اگر آنلاک بشه در حالت عادی یکم از 955 ضعیفتر و کی هم از 945 قویتر میشه
ضمنا با یک اورکلاک کوچیک هم از 965 قویتر میشه
Printable View
Baz 1 soal.be khoda sharmandam inghadr soal miporsam .onam english. .chera in cpu haye phenom 2 az athlon ha gerontare?nakone be khater taze omadaneshe?taze 550 alan cach l2 1mb dare vali 630 2mb cach hast. .Bad in 630 vaghti cach l3 unlouck beshe dar hade kodom cpu mishe? .kheili mitarsam 550 begiram.vaghti hastash unlouck nashe hamon 2 haste mimone o man bad bakht misham. .Nemikham mesle indafe eshteba konam.farda mikham beram bekharam. .
نقل قول:
خوب فنوم ها از آتلون ها در تمام موارد قویترن و به همین خاطر قیمتشون هم بیشتره
550 خوب 2 مگ کش L2 داره به همراه 6 مگ کش L3 ولی 630 فقط همون 2 مگ L2 را داره و بعضی مدلها یا اصلا L3 نداره و بقیه هم که دارند و باید آنلاک بشن 6 مگ L3 دارند که با آنلاک شدن این کش به یک PHENOM II X4 925 تبدیل میشه
شما اون استپینگ های پست 2 را روی یک کاغذ یاد داشت کن و برو بازار و بصورت تک تک تمام مغازه ها را بگرد ببین کدومش را گیر میاری
دقت کن در پست 2 مدلهایی که به رنگ آبی هستند اگر بگیری بهتره
خودت دقت کن ببین کدوم استپینگ ها در مادربردهای ASROCK بیشتر آنلاک شدن از همونها بگیر و مدلهایی که در بردهای ASROCK جلوشون FAIL زده یعنی آنلاک نشدن و نگیر
ضمنا اگر پردازنده را بصورت TRAY بگیری و یک فن 20-30 تومنی جدا براش بگیری خیلی بهتره
من که میخوام asrock m3a780gxh/128 بخرم از صفحه اول هم هیچی نفهمیدم به نظر شما x3 435 بخرم و 4 هسته و کش 3 را فعال کنم یا x4 620 وکش 3 رو فعال کنم یا x2 550 بخرم و 4 هسته رو فعال کنم
گزینه ی آخر از همه بهتره در ضمن x3 435 که نمیشه چهار هسته پسر خوبنقل قول:
نقل قول:
بله من هم با گزینه آخر بیشتر موافقم
البته حتما در پست 2 استپینگهایی را که با اون هر 4 هسته آنلاک شده (بعبارتی جلوش نوشته SUCCESS) را باید بگیری که روی سی پی یو این اعداد را نوشته
البته اگر می خوای آتلون بگیری حرف سوم استپینگش باید حتما C باشه وگرنه اگر A یا D باشه اصلا کش L3 نداره
در کل اگر 550 بگیری بهتره ولی اگر بصورت TRAY بخری و یک خنک کننده جدا براش بگیری کارایی بمراتب بیشتری می گیری
آقا احسان از یه نفر پرسیدم که میگفت آنلاک کردن به شدت عمر سی پی یو رو پایین میاره راسته؟:41:نقل قول:
بسم الله :18::18::18::18::18: به حق چیزای ندیده بابا ATHLON II 435 هم 4 هستس:18::18::18::18::18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Agha man tasmim gerftam hamon 630 ro bekharam . . Migam in spitinga ke dadid ba model kamel rahat peyda mishe to bazar?bad age hamin shomareha rosh bod hatman l3 unlouck mishe dige?bad mainam moshkel nadare baraye unlouck ke?m3a 770de asrok. . .Bad in 630 ro kami over konam dar had 955 mishe dige?doroste?
Aziz baraye 630 faghat harf sevom C bashe kafie?yani c bashe dige hatman uolouck mishe cach l3?yani in codaye rosh mohem nist va faghat harfe c moheme?khaheshan zod javab bedid.ajale daram.
من که مادر برد m3a780gxh/128 را پیدا نکردم شما اگه برای x2 550 چیزی پیدا کردی بذار ممنون البته Asrock a780gmh بود
پیدا نکردی چون اون مطالب قدیمیه ولی هر مادر بردی که SB 710 &750 داشته باشه احتمال آنلاک کردن رو اونا زیاده به شرطی که بایوست آپدیت باشه این مدلی هم که نوشتی SB 710 هست (منظورم M3A780GXH/128M هست)نقل قول:
Torokhoda javab soalaye mano to post 50 va 51 bedid. .Khahesh mikonam.dar zemn kamel javab bedid.
بابا به پیر به پیغمبر فقط باید روی سی پی یو نوشته باشه **c** یعنی همون حرف سومش گرفتی؟ تو پستای قبلی نگاه کن مال من نوشته بود c آنلاک شد عکسشم هستنقل قول:
aziz baraye shoma 620 bood.doroste?bad ro mainam hatmie hatmi hastesh dige?asrok m3a770 de . . .pas in coda ro athlon ha mohem nist. .Bad to bazar peyda mishe rahat?rasti migan amd tray nadare ke.
نه مال من X3 720 بود در ضمن فرقی نداره که حرف C نماد فنوم بودنه پست 49 رو نگاه کن X3 435 اتلون بود دیگه درسته؟ آنلاک شد به فنوم هم 4 هسته ای شد هم 6.5 کش بهش اضافه شد هم اورکلاک شد از 965 هم قویتر شد در کل باید بگردی تا این نوع استپینگ رو پیدا کنی کی گفته که TRAY تو بازار نیست؟نقل قول:
خیر اگر از لحاظ دما مشکلی نداشته باشه هیچ مشکلی پیش نمی آدنقل قول:
نقل قول:
خوب عزیز من که گفتم اگر هسته اش DENEB باشه آنلاک میشه هم هسته هم کش:31::31:
پس اگر آتلون می گیری حتما حرف سوم استپینگش C باشه!!!! همین!!!نقل قول:
ضمن اینکه با آنلاک کرده کش L3 به 925 تبدیل میشه که اگر اورکلاک کنی میشه به 955 و 965 رسید
البته حتما خنک کننده فراموش نشه یک مدل 20-30 تومنی مثل CM TX2 و TX3 خوبه
همونطور که این دوستمون گذاشته می بینی که از یک پردازنده 80-90 تومنی اندازه یک پردازنده 206000 داره کارایی میگیره حتی بیشتر!!!
630 tray ba box cheghadr ekhtelaf gheymat daran?alan box 106 tomane.Bad in bedone garante mishe age tray bashe. ?Rasti in soalam o javab nadadid mainam 100 darsad javaab mide baraye unlouck dige?m3a770 de asrok. . .Mikham az main motmaen basham.
Dostan man alan raftam to setup systemam hamon safe abi.hamon ja ke over clock mikonim.bad f1.20 version bios bod.bad az koja cach l3 ro faal konam?hich gozinei be esm acc nabod. .Mage nabayad az inja faal konam?
---------- Post added at 07:43 AM ---------- Previous post was at 07:42 AM ----------
Dostan man alan raftam to setup systemam hamon safe abi.hamon ja ke over clock mikonim.bad f1.20 version bios bod.bad az koja cach l3 ro faal konam?hich gozinei be esm acc nabod. .Mage nabayad az inja faal konam? Torokhoda sarit2r javab bedid.
یا ADVACED CLOCK CALIBRATION یا AUTOMATIC CLOCK CALIBRATION گرفتی؟:31:
خوب خیالم راحت شد چون وقتی آنلاک کردم فول لودشم تست کردم دما به زور به 40 رسید :21::27:نقل قول:
khob in advance clock calibration ro in update bios man hast?akhe nemitonam bebinam daram miram cpu bekharam.rasti age bood roye chi bezaram in gozinaro,?
شما باید بایوست آخری باشه اون گزینه رو بذار رو AUTO اگه جواب نداد بذار رو ALL CORE :8:نقل قول:
آقایان من به این نتیجه رسیدم که هر چی ATHLON II و PHENOM II هست جمیعا 4 هسته هستند :27::27::27:(البته در صورتی که حرف سوم استپینگ شون C باشه) و دارای 8MB کش هستند:21:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
معمولا پردازنده باکس یک چیزی بین 8-15 تومن از مدل TRAY گرونتر هست
ضمن اینکه حتما گزینه ACC در بایاس شما هست و باید بری در قسمت تنظیمات پردازنده
شما به شکل زیر نگاه کن فکر کنم بایاس مدل شما باشه :
نقل قول:
فنوم 2 ها که همه بر پایه فنوم هستند ولی اینکه آنلاک بشن یا نشن بحثش جدا هست
ولی ATHLON II ها و همیونطور SEMPROM 140 اگر بر پایه فنوم باشه یعنی حرف سوم C باشه حتما حدعقل 2 هسته آنلاک میشه
بلاخره کسی نگفت برایm3a780gxh asrock و x3 435 باید چه کدی باشه تا هسته چهارم فعال بشه ؟ برای کش 3 هم باید حرف سوم c باشه راستی چقدر احتمال داره که هسته و کش 3 انلاک بشه تا حالا با این سی پی یو و مادربود کسی انلاک شده
dostan 630 aslan steeping c nadare.kole bazar ro gashtam.majbor shoda hamon 620 begiram . Onam kheili kam speeding c dare. .Alan daram miram manzel doa konid cach l3 ro betonam unlouck konam. .
Dostan man raftam az bios on gozinaro zadam vali dige tasvir nadaram.torokhoda zod komakam konid. . .Batri ham daravordam dorost nashod. .
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
Dostan man raftam az bios on gozinaro gozashtam ro auto vali dige tasvir nadaram.torokhoda zod komakam konid. . .Batri ham daravordam dorost nashod. .
Torkhoda yeki javab bede. . .
باید clear rtc کنی تو مینت بگرد دنبال جامپری که بغلش نوشته باشه CLRTC بعد جامپر رو از 1و2 بذار رو 2و3 بعد استارت بزن سیستمت روشن نمیشه بعد دوباره به حالت اول برگردون در ضمن ببین بایوست آخرین ورژنه؟ :20: اگه دیدی دوباره این طوری شد یه ورژن قبل از این رو نصب کننقل قول:
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
ببین دوست عزیز آنلاک کردن یه مسئله ی شانسیه یعنی باید امتحان کنی تا مطمئن شی مثلا من که سی پی یوم X3 720 بود با مادر برد MSI 790FX-GD70 آنلاک شد ممکنه همینو بذارم رو یه مین دیگه آنلاک نشه :41: من خودم دیدم که سی پی یوم با همین استپینگ رو مادر برد GIGA با چیپ 790X جواب نداده (تو یه سایتی دیدم خارجی بود) :31:نقل قول:
این MSI 790FX-GD70 یه گزینه ای داشت به اسم CORE UNLOCK خواستم ببینم مادر برد دیگه ای سراغ دارید این گزینه رو داشته باشه؟؟؟:19:
نقل قول:
شما جامپر CLEAR BIOS را از پین 1و2 بذار روی 2و3 بعد بایاس دیفالت میشه
ضمنا نسخه بایاست چیه؟؟
بهتر هست شما از اولین نسخه بایاس شروع کنید به امتحان کردن تا آخرین نسخه
نسخه های اولی حاوی میکروکد ACC هستند و هنوز اصلاح نشدن
شما این کار را انجام بدین حتما به نتیجه می رسین
Khob dorost shod system. .Version ham f1.20 hast. .ro all core ham gozashtam hamontori shod.rasti ro site khareji khondam zade bod ba version f1.0 shode vali peyda nakardam.age mishe yeki peyda kone,rasti in kar yani faal kardan cache l3 be power ham rabt dare?yani emkan dare ?bad shoma ham avalesh mikhastid inkaro konid intori mishod?
نقل قول:
شما به لینک زیر سر بزن :
همه نسخه های بایاس هستندکد:http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=M3A770DE&o=XP
از ورژن 1.1 شروع کن و برو بالا تا 1.4
ولی با ورژن 1.1 به احتمال زیاد کارت راه می افته
ضمنا استپینگ پردازنده را کامل برای من بذار
Speteeng man hast cacyc . .0931epmw . .
نقل قول:
حتما باید کش L3 انلاک بشه
شما اون کاری را که در پست قبل گفتم را شروع کن
In kar be power ham marbot mishe ya aslan rabti nadare?poweram hastesh green 380. .
نقل قول:
نه زیاد
گرافیک چی هست؟؟
شما با بایاس نسخه P1.00 امتحان کنید
همین آلان داشتم یک مطلبی را می خوندم که به این موضوع رسیدم
vga man 4670 hast ....manam 1 ja khondam zade bood f1.00 vali in version ro jai peyda nakardam...