حال کنید ولی من بازم به سیاسیون مملکت و داور بازیو تبریک میگم:21:
Printable View
حال کنید ولی من بازم به سیاسیون مملکت و داور بازیو تبریک میگم:21:
اون یکی تاپیک رو بستن نذاشتن خوشحالی کنیم !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خبرگزاری یه روز مزخرف ننویسه اموراتش نمیگذره.حالا درسته پرسپولیسی هستم ولی بازم معتقدم فوتبال سیاسی هستش.مساوی بودن هم خیلی خز شده بود دیگهنقل قول:
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پيروزي مقابل استقلال يك برد معنوي بود.
خب بسه دیگه بریم پی کارمون........
یه سوال:نقل قول:
شما رو مجبور کردن پست بدی؟؟؟
سلام
شوت راه دور که میره تو گل چه ربطی داره به تبانی کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تبانی شده این نوع گل زدنم ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===
منم تبریک میگم کلی کف و دست زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان منم به پرسپولیس و همه ی قرمزا تبریک میگم.حقمون بود یه گل زیبا هم از کریم جان دیدیم
دوست دارم پست بدم:31:نقل قول:
یه سوال:
شما رو مجبور کردن پست بدی؟؟؟
شما چرا نمی فهمید من چی می گم.تبانی چه ربطی داره.داوری یکمی مشکوک نبود؟؟؟؟بابا بزرگ من از عنایت بهتر داوری رو بلده:31:
زنده باد كريم باقري!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! :40: :27:
یکی من رو بگیره
حسابی از خجالت دوستان استقلالی در امدم
پست که حساب نمیشه پس من دوست دارم پست بدم:31:
آی چقدر حال کردم!
دم هر چی پرسپولیسیه گرم...
حقمون بود:دی
صمد خان هم که متواری شده:27:
ممنون/:5:
شد 4 سال شکست ناپذیری پرسپولیس
داوری عالی بودنقل قول:
شما هم هر چقدر که دلت میخواد پست بده
فقط خوب شد كه مساوي نشد ... تبريك ميگم به پرسپوليسي ها
اما ميخوام دنيا نباشه اگه اس اس نباشه :40:
دوستانی که توی تاپیک پیش بینی درست حدس زده بودن
کد:!@#$%^&*(), *mhm*, .::SMS::., .SA33D., 10, ahriman323, aliani, ali_agha1981, aluminum, Amin, Amin eHelp, amir.dk, arbabe.sayeha, armiin, avax7, baharshiraz, bbkagp, BehzadKiNG, boy iran, ChaGHaL, corey, dark fear, davy jones, ehsaaaan, emo_key1, farshidshd, Gabriel¹, ghjk, hassan_magic2000, iload, iman0007, Kurosh Nobody, lindows, M.Masoud.M, mahdi7610, mahdishata, Majid_abc, masud-000000, MCSE MAN, mehrshad_zp, meysam2145, MILAD MGH, Mohammad, MORINIO, mo_ho, mstf666, Oracle_Eldorado, OSEN, Pario, piroooz, pooria.rio, radbehnam, REZAt1980, ROOTKIT, runner, Saeed kmss-D, saeed_cpu_full, saladii, sepehr_x50, Ship Storm, sinak3, sir0c0, teza, timsar jackson, مشتان7, zahedy2006, ارمغان جنون, سید محمد عرفان
ايول به پرسپوليس ايول به كريم...........
استقلالل بازم به دست وپا افتاد
گريه استقلاليا روحمو شاد كرد
فوتبال غير سياسي نتيجش همينه
در حالي كه اگه موقعيتا رو گل ميكردن 5 1 ميبرديم
نقل قول:
اصلا داوری خوب نبود
اون کاظمی رو باید اخراج میکرد نیمه اول ولی یه کارتم بهش نداد
ولی خوب شد اخراج نشد اون وقت استقلالی ها بهونه داشتن
دیدن باخت هم لذت داره
مثل اینکه مدیران هم پرسپولیسی هستند.تاپیک زدم قفل کردند.ولی شما هر چه قدر هم ببرید بازم استقلال بیشتر برده:21:تازه باخت شاهین بوشهر رو میتونید فراموش کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنده باد دایی و کریم ....:40::38::33::33:
سلام من استقلالی هستم !
اما خداییش به همه پرسپولیسی ها تبریک میگم !
به همه فوتبال دوستان هم تبریک میگم خدا رو شکر این بار مساوی نشد !
این بازی که مساوی نشد ما استقلالی ها نباید ناراحت باشیم !
بازی فوتبال همینه یک تیم میبره یکی میبازه !
اما خب با این برد پرسپولیس راه برای برد های بعدی تیم های استقلال پرسپولیس در دربی های بعدی باز شد !!
به امید برد استقلال در دربی بعدی
و بازم تبریک به همه قرمزها
چه عجب برنده داشتیم : دی
حال می کنم باهاش ها!! حکم صادر کرد ....همینطوری مقصر میدونیم!نقل قول:
انصافا داوری بد نبود...اگه آخر بازی رو میگین که تابلو بود استقلالیها عصبی شدن خطا می کردن
به همه پرسپولیسیا تبریک میگم، خداییش این بازی بر خلاف بازیهایی دیگه مساوی عادلانه بود.
در کل استقلال چه ببره،چه ببازه، چه بره قهرمان آسیا بشه، چه بره دست چهار بازم دوسش دارم و میپرستمش :40:
بالاخره طلسم مساوی شکست
عالی بود تبریک میگم به پرسپولیسیا
عجب گلی زد این کریم عشق کردم دمش گرم
بابا دمت گرم از خودتون مایه بزار چرا به شاهین ......میشیدنقل قول:
برد ها تازه برابر شده اون سه تای بیشتر هم به لطف فدراسیون که دوتا زمان شاه بوده و ...بازم توضیح بدم
عزيز يه خورده از كاربری كه پست پايين رو داده ياد بگير :نقل قول:
نقل قول:
پرسپولیس 17 بار برده استقلال 20 بار که 3 بار از بردای استقلال رو 3-0 به نفع استقلال اعلام کردن...نقل قول:
مثل اینکه مدیران هم پرسپولیسی هستند.تاپیک زدم قفل کردند.ولی شما هر چه قدر هم ببرید بازم استقلال بیشتر برده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه باخت شاهین بوشهر رو میتونید فراموش کنید؟
چرا از شاهین مایه میزاری؟ خودتون که از ما 6 تا خوردین رو میتونی فراموش کنی؟
این چیزایی که روزمین نوشتن چقدر مزخرف بود !
ای رهبر آزادی فلان ...
خامنه ای خمینی دیگر است !
هی ، معلوم نیست آخر و عاقبت ایران چی میشه !
بگیم ایران ، نه جمهوری اسلامی ایران .
ایران .
نقل قول:هرچقدر دلت میخواد پست بدهنقل قول:
ولی اسپم نده
جدی خودتون می برید تبریک می گفتید؟؟؟؟نقل قول:
عزيز يه خورده از كاربری كه پست پايين رو داده ياد بگير :
من دوستان بحث ندارم.فقط حرف خنده دار مثل یه دوستمون که میگه ورزش غیر سیاسی هست نزنید.
آفرین به شما هواداران با فرهنگ:10::
:10::10:نقل قول:
:10::10:نقل قول:
ممنون/:5:
بازی حداقل باید 3-1 میشد!
استقلال فقط دو تا موقعیت داشت یکی نیمه اول که گل شد یکی هم همون که سید صالحی به طرز زیبایی از دست داد!:دی
دم هرچی پرسپولیسیه گرم:40:
در کل فوتبال ضعیفی بود .
بازی اصلا تیمی و حرفه ای نیست ، همش حاشیه است .
بعد از شکست همه دنبال مقصر میگردن دیگه
تبریک :40:
عجب گلی زد کریم
راستی خوشحالم که بعد از مدت ها بچه های قبلی انجمن ورزشی دوباره جمع شدن
منم از طرف خودم تبریک میگم
پرسپولیس زلزله همینه همینه !!!
اگه ميباختيم هم مثل شما اينقدر اسپم نميداديم !نقل قول:
ولی از اینکه از این باخت قلعه نوعی خوشحاله ناراحتم
چون حسابی خوشحاله
دلم برای صمد میسوزه که زورش به دارو دسته قلعه نوعی نمیرسه
نقل قول:
گل گفتی دکمه تشکر نداره این انجمن ازت تشکر کنم :دی