منم همين احساس رو ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اينجوري باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
منم همين احساس رو ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اينجوري باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حاليم نيست پروند يا نه بايد بزاره من پول علكي ندادم واسه كلاس كه
من جاوا ميخام
جون مادرت همون روسيشو بزار
مرد يم ......
3 سال بعد...
اصلا دیگه فرار کرد رفت صداش در نمیاد
بايد فراموشش كنيم :whistle: :eh:
داونلود نميشه الكي از به همديگه نون قرض نديد تا پستهاتون بره بالا
یه کلمه هم از مادر شوهر :tongue: :tongue: :laughing: :laughing: :laughing: :happy: :biggrin: :rolleye:
پس ماها كه جاوا داريم بايد چي كار كنيم
بايد وايسيم تا يه برنامه ساز دلش واسمون بسوزه
من از اين برنامه هه جاوا شو ميخوام!!!!!!!!!!!!11
جواب ددنداد
ولی من روی 6600 امتحانش کردم
آقا دانلود نميشه
اگه ميشه يه لينك درست بذاريد
لینک سالم مورد نیاز است ...
حتی روسی ...
سلام
كنترل تلويزيون دانلود نيمشه اگه ميشه چك كنيد
آقا لینکش ظاهراً پاک شده و دانلود نمیشه لطفاً دوباره بزارین پیغام زیر رو میاره :
Sorry, the file you requested is not available.
Possible reasons include:
- File date limit has expired.
- File was not successfully uploaded.
اگه میشه برام mail کنین خیلی دنبال این برنامه میگردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها اینم برنامه کنترل تلویزیون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره یه لینک درست حسابی دیدیم
ممنون دانلود کردم
سلام بچه ها. كسي طرز كار اين برنامه را بلده.من نصبش كردم فقط نمي دونم چه جوري باهاش كار كنم.
شما اول باید اون کدها رو توی گوشیت بریزی و بعد از وارد شدن اون کدها به اینباکس گوشیت روی هر کدوم یه انتخابشون کنی تا خودشون نصب بشن
بعد وارد برنامه بشو و یه مدل بساز یعنی یه مارک رو انتخاب کن و حالا یا تی وی یا ویدئو و یا هر چیزی دیگه رو هم بهش بده یعد از ساختنش میبینی که توی برنامه یه ایکون باز شده که اونو باز کن و از روی اعداد وسیله ی مورد نظر رو تغییر بده
سلام من این برنامه را روی گوشیم نصب کردم وقتی می خوام وارد برنامه بشم می گه برنامه با ورژن جدید را دانلود کن وقتی اون برنامه را نصب کردم کد برنامه قبلی به برنامه جدید نمی خوره .
اینو بیشتر توضیح بده(شما اول باید اون کدها رو توی گوشیت بریزی و بعد از وارد شدن اون کدها به اینباکس گوشیت روی هر کدوم یه انتخابشون کنی تا خودشون نصب بشن ) چه جوری کد را به گوشیم وارد کنم.
خوب اینکه دیگه آسونه شما فقط اون کدها رو که حدود 100 تا 120 تا هستند رو با بلوتوث یا هر چیز دیگه ای بفرست توی گوشیت و بعد حر کددوم که انتخاب کنی میبینی که محو میه و به معنای نصب شدن کد هست این کدها رو اگه نگاه کی نوشته ماله چه وسیله ی و چه مارکی هست چون دیگه مجبور نشی همرو بفرستی توی گوشی
کدها کجا هستند
كسي واسه جاوا نداره
این دیگه چه سوالیه توی همون فایل زیپ توی پوشه ی کد !!!:blink: :blink: :blink:نقل قول:
salam,migam be n93 mikhoreh
من منظورت را نفهمیدم که می گی کدها را نصب کن؟
بعدش هم کدها را کجا وارد کنم.
بابا به پیر به پیغمبر . توی همون فایلی که دانلود کردی . خوب ؟؟؟ بگو خوب . یه پوشه ای هست که اسمش code خوب ؟؟؟ بگو خوب . وی اون همه ی کدها وجود داره
ميشه با بلوتوث هم تلويزيون را کنترل کرد يا بايد اينفرارد داشته باشيم.
نه نمیشه فقط اینفرارد ولی شنیدم برای بلوتوث باید تلوزیون هم بلوتوث داشته باشه .. حالا کو تلوزیون بلوتوث دار
كسي براي جاوا نداره؟؟؟
نه نیست دنبالش نگرد
آقا سامان کارمانیا کجاست ؟؟؟
نقل قول:
همون كرمان خودمونه ( ديار كريمان )
برای گوشیهای جاوا کار نمی کنه
نه گفتم که
من فکر کردم حالا این کارمانیا تو خارجه
بابا بزار روسي هم امتحان ميكنيم:11:نقل قول:
عزيز اگه واسه tv بلوتوث بزارن اگه يكي كانال را عوض كرد كل محله كانالش عوض ميشه مگر اينكه شماره سريالنقل قول:
بزارن:2:
اقا ممنون استفاده کردیم
یک بار دیگه آپلود کن من نتونستم یا اگر میتونی به ایمیلم بفرست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اينطور که معلومه ما که گوشيهامون جاوا هست داريم مظلوم واقع مي شويم چون هر چيزي که مياد براي اين سيمبيان لعنتي مياد و ما فقط بايد نظاره گر باشيم!