اما راجبه اجراي بازيهاوامتحان ميكنم و جواب ميدم كه بدونيد گرافيكش در چه حديه.ايشالا فردا نتيجهي چندتا تستو ميگم
Printable View
اما راجبه اجراي بازيهاوامتحان ميكنم و جواب ميدم كه بدونيد گرافيكش در چه حديه.ايشالا فردا نتيجهي چندتا تستو ميگم
سلام دوستان برای مقایسه cpuهای core i3 و core i5 به تصاویر زیر که از سایتهست توجه کنید.کد:http://www.notebookcheck.net
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با توجه به این تصاویر به نظر من اون مدل 1564 دل که با cpu core i5 هست کاملا برتری نسبت به مدل core i3 داره همینطور هارد 500 گیگ اون مدل باعث میشه که دیگه واقعا ارزش 60 هزار تومن پول اضافی رو داشته باشه. تنها مشکلش اینه که زیگورات ازش فقط رنگ صورتی رو داره که من عمرا نمیتونم ازش استفاده کنم (اصلا روم نمیشه از کیفش در بیارم!) وگرنه بلا فاصله خریده بودم.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا از دوستان کسی اطلاع داره که رنگ مشکیش هم هست یا نه؟ اگه هست کجا و با چه گارانتی ای؟
سلام به همه.اول اينكه هفته ي آينده اين مدل تماميه رنگهاش مثله مشكي.آبي نفتي.قرمز و صورتي:2: مياد تو بازار كه قيمتشم به مراتب پايينتره.2-اين مدل با گارانتيهايي مثله 1-ايرانيان 2-زيگورات 3-رهياب و... عرضه ميشه كه من شنيدم ايرانيان انحصارآ فقط واسه دل ه اما شركتهاي ديگه ضمانته چندين ماركو به عهده دارن.هرچند ضمانته سيستمه من رهيابه كه شامله باتري و شارژر نميشه:41: و DVDRW هم 3ماه ضمانت داره
شما مطمئنید؟ این اطلاعات رو از کجا میگید؟ بنظر میرسه دستتون تو کاره که از جنسای هفته بعد که میاد تو بازار خبر دارید. اگه اینطوره که بگید تا بیشتر واسه خرید ازتون کمک بگیریم (مثلا از کجا و کودوم مغازه و...).
کیفیت صدای اسپیکراش چطوره
همون اول روش ویندوز نصبه؟
قیمت بدون گارانتی چنده(مدل کور ای ۵)
بله مطمئنم چون 2هفتهي كامل رو 1564 متمركز شدم و از 30.40 نفر پرسيدم و حد اقل 10 بار رفتم پايتخت و ايرانو پاساژ پارسيان.
راجبه اينكه از كجا بخريد پيشنهادم دل ايرانه تو پايتخت. اسمش دل ايرانه نه 1كلمه كمتر نه 1كلمه بيشتر.نريد نمايندگيه دل(دل(فقط همين كلمس)) اونجا گرونه.امش من خودم از اشنا خريدم كه كارش لپ تاپ نيست اما واسه من پيدا كرد.پاساژ پارسيان.
اين كه من خريدم روش درايور نبود فقط 1سي ديه Dos بود.راجبه اينكه ويندوز داره يا نه:هر 2جورش هست اما من كه 4شنبه خريدم داس بود گفتن ويندوزدارشم مياد اين هفته.
راجبه اسپيكر كيفيتش خوبه نگران نباشيد و LED براق هستش.نوع گرافيكشم ATI هست كه نسبت به geforce خنكتره و داغ نميكنه. از geforce9300 هم خيلي جديدتره
راجبه اين بازيها نميدونم اما 2.3 ساعت ديگه نتيجه ي Call of duty و pes1o ر و ميگم
شما بر اساس چه منبعي اينو مي گيد ؟نقل قول:
چندتا پست فرستادم كه نيومد:18:.اونجا توضيح دادم كه من 2هفته ي كامله كه پي 1564 بودم تا بالاخره 4شنبه خريدم.اين اطلاعات هم چيزايي بود كه من از صحبت با چندين نمايندگي بدست اوردم.اما راجبه گارانتيها مطمئنم
كساني كه تسته بازي ميخواستن.pes2010 رو با بالاترين گرافيك اجرا كرد. windows Vista
یه پیشنهاد در صورت کاهش قیمت acer 5740G توصیه میشه در حال حاضر یک میلیون rیمت خورده, کانفینگ:
cpu core i5 430
hdd 640gig
vga ati 5650 512mb
ram 4gig
دوست گرامي roteal به نظرم اين مطلبه شما جاش اينجا نبود.اينجا تاپيكه 1564 هست نه ٍَACER:46:.از شما كه پروفشنالي بعيده.ممنون
اگه تونستي دوباره بنويسشون :20:نقل قول:
Emperator لطفآ صفحه ي 5 .3 تا پست اخرم كه قبل از اخرين پست رو بخون.كامل توضيح دادم.صفحه ي 5 اخرش درست قبل از اخرين پست
بنچ مارک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام. mojtaba من بازي جديد ندارم اما Call of duty:World at war(5( رو به خوبي و روون اجرا كرد.core i3
سلام . آقا من یه دونه از این لپ تاپ 1564 با سی پی یو core i3 و هارد 250 و رم 2 gig توی مشهد به 720 تومان خریدم . با توجه به کارم مجبودم روش ویندوز xp نصب کنم ، ولی هر سی دی ویندوزی که میذارم ، همون ابتدا موقعی که توی پنجره ی آبی رنگ داره فایلهای اولیه رو لود میکنه ، یک صفحه ی آبی میاد و ارور میده و ارورش هم دقیقا نخوندم ببینم چیه . ولی از اون مدل ارورهای سخت افزاریه ( 0x000000000 ) . خلاصه میخوام بدونم کسی تابحال ویندوز xp سرویس پک 3 یا 2 تونسته روی این لپ تاپ نصب کنه ؟ البته ویندوز من کرک شده است و اورجینال نیست ! یکی از دوستان میگفت باید ویندوز اورجینال روش نصب کنی که من باور نکردم . یعنی الان شک دارم . راهنمائیم کنید لطفا .
سلام Player جوابه شما اينه كه آقا راحتت كنم از خير نصب XP بگذر چون اصلآ درايوراش موجود نيست و سيستمت به مشكل مي خوره.حتي Performance 1564 تو VISTA هم خيلي پايينه.فقط ُSEVEN جواب ميده.
دوست عزیز بسیاری از لپتاپهای جدید ( حتی از 1 سال به اینور) در نصب ویندوز XP به مشکل بر میخورن و یا فقط از برخی ویرایشهای XP پشتیبانی میکنن.نقل قول:
سلام . آقا من یه دونه از این لپ تاپ 1564 با سی پی یو core i3 و هارد 250 و رم 2 gig توی مشهد به 720 تومان خریدم . با توجه به کارم مجبودم روش ویندوز xp نصب کنم ، ولی هر سی دی ویندوزی که میذارم ، همون ابتدا موقعی که توی پنجره ی آبی رنگ داره فایلهای اولیه رو لود میکنه ، یک صفحه ی آبی میاد و ارور میده و ارورش هم دقیقا نخوندم ببینم چیه . ولی از اون مدل ارورهای سخت افزاریه ( 0x000000000 ) . خلاصه میخوام بدونم کسی تابحال ویندوز xp سرویس پک 3 یا 2 تونسته روی این لپ تاپ نصب کنه ؟ البته ویندوز من کرک شده است و اورجینال نیست ! یکی از دوستان میگفت باید ویندوز اورجینال روش نصب کنی که من باور نکردم . یعنی الان شک دارم . راهنمائیم کنید لطفا .
شما با نصب وندوز سون 32 بیتی با هیچ مشکلی مواجه نمیشی رمتون هم که 2 هستش پس حتما یه 32 بیتی نصب کنین .. با تغییر برخی منوهاش تو همون روز اول آشنا میشین:46:
البته خیلی پایین نیست ولی خوب ماهیت ویستا سنگینیه بیش از وزنشه:31:.نقل قول:
حتي Performance 1564 تو VISTA هم خيلي پايينه.فقط ُSEVEN جواب ميده.
دوستان سلام، من inspairon 1564
core i3 2.13/3mb/4 gb ddr3/320 gb ati 4330 ,512d
گرفتم که روش ویندوز سون 32 بیت نصب بود. منتهی یه چندتا نرم افزاری که باهاش کار میکنم توی ویندوز 7 کار نمیکنن علاوه بر این رم 4 رو هم 3usable نشون میده
میخوام xp نصب کنم منتهی میخوام بدونم آیا Xp 64bit نصب کنم بهتره؟ آیا در اینصورت رم رو 4 نشون میده
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
راستی یادم رفت جوی استیک هم توی سون جواب نمیده
سلام Kasparov اين 7 صفحه ي اين تاپيك رو بخونيد جوابتونو پيدا مي كنيد اما كلآ بگم كه اگه با XP كار مي كنيد كاش 1564 نمي خريدي.چون با xp مشكل داره و درايوراش نيست و.... بخون صفحاتو كامل توضيح داده شده.
سلامدوستان بلاخره رنگ مشكي 1564 core i5 پيدا ميش يا خير؟اگه آره كجا؟
core i5 صورتيش هم ديگه گير نمياد شما جايي ديدي؟ قيمتش چند بود؟
sp3 نصب کننقل قول:
شما برو تو ستاپ و گزینه ahci رو تغییر بده به اون یکی مشکلت حل میشه.
حالا نرم افزارها هیچی جوی استیک رو چی میگی که توی سون کار نمیکنهنقل قول:
علاوه بر جوی استیک هرکار کردم pdf نتونستم تبدیل کنمنقل قول:
سلام ممنون از راهنماییتون من دیروز مدله250Gig هارد ۲ گیگ رمشو خریدم فقط مشگلی که دارم هر کاری میکنم گرافیکش نصب نمیشه حتا از سایت دل با استفاده از سرویس تگ اقدام کردم همه دریوراشم دانلود کردم اما ففایده نداشت ممنون میشم اگه راهنماییم کنین درضمن ویندوز سون ۳۲ بیت دارم درایورهای که تو سایت دل بود گویا واسه ۶۴ بیت بود اما ۳۲ بیت نداشت توی اپشناش ، ممنون میشم اگه کمکم کنید
سلام آقا فريد
من هم اينسپايرون 1564 خريدم مشكل علامت باطري رو داره علاوه بر اين چون ويندوز xp رو در حالت ATA (برنامه بايوس) نصب كردم سرعت اين ويندوز خيلي پايينه اگه شما تونستيد ويندوز را در حالت ACHI (برنامه بايوس) نصب كنيد لطفا راهنماييم كنيد
ممنون
آقایون هرکسی میدونه core i5 رو کجا میشه گیر آورد لطفا بگه آخه من که تهران ندیدم
خوب نگشتي، اينجا:نقل قول:
[HTML]http://www.zigorat.com/catalog/category/view/s/Inspiron/id/7/[/HTML]در ضمن از نمايندگي رسمي بخواي برات مياره ....
kasi hast ke in modelo ba fujitsu espirmo v6555 vasam moghayese kone??? kodomesh behtare? makhsosan vase bazio fil didan?? pishapish az rahnamaiiton mamnon
تمام زیگورات ها رو رفتم تمام کردن
دل ایران هم که گرون میده 950 تومان
نقل قول:
قابل توجه همه دوستانی که با درایور کارت گرافیک در Windows 7 32Bit مشکل دارند :
اگر مدلی که GPU به صورت On Die روی پردازنده تعبیه شده رو خریداری کردید ( Intel® HD Graphics ) این درایور رو تست کنید :
کد:http://downloadmirror.intel.com/18787/a08/WinVista7_15169.exe
=====================
اگر مدلی که دارای GPU به صورت Discrete هست رو خریداری کردید ( ATI Mobility Radeon HD4330 ) این درایور رو تست کنید :
==========کد:http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-32.aspx
پی نوشت : لینک هر دو درایور نام برده از وب سایت رسمی کمپانی های سازنده قطعه ( AMD/ATI و Intel ) داده شده :
کد:http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&ProdId=3222&DwnldID=18787&lang=eng
دوستانی که دانلود و تست کردند، در صورتی که به مشکل خاصی برنخوردند اعلام کنند تا بقیه هم استفاده کنند .کد:http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-32.aspx
سلام دوستان
آیا میشه کاری کرد که اکس پی روی این لپتاپ روون کار کنه چون در حالت عادی 25 درصد استفاده میکنه؟نرم افزاری هست که بتونه سرعت باس رو به اکس پی بشناسونه؟
تو سایت زیگورات که نوشته موجوده میتونی باهاشون تماس بگیرینقل قول:
فقط corei5 زیگورات صورتیه :41:
سلام دوستان
مدل گرافیک دارش خیلی داغ می کنه چرا ؟ به خاطر گرافیکشه ؟
سلام. می خواستم ببینم کسی می دونه این مدل باتری 9 سلولی داره یا نه؟ اگه داره قیمتش چنده؟