آیا این مسئله میتواند اتفاقی باشد:5:
Printable View
آیا این مسئله میتواند اتفاقی باشد:5:
اصلا شما فکر کن من هیچی از کامپیوتر نمیدونم من یه آدرس میدم از cpu-z سیستم خودمه به من بگو چرا رمم داره 804 mhz کار میکنه؟ هیچ گونه overclock ی نکردم
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=952061
این مقدار طبیعی هست .
مگه نباید 800 باشه دوست عزیز :31:
شما فرکانس HTT رو زیاد کن اگه فرکانس رم نرفت بالا
خوب بحث یکم داره به بی راهه می ره
منظور از FSB در AMD همون FSB HOST FREQUENCY هست که بعضی خلاصه می کنند
خوب این پارامتر ها مثل HT FR و FSB H F و SD RAM RATIO یکجور به هم مربوط هستند و اصلا جدا نیستند
ولی بحث اصلی اینه که در پلتفرم AM3 کلاک رم در حالت اورکلاک بصورت رسمی تا 1600 ساپورت میکنه
حالا ممکن هست که یک سازنده مادربرد یک سری قابلیتهای اضافه در قالب یکسری چیپ های جانبی به این پلتفرم اضافه کنه
مثلا :
گیگا بایت در مدل MA 785GM-UD3H فرکانس رمها را با یک چیپ اضافی در حالت اورکلاک به 1866 رسونده
و در همین برد با کمک یک چیپ مارول(MARVELL) یک مسیر X4 برای کراس فایر ایجاد کرده که هیچکدوم جز امکانات این چیپ(785 ) و این پلتفرم نیست
اون 2133 هم در مدل MSI بیشتر جنبه مانور تبلیغاتی داره و نباید روی اون به عنوان یک قابلیت رسمی حساب باز کرد
در کل مخلص کلام : برد MSI 790FX-GD70 برد کاملی هست و ایراد خاصی به اون نیست و اگر از لحاظ بودجه مشکلی نباشه میشه روش حساب کرد
من میخام شما برای من مشخص کنید که چطور فرکانس HTT و NB FREQUENCY یکیه؟ و چرا هر دو شون به RAM:19:
بحث سر طبیعی بودن یا نبودنش نیست بحث سر اینه که من قبل از اینکه BIOS رو UPDATE کنم رم داشت 800 کار میکرد و HTT هم 2000 بود حالا چطور با BIOS UPDATE رم شد 804 HTT هم شد 2010نقل قول:
ببینید بین فرکانس رم و FSB سی پی یو یک ضریبی برقرار هست که اینجا چهار هست. FSB شما الان 201 هست، به خاطر همین ضریب رم هم با فرکانس 804 کار می کنه. حالا این یک یا دو MHz این طرف اون طرف در فرکانس FSB دیگه زیاد مهم نیست. یک مقدار اگر CPU Z باز باشه در حد دهم هم اصلا نوسان داره. این تفاوت هم می تونه به خاطر خطای اندازه گیری باشه.نقل قول:
HT هم ضریب 10 داره اینجا که باعث شده HT بشه 2010.
ضریب رم نسبت به FSB هم در بعضی بایوسها قابل تغییر هست.
پس با HT نمیشه Ram رو اور کرد، بلکه هر دو به FSB ربط دارن. با اور CPU هر دو اور میشن.
نقل قول:
البته که هر دوشمون یکی نیست و با هم فرق دارند اگر فرق نداشتن که دیگه اسمشون با هم فرق نمی کرد
من گفتم به هم مربوط میشن مثلا سر و تنه و پاها در انسان یکی نیست ولی به هم مربوط میشن:31::31:
خوب HT همون رابط سی پی یو و رم هست و مثل جاده ای هست که اطلاعات از طریق اون بین رم و سی پی یو در حال تردد هست
NBF هم رابط بین سی پی یو و دیگر قسمتهای مادربرد هست
چرا یکیشونو تغییر میدی دیگری هم به همون اندازه تغییر میکنه ؟نقل قول:
شما multiplier رو تغییر بده مگه cpu اور نمیشه ؟؟؟ پس چرا ram over نمیشه؟؟؟؟؟/:41: HT هم سر جاشه در ضمن من این فرکانسو با 100 تا نرم افزار تست کردمنقل قول:
برای اینکه هر دو اینها در مولتی پلایر خودشون ضرب میشن.نقل قول:
به طور مثال در حالت دیفالت مولتی پلیر nb برابر 10 هست. 10*200 = 2000
حالا شما وقتی fsb رو بیاری بالا مثلا 260 , nb میشه 2600
در مولتی پلیر cpu هم به همین شکله
چرا هم HTT و هم NB هر دو با هم اور میشن؟
کدو مشون به RAM مربوطه؟؟؟
توی cpu-z من هم bus speed برابر 200.7 هست که کمی باعث بالا رفتن باس رم , nb و فرکانس cpu میشه که خیلی ناچیزه.نقل قول:
این مقدار 7. به اور کلاک مربوط نیست بلکه ایراد از خود بایوسه.
این دیاگرام از برنامه amd over drive هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم کمک کنه
چون هر قسمت برای خودش مولتی پلیر جدا داره.نقل قول:
حتی خود رم هم یه جورایی مولتی پلیر داره
مثلا شما میتونی بدون اور کردن fsb , رم رو اور کنی
فقط با تغییر نسبت fsb:Dram
حالا 1 MHz که اینقدرها مهم نیست. بعد هم خطا فقط به نرم افزار مربوط نمیشه، خود سخت افزار هم مهمه و بایوس که شما آپدیت کردی و الان نتیجه متفاوتی می بینی. به هر صورت این قضیه ناقض این حرف من نیست که بین FSB، فرکانس رم و HT یک ضریبی وجود داره.نقل قول:
بعد هم من گفتم FSB رو زیاد کنید، اون دو تاهم بالا میرن. بله با تغییر مولتی CPU هم میشه CPU رو اور کرد ولی رم و HT تغییر نمی کنند. Multiplier سی پی یو هم فقط در سری Balck Edition قابل تغییره و اصولا تغییرش فقط روی فرکانس CPU تاثیر داره.
شما یک بار دیگه اگر به پستهای دوستان دقت کنی و با اون عکس CPU Z مطابقت بدی فکر کنم مشکل حل بشه.
آقایان من که نمیخام اذیت کنم فقط میخام از شما اساتید همه چی دون مطلب یاد بگیرم با تشکر:31:
دوست عزیزنقل قول:
شما بهتره اول تاریخچه cpu های amd رو مطالعه کنید و بعد به دفترچه مادربرد و cpu خود مراجعه کنید ؛ من نمیدونم چجوری ولی خواستن توانستن است .بعد هم یه نگاهی به کتاب ادبیات بیندازید خیلی خوب میشه ، البته سوء تفاهم نشه .
نکته : این تایپیک مادربردهای AM3 هستش نه AM2 یا + AM2
شاعر میگه :
هر که را بهره کاری ساختن
در سر عقل می باید بی کلاهی عار نیست!
سایر دوستان مرا عفو فرمایند که تایپیک یه خورده طولانی یا از موضوع منحرف شد:10:
پرسیدن این سوال فقط یه دلیل داره اونم نداشتن اطلاعات در مورد اورکلاک هست.نقل قول:
شما نمیدونید باس و مولتیپلایر های سیستم بر چه اساس هست و این بحث به جایی نخواهد رسید.
آقایان اگه تو پستام بی ادبی کردم به بزرگواری خودتان ببخشید:11::11:
خواهش عزیز
یه موقع هایی کمی اعصاب به هم میریزه
:10:
چقدر بحث اينجا منحرف شده. اينجا شده تاپيک آموزش اورکلاک :5:شايد بهتر باشه مدير اين مباحث رو منتقل کنه.
خب من سر خريد کارت گرافيک به اين نتيجه رسيدم که فعلا صبر کنم تا قيمتها کمي متعادل بشه بنابراين تصميم دارم يه مادربرد بر پايه 790GX بگيرم و فعلا از گرافيک آنبوردش استفاده کنم.
در بين برندهاي
MSI
ASUS
GIGA
SAPPHIRE
با ابن چيپ کدوم مزيت بيشتري داره؟
کدوم مديريت انرژي بهتري داره؟
اگر قيمتهاشونم بديد ممنون ميشم. :11: