[HTML] http://cgi.ebay.com/ASUS-G73JH-A1-17-3-WINDOWS-7-G73-LAPTOP_W0QQitemZ260533749033QQihZ016QQcategoryZ177 QQcmdZViewItem# [/HTML]
Printable View
[HTML] http://cgi.ebay.com/ASUS-G73JH-A1-17-3-WINDOWS-7-G73-LAPTOP_W0QQitemZ260533749033QQihZ016QQcategoryZ177 QQcmdZViewItem# [/HTML]
دوستان من داداشم زنگ زده بود به ebay sell و این مدل رو پرسیده بود که چه شرایطی داره.اونم گفته بود دسته دومه و USA هم نیست و استرالیا هستش و گارانتیشم تموم شده!
:41:
نقل قول:کد:http://www.adorama.com/ASG73JHA1.html
جالبه تو سایت asus هم نیست.
اره نیست منم سر زدم:13:
مگه asus ساخت چین نیست؟نقل قول:
از کجا بفهمیم ماله کدوم کشوره؟
اکثر لپ تاپ هایی که تو ایرانه در چین ساخته میشه یعنی در جین سوار میشه.چون ایران تحریم هست و این کالا ها مستقیم وارد نمیشه!
پشت لپ تاپ نوشته که ساخت کدوم کشوره.
دیروز داداشم با ebay تماس گرفته بود دوباره و گفته بودن اشتباه شده این کالا ها همش تازه هستش.اگه می خوای بخری میتونی بخری!
البته اگه کسی رو خارج داری!
اما این لپ تاپ قیافه نداره نظره تو چیه؟
شرمنده دیر کردم .با قیافه بهتر وهمین کارایی سراغ داری؟.قیافه 5 در صد قضیه هست.کارایی مهمتره؟نه!
نه کسی رو خارج ندارم:41:.خوش به حالت هر چی جدید بیاد میتونی با کیفیت خو ب و قیمت واقعی بخری!!!!ما ها هم باید فقط عکساشون تو اینترنت با حسرت نگاه بکنییم.
بابا بی خیال ما رو هم افسرده کردی!
به دستم برهسه یه review توپ میزارم که همه باهش اشنا بشید!
خوب 2020 بگیر! کارش بد نیست!
اما کاش شیک تر بود مثله hp!
پسر این عجب چیزیه:18:نقل قول:
واقعا گرافیکش خداست
از همه مهمتر دایرکت 11 هست:40:
قیمتش عالیه:20:
اره این لپ تاپ رو asus در CES 2010 به نمایش گزاشته هنوز تو سایت asus نیست ولی ebay گزاشته برای فروش:31:اونم با این قیمت:20:
سلام دوستان
اول از همه میخوام از همه کسانی که در این تاپیک نظر دادن و راهنمای کردن ممنونم.راستش من این مدل Asus G73JH-A1 رو سفارش دادم.اما اگه دوستان باز مدل بهتری میشناسن معرفی کنن مننون میشم:10::11:
این خدایی با این قیمت اخرشه!!!نقل قول:
سلام
باشه پس همین دیگه بهترینه.دیگه همینو قطعی سفارش میدم
مرسی مهرشاد جان:10:
اما سنگین نمیشه؟!!تو ایران که نیست؟!!
نه تو ایران نیست.سنگینم به نسبت size هستش دیگه.17 اینچه.من زیادم جا به جاش نمیکنم.مشکلی با وزن ندارمنقل قول:
اما سنگین نمیشه؟!!تو ایران که نیست؟!!
خواهش میکنم:10:نقل قول:
کلا لپ تاپهای گیم تنها ایرادششون اینکه سنگینه این دستگاه هم کم کمش باید 4 کیلو باشه!
اره حق با شماس.اما ارزشش رو داره درسته؟
وزنش برام مهم نیست چون میخوام بعدا یه نت بوک بخرم برای اینکه کارامو باهاش انجام بدم
من یه چک کردم دیدم همش Pre-order هست مطمئنی اومده ؟نقل قول:
خوب اگه میخوای دنبالت نبری pc خیلی سرتره! یدونه جمع کنی خیلی فرق میکنه با این!نقل قول:
اگه فعلا میخوای همرات ببری این خوبه ولی سنگینه البته با کوله قابل تحمل میشه اگه میخوای دنبالت ببری حتما باید کوله بگیری خود من لپ تاپ 3100 هست هر روزم حدود 1 ساعتی روی دوشمه مشکلیم ندارم
بله دادشم با ebay seller حرفزده بود گفته بودن هست فقط کافیه سفارش بدی!نقل قول:
من یه چک کردم دیدم همش Pre-order هست مطمئنی اومده ؟
ممنونم مهرشاد جان از راهنماییت.بله کوله لازمه واقعا.فکر کنم خودشم یه کوله با یه موس گیم همراهش هست.به دستم رسید یه review میزارم.مرسینقل قول:
خوب اگه میخوای دنبالت نبری pc خیلی سرتره! یدونه جمع کنی خیلی فرق میکنه با این!
اگه فعلا میخوای همرات ببری این خوبه ولی سنگینه البته با کوله قابل تحمل میشه اگه میخوای دنبالت ببری حتما باید کوله بگیری خود من لپ تاپ 3100 هست هر روزم حدود 1 ساعتی روی دوشمه مشکلیم ندارم
از این پیشنهاد حال کردی نه؟منم فکر نمی کردم تو دنیای لپ تاپ این جور چیزی باشه Asus G73JH-A1.من رو بی خبر نذاری؟
اين مدل لپ تاپ در ايرانموجود نيست ! بايد سفارش بدين تا بيارن .......نقل قول:
با خوندن این پستها من واقعآ یه لحظه شک کردم...
هر کس ندونه فکر میکنه فقط asus داره تو دنیا لپ تاپ میزنه .. با دیدن این مطالب شما منم شک کردم که برند دیگه ای هم باشه..
یه لحظه فکر کردم لپ تاپ خودم زیر سیگاریه . . .!! :دی
لپ تاپ خوفی که من باهاش الان دارم DIRT 2 و COD MWF II رو بازی میکنم .. و به راحتی هم دارم بازی میکنم... چیزی نیست به جزء SONY VAIO CW -1nfx قبل این یه CW-1Mfx داشتم که 20 روز نشده یه بنده خدائی عاشقش شد و خریدش...
اما باور کنید من هم با قبلیه و هم با این این بازی هایی که خودم با کراس فایر 4890 میزنم رو به راحتی بازی میکنم.. .... هنوز تو کفم .. به غیر از مشکل حرارت که خیلی هم طبیعیه .. هیچ مشکلی نداشتم... علنآ سیستم گیم خودم رو خیلی کوچیک میبینم کنار این لپ تاپ 2 کیلو گرمی..
سونی یعنی سونی ... یعنی مثل هیچ کس..
بهش فکر کن.
سلام دوسته من
سفارشش دادم.بزار بیارن برام یه review میزارم بد ببین چه میکنه.منظوره تو از اخرین تنظیمات چیه؟ AA رو چقدر گذاشتی؟رزولوشن رو چقدر بود؟motion blur tuhg f,n؟
directX چنده؟
اینا مهمه!تنها گذاشتن تنظیمات روی high که کافی نیست برای بازی!دروسته؟
من فکر میکنم لپ تاپت بیاد بازی مثل gta iv رو با حداکثر جزئیات و رزولیشن full hd بهت 30 فریم بده:20:نقل قول:
100% همين طوره ! ولي تا اون موقع بازيهاي جديد تري مياد كه قادر به اجراي آنها نيست . براي اجراي بازيهاي روز بايد هر 3 ماه سيستم خود رو بروز كنيد .نقل قول:
در كل لپ تاپ براي بازي نيست :11:
سلام دوسته عزیز!نقل قول:
شک نکن که این لپ تاپ تا 2 سال دیگه همه بازی ها رو میخوره.بی انسافی نکن.هیچ گیمری تو ایران نمی تونه 3 ماه یه بار سیستمشو اوز کنهواینو بازی ساز ها هم میدونن پس شک نکن که مشکلی پیش نمیاد
الان قدرتمندترین گرافیک برای بازی ATI 5970 هستش که من یه منله دارم اون رو با ATI 5870 برسی کرده تو بیشتره گیم ها یه ذره از 5870 بیشتره!
تو ایران این لپ تاپ رو دیده اید؟:10:
یه چیزی اینجا مشکوک میزنه:31:
چطور این حدوده 1600دلاره با این کانفیگ بالا ، اما سری F سونی هم 1600$ ــه، این گرافیک خوبی داره و واسه بازی به درد میخوره اماسری F گرافیک متوسطی داره؟!!!یا من اشتباه میکنم هر دو زیاد باهم فرقی نمیکنه؟!!
درسته . واقعا گرافيك قدرتمندي داره . خداييش با اين گرافيك نديدم :18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
منظوره شما چیه؟یعنی کیفیتش خوب نیست؟این که من شفارش دادم از USA هستش!نقل قول:
یه چیزی اینجا مشکوک میزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور این حدوده 1600دلاره با این کانفیگ بالا ، اما سری F سونی هم 1600$ ــه، این گرافیک خوبی داره و واسه بازی به درد میخوره اماسری F گرافیک متوسطی داره؟!!!یا من اشتباه میکنم هر دو زیاد باهم فرقی نمیکنه؟!!
همونطور که میدونید سونی چون اسمش سونی هست گرونه این رو همه میدونن!:31:
اما این مدل جدیده و در CES 2010 نمایش داده شده به این خاطر میشه گفت ارزونتره!
اختیار دارید!کیفیت لپ تاپ ها همگی چه چین باشن یا USAعالی هستند اما منظورم این بود که سری Fسونی با گرافیک 330 1600$ــه این مدل شما هم با اون گرافیک و...هم 1600$ـــه .به خاطر همین میگم یعنی باید این مدل شما بالای 2200$باشه چون گرافیکی که این داره ....
حالا نمیدونم قضیه اش چیه:31:
بلاخره چی سفارش دادی ؟؟؟ فکر کنم به این نتیجه رسیدی که سونی یعنی سونی !!!!!! ؟؟؟؟
نه من همون asus رو سفارش دادم چون قدرت برام خیلی مهم بود!نقل قول:
بلاخره چی سفارش دادی ؟؟؟ فکر کنم به این نتیجه رسیدی که سونی یعنی سونی !!!!!! ؟؟؟؟
sony خوبه اما اون مشخسات که من می خواستم رو نداشت!
نقل قول:
كار خوبي كردي :5::5::5:
لپ تاپ قدرتمندي رو انتخاب كردي . پيشاپيش تبريك مي گم . منتظر ريويو هستيم :10:
اگه hp envy روهم یه نگاهی می کردی بد نبود به نظر من از همشون بهتره
black-sun عزیز منم لپتاپ شما رو میخوام بخرم تا کی میرسه دستت من لپتاپت رو با گرافیک ddr3 هم دیدم سایت amazon قیمتشم تقریبا همین بود حالا چند تا سوال داشتم که بعد از اینکه رسید دستت من ازت میپرسم دیگه
bye
مرسی محسن جان:10:ممنونم:11:نقل قول:
كار خوبي كردي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لپ تاپ قدرتمندي رو انتخاب كردي . پيشاپيش تبريك مي گم . منتظر ريويو هستيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
samirsasanجان من گشتم بهتر از این پیدا نکردم.HP گرافیکش 230m هستش که خیلی ضعیفتره نسبت به 5870 این طور نیست؟:27:نقل قول:
اگه hp envy روهم یه نگاهی می کردی بد نبود به نظر من از همشون بهتره
حامد جان چشم review هم میزارم.تو فروردین به دستم میرسه!:10:نقل قول:
black-sun عزیز منم لپتاپ شما رو میخوام بخرم تا کی میرسه دستت من لپتاپت رو با گرافیک ddr3 هم دیدم سایت amazon قیمتشم تقریبا همین بود حالا چند تا سوال داشتم که بعد از اینکه رسید دستت من ازت میپرسم دیگه
راستي كجا سفارش دادي ؟؟ از خارج مي خوان برات بيارن ؟؟نقل قول:
شما ریویو ها رو خوندید ؟!!!مشکلی نداره ؟!!یک کمی طراحیش ناجوره:31:ممنون میشم اگه ریویش رو خوندید معایب و مزایای نطر دهنده ها رو بگید...