چرا بایرن مونیخ تو گزینه ها نیست؟
بازی که بایرن مقابل یوونتوس انجام داد اگر در ادامه هم انجام بده حتما قهرمانه.
Printable View
چرا بایرن مونیخ تو گزینه ها نیست؟
بازی که بایرن مقابل یوونتوس انجام داد اگر در ادامه هم انجام بده حتما قهرمانه.
یکی از تیمهای بارسلون یا چلسی یا رئال مادرید یکی قهرمان می شهالبته بایرن مونیخ هم هست
طرفدار منچستر هستم ولی میگم چلسی قهرمان میشه حتی اگه فینال با بارسا باشه
احتمالشم زیاده فینال پارسال تکرار بشه !!
در رابطه با دوستانی که راجع به نبودن بایرن مونیخ در این نظر سنجی اعتراض دارند همونطور که در ابتدای تاپیک عرض کردم برخی گزینه ها میتونستن باشن که نیستن مثل همین بایرن اما دوستان عزیز بایرن هرچند که تیم رو به پیشرفتیه و داره کم کم به تیمی که از لوییس فان گال ( ونگال ) انتظار میره تبدیل میشه اما تنها عملکرد خوبش در لیگ قهرمانان به نظر من به همین بازی برگشتش با یوونتوس بر میگرده .نقل قول:
بنظرم بارسلون رو از این لیست جدا میذاشتید ......
تابلو که قهرمانه......
با دیدن رئال در این لیست بسی خندیدیم....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میلان و اینتر و آرسنال هم که باطلند.....
احتمالا مثل پارسال یاچلسی با mu قراره دوباره در فینال ببازند ....
فرگوسن که از الان غمش گرفته...از گواردیولا خواسته بیاد سرمربی منچستر بشه.....
شیاطین چه سرنوشت تاسف باری داشتند .......
جالب کریس رونالدو از یک طرف با خروجش منچستر بدبخت شد
از طرف دیگه رئالی ها که بعد ازچند سال تیمشون یک تکونی خورده
تو کف کریس رونالدو موندن .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیکن از تیم خودش نداره همه قرضی........
رائول هم از اینجا بره دیگه چه شود...........
دیگه هیچ تیمی مثل بارسا کارخونه ستاره سازی نداره.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان باید قبول کنید تیم های خوب زیاد هستند. ولی به نظر من تیمهایی بیشتر شانس قهرمانی دارند که به غیر از داشتن بازیکنان عالی دارای هماهنگی خیلی خوبی باشند.مثلا تیم هایی مثل چلسی و بارسلونا و منچستر واقعا این شرایط رو دارند و تیم هایی مثل رئال و اینتر بازیکنان خیلی خوبی دارند ولی هنوز هماهنگی کامل بازیکنان با هم ندارند.چون مثلا تیمی مثل رئال در ترکیب اصلی پنج شش تا تغییر داده که این خیلی تغییر زیادی است و شاید فصل دیگه اگر همین بازیکنان باشن بتونه قهرمان بشه.البته این فصل هم شانس داره.ولی مثلا تیمی مثل چلسی امسال تغییر آن چنانی نسبت به پارسال نداشته و تقریبا بیشتر بازیکنان با هم هماهنگ هستند و تیم بارسلونا هم همچنین شرایطی رو داره.ولی در ضمن اینو بگم که تیم هایی مثل آرسنال و بوردو هم میتونن شگفتی ساز بشن چون خیلی تیم های هماهنگی هستند.
میلان هم اگه بتونه از پس منچستر بر بیاد یکی از شانسهای فیناله ... مخصوصا حالا که رونالدینیو تقریبا به اوج برگشته!
رئال افتاد جلو...!:31:
میگم جای گزینه هیچ کدام بایر مونیخ میبود یا لیون بد نمی شد!!:20: (حداقل بیشتر از یه دونه رای میاورد...:46:*
اکثر طرفدارای بارسلونا و رئال متاسفانه فرق بحث و نظرسنجی دوستانه رو با کل کل الکی نمیدونن.:13: واقعا که:13:نقل قول:
ماه پسر جان! خیلی از تاپیک های این فروم به خاطر دعواها و حرکات زننده بی دلیل امثال شما بسته شده.:19:
فقط بیا نظرتو بگو و برو. چرا میخوای جو راه بندازی؟:2:
*ForZa MiLAN*
بی شک ریبری بهترین بازیکن جهانه که اگه بیاد بارسا مطمئن باشین اونوقت خط حمله بارسا مثل پارسال کولاک میکنه.
