چه جوري ميتونم کاري کنم تمام ايميلام فوروارد بشه به جيميل:11:
Printable View
چه جوري ميتونم کاري کنم تمام ايميلام فوروارد بشه به جيميل:11:
یادمه برای یاهو یه جایی خوندم که این سرویس پولیه...البته قدیما خوندم شاید الان رایگان شده باشه....ولی یه سرچ کنی تو گوگل هستش...نقل قول:
چه جوري ميتونم کاري کنم تمام ايميلام فوروارد بشه به جيميل
یاهو و جیمیل...
کارای امنیتی با جیمیل و بقیه کارا با یاهو.....
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
منظورم کارای که به امنیت شبکه بالایی نیازه
تو بحث ایمیل مهمترین چیز امنیته
که gmail جای بحث نزاشته
[HTML]از یاهو بخاطر اینکه بهش عادت کردم و با جیمیل زیاد آشنا نیستم استفاده میکنم.[/HTML]
فکر می کنم علت اصلی یاهوز بازی خیلی ها همین جمله باشه.
متاسفانه مرجعی برای معرفی کامل و صحیح امکانات Gmail نداریم.:13:
میل سرور اصلیه من جی میله.
مهمترین دلیل هم برا من اینه که محدودیت کمتری برا انتخاب آی دی دارم.یه ای دی همون اولا ساختم الان 5 ساله ازش استفاده میکنم.ولی تو یاهو هرقدر اسم عجیب و غریب بدین باز میگه این آی دی قبلا اشغال شده.
متاسفانه جی میل هم همنجور شده ولی خدا رو شکر همون میلو من دارم!!!!
من تو پرو فایلم همه مشخصاتمو دادم .نمیدونم چه سو استفاده ای میشه ازش کرد؟؟؟
شکی نیست جی میل... بر خلاف یاهو آپشنش بسیار بهتر و پیشرفته تره...
زندگی من که با گوگل میگذره.
اما چیزی که استاد ستریانی در مورد محتوی نامه ها می گه، کاملا درسته. همین چند وقت پیش، تحت برنامه اینترنت، قدرت برتر توی بی بی سی، این مسئله کاملا بررسی شد و تایید میشه که گوگل محتوی مطالب شما رو به طور کامل (کاملا کامل) بررسی می کنه. شاهدش هم تبلیغاتیه که به میل باکستون تحت اسپم می فرسته و همینطور تبلیغاتی که گوشه ایمیل ها نشون می ده. البته اگه گوگل هیستوری رو خاموش کنین، کلا این مسئله تا حدود زیادی مرتفع می شه، اما بازم هست. اسپم های جیمیل مربوط به نتایج جستو جوتون هستن.
با این حال بهترین سرویس و کاراترین، راحت ترین سریع ترین، منعطف ترین، کاربر پسند ترین و صد البته ایمن ترین سرویس میل، گوگله و هیچ حرفی توش نیست.
هات میل هم دورو بر 200 تا 300 مگ بیشتر نمیده و به درد ... می خوره! یاهور رو هم که هر بچه ای می تونه -- کنه! خودشم گاه و بی گاه سوتی می ده!
:31:
فقط و فقط جــــــــــــــــــــــــ ــــــــیمیــــــــــــــ ــــــــــــــل
البته با گذاشتن تحریم هایی داره خراب میکنه خودش رو در بین کاربران...
یاهوووووووووووووووووووووو وووووو
از دوستان کسی هست راجع به این سرویس ها ی رایج ایمیل بدونه که صاحبان این سرمایه های بزرگ چه کسانی هستندو چه می کنندبا این سرویس ها؟
ولی یکی از بزرگترین ایرادات جیمیل توی ایران که اصلا به خود گوگل ربط نداره اینه که هروقت اوضاع مملکت شیر تو شیر میشه،جیمیل هم تعطیل میشه.و دیگری هم اینه که از یاهو و هات میل برای اینترنت دایال آپ سنگین تره.و تقریبا اگه ورژنش رو اچ تی تی پی نکنی،استفاده ازش ممکن نیست.
با این وضعیت جیمیل که نمیشه واردش شد از یاهو استفاده میکنم . اما جیمیل امکاناتش بهتره
باور کنید جیمیل یه چیز دیگست تو یا هو میرم نمیتوتم از بین تبلیغاتها اینباکس رو پیداکنم و احساس میکنم خیلی سنگینو گنگه:31:
من هم از یاهو استفاده میکردم و هم از جیمیل ولی مدتی پیش به علت اینکه یه دوستی آدرس جیمیل ما رو داد به یه سری از این شرکتهای تبلیغاتی یهو چشممون رو باز کردیم و دیدیم روزی 100 تا 100 تا ایمیل تبلیغاتی میآد. هر کاری هم کردم که دیگه نیاد نشد. حوصله ی اینکه برم تنظیماتش رو بلد بشم و کاری کنم که این ایمیلها یه ضرب بره تو trash هم نداشتم بنابراین قید جیمیل رو زدم و الان چند وقتیه که به یاهو عادت کردم.
Gmail
ولی فعلن یاهو.....
کاملا می بینید که شخصیه و نظر قطعی نمیشه داد. هر کدام مزایای خودشونو دارن. شاید واقعا این که بگیم کدوم بهتره سخت باشه. اما چون من از قبل یاهو رو استفاده می کردم و همه ی دوستامم با این بام در ارتباط هستن با یاهو بیشتر کار دارم ولی جیمیل هم دارم و از اونم راضی هستم.
faggat gmail
جیمیل خیلی امنتره یاهو امنیت نداره اگه میخواین ایمیلاتون از طرف .... خونده نشه از جیمیل استفاده کنید؛ دلیل اصلی مشکل .... هم با جیمیل همینه که هر دقیقه میبندنش.
خیلی جالبه...! :13:
یاهو که میگن بزرگترین سرویس دهنده ایمیل ه... کمتر از GMail رأی آورده...! :31:
من که خودم هم از یاهو هم از جیمیل استفاده می کنم ولی بیشتر از یاهو استفاده می کنم.
اخیرا متوجه شدم که msn چه قدر از یاهو بهتره
اتفاقا جامعه امریکا و انگلستان یه 10 سالی هست به این موضوع پی برده و همه کاربرانش تقریبا دارن از Hotmail استفاده میکنن
سرویس وسیعتر و کار آمد تری هست و کلاس کارش هم چند LVL از یاهو بالاتر هست