشه
سایت زیر سایت خوبیه برای ریست کردن کلیه پرینترهای اپسون. من این کار رو کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از کلیه ی دوستان
متاسفانه هیچ کدام واب نداد و همچنان منتظر هستم
حتی حاضرم کدش را بخرم
چون اکثرا برنامه ها پولی هستش
سلام
من از دوستان عزیز عاجذانه درخواست دارم که کمک کنید
از خجالتتون در میام
سلام
پرینتر px660 اپسون دارم.با نرم افزار wic,resester نتونستم ریست کتم لطفا راهنمایی کنید
سلام لطف می کنیدادرس دقیق سایت روبرام ارسال کنیدsabivardi@yahoo.com
سلام من پرینتر اپسون مدل cx4300 دارم . چراغاش قرمز و چشمک زن شده ممکنه من و راهنمایی کنید چطوری میتونم مشکلشو حل کنم
ممنون
نرم افزار ریست پرینتر L100 رو کسی داره
دوستان کسی می دونه تنها دلیل چشمک زدن یک درمیان پرینتر پی 50 پر شدن شمارنده اونه یا دلایل دیگه ای هم داره.خواهش میکتم کمک کنین.
با سلام خدمت دوستای گلم بچه ها من یه پرینتر 1132 سه کاره دارم میخوام ببینم چیپ کارتریجشو چجوری میتونم ریست کنم تا دیگه چراغ تونر بر روی پرینتر خاموش بشه ممنون میشم یه راهی جلو پام بزازید
با سلام خدمت دوستای گلم بچه ها من یه پرینترhp 1132 سه کاره دارم میخوام ببینم چیپ کارتریجشو چجوری میتونم ریست کنم تا دیگه چراغ تونر بر روی پرینتر خاموش بشه ممنون میشم یه راهی جلو پام بزازید
چیش 1000 تا 2000 تومان بخره ارزشش رو ندارهنقل قول:
می تونی هم مارک کرونا بخری اونم همین حدوده
سلام
بنده یک پرینتر epson cx4300 دارم و چراغ های جوهر و کاغذ روشن شده است و نیاز به برنامه ریست کانتر دارم
داخل اینترنت برنامه ای نبوده که دانلود نکنم و تست نکنم،هیچ کدوم cx4300 رو ساپورت نمیکنه
آیا اصلا برای این مدل برنامه ریست هستش؟؟
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
من اپسون 1410 دارم
میخوام کارتریج هاشو فریز کنم که دیگه سطح جوهرش ثابت بمونه
باSSC Service Utility v4.5 هم امتحان این پرینتر رو نمیشناسه:n28: