اگه رم بالای 4 گیگ رو سیستم باشه و برنامه خاصی که استفاده می کنید دارای نسخه 64 بیتی باشد توصیه می شود ویندوز سون 64 بیتی نصب کنید در غیر اینصورت برای کارهای روزانه و برنامه های office ویندوز 32 بیتی مناسب است.نقل قول:
اگه رم بالای 4 گیگ رو سیستم باشه و برنامه خاصی که استفاده می کنید دارای نسخه 64 بیتی باشد توصیه می شود ویندوز سون 64 بیتی نصب کنید در غیر اینصورت برای کارهای روزانه و برنامه های office ویندوز 32 بیتی مناسب است.نقل قول:
ممنون از راهنماییت. یه سوال دیگه در مورد ارتقا v6555 داشتم تا چه حد و کدوم قسمتاش ارتقا پیدا میکنه؟؟
بحث ارتقا در مورد لپ تاپ ها بسیار محدوده و اون هم شامل رم و هارد میشه.گرافیک هم upgrade شدنی نیستنقل قول:
اخه من توی همین نت یه مقاله در مورد ارتقا cpu لپ تاپ های fujitsu خوندم میخواستم بدونم مدل v6555 هم این امکان واسش وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من تا بحال هر مدل از سری esprimo رو که باز کردم دارای cpu از نوع socket بوده و این یعنی که شما می تونی که cpu رو عوض کنی . با توجه به اینکه v6555 جایگزین v5505 هست و v5505 امکان تعویض cpu رو داره فکر می کنم که v6555 هم این امکان رو داشته باشه. حداکثر cpu که شما می تونی روی هر مدل fujitsu siemens بزاری تو datasheet هر مدل ذکر می شه که برای مدل v6555 حداکثر intel core2duo P8700 هست .نقل قول:
datasheet مدل v6555 در لینک زیر هست:
[HTML]https://sp.ts.fujitsu.com/dmsp/docs/ds-esprimo-mobile-v6555.pdf[/HTML]
لینکی که دادید باز نشد. میشه راهنمایی کنید کجا میتونم این ارتقا را انجام بدم؟ این cpu چند GHz هستش؟ هزینش چقدره، صرفه اقتصادی داره؟نقل قول:
ممنون از راهنماییاتون:11::11::11::11::11::11::1 1:
کسی نیست این بحثو جواب بده؟؟
کسی در مورد ارتقا گرافیک این لپ تاپ ها اطلاعات نداره؟ مخصوصا v6555
لینک رو چک کردم ، مشکلی نداشت . سرعت p8700 برابر 2.5 گیگاهرتز هست و اگر در یازار این cpu رو بتونید تا 70 هزار تومان بخرید صرفه داره اما بیشتر ارزششو نداره . در کل قبل از خریدن cpu ، از اینکه v6555 قابلیت تعویض cpu رو داشته باشه مطمئن بشید .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از لینکی دادید.نقل قول:
در مورد کارت گرافیک چطور، قابل ارتقا هست؟؟؟؟
سالام من v6555 دارام روي كيليد f11 عكس پروانه فن چه كاري انجام مي ده
در دستگاه v6555 خیر قابل ارتقا نیست اما چند مدل از سری lifebook مثل lifebook s760 امکان ارتقا گرافیک رو هم دارننقل قول:
اگر نرم افزار مربوط به کیبورد لپ تاپ رو نصب کرده باشید این دکمه ولتاژ پردازنده و کارت گرافیک رو کم می کنه که هم می تونه باعث افزایش عمر باطری بشه و هم چون پردازنده های مرکزی و گرافیکی با تمام توان کار نمی کنند فن سیستم کمتر کار می کنه و در نتیجه صدای لپ تاپ هم کم می شه البته تا جایی که من دیدم زدن یا نزدن این دکمه خیلی هم رو صدای فن تاثیر نداره.نقل قول:
دوستاني كه از دستگاه فوجيتسو - زيمنس استفاده مي كنيد جاي شما در تايپيك اعلام نمرات INDEX ويندوز خالي لطفا در اونجا نمرات خود را اعلام كنيد تا هي نگن اين مارك فلانه !!! ا
نظر دوستان دربارهlifebook ah550 چی هست؟
دوستانی که دنبال عکس زمینه (wallpaper) از فوجیتسو می گردن ، چند تا عکس با کیفیت بالا از فوجیتسو زیمنس در آدرس [HTML]http://amircomputer2009.blogfa.com[/HTML] گذاشتم که می تونید دانلود کنید
با سلام به همه ی دوستان مخصوصا اقایamir_psr
من از طرفدارهای برند دل بودم تا اینکه دیروز رفتیم یه لپ تاپ برای خواهرم بگیریم، یه لپ تاپ خیلی خوشگل و شیک چشمم و گرفت که مارکش Fujitsu (بدون Siemens) بود ، در نهایت براش inspiron 1564 گرفتیم ولی خودم با توجه به راهنمایی های آقای amir_psr چون کار سنگین پردازشی ندارم، کار گرافیکی و بازی و گیم و مولتی مدیا سنگین ندارم ولی وب گردی و نت مخصوصا وجود مودم بسیار مهم هست و کیفیت برام مهمه می خوام Fujitsu بگیرم.میخواستم سوال کنم تو قیمت inspiron 1564 چه مارک یا مارک های Fujitsu پیشنهاد میکنید؟ با تشکر
سلام
من یک لپ تاپ esprimo mobile V535 مدل ms2239
دارم.
هاردش رو از 160 به 250 ارتقا دادم
و رمش هم تا دو گیگ قابل افزایش هست و با اینی که الان داره میشه 4 گیگ.
سی پی یو هم 997MHz سرعت باسشه
core 2dual هست 2GHz و مدل T3200
الان میخوام بفروشم و یک hp بگیرم که تاچ باشه. این لپ تاپو میتونم چند بفروشم؟
ببخشید بببببببخشید همینجوری اومدم وسط
خواستم ببینم که کسی درایور وب کم fujitsu siemens v5505 رو داره بده به ما؟
آقا چی شد چرا جواب مارو نمیدین؟نقل قول:
در درجه اول مال خودمو باور کن سالمه همین الان باهاش کانکت شدم و دارم جوابتو میدم.نقل قول:
در درجه دوم اگر درایو نوری نمیخوای
کد:http://www.gkala.com/index.php?route=product/product&path=18_43&product_id=207
کد:http://www.---------.com/product_productdetail/productid_390.htm
و اگر پول داریکد:http://www.---------.com/product_productdetail/productid_1486.htm
کد:http://www.---------.com/product_productdetail/productid_1704.htm
کد:http://www.---------.com/product_productdetail/productid_1925.htm
البته اینم بگم مال خودم بهترینه:31: ایشالا یک hp بگیریم 18 inch:8:کد:http://www.---------.com/product_productdetail/productid_1924.htm
من چند مدل فوجیتسو رو به شما دوست عزیز معرفی می کنم:
LIFE BOOK AH-550- CORE I3 2.13/3MB- 3GBDDR3 RAM -HDD250-VGA INTEL UP TO 1695-4USB - E SATA -MODEM-WLAN-GBLAN-EXPRESS CARD-HDMI-WEB CAM-BLUTOOTH-15.6LED - BATTERY UP TO3 HRS PRICE:895
ESPRIMO D 9510 -2.16M585/1MB-2GB DDR3 RAM-160 HARD-VGAINTEL 4500-3USB-ESATA-SERIAL-SHOCK SENSOR HARD-MODEM-GB LAN-CARD READER-15.6 WXGA-BATTERY UP TO5:30 HRS PRICE:895
ESPRIMO V6555 -CORE2 DUOT6570- 4GBDDR 2 RAM- MODEM - WLAN- WEB CAM- BLUTOOTH-HDD320 BATTERY UP TO 3 HRS- PRICE:735
اینم بگم من چهار سالی هست فوجیتسو زیمنس و حالا هم فوجیتسو دارم اول یه AMILO PRO 2045 وحالاESPRIMO V6555 که 2045 بعد از چهار سال استفاده شبانه روزی هنوز مثل روز اول کار میکنه اینم بگم که تو ایران شناخته شده نیست اما دستگاهای خیلی با کیفیتی هستن پیشنهاد اصلی من به شما AH-55 هست چون از سری LIFE BOOK هستش که رده خوب FUJITSU هست اینا که من معرفی کردم گارانتی بهین هست که بدک نیست
همونطور که دوستان هم اشاره کردن مدل LifeBook AH550 برای شما مناسب هست که با توجه به اینکه از cpu های core i هم استفاده می کنه چیزی از 1564 کم نداره و از پس پردازش های سنگین هم بر می یاد .نقل قول:
این مدل رو سایت notebook check تست کرده و نمره 82 رو به این دستگاه داده
[HTML]http://www.notebookcheck.com/Test-Fujitsu-Lifebook-AH-550-Notebook.26524.0.html[/HTML]
در مورد برند fujitsu siemens و چگونگی تبدیل شدن به fujitsu خالی هم اگه اطلاعات خواستید لینک زیر رو نگاه بندازید
[HTML]http://amircomputer2009.blogfa.com//post-1.aspx[/HTML]
تو لپ تاپ ها ویژگی هایی هست که نمیشه مقایسه کرد مگه اینکه اون لپتاپ ها رو داشته باشی،یکی از اون ویژگی ها کیفیت تصویر ال سی دی با توجه به اینکه شما تجربه داشتن لپتاپ های مختلف دارین، کیفیت تصویر السی دی فوجیتسو چجوریه ؟چون 16:10 ولی بقیه لپتاپ ها مثل دل 1564 15:9
دوستان عزیز من برای خرید اولین لپ تاپ زندگیم با مشخصات زیر به کمک شما نیاز دارم
cpu amd turion x2 ترجیحا" 2.2gb به بالا
cache 2 be bala
bus ترجیحا"نزدیک 1000mhz
LED
beyne "13 va "14
کارت گرافیک gforce یا ati
قیمت زیر 1 تومن
Omranنقل قول:
biya mal mano begir va khalas
LCD hast na Led
in chizi ke mikhay ba un ghymat giret nemiyad
hp DV3
hpDV6
hp DV8
hpDV7
khobe ama balay 1 toman hata 2 toman hast
تو لپ تاپ ها ویژگی هایی هست که نمیشه مقایسه کرد مگه اینکه اون لپتاپ ها رو داشته باشی،یکی از اون ویژگی ها کیفیت تصویر ال سی دی با توجه به اینکه شما تجربه داشتن لپتاپ های مختلف دارین، کیفیت تصویر
السی دی فوجیتسو چجوریه ؟چون 16:10 ولی بقیه لپتاپ ها مثل دل 1564 15:9
منظور شمارو متوجه نشدم دوست عزیز در مورد 15:9 بودن 1564 و 16:10بودن ah550 چون:
ah-550:
Display: 39.6 cm (15.6-inch), TFT, (HD), LED backlight, glossy, 1366 x 768 pixel
Aspect ratio16:9Max. resolution external display1920 x 1200 pixel
Graphics brand nameIntel® HD Graphics
Graphics featuresDirectX® 10 support
Shared video memoryup to 1695 MB
dell1564 (ati vga
disply:15:6 glossy 16:9 768p 1366x768 pixel
graphics: ati mobility radeonhd 4330 512 mb GDDR3 (80SPS ، 450/1.2 GHZ CORE/RAMCLOCKS
که خوب این دوتا لبتاب مشخصات نزدیک به همی از نظر Display دارن من فکر میکنم باید کنار هم دیدشون تا بشه نظر دادامادر مورد LCDهای فوجیتشو مال من بعد از 4 سال فقط چندتا پیکسل سوخته داره که باید دنبالش بگردی ESPRIMO که جدید گرفتم هم WXGA هست ودر مقایسه با لب تابهای دیگه به نظر من خوب هست باز اساتید بهتر میتونن شما رو راهنمایی کنن راستی باتوجه به قیمت من 1564 کارت گرافیک دار رو انتخاب کردم که هم قیمت باشن
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
راستی اون شکلکه نمی دونم اونجا چیکار میکنه:5:
بیشتر سازندگان لپ تاپ مدل های جدید رو با صفحه نمایش های 16:9 با دقت تصویر HD 1366*768 عرضه می کنند البته بعضی مدل های گرون قیمت هم با دقت تصویر Full HD عرضه می شوند . مدل های جدید فوجیتسو هم همگی دارای نسیت 16:9 هستند از جمله مدل AH550.نقل قول:
نکته بعدی اینه که فوجیتسو مدل جدیدی در سری های Amilo ، Esprimo Mobile و Celsious Mobile عرضه نخواهد کرد و از این به بعد لپ تاپ های فوجیتسو تنها با نام LifeBook عرضه خواهند شد و برند Esprimo و Celsious فقط برای مدل های PC و WorkStation ها استفاده خواهد شد
نام Amilo هم دیگر استفاده نخواهد شد که این خبر بدی برای طرفداران برند Amilo بود .
[HTML]http://ts.fujitsu.com/ps2/press/read/news_details.aspx?id=4232[/HTML]
بين اين دوتا كدوم پردازش قوي تري داره و براي كار گرافيكي مناسبه؟
قبلي رو فروختم و فقط زيمنس ميخوام
Lifebook E-780 - Fujitsu
Fujitsu Siemens AMILO XI 3670
كدوم بهتر جواب ميده به نظرتون؟
يكيشون 4 هسته اي هست ديگه؟
ولي گرافيكش آنبرده درسته؟
سلام دوست عزیز در مورد این دو نوت بوک اول مشخصاتشون مهمشوننقل قول:
amilo xi 3670
processor intel core 2 T6600
MEMORY 4 GB DDR3
GRAPHICS NVIDIA GEFORCE GT130M 512 DDR3
ONBOARD INTEL4500M HD
DISPLAY 18.4 16:9 FULLHD 1920 1080
BATTERY 8 CELL
LIFEBOOK E-780
processor intel CORE I7
MEMORY 4 GB DDR3
GRAPHICS NVIDIA GEFORCE GT330 M 1GB DDR3 OR INTELHD ONBOARD
DISPLAY 15.6 LEDBACKLIGHT HD 1366 768
BATTERY 8 CELLهمونطور که دید AMILO XI 3670 یک نوت بوک 18 اینچ هست که به نظر من قدیمی شده و ضمنا فکر نمی کنم تو بازار ایران پیدا کنیدو به جاش مدل LIFEBOOK NH570 پیشنهاد میشه که 18 اینچ هست و از نظر کانفینگ قوی تر هست ودر بازار ما هم موجوده. در مورد LIFE BOOK E-780 هم دو مدل داره که یک مدل با گرافیک و یک مدل بدون گرافیک هست مورد جالب در مورد بدون گرافیکش این هست که با توجه به اینکه این لب تاب از دو باطری استفاده می کنه میتونه تا 18 ساعت با 2 باطر ی کار کنه (باطری دوم جای DVD رام نصب میشه هینطور هارد دوم) E-780 در بازار ما هست البته کانفینگ دقیقشو نمیدونم باید به بازار سر بزنید اما فکر کنم فقط مدل کارت گرافیک دارش موجود باشه .
من بعد از یه عمر اومدم هارد لپ تاپم رو از 320 به 500 گیگ ارتقا دادم ازداخل ویندوز بیشترین امتیاز رو هاردش میگیره 5.8 وکمترینش گرافیک 3.8 ضعفش رو گرافیکه شما هم از داخل ویندوز تست بگیرین ببینین چند چند میشه.مشخصات لپ تاپم تو امضام هست
سلام
کار گرافیکی ندارم (کارت گرافیک نمیخوام)
ویندوز نمیخوام
سی پی یو هم2 تا 2.2 core 2 due برام کافیه
کش حداقل 2 داشته باشه رم هم همین طور
چه مدل هایی پیشنهاد میکنید؟
سلام دوستان !
من بین دو تا مدل LifeBook A530 شک دارم. به نظر شما واسه مدلی که الآن 850 تومنه و سیپییو Corei5ٰ داره، ارزش داره که 150 تومن بیشتر از مدل Core i3 هزینه کنم ؟ (البته میدونم که هاردشم 320 ه و رمش هم 3 گیگ ! که با این دو تا مشکلی ندارم). فقط میخواستم بدونم corei5 خیلی قویتر از corei3 هست یا نه..
ممنون..
کسی لیست قیمت با فروشگاهی که زیمنس بفروشه میشناسه؟ خیلی دنبالشم به قول معروف
یه عمر گشتم تا که فهمیدم تو سایه بودن خستگیهامی
__________________________________________________ _
اچ پی خریدم مضخرف بود
سونی دارم مضخرفه
-----------------------------------------------------------------------
کجایی یادت بخیر با یک 6535 زیمنس توان داشتم در حد coree i7 .:41:
یه سری به سایت digikala بزن .منم از همین سایت خریدم.تازه اگه از سایتم نخری توی اکثر شهرا نمایندگی فروش داره.نقل قول:
تهران نمایندگیش کچاس؟
پردازنده core i5 دو مزیت اساسی بر core i3 داره . اولی اینه فرکانس پایه هسته های اون بالاتره و دومی اینه که از فناوری turbo boost استفاده می کنه یعنی در مواقعی که فشار کاری روی پردازنده زیاد می شه خودشو اورکلاک (overclock) می کنه مثلا در cpu i5 520m که در Fujitsu a530 استفاده شده اگر به پردازنده فشار بیاورید فرکانسش از 2.5 تا 2.9 افزایش پیدا می کنه . البته فناوری turbo boost یک بدی هم دارد و اون اینه که بخاطر اورکلاک باطری دستگاه رو می خوره و مدل a530 که قراره 4 ساعت با باطری کار کنه در حالت turbo boost دو ساعت هم به زور کار می کنه و خیلی از موارد مجبور هستی برای نگهداری باطری turbo boost رو در bios خاموش کنی.نقل قول:
اگر شما کارت cpu Bound هست و از قابلیت turbo boost هم می خوای استفاده کنی تفاوت قیمت دو مدل قابل قبول هست در غیر اینصورت به صرفه نیست .
پردازنده Core i5 مجموعه دستورات AES رو هم بصورت سخت افزاری داره که با توجه به عدم تجهیز A530 به ماژول TPM تقریبا کاربردی در این لپ تاپ ندارد .
هر دو این cpu ها از Virtualization هم پشتیبانی می کنند .
با سلام به همه ی کاربران محترم انجمن ،
از همه ی دوستانی که از لپ تاب (هر برندی ، سونی ، دل ، ایسوس ، اچ پی ، ایسر و...) استفاده میکنند ، دعوت میشود تا در تاپیک زیر شرکت کنند :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=428669
توضیحات اضافی تو تاپیک بالا موجوده! :46:
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگذارم ،
موفق و پیروز باشید ،
امید
بهترین مدل برای شما lifebook a530 هست که تازه به ایران وارد شده و کانفیگ خوب و کیفیت ساخت بالایی دارهنقل قول:
به نظر شما چرا این مدل با اینکه کانفیگ خیلی بالایی داره قیمتش به نسبت پایینه ؟نقل قول:
بعد شما میدونین کارت گرافیک intel ش دقیقا چه مدلیه ؟ به نظر من تنها اشکالش همین کارت گرافیکشه..
---------- Post added at 03:14 AM ---------- Previous post was at 03:10 AM ----------
تا اونجایی که من میدونم نمایندگیش با شرکت بهین هست.نقل قول:
کد:http://www.behin.net/laptop/LIFEBOOK/
به خاطر این که این لپ تاپ زیاد شناخته شده نیست وگرنه کیفیت ساخت خیلی حوبی داره.من همین الان دارم باهاش کار میکنم از هر نظر راضیم.نقل قول: