بعضی از فیلم ها با فرمتی هستند که DVD Player های معمولی و TV ها قادر به نمایش آن نیستند(مانند فرمت MKV که خدای فرمت) برا همین باید خیلی از فیلم ها رو پای مانیتور دید و...
Printable View
بعضی از فیلم ها با فرمتی هستند که DVD Player های معمولی و TV ها قادر به نمایش آن نیستند(مانند فرمت MKV که خدای فرمت) برا همین باید خیلی از فیلم ها رو پای مانیتور دید و...
این سایت داره میفروشهنقل قول:
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4080&ukey=product&did=34
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=387392
این دوستمون راست میگه.نقل قول:
دارن میفروشن.
ولی من تو سایت مادیران چیزی ندیدم.
یعنی گارانتی نداره؟؟؟؟!!!!!!
راستی چرا قیمتش نسبت به 23700 اینقدر پایین تره؟؟!!!!
علت پایین بودن قیمتش چیه؟؟!!!!!!!!!
:18:
دلایلش یکیش سایزه که 23700 23" هست ولی این 22 و دیگری مصرفش هست که 23700 برابر 31 واته و این مانیتور 40 وات.
و این رو هم دقت کنید که که گول کنتراستهارو خیلی نخورید چون همشون در اصل 1000 هستن.
نقل قول:
ای بابا!!!!!!!!!!
پس ما بریم چی بخریم؟؟!!!!!
23700 یا 2262TQ رو؟؟؟؟؟؟؟!!!
:19:
من چند هفته ای هست که 23700 گرفتم مانیتور فوق العاده ای هست
البته اون زمان که من گرفتم جشنواره سامسونگ بود و یه قاب دیجیتال هم روش هدیه دادن
من خودم اینجا قبلا کلی بحث سر 23700 یا 2261vp کرده بودم که کدوم رو بخرم و اخرش هم درست به نتیجه نرسیدم و رفتم خود بازار و تصویر جفتشونو از نزدیک دیدم و اون موقع با اطمینان کامل مانیتورم رو خریدم(23700 خریدم)
بهترین کار برای شما هم همینه این 2 تا مانیتور(23700 و 2262TQ) رو مد نظر داشته باش و بدون کوچکترین تعصبی روی برند برو و تصویرشونو مقایسه کن.
من شخصا نظرم 23700 هست حالا خودتون بهتره اونجا ببینید و مقایسه کنید تصاویرشونو.
نقل قول:
آخه من اگه تهران بودم که مشکلی نداشتم.
وقتش رو هم ندارم که تا تهران بیام.
من بین این دو یک رو میخوام انتخاب کنم و به دوستانم بگم برام از تهران بیارن.
من از 2262 خیلی خوشم اومده و 23700 در رده دومه.
ولی مقایسه از نزدیک چیز دیگه ای هستش.
ممکن این مدل توی عکس چشم رو بگیره ولی از نزدیک نه.
حال میخوام شما که این دو مدل رو از نزدیک دیدید بهم مشاوره بدید.
راستی 2262 گارانتی نداره؟؟!!!!!!
اگه نداره من همون 23700 رو میخرم.
این مانیتور رو مادیران به صورت رسمی وارد نکرده و هنوز گارانتی خوبی نداره البته بعضی از مغازه ها خودشون گارانتی میکنن که گارانتیشون فقط به درد خودشون میخوره.
ببینید این کیفیتی که بهتون گفتم اونقدر چشمگیر و محسوس نیست که بعدا باعث بشه از خرید یکیشون پشیمون بشی و بگی ای کاش اون یکی رو میخریدم.
من هنوز هم نظر روی 23700 هست اگر فکر میکنید شدت روشناییش کمه 23500 هم گزینه خیلی خوبیه و مطمئن باشید از خرید این مانیتورها پشیمون نمیشی.
آخه شکل ظاهری 2262 بیشتر چشمم رو گرفته...
اگه مادیران وارد نکرده میتونم منتظر بمونم.
ولی اگه وارد نخواهد کرد برم همون 23700 رو بخرم.
بالاخره وارد میکنه مطمئن باشید
برای کسایی که می خوان لپ تاپ بخرن led بودن صفحه نمایش خیلی بهتره چون کمتر انرژی مصرف می کنه. اما در مورد مانیتور مسئله فرق می کنه. چون هیچ مانیتوری با باطری کار نمی کنه!
من با حرف شما به 3 دلیل موافق نیستم :نقل قول:
1) درسته بعضی از مدلای AOC چنگی به دل نمی زنن اما اگه یه کم تحقیق کنین می بینین aoc در اصل یه برند آمریکایی هست و بعضی مدلاش حتی جوایز بین المللی بردن . من هیچ تعصب خاصی رو این مارک ندارم و حتی تا چند ماه پیش قبولش هم نداشتم ... اما اتفاقی 2 تا از مدلاش رو برای دوستان خریدم که یه دونش 2230fm و یکی هم V22 بود ... جفتش با کیفیت عالی و قیمتشون از اون عالی تر ! ( البته الان ایراد نگیرین که فول اچ دی نبودن ! ) اما از نظر قیمتی هیچ مانیتور ال ای دی هنوز که هنوزه به پاشون نمی رسید ! V22 با اون کیفیت فوق العاده و تصویر شفاف فقط 245 تومن بود . در حالی که الان به عنوان مثال مدل LG2286l که اون هم فول اچ دی نیست و طراحیش هم به پای V22 نمی رسه با قیمت حدود 300 تومن داره فروخته می شه !
2) کیفیت مدل v22 به جرات می گم از اکثر مانیتورهای موجود اون موقع یه سر و گردن بالاتر بود .یه جستجو تو اینترنت بکنین می بینین کلی جایزه بین المللی هم نصیبش شده بوده از نظر طراحی و کیفیت و کارایی . البته با کمال تاسف این مدل دیگه تو بازار نیست و مادیران عرضه نمی کنه .
3) مهمترین چیز در مورد یه مانیتور خدمات پس از فروشش هست ... من خودم یه بار برای یه مدل aoc گذرم به مادیران افتاد . خدماتش برای مدلای AOC خیلی خیلی عالی و راضی کننده و حتی بهتر از lg بود . طوری که واسه 1 پیکسل سوخته همون روز خدمات درب منزل داشتن و مانیتور جایگزین دادن تا وقتی که مانیتور جدید تحویل داده بشه ! برای من خیلی جالب بود . در حالی که خدمات اکثر شرکتا دردسر محضه !
البته نمی خوام بگم الان مدلایی که AOC تو بازار داره میفروشه همشون کولاک و عالی هستن ! اتفاقا مدلای قبلیش که اسمشونو بردم خیلی سرتر بودن و الان هم مارکای دیگه پیشتازن. فقط می خوام بگم با توجه به اینکه این مارک مدلای فوق العاده عالی هم داشته که متاسفانه در عین قیمت و کیفیت عالی براش اصلا تبلیغ خوبی نکردن تا مبادا مادیران برای محصول دیگه خودش ( ال جی ) دردسر درست کنه ! :13: با این وجود نمی شه گفت اصلا طرفش نرین چون این مارک چرنده ! من می گم اینطور نیست ! چون عملا از این مدلا استفاده کردم و حتی خدماتش رو هم تجربه کردم . من هنوز می گم اگه دنبال فول اچ دی نیستین و اگه هنوز تو بازار بتونین مدل AOC LED V22 رو پیدا کنین حتی 1 لحظه هم تو خریدش شک نکنین پشیمون نمی شین بابتش 240-250 تومن بدین. برای مدلای ارزونتر و کسایی که دنبال ال سی دی ارزون هستن ( زیر 180 تومن ) هم هنوز aoc مدلای جذابی داره . موفق باشین.
نقل قول:
نه تنها لپ تاپ حتی در مورد مانیتور هم بهتره LED باشه ... مطمئن باشین تا چند سال دیگه مانیتورهای LCD جاشون رو به LED می دن و مانیتورهای LCD رو فقط کسانی خواهند خرید که دنبال مدلای ارزون هستن . مثل همین حالا که دیگه کمتر کسی مانیتور SRT می خره .
درسته تکنولوژی LED یکی از مهمترین مزیت هاش مصرف برق کمتره و در نتیجه برای لپ تاپ ها خیلی عالی جواب می ده و طول عمر باطری افزایش پیدا می کنه اما یکی از بزرگترین مزیت هاش کنتراست و شفافیت تصویر بالاست . طوری که الان بهترین مدلهای LCD کنتراست 70000 دارن ولی کنتراست مدلای LED بین 100000 تا 200000 هست که باعث می شه تصویرشون خیلی شفاف تر و زنده تر به نظر بیاد . پس ارزش پول بیشتر رو مطمئن باشین دارن .
خوب دوستان انتظار 5 ماهه برای من و امثال من سر رسید
xl2370 رو بالاخره سام سرویس وارد کرد و امروز تماس گرفتم تو علاادین میدادن 345
اگر XL2370 یک OLED باشه و قیمتش هم 345000 باشه انتخاب منطقی هست
اگر هم WLED باشه خوب نمیشه کاملا تاییدش کرد:41:
OLED که مشخصا نیست اون وقت میدونی چه قیمت وحشتناکی داشت اگه بود اونم 23 اینچ ؟نقل قول:
wled هست و تو پاساژ رضا میگن تا 320 هم هست و میگن تا 300 هم میاد پایین چون قیمت جهانیش 290
ولی به نظر من که تا 300 هم می ارزه چون اولا samsung هست و این یعنی credit
دوما 23 اینچ و full hd و 2ms هست و contrast هم که مشخصا 5000000 هست
و اینا به کنار فوق العاده slim و همچنین دارای hdmi هست که همچین مجموعه امکاناتی اونم با برند samsung نبوده تا حالا
فکر نکنم WLED های موجود توی کنتراست فرقی رو در مانیتور ایجاد کنند!!!!!!:41:نقل قول:
ولی OLED ها چون تکنولوژیشون فرق میکنه ممکنه کنتراست رو بالاتر ببرند.
بالا خره مادیران مدل W2262TQ وارد کرد:
فقط قیمتش یه خورده هنوز بالاست(قيمت : 2,670,000 ريال).کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorList.asp?BrandId=10
فکر کنم جای افت داشته باشه؟؟!!!!!
اگر WLED هست یکم قیمتش بالا هست
تا اختلاف قیمت 10000-15000 تومن با 23700 ارزش خرید داره ولی از اون بیشتر خیر نمی ارزه چون پنل هنوز همون LCD هست
به قیمت هایی که تو سایت مادیران میزنه یاد توجه نکن!!نقل قول:
2261vp زده 256 تومن ولی خب تو بازار 215 ایناست! برو بازار بگرد مطمئن باش ارزون تر از 267 گیر میاری!
ولی این مدل مزیتش نسبت به 2261 اینه که کنتراستش بالاتره ولی 2261 پورت hdmi هم داره!
اگه دیدی قیمتش یکیه تو بازار و hdmi هم واست مهم نیست 2262 رو بگیر وگرنه هرجور فکرش رو بکنی 2261 عاقلانه تر به نظر میاد
خوب این کنتراست خیلی فرق نمیزاه تو کیفیت تصویر.
من خودم هم داشتم به همین فکر میکردم که برم 2261 بخرم (به خاطر پورت HDMI ، البته زیاد برام مهم نیست ولی ...) ؛ ولی گفتم شاید کیفیت تصویرش نصبت به 2262 پایین تر باشه.
کسی اینجا هست که 2261VP داشته باشه؟(ازش راضی هست؟؟ - چطوریه؟؟)
ما آخر نفهمیدیم چیکار کنیم؟؟!!
بین این سه تا:
22700 (23 نمیخوام)
2261vp
2262TQ
؟؟؟
همین دیگه چون انچنان تفاوت نداره واسه همین میگم اگه قیمتش خیلی بالاتر بود عمرا بی ارزه بری 2262 بگیری چون هیچ مزیتی نسبت به 2261 نداره!
این hdmi داشتن شاید الان واست مهم نباشه ولی بعدا بدرد میخوره کلا همه چیز داره به سمت HD پیش میره با اینکارت اینده نگری کردی...
من 2261VP دارم دوست عزیز واقعا مانیتور خوبیه کیفیت تصویرشم عالیه ولی در مورد 22700 نمیتونم نظر بدم!
عکس مانیتور خودمه
http://pic.leech.it/i/4b6fb/175c2ff2img1198.jpg
اگه توجه کنی یکم سمت ایکون های دسکتاپ مات هست اون واسه اینه که خواستم عکس بگیرم دستم لرزید و کیفیت عکس رو اوردم پایین ایراد از مانیتور بیچاره نیست:دی
اگر به کنسول نخواد وصل کنه حتی 1% هم به دردش نمیخوره.نقل قول:
در مورد 2262 کاملا باهاتون موافقم.
واسه bd player بدرد میخوره! حتما که نباید کنسول داشته باشه! در کل وجودش بهتر از نبودشه...
ژس بين اين دو دوستان كدوم رو ژيشنهاد ميدن(آخه من خودم يكم روي ال جي تعصب دارم)
LG 2261VP
Samsung 22700
??????
ببین دوست عزیز زیاد حساسیت به خرج نده! خودت یه دو دو تا 4 تا بکن برو بگیر!
خودت که میگی الجی دوست داری برو بگیر مطمئن باش ضرر نمیکنی...
بیا یه عکس گرفتم واست از مانیتوره حالش رو ببر:دی
رنگ رو داشته باش:8:کد:http://pic.leech.it/i/7ddaa/2fcda25aimg1206.jpg
آخه یه رفیق دارم تو کار بستن سیستمه.
میگه من همیشه ال جی کار میکردم تا اینکه اخیرا یکی دوتا سامسونک کار کردم.
میگه کیفیت تصویرهای سامسونگ از ال جی خیلی بهتره.
به همین خاطر دو دل شدم.
خب دوستان پیشنهاد کردن برو 2 مدل رو از نزدیک ببین و تصمیم بگیر! میدونم شهرستانی ولی خب چاره چیه وقتی این همه حساسی...
در هر صورت باید مدل به مدل مقایسه کرد نمیشه بگی مثلا فلان برند از اون یکی بهتره....
2261نقل قول:
اصلا اينطوري نيست. LG كيفيت پنل هاش خيلي بالاتره. از مني كه هر دو شو دارم بپرس
لطفا يه سايت معرفي كنيد كه تمام مدل ها رو با هم به طور كاملا فني مقايسه كنه
سلام..
من یک مانیتور 20 بنکیو 2 سال پیش خریدم 350 تومن!!!مانیتور خوبی ولی FULL HD نیست!!تا رزلوشن 1680*1050 رو ساپورت میکنه..
حالا به نظر شما من اینو بفروشم مثلا 100 تومن..بعد یک 22 یا 23 فول اچ دی بگیرم؟؟
اخه من زیاد بازی و فیلم میبینم دوست دارم بزرگتر از 20 باشه!
واسه فول اچ دی تو بازی حتما باید کارت گرافیکتون قدرتمند باشه اینکه شما بخواهید مانیتور خودتون رو 100 تومان بفروشید به نظر من صلاح نیست تازه رزولیشن مانیتور شما خوبه فقط کمی با فول اچ دی فرق میکنهنقل قول:
به نظر من اصلا صلاح نیست چون تقریبا مطمئنم اگر برید بخرید بیاید تصویر رو ببینید کاملا متوجه میشید که اصلا ارزش این همه خرج کردن رو نداشت
كسي خبر داره اين مدل ها در ايران وجود داره يا نه؟
اين مدل HDMI نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين مدل واقعا زيبا و شكيل با قيمت حدود 190 يورو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه بررسي كردم در سايت هاي خارجي و اين ها رو بهتر از xl2370 ديدم.فقط lcd هستش نه wled
نه عزيز. معلومه صلاح نيست. رزولوشن 1680*1050 عين فول اچ ديه. يهني با اين سايز اگر فول اچ دي هم بگيري كيفيتش فرق چنداني با اين كه داري ، نميكنه.نقل قول:
در ضمن فول اچ دي 2261 رو ميتوني 200 بخري حيفه اين مانيتور 350 رو بفروشي 100 بعد 100 تومن هم بذاري روش. ولي اگر خيلي دلت گير كرده پيش فول اچ دي حداقل 170 بفروشش گناه داره:40:
حالا نهایتا با بررسی تمام جوانب اگر من بخوام یه مانیتور 22 اینچ بگیرم ، ال ای دی رو انتخاب کنم یا ال سی دی ؟
مهمترین دغدغه من : سرعت و کیفیت
مهم :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388933
میدونم حیفه!!!ولی به نظر شما من چیکار بکنم؟؟مانیتوری که من خریدم 350 الان نوعش 185 هستش...به نظرتون چند میخرن از من!!!نقل قول:
گرافیک من هم 5770 هستش..یعنی فول اچ دی ...الان دوست دارم 23 بگیرم.:40:
آقا فروختن رو من به صلاح نمیدونم حالا اگر دلتون خواست بفروشید این یه بحث دیگه هستفکر نکنم بالاتر از 115 بخرننقل قول: