نقل قول:
سلام
یه سوال پیش اومد برام.شما که xp 64 بیتی نصب کردی نرم افزار های که کار میکنید و همچنین سی دی مادربورد و گرافیکتونو چجوری رو 64 بیتی نصب کردید؟
چون من هم xp64 بیتی نصب کردم ولی مادربوردم و گرافیکم نصب نشد.
Printable View
نقل قول:
سلام
یه سوال پیش اومد برام.شما که xp 64 بیتی نصب کردی نرم افزار های که کار میکنید و همچنین سی دی مادربورد و گرافیکتونو چجوری رو 64 بیتی نصب کردید؟
چون من هم xp64 بیتی نصب کردم ولی مادربوردم و گرافیکم نصب نشد.
سلام
من تازه یه سیستم گرفتم با این مشخصات
مادربرد ASUS سری گیم
cpu : intel core 2 quad 9550 2.8 12mb cash
VGA : ASUS 275 GTX 1 gig DDR3
ram 4 gig DDR2
HDD 1000 maxtor
monitor samsung 20 inch
الان بعضی از بازیها مثل call of duty 4 نصب میشه ولی وقتی میزنی new game همون جا میمونه یعنی گیر نمیکنه بازی شروع نمیشه بعد مجبوری خارج بشی
میخواستم اگه میشه بگید سیستم ایراد داره یا چیزه دیگه ای هستش
با تشکر از همه دوستان
به نطر من از گرافیکه خیلی از بچه هام بااین بازی مشکل پیدا کردن سیستم شما خوبه وجوابگو هست اما اینکه گیر میکنه مجبوری بیای بیرون باید مال گرافیک باشه گرافیک بازی رو پایین بیارید بعد شروع کنید اگه درست نشد باید درایور گرافیکتون رو آپدیت کنید ونصب کنید وشایدم مشکل از پچ بازی باشه اونو نصب کردین یا نداشت 4تادی وی ودی بود دیگه؟نقل قول:
اول بذارید جواب اون دوستمونو که گفت ویندوذ 7 بهتره بدم دوس عزیز همونتور که همتون می دونید 7 پیشرفته ی xp که این یه مهایبش بر خلاف بعضی یا که می گن مفیده باطن 7 همون اکس پی اهل بوقه فقط اومدن ظاهرشو تغییر دادن که آخر عمریه از این پیرمرده خودمون همون آقا داداش اکس پی فروش کنن من یادمه اون زمان که داشت 98 کهنه می شد اومدن یه se رو فرستادن که از اونم شرکتایی مثل ماکروساف فروش کنن اما وینوز 7 کشیدن می خواد چون فقط اسکرین داره نه چیزه دیگه ای امکانات داره که با 4 تا برنامه میشه رو xp نصب کرد ولی از نظر بازی ویستا بهتره که البته خودم دارم از xp استفاده میکنم که سریالش 150000 تومنه که از رفیقمه . بای......
دوس عزیز اصلا ربطی به آپدیت گرافیکشون نداره چون گرافیکش 2010 هست
پس به روزه بهروزه ای از این و اما مشکل شما احتمالش هست فایل های dll ویندوزتون یا شایدم بازی مشکل پیدا کرده باشه که من پیشنهاد می کنم شما یه پچ از باری رو دانلود ونصب کنید . ممنون از سوال خوبتون خداحافظ.
آقا فقط سون ( اینو برای بار هزارم میگم ) هیچ سیستم عاملی بهتر از این نیست!
دوستمون درست میگه سیستم عاملش خیلی قدرتمنده خیلی زیاد من که پدرم درو مد تا تونستم یاذ بگیرمنقل قول:
مخصوصا قسمت کنترل پنلش که مردم:19::19:
8 رو ساختن!!!!!!!:31:نقل قول:
دوست عزیز مادربورد من EPOX هست که توش برای xp 64بیت درایور داره ولی برای ویستا و 7 نسخه64بیت،درایورش رو دانلود کردم . برای گرافیکم هم درایور ویژه XP 64 بیت رو از سایت nvidia دانلود کردم .نقل قول:
برای اکثر قطعات درایور 64بیتی هست.
اگر تو انجمن هم جستجو کنی می تونی جوابتو بگیری.
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
قطعات شما خیلی هم عالی هستند به خصوص گرافیکتون.
مشکلتون احتماله زیاد یا ویندوزتونه یا خوده بازی ایراد داره.
بازی رو از جای دیگه تهیه کنید.
البته اینم بگم یه مورد دیگه من خودم دیدم که یه بازی رو من با 2 گیگ رم بازی میکردم خیلی خوب جواب میداد بعد که رم رو 4 گیگ کردم بازی تیک میزد!!!:18:
اگه همچین مشکلی داشتی یه رم 2 گیگ رو بردار ببین چطور میشه؟
موفق باشید
آین خبر که خیلی قدیمیه تازه فهمیدی گلم!:31:نقل قول:
صد در صد 7 بهتره وچون با داشتن DX10 وقدرت گرافیکی بالا بازی ها رو با کیفیت بالاتر و زیباتر و روان تر اجرا می کنه.
نکته:البته این به سخت افزار سیستم شما و پشتیبانی کارت گرافیک از DX10 نیز مربوط می شه.
ویندوز هفت فعلا ازهمه بهتره خیلی هم قدرتمندتره مخصوصا واسه اونایی که مثلا3-4ترا بایت حافظه احتیاج دارن بنهایت توصیه میه چون سیم ثانیه همه چیو باز میکنه:46:نقل قول:
منظورشون DirectX 11 هست!نقل قول:
DirectX 10 برای Vista
من الان هم 7 دارم هم xp خود ویندوز 7 خیلی کامل نیستش مثلا من کامپیوترم با دوستام شبکه هست و ویندوز7 به دلیل نداشتن NET MEETING مجبورم از XP استفاده کنم ولی در هر حال بنظر من 7 ازنظر سرعت و کارایی بهتره.
البته خیلی ها هستن SEVEN و VISTA رو بازی نمی کنن چون میگن که سرعت رو میاره پایین ولی زهی خیال باطل...
برادرا من از ویستا استفاده میکنم ....
اگه اینطوره منم 7 میگیرم.....ببینم چطوره
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
نقل قول:
منظورشون DirectX 11 هست!
DirectX 10 برای Vista
فرقی نداره ....
مگه چه کارتایی از DirectX 11 پشتیبانی میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
نقل قول:
منظورشون DirectX 11 هست!
DirectX 10 برای Vista
فرقی نداره ....
مگه چه کارتایی از DirectX 11 پشتیبانی میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
منظور من همون DX10 هستش !!
هنوز خیلی کارت های DX10 ساپورت نیستن.بعدش تازه شرکت AMD کارت هایی با قابلیت DX11 ساخته و از
nvidia خبری نیست و داره روش کار میکنه.بعد شما میگی DX11 !!:18:
در واقع صحبت کردن درباره DX11 برای به رخ کشیدن قدرت Microsoft هستش که بگه ویندوز 7, DX11 ساپورته.
و هنوز استفادش عمومی نشده.و نکته ی دیگه اینکه بازی هایی که ما می کنیم نمی دونن DX11 چیه؟!!:10:
فقط اینتل ، اه ببخشید یادم رفت بحث سر چی بود،
اگه سخت افزار قوی باشه که بدون شک 7 از همه بهتره اما با 1 گیگ رم که کار خود ویندوز هم مثلا راه نمیفته. سی پی یو و کارت گرافیک که جای خود.
خواهش ميكنم جواب بدين :
با اين سيستم XP نصب كنم واسه بازي بهتر جواب ميده يا 7
intel()pentium() 4 cpu 3.00GHZ
RAM 3.5GB
GRAPHIC CARD:RADEON ATI 4850 MSI
MADERBORD: نميدونم
من شنیدم مایکروسافت ویندوز ویستا رو به عنوان بهترین وبندوز برای بازی کردن اعلام کرده.
---------- Post added at 07:00 AM ---------- Previous post was at 06:55 AM ----------
شک نکن وبندوز سون با این سیستمت برای بازی بهتره.نقل قول:
تازه الان بعضی بازی ها دیگه روی ویندوز اکس پی جواب نمیده.
xp کم کم داره از صحنه ی روزگار حذف میشه.
با اين سيستم XP نصب كنم واسه بازي بهتر جواب ميده يا 7نقل قول:
RAM 1.5GB
با اين سيستم چطور ram 3.5gb
بود شد 1.5
يه رم 2gb داشتم كه دسته بر قضا سوخت.
بااين سيستم هم 7 بهتره؟
رم 1.5 گیگابایت یعنی یک 512 با یک 1 گیگابایت؟؟ اینطوری نتیجه ی معکوس میگیری ها. همون 1 گیگ رو فقط استفاده کن. اینطوری رم بستن کلی مشکل ایجاد میکنه که یکیش صفحه ی ابیه.نقل قول:
با اين سيستم XP نصب كنم واسه بازي بهتر جواب ميده يا 7
RAM 1.5GB
با اين سيستم چطور ram 3.5gb
بود شد 1.5
يه رم 2gb داشتم كه دسته بر قضا سوخت.
بااين سيستم هم 7 بهتره؟
با این سیستم میتونی سون رو براحتی نصب و اجرا کنی ولی بازهای سنگین مثل Crysis مشکل دار میشن. حداقل برای بازی توی سون باید 2 گیگ رم داشته باشید.
2 گیگ مینیمم هستش برای بازی. 3 گیگ متوسط. 4 گیگ خوب.
CPU تون هم فکر کنم تک هسته ای باشه دیگه؟ اگر اینطوره توی سون احتمالا Aero غیر فعال میشه چون سیستم کم میاره.
بهترین ویندوز برای شما XP SP3 هستش که روش آخرین DirectX و درایورهای سخت افزاری رو نصب کنید تا نهایت استفاده از قطعاتتون رو ببرید.
اگه سیستم میکشه 7 بهتره
یعنی چی نتیجه معکوس میگیری؟نقل قول:
یعنی رمم باید 1gb باشه یا 2gb یا 3gb یا 4gb تا بهتر نتیجه بده؟
اگه رمم 1.5gb یا 2.5gb یا gb 3.5gb
باشه نتیجه معکوس میده؟!!!!!!!
الان رم من 1.5gb هست یه رم 2gb هم میخوام بذارم روش تا بشه 3.5gb این کارو نکنم؟
اگه 1.5gb رم دیگه بذارم روش تا بشه 3gb چطوره؟
aero چی هست؟چقدر و چه تاثیری تو بازی داره؟
بهتر هست که شما مقدار رمت یک عدد صحیح باشه 1 یا 2 یا 4 ..... تا بتونی از قابلیت Dual مادربورد استفاده کنی .. در ضمن مقدار رو بیش از 3 گیگ در ویندوز XP 32bit قابل شناسایی نیست در نتیجه هیچ فایده ای نداره شما از بیش از 3 گیگ رم روی این سیستم عامل استفاده کنی .... اگر خواستی رم بیش از 3 گیگ مثلا 4 گیگ استفاده کنی باید ویندوز 7 64 بیت رو سیستم نصب کنید .نقل قول:
Aero یک قابلیت گرافیکی در ویندوز Vista هست و ربطی به گیم نداره !
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون ولی من الان امتحان کردم سرعت بازی تو رم 1.5GB بیشتر 1GB بود.نقل قول:
شما از کجا میدونی اعداد صحیح بهتر جواب میده؟
دوستان هرکس تو این رابطه میدونه راهنمایی کنه.
سلام
به نظر من براي بازي هم xp خوبه و هم seven
بايد گفت كه xp مثل پيكان مي مونه كه هر بلايي سرش بياري بازم باهات راه مياد :31::31:
اما seven براي كسايي كه كامپيوتر قوي تري دارن بيشتر توصيه ميشه
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
ميگم راهي نيست كه بشه گرافيك كامپيوترو بالا برد(با ويندوز xp)
احتمالا سون هم مثل TOYOTA CAMRY میمونه.:31:نقل قول:
کارت گرافیکتو OVER CLOCK بکن .
سلام دوستان این سیستم منه :
cpu:amd x245 2.9
graphic:9600 512 ddr3
hdd:320
m.b:gigabyte m 52
ram :2.2 gig ddr2 800
من روش سون رو نصبیدم .به نظرتون تا یک سال این سیستم جواب بازی هارو بده البته از نظر تعویض قطعات به نظرتون چی رو عوض کنم بهتره تا 100 تومن البته ببخشید شاید جای این سوال اینجا نیست .
در ضمن به نظرتون گرافیک من Areo رو ساپورت میکنه یا نه؟
با عرض خسته نباشید خدمت همه ی اساتید ... لطف کنید , مشخص کنین که نظراتی که در مورد ویندوزهای مختلف می دهید ... نظر شخصی خودتون هست یا منبعی چیزی دارید .. کلا تکلیف ملت رو مشخص تر کنین بهتره .. :11:
دوست عزیز. این موردی هستش که منبعی براش فکر نکنم وجود داشته باشه!! به نظر من بهترین ویندوز xp هستش. البته تا الان و من خودم حدس می زنم که مثلا حدود 1 سال دیگه سیستم عامل ایده آل برای بازی ویندوز 7 بشه!! چون حتی اگه تو خود ویندوز نشه با حالت xp mode اش فکر کنم بشه بازی روش راحت اجرا کرد. البته همون طور که گفتم فکر نکنم الآن ایده آل تر از xp باشه. اینی که گفتم فکر کنم حدود 1 سال دیگه جا بیفته!!
ویندوز7, 32bit مناسب تره یا7 , 64bit
تو کدومش بازی روون تر اجرا میشه؟
با احترام به نظرات کلیه دوستان ولی من برای بازی win 7 رو بیشتر توصیه میکنم لااقل توی سه تا بازی Bioshok و NFS:UC و یکی دیگه که الان یادم نیست چی بود ( به علت خواب آلودگی ) روی 7 نتیجه بهتری گرفتم.
سلام. اگه از 4 یا بیش از 4 گیگ رم استفاده می کنید ، ویندوز 7 64 بیتی رو توصیه می کنم . کاراییش کمی از نسخه ی 32 بیتی بیشتره و کلأ ویندوز 7 از تمام نسخه های ویندوز بهتره!!نقل قول:
این نکته رو هم ذکر کنم که ویندوز xp یک سیستم عامل کاملأ از رده خارج محسوب می شه . دوستان دقت کنند که این جا در مورد یک چیزی مثل ماشین صحبت نمی کنیم که یکی بگه 405 از سمند بهتره ................... !!!!! ویندوزی که متعلق به 3 نسل قبل از سخت افزار ها و موتور های بازی باشه و حتی دیگه چیپ های کدک صوتی جدید و مودم ها رو نشناسه چه طور می تونه برای بازی مناسب باشه؟!!!!
کسی بخواد بازی های همون دوره ؛ مثل کانتر رو انجام بده! :دی
بهترین سیستم امل برای بازی فقط red hat linux است و بس :27:
سلام. من که می گم اول Se7en بعدXp . اما سخت افزار هم مهمه. ممکنه دوتا سیستم با کارت گرافیک مختلف اما سیستم عامل یکسان تو اجرای بازی متفاوت عمل کنه. نمونش خود من. من و برادرم سیستم عامل یکسان داریم اما کارت گرافیکمون یکی نیست. سیستم اون بازی هایی رو که من به راحتی بازی می کنم اجرا نمیکنه.
7 یکم سیستم بالاتری می خواد و بعضی از بازی ها فقط روی xp میاد
Windows Se7en
ویندوز سون یکم با بازیها مشکل داره من بازیه اساسین کرید رو به راحتی تو اکس پی نصب کردم ولی تو سون گیم لانچرش نصب نمیشد 3 چهار بار هم امتحان کردم ولی نشد