من طرفدار آرسنالم اما برای قهرمانی این تیمها به ترتیب شانس دارند:
1 - بارسا
2 - چلسی
3 - رئال
4 - آرسنال
5 - میلان
6 - منچستر
البته در صورت برتری اینتر بر چلسی جای این دو تیم در مکان دوم تغییر میکند.
من هم با اینکه طرفدار میلان هستم و به این تیم رای دادم ولی با وجود عملکرد کارلو آنجلوتی، بخت اول قهرمانی رو چلسی میدونم.
امیدوارم میلان و چلسی تو فینال به هم بخورن.
JUST REAL.MADRID
حتی بعد از اعتراض من هم ، بایرن مونیخ بزرگ رو اضافه نکردندنقل قول:
یه نظر دادن خشک و خالی اقدر سخته ...؟نقل قول:
خب اصلا بارسا قهرمان ... چرا تیم های دیگه رو مسخره می کنید ... :41: در همین حدیــن :2:
من موافق نظر شمام ، هرتیمی طرفدارای خودشو داره ولی شما هم سعی کن جمع نبندی...نقل قول:
نقل قول:
دوستان عزیز راجع به حضور بایرن مونیخ در پستهای قبلی توضیح دادم که چرا در بین گزینه ها نیست . ضمنا فکر نمیکنم امکان ویرایش نظر سنجی وجود داشته باشه ( البته فکر میکنم مسئولان بخش ورزشی این اختیار رو داشته باشند ) به هر حال من از مدیران و همکاران محترم بخش ورزشی درخواست میکنم در صورت امکان نظر سنجی ویرایش بشه .
من منظورم به ایشون بود ... به گروه خاصی نبودنقل قول:
شما هم سعی کن جمع نبندی...
تا جایی که میدونم فقط ادمین ها میتونن نظرسنجی رو تغییر بدن!نقل قول:
من درخواستم رو به 'POP' مدیر ارشد و همچنین Honradez همکار انجمن ورزشی ارائه دادم و البته درخواست کردم که اگر آراء داده شده صفر نشه و نظر سنجی از ابتدا شروع نشه در صورت امکان ویرایش کنند . تا الان هم پاسخی دریافت نکردم .نقل قول:
قابل توجه دوستان بایرنی گزینه ی بایرن هم با کمک مدیران محترم به این نظر سنجی اضافه شد.
با اینکه کمی دیره و بیشتر بایرنی ها مثل خودم به تیم های دیگه موجود در نظرسنجی رای دادیم...اما ممنون:11:
فقط ارسنال...
مسلما با وجود تیمی مثل اینر هیچ شانسی برای بقیه تیم ها نمی مونه ...
خیلی دوست دارم آرسنال قهرمان بشه کاش بشه
ولی شانس رئال بیشتره با این همه بازیکن توپ که داره
مگه همه چی به داشتن فوق ستاره هست ؟؟؟نقل قول:
ولی شانس رئال بیشتره با این همه بازیکن توپ که داره
Only Arsenal
آقا من نظرم عوض شد.آرسنال همینجوریم قهرمان میشه. تازه مثل اینکه ژکو هم میخواد بیاد
نقل قول:
مرسی از لطفتون....:)
بایرنی ها فقط همین 2 نفر بودن؟
اینتر میلان:40:
چلسی به احتمال به زیاد البته اگر هیدینگ مربی بود تو قهرمانیش شک نمیکردم
همتون سخت در اشتباهيد؛فقط:
inter milan
همه به تیم مورد علاقشون رای میدن !
ولی اگه منطقی باشیم فک کنم شانس چلسی و بارسا و در مراتب بعد رئال!
ONLY BARCELONA
فقط چلســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــی!
من طرفدار تیم محبوب منچستر یونایتد هستم و به اعتقادم شانس بالایی برای قهرمانی داره.:40:
البته ناگفته نماند که تیم مادریدی هم شایسته است و من خودم هم این تیمو واقعاً دوست دارم.
فقط امیدوارم که بارسلونا به این عنوان دست پیدا نکنه.:2:
گرامی وقتی بایرن نبود به تیم های موجود در نظر سنجی رای دادیم....نقل قول: