[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فلسفه قصه اينه كه فردوسي پور چون خيلي وجدان اگاهي داره نخواسته واضح تقلب كنه.
از بالا هم دستور اومده كه آقا يه نخ دندوني چيزي وارد روتر اس ام اس كنين تا يه چند ساعتي مختل بشه.
اينجوري ديگه اقا فردوسي پور شريف وظيف خودش مبني بر اجراي صحيح مسابقه رو انجام داده در حالي كه مشكل از يه جايي ديگه بوده!!!
اصلا ديدين چجوري قضيه كبوتره رو ماسمالي كرد؟! حالا اگه تو بوشهر يه صندلي تو اتاق كنفرانس كم بود داد و هوارش تا هفت آسمون گوش رو كر ميكرد.
واقعا خيلي خودشو خراب كرد
از چه نظر؟نقل قول:
دقیقاً موافقمنقل قول:
آقا من اینجام... فقط به خاطر نظرسنجی نود کل نظرا برگشته...نقل قول:
دیروز نه اس ام اس من و نه هیچکدوم از دوستام نرسید... ایرانسل می رسید 0914 نه...
نود همچی معتبر هم نی که اینقدر بهش استناد شه... گذشته از اون وضعیت اس ام اس ایران رو که می دونید...
اصلا بی خیال، بازی استقلال رو که همه دیدین... آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است... برید از حسودی بمیریدددددددددددد :27::27::5::8:
اقاي كمالوند حرفهاي خنده داري ميزد مثلا از نظر اون تو سيستان بلوچستان تراكتور هم طرفدار داره
تقلب کاملا واضح و کاملا برنامه ریزی شده بود. در حالیکه همه انتظار داشتند تو این برنامه صحبت از حضور تماشاگرهای تراکتور تو آزادی بشه که یکهو آقای فردوسی پور پرطرفدارترین تیم رو میزاره و تراکتور فقط 200 هزار رای میاره. این خودش نشون میده که فردوسی پور به روشی که شده میخاست بگه طرفدارهای تراکتور کمند.
منظورم تعداد هوادارهنقل قول:
منم خودم 7 بار امتحان کردم.نقل قول:
ولی آخر سر Deliver شد
-----------------------------
چرا نمی خواید قبول کنید !؟
تراکتور فقط توی شهر خودش طرفدار داره
یعنی می گید توی تهران و شیراز و اصفحان و .... هم طرفدار داره !؟
دوستان اگه بهونشون نرفتن اس ام اس بوده، خوب برای ما هم نمیرفته خودم با 3 خط متفاوت امتحان کردم اخرش هم نتونستم بفرستم
اقایون محترم آذری زبان ها و طرفداران تراکتورسازی ...ما قبول داریم که شما روی تیمتون خیلی تعصب دارید و همیشه همه با هم میرین که تشویقشون کنید و قبول هم داریم که خیلی جو گیر شدین که فکر میکنین همه ی طرفدارهای پرسپولیس فقط همونایی هستند که میان ورزشگاه و خیلی جوگیر تر بخاطر اینکه فکرمیکنید پرطرفدارترین تیم جهان(و چه بسا تمام کائنات) هستید و این جو زدگی هم دلیلی نداره جز راهیابی بعد این همه مدت به سطح اول فوتبال ایران(قربونش برم اونم چه فوتبالی).
جناب کمالوند هم تا میتونست با اشکار کردن بی منطقیش خودش رو ضایع کرد.(چطور اون نظر سنجی همین برنامه ی نود رو که طرفدارای تراکتور رو پر شورترین اعلام کرده بود رو قبول داشت و تا یه ماه مثل ... هوا کرده بود... اما اینو قبول نداشت؟؟؟)
ضمنا ادعای خنده دارتر ایشون هم این بود که از تبریز sms ارسال نمیشه!!!! ایشون اگه یکم عقل داشت میدونست توی این ترافیک خطا نه تنها تبریز بلکه کل ایران حتی تهران این مشکل رو داشتن.(نمونه ش خونه ی خودمون که از 7 تا گوشی فقط3تاش ارسال موفق داشت)
اخ چه حالی کردم وقتی عادل صدای کمالوند رو قطع کرد...:27:
زنــــده بــــاد پرسپــــولیــــس
پس با يه حساب سرانگشتي يعني كل تبريز+شهرهاي اطراف، يعني در كل كسايي كه طرفدار تراكتورن.....
اره ديگه به اندازه تقريبا ظرفيت سه تا يادگار اما هستن!!
همه اون 45 50 هزار نفري هم كه اين هفته آزادي بودن لژيونر بودن و از خارج اومدن!
يعني در كل همه طرفدارا اون 45 هزار تا هستن كه هميشه از اين شهر به اون شهر جابجا ميشن! ( حالا راستي چجوري و با چه وسيله اي جابجا ميشن؟!!! )
اخه فقط 50 هزار نفر حاضرن که یکی دو روز وقت بذارن برن یه شهر دیگه و ورزشگاه آزادی... و همیشه ورزشگاه تبریز پره... اون وقت فقط 200 هزار تا اس ام اس... من خودم 5 تا اس ام اس دریافت کردم که می گفتن برای تراختور عدد 3 رو به 200090 بفرستین... حالا با این همه ذوق و شوق و اینکه فرستادن اس ام اس فقط چند ثانیه وقت می خواد نسبت به رفتن به آزادی... به نظرتون فقط همون 200 هزار تا؟
تهران که هوادار داریم ولی کسی* مدعی نشده تو شیراز و اصفهان هم داریم !نقل قول:
فکر کنم پارسال بود یا پیرسال که نظرسنجی بود بین استقلال و پرسپولیس !
پرسپولیس فکر کنم با 70 درصد آرا برنده شد !
استقلالی ها همین هایی که ما الان میگفتیم رو می گفتند !
همشون می گفتند ما فرستادیم ، ولی ارسال نشد !
*منهای کمالوند
اره اصلا تراکتورسازی یک میلیاردو هفتصدو نود وسه هزارو دویست و نه نفر هوادار ثبت شده داره(البته هوادارای غیر رسمی رو بیخیال)
حالا چرا شما فکر می کنین که همه طرفدارای تراختور اونایین که میآن ورزشگاه :27:؟؟؟؟نقل قول:
این چه نظر سنجیه که مثل یه مسابقه ارسال اس ام اس می مونه... بهد بر حسب اتفاق 0911 ها دلیور می شن و 0914 ها نه...نقل قول:
با توجه به وضعیت ارسال اس ام اس ایران همه می دونن که قابل اعتماد نیست... پس نظرسنجی بر پایه اس ام اس قابل اعتنا نی...
فردوسی پور هر موقع کم میاره همین کارو می کنه... قدرت دست اونه و هر کاری دلش می خواد میکنه... می تونستن کمالوند به برنامه دعوت کنننقل قول:
از ادبت معلومه که اهل کجایی :10:نقل قول:
شماها هوادار ندارید. اعتماد به نفستون خیلی بالاست.نقل قول:
قبلاهم گفتم این تراکتوریا کاری کردن که اگه بین تراکتور و پرسپولیس قرار باشه یکی رو انتخاب کنم. با رضایت کامل 100% پرسپولیس رو انتخاب می کنم.
آقاجون دعوا نکنید . اصلا به این روشها نمیشه فهمید چه تیمی پر طرفدار تره.
باید رفراندوم (همه پرسی گذاشت). یه روز تعطیل و در سراسر ایران که هر کسی با شناسنامه بیاد و به تیمش رای بده. البته اگه اینبار طرفدارای تیم بازنده نگن Where is my vote
میشه هوادارو تعریف کنین ببینیم شما به چی میگین هوادار...؟نقل قول:
تعداد تماشاگرارو که میان ورزشگاه قبول ندارین... هزار تا نظرسنجی تو نت هست هیچکدوم رو نمی بینین... بر اساس یه نظر سنجی مقرضانه جو گیر شدین...
اگر اس ام اس های ما دلیورید میشد این حرف حدیث هارو نداشت!
اگه راست میگین یه نظرسنجی اینجا بزارین که همه فقط یه بار بتونن رای بدنن !
اون وقت معلوم میشه کدوم تیم پرطرفدارترین تیمه ...
اسمش هم باشه ...
شما طرفدار کدام تیم هستید مثل همونی که تو نظرسنجی نود بود...
اینجا دیگه که ارساس پیام ها مختل نمیشه که !
من تراختور !!!:5:
یک نفر از طرفداران تراکتور را به هزار اس و پس نمی دم . چی خیال کردید . هر چی می خوان بگین بگین . همه کار های ما ایرانی همین طور مادربزرگ 80 ساله که بازی های پروین را در دهه های گذشته می دید فکر میکنه که همون تیمه و زود به نوش میگه یه س ام اسی بسند تا دینمو نسبت به پیروزی ادا کنیم . پس اس و پس زیاد به خودشون زور نزنند .
به عمل کار بیاید . مطمئن باشید اون 10 درصدی که به طرفداران استقلال داده بودیم در بازی پیروزی به صفر خواهد رسید و پیروزی در بازی مقابل تراکختور در تبریز خواهد دونست که چه تیمی پرطرفداره . منتظر اون روز باشید .
من تراختورنقل قول:
نه رفیق !نقل قول:
باید نظر سنجی گذاشته بشه اینطوری هر دقیقه یکی میگه تراختور یکی میگه استقلال یکی میگه پیروزی !
من جوگیرم یا شما دوست من !؟نقل قول:
شما الان این تاپیک با تمام تاپیک های مشابه رو نگاه کن.
فقط 4 نفر هستید که هی می گید تراکتور تراکتور.
من گفتم تماشاچی نمیاد ورزشگاه !؟
منم اگه تیمم بعد 1 قرن و اندی موفق می شد ببینه لیگ برتر یعنی چی کل محل رو شیرینی می دادم. ورزشگاه که جای خود داره.
دوست من با این حرفا به جایی نمی رسیم.
فقط خواهش می کنم ازت دفعه ی بعد خودتون رو با Real مقایسه نکنین که اگه یه نفر بشنوه به کل ایرانیا می خنده
مففق باشی.:40:
نظرسنجي سايت هوادارن
در مسابقه sms برنامه نود، پیام شما ارسال شد؟
کد:http://www.tractorfc.com
شيث رضايي: نظرسنجي نود به روياپردازي خيليها پايان داد
*نظرسنجي نود را ديدي؟
بله، عجب نظرسنجياي بود خيليها در رويايشان فكر ميكردند كه پرطرفدارترين تيم ايراناند. آنقدر هم اين فكر و خيال را به ديگران و خودشان القا كرده بودند كه باورشان شده بود. اما ديشب اثبات شد كه پرسپوليس طرفدارترين تيم ايران و آسياست. تمام آسيا ميداند كه پرسپوليس پرطرفدارترين است. اما يكسري در داخل سعي داشتند اين حقيقت را كتمان كنند. به هر حال ديشب همه چيز مشخص شد و به شخصه براي بازي كردن و حضور در تيمي مثل پرسپوليس به خود ميبالند
چطور اون روزی که گفت پرشورترین و اول شدیننقل قول:
نود همچی معتبر هم نی که اینقدر بهش استناد شه...
بهش میشد استناد کرد ولی حالا معتبر نیست
تازه برای همین بازی با استقلال هم اگه تو تهران هوادار داشتین از تبریز پا نمیشدن اون همه ادم بیارن با دیگه و قابلمه
اون عنکبوتی هم باحال بود طرف از طبقه بالا خودشو پرت کرده پایین این طرفداری تراک چقدر خوشحال شده بودن:31:
نظرسنجي نود خيليها رو هم به خیال پردازی برد... یعنی به نظرتون نود اینقدر قابل استناده...نقل قول:
مسابقه !!! .
کلمه مسابقه که ذاتا اسمش بیانگر عادلانه بودن شرایط آن می باشد،هفته ها بعد از اینکه تیم تراختور شوروحالی به لیگ داد هفته ها بعد از اینکه استادیوم آزادی صددر صد پر شد …هفته هابعد اینکه اکثر مربیان و بازیکنان لیگ برتر به پرهوادار بودن و پور شور بودن تراختوری ها اعتراف کردند.
هفته ها بعد اینکه اکثریت مربیان و بازیکنان به فرهنگ والای تراختوری ها اذعان داشتند…هفته ها و هفته ها و . . با همه بایکوت خبری تراختور ، همه شور و حال این لیگ رو مدیون تراختوری ها بودند، اما آماری که در ۹۰ بر صفحه تلویزیون نشان داد .
بیانگر اعلام آمادگی جامعه بی اخلاق فوتبال و رسانه ها برای کوبیدن و نابود کردن این هواداران بود . هوادارنی که از اقصی نقاط آزربایجان تراختور را عاشقانه دوست داشتند ، هوادارانی که نه با بیانیه ، نه با جایزه نه با . . . در شهر های دیگر حضور داشتند.
اس ام اس های که قریب به اتفاق شان به مقصد نرسیدند .و تلفن های که همه نا امیدانه از فرستادن اس ام اس در جریان بودند . اگر تمام مسابقاتی رو که در ۹۰ برگزار شده بررسی کنیم هرزمانی که نفعی برای تراختوری ها و آزربایجان بود حرف اول را زده و با فاصله زیادی پیشتاز بوده است .
تعداد اس ام اس های رسیده به ۹۰ حتی به تعداد یکی از شهرهای آزربایجان نیز نبود . مسابقه ای که بعضی از دوستان از احتمال دستکاری آن خبر داده بودند.
فدراسیون ، لیگ برتر ، کمیته انضباطی و ۹۰ و رسانه ها اگر در نظر سنجی پور شورترین سرتان بی کلاه ماند ناراحت نباشید . چرا که نه تراختوری ها آنشب بیادماندنی را فراموش خواهند کرد و نه امشب را . هواداران تراختور آنشبی را که با همتشان خواب را از چشمانتان ربودند و امشبی را که به همت بی اخلاقی و ناپاک بودن فوتبالتان و رسانه تان شادی و هلهله کردین .
ما بودیم ، هستیم و خواهیم بود. بغض مانده در گلوی عادل فردوسی پور از آنشب بیاد ماندنی امشب برطرف شد پس ناراحت نباشید .
مربی تیم ملی و اروپا و آمریکا دیده ، از هواداران تراختور بعنوان نگین کمیاب یاد می کند . فدراسیون ، سازمان لیگ رسانه ها و ۹۰ بی اخلاق ، وسعت دل شماها به اندازه دل کبوتر قرمز تراختور نیست . اینرا ما نیک می دانستیم و می دانیم از کوزه همان برون تراورد که در اوست . از اول شروع ۹۰ تراختور در بایکوت خبری بود.
تا امشب، امشب که حماسه روز جمعه مثل پتک بر سرتان فرود آمده با گزارش ها گزینشی و نشان دادن پلاک ها ۱۵ سعی کردین که وانمود کنید که
تراختور فقط در تبریز هواداردارد و اهدافی دیگر که لزومی بر بیانشان نمی بینم . بدخوهان تراختور از همه نوع بدانند که با هیچ نیرنگ و فریبی نمی توانند خدشه ای بر عشقمان وارد کنند و روزی خواهد رسید که ما جهانی خواهیم شد .
تضمین شعر سعدی توسط استاد شهریار
سعدی
شمع را باید از این خانه برون بردن و کشتن
تا که همسایه نداند که تو در خانهء مایی
شهریار
سعدی این گفت و شد ازگفتهِ خود باز پشیمان
که مریض تب عشق تو هدر گوید و هذیان
بشب تیره نهفتن نتوان ماه درخشان
«کشتن شمع چه حاجت بود از بیم رقیبان
پرتو روی تو گوید که تو در خانهء مایی»
به قلم Aynali
منبع؟نقل قول:
معده pinchingholian :27:
برنامه نود برنامه ای در دستان ناپاک…(جمعه همه با هم استادیوم سهند)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نود برنامه ای در دستان ناپاک، دستانی که حرمت ها را می شکند، دستانی که به راحتی دست در امانت مردم می کنند، دستانی که از آستین کسانی بیرون آمده است که یاد برده اند که خیانت در امانت آنانی می کنند که آغوشان را برایشان باز کرده بودند. دیروز ، دیشب لحظه ای بود که برای ما دوستی نودی های شغال سفت آشکار شد. خنده های تمسخر آمیز عادل بی عدالت، ستونهای نظرسنجی ساختگی، خبرهای بر علیه تراختور ، چنان حملات دامنه دار بود که گویی هر آنچه ساخته بودیم آماج این حملات قرار گرفته بودند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين تصوير كوچك نمايي شده.براي ديدن تصوير با سايز اصلي اينجا كليك نماييد.سايز واقعي تصوير595x387 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نود چه انتظاری دارید، زمانی که در برنامه ای برای دوری از موج سبز گزینه ها جابجا کرد ، برنامه ای که رای های مردم را برای خود مصادره کردند تا بگویند ما بد بازی می کنیم چون، ستاره نداریم..
وقتی ورزشگاه را در عرض ۱۰ دقیقه پر کردند و میکروفون ها را می بندند تا بگویند ۴۰ میلیون دروغ هست تا بگوید شما ها زیاد نیستید، تا بگویند تراختور تنهاست!!! پس امروز آمد آمد تا برنامه ای از پیش تعیین شده را به اجرا در بیاورد، اصلا اختلالی نبود، کافی بود گزینه ها را جابجا کنند، تراختور را پایین بکشند یا ۰۹۱۴ ها قفل شود و هرچی که فکر می کنید می توانستند بکنند و کردند تا شور و شوقی که زنگ خطر را در گوش این ناپاکان به صدا در آورده بود، خاموش کند.
ولی من به شما می گویم ما اگر همان هایی هستیم که دایی را بالاتر از کریمی بردیم با اگر ما همان هایی هستیم که اس اس و پس پس رو تو آزادی غریب کردیم. پس ما می توانستیم در صداقت بیش از ۵۶ در صد رای را بگیریم ….,ولی چه اتفاقی میافتد؟! آیا ما فرزندان آذربایجان نا امید می شویم، نه خیر، ما وقتی آزادی ها را ۸۰ هزار نفری پر کردیم، آن وقت همگان یعنی آن ۲۷ درصد بقیه ملت باور خواهند کرد.
اولا اخه اون موقع نمی دونستن نتیجه چی میشه... دستکاری در کار نبود... این بار بود...نقل قول:
ثانیا ما (حداقل من) هیچ وقت در مورد اون صحبت نکردم... نود اصلا قابل استناد نی... موقع پخش برنامه سوال معلوم میشه... خیلیا نمی بینن... خیلیا وقت نمی کنن... خیلیا اس ام اس شون دلیور نیشه... مثل اون حرف که میگه: اشتباهات داوری جزء ورزشه قبول، حالا چرا همه اشتباها علیه ما ؟... اس ام اس دلیور نمیشه درست... آخه چرا 0914 ها اصلا دلیور نمی شدن؟
حالا از این فروم نتیجه بگیرید که چه خبره .تعداد چند به چنده!
یاشا گردشیم!!نقل قول:
یاشا.
عادل بی عدالت خجالت خجالت
TractorFC.com- برنامه ی این هفته ی نود با برگزاری یک مسابقه ی اس ام اسی جنجالی شور و هیجان را مابین هواداران فوتبال و بینندگان تلویزیونی این برنامه شعله ور ساخت.
TractorFC.com-اختصاصی کلوب هواداران تراکتور:
عادل فردوسی پور مجری این برنامه با اجرای توطئه ای کثیف تمام تلاش خود را انجام داد تا در برنامه ی ای که سالها برای شهرت آن زحمت کشیده بود به نوعی به کتمان حقیقت میلیونی بودن هواداران تراکتور بپردازد و چنین وانمود کند که تراکتورسازی در مقابل تیم های سرخابی هواداران بسیار اندکی دارد. شاید اگر برای نویسنده و صدها نفر از کابران این سایت محتمل نشده بود که این مسابقه تنها توطئه ای کثیف برای کم جلوه نشان دادن هواداران میلیونی تراکتور است هرگز این مقاله نگاشته نمی شد ولی به اذعان صدها نفر از کاربران و هواداران تراکتور در روز برگزاری این مسابقه به هیج وجه اس ام اس های ارسالی از سوی هواداران تراکتور به مقصد نمی رسید. نکته جالب تر این است که هنگامی که از همان سیم کارتهایی که نمی شد گزینه ی 3 ر ا ارسال کرد سایر گزینه های موجود به آسانی تحویل داده می شد. عادل فردوسی پور شاید با این عمل کثیف خود سعی در خودشیرینی برای هواداران و مسولان سرخابی ها بود ولی شاید از یاد برده باشد که بیشتر بینندگان این برنامه تا اینک از هواداران تراکتور بوده اند ولی با آشکار شدن دست های پشت پرده ی برنامه ی نود جهت تحقیر هواداران تراکتور بی شک از هفته ی آینده به شدت از شمار بینندگان این برنامه کاسته خواهد شد. واقعا متعجب کننده است که سیستم پیامکی برنامه به نوعی دستکاری شده بود که به هیچ وجه ارسال شماره 3 امکان پذیر نبود و تنها از سی چهل پیامک تنها یکی از آنها به سختی تحویل داده می شد. در حقه بازی و بی وجدانی فردوسی پور و دست اندرکاران برنامه ی نود همین کافی است که در هر یک از بازیهای تراکتورسازی در ورزشگاه یادگار امام بیش از 80 هزار نفر حضور می یابند و یا در بازی مقابل استقلال در تهران بیش از 50 هزار نفز از این بازی استقبال می کنند. واقعا متعجب کننده است که در مقابل این همه حضور میزان هواداران تراکتورسازی در این برنامه تنها 200 هزار نفر بیان می گردد. عدم ارسال پیامک شماره ی 3 اگر تنها برای یک یا دو نفر اتفاق می افتاد بی شک شائبه ای پیش نمی آمد ولی این آمار در مقیاس هزاران هزار پیامک رخ داد تا بار دیگر وجود افکار تبعیض آمیز مابین دست اندرکاران و مجری برنامه ی نود بیش از پیش قوت گیرد.
http://www.aksup.com/images/1pfw8xqly4xzq4t40o7v.jpg
آقای فردوسی پور شاید برای شما این توطئه و دسیسه برای کم رنگ جلوه دادن هواداران تراکتور تنها به دلیل کاهش اتحاد هواداران تراکتور در سرتاسر ایران باشد ولی با این وجود هرگز هواداران تراکتور از گناه شما مبنی بر شرکت در این توطئه نخواهند گذشت و مطمئن باشید که این بی حرمتی شما بی پاسخ نخواهد ماند.
آقای فردوسی پور اینجا دیار آذربایجان دیار دلیران و شیرمردان است اینجا خون ستارخان در رگهای ما جاری است. فکر نکنید که این کار کثیف شما از سوی هواداران تراکتور بی پاسخ خواهد ماند. مهمترین کاری که از هفته ی آینده در جهت محکوم کردن افکار و رفتار مالیخولیایی شما از سوی هواداران تراکتور صورت خواهد گرفت این است که دیگر هیچ پیامکی از سوی هیچ یک از هواداران تراکتور به برنامه ی شما فرستاده نخواهد شد. تحریم پیامک به برنامه ی نود تا عذرخواهی رسمی عادل فردوسی پور از هواداران تراکتور ادامه خواهد یافت تا روزی که وی رسما و از طریق تریبون برنامه ی نود به دستکاری اس ام اس ها و اخلال در سیستم پیامکی در جهت عدم دریافت گزینه ی 3 اذعان کند.
آقای فردوسی پور هوادار تراکتور هرگز دل به برنامه شما و یا سایر رسانه ها نبسته است که بخواهد با این رفتارها و افکار شما دلسرد شود. باور داشته باشید که این اعمال و رفتار شما نه تنها تخریبی در وجهه ی هواداران میلیونی تراکتور نخواهد داشت بلکه عزم آنها را در رسیدن به قله های رفیع تر راسخ تر خواهد ساخت. تراکتور بیدی نیست که بخواهد با این بادها بلرزد. زیرا که پرچم تراکتور همواره بر فراز به اهتزاز در خواهد آمد.
در آخر باید اشاره کنیم به بی حرمتی فردوسی پور هنگاه سخن گفتن با فراز کمالوند که با بی شرمی تمام جلوی صحبت کردن فراز کمالوند را گرفت و گوشی را در مقابل سخنان فراز قطع کرد. آقای فردوسی پور مطمینا منتظر پاسخ شدید هواداران تراکتور در روز جمعه باشید.
بابا رئال وبارسا حواسشون نبود تراکتور هست وگرنه جسارت نمیکردن امار 10 میلیونی هوادار بدن بیرون:41:
این قدر بگید تراکتور تا خسته شید.
کار بسیار زیبایی استنقل قول:
حق دارید...من از طرف همه ی هوادارن سرخابی درکتون میکنم...خیلی سوزش داره....:27: