سلام
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن،من الان دقت کردم کربی های که دیدم 3650 بوده مدلشون ولی اینجا گفتن 3653!
حالا این مدل جدید هست یا که همون مدله؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن،من الان دقت کردم کربی های که دیدم 3650 بوده مدلشون ولی اینجا گفتن 3653!
حالا این مدل جدید هست یا که همون مدله؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
این 3 عدد اختلاف برای مدلهای ایران استنقل قول:
مثلا مدل حت در دنیا S8000 خوانده میشود اما با اضافه شدن زبان فارسی و چند برنامه دیگر برای ایران درست شده است و اسم مدل آن به S8003 تغییر یافته
یه کوربی برا آبجیم خریدم.
صفحه اش عالیه!
کیفیت صداش هم خوبه!
باتریش هم خیلی خوبه.
دوربینش خیلی برام مهم نبوده.
ولی جای سوکت هدفونش خیلی بده.
وقتی داره ام پی تری اجرا میکنه سرعت گوشی میاد پایین.
در کل گوشیه خوبیه نسبت به قیمتش.
کسی نمیدونه بازیاشو چطور باید آنلاک کرد؟؟
منم امروز برایه یکی از دوستام خریدم
قیمت 132
فعلاً زیاد باهاش کار نکردم
ولی گوشی خوشکل و خوش دستیه.
باهاش کار نکردید چطور میگید خوش دسته؟
به این نمودارا میشه اعتماد کرد؟
همین طور که یکی از کاربران گفت میتونی آپدیتش کنی البته بهتره ببری نمایندگی حداکثر یه هزینه ای هم داره ولی ارزش داره.البته من شنیدم که نرم افزار هایی برای رفع اینجور مشکل ها هست ولی من خودم به شخصه ندیدم ولی به همتون پیشنهاد میکنم استار بخرین اگر هم تونستین و خوشتون اومد کوربی تکست هم انتخاب خوبیه البته من از نزدیک ندیدمش ولی تو کاتالوگ ها و تو سایت جی اس ام تعریفهاشو شنیدم یه گوشی معرکه ایه.نقل قول:
ببخشید ببخشید کوربی تکست نه کوربی پرو
آقا سعید منم با این گوشی کار کردم و تو دستم گرفتم این گوشی تو این مورد واقعا معرکه ست و از استار خیلی بهتره.نقل قول:
واقعا خوشدسته و تاچش عاااالییییه!
ولی بازیاش نسخه اصلی نیستن.
کسی میدونه چطور باید آنلاکش کرد؟
در ضمن نتونستم روش دیکشنری نصب کنم.
کوربی پرو دایوکس هم پخش می کنه،اینو فراموش کردید.
اصلا کوربی پرو که جدیدترین نسخه کوربی به نظر من بهترین نسخه کوربیه و یه ترکیبی از استار کوربی معمولی و B3410 که خیلی ها اونو با کوربی تکست اشتباه میگیرندوربین 3.2 کیبورد کیوورتی خوشدستی دیگه از یه گوشی در حد متوسط چی میخواینبه خاطر این میگم متوسط چون فقط دوربینش پایینه اگه اون هم 5 میشد دیگه میشد معرکه
سلام دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم گوشیهایی که آخرش 3 هست فارسی ساپورت میکنه مثل 8003 یا S5233 Star یا همین کوربی S3653 که واسه ایران ساخته شده.بهت پیشنهاد میکنم اگر هم خواستی فارسی کنی ببر پیش پارس مایکروتل مطمئن تره.نقل قول:
به این نمودارا میشه اعتماد کرد؟
سلام
دوستان من یک مشکلی با این کوربی دارم اونم اینکه روش برنامه نصب میکنم و بدون مشکل نصب میشه و کار هم میکنه ولی بعد از اینکه از برنامه میام بیرون نمیدونم کجا نصب شده و فقط جاییکه نصب نشدش موجوده را میبینم و از نصب شده خبری نیست اگه دوستان کسی میدونه لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر وحید
نقل قول:
بالای یه مگ نصب میشه ولی اجرا نمی شه.
علی جان متشکر از پاسخ سریعتون
برنامه نصب شده و اجرا هم میشه دفعه اول (نرم افزار بانک صادرات هست ) ولی مشکل اینکه بعد از نصب برنامه خودش میپرسه آیا می خوای اجرا کنی که من هم بله را زدم و اجرا شد ولی وقتسی کارم با برنامه تمام شد اون را بستم حالا که دوباره میخوام بازش کنم نمیدونم کجا نصب شده.
مخلص کلام شما فکر کن یک برنامه کوچکتر از یک مگا بایت نصب کردی برنامه نصب شده و آماده اجرا کجا میره و از کجا میشه دوبار اجراش کرد
با تشکر وحید
صفحه منوتو ورق بزن تا بازیها و بیشترو پیدا کنی اونجا برنامه ها ی نصبیته.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونجوری که تو عکس هست باید صفحه دوم باشه،همونی که عکس یه جوی استیکه
سلام
آقا تشکر
شرمنده من زیاد به سامسونگ وارد نبودم واقعا کمکم فرمودید
وحید
اختیار داری.نقل قول:
سلام کسی میتونه بگه موبایل سامسونگ مدل کربی چطوری یه؟
و اینکه وقتی مسیج باکس پور میشه خالی کرد یا تو رم ببریم؟؟؟:41:
مدل سامسونگ gt-s3650 :20:
فک نکنم وقتی که پر بشه رو رم ببره.همون 500تارو فقط می گیره.نقل قول:
دیشب قیمت کردم با گارانتی مایکروتل 128 تومن.
سرعتش خوبه.تاچ فوق العاده ای داره.با رم 8 گیگ کاملا پر،سرعت خوبی داره.یه عیبیم که داره اینه که برنامه جاوای بیشتر از یک مگو ساپورت نمی کنه،کلا با این قیمت می شه گفت از بهترین گوشیای تاچه،به خاطر تاچ خازنیش.
من 3653 دارم ازش رازیم اگر الان شده 128 قیمتش خیلی خوبه من3 ماه پیش خریدم 159
البته الان مدال pro اومده که امکاناتش بیشتر هم شده
اگر ممکنه بگید رو اینمدل میشه از طریق بلوتوث برنامه و تم و... نصب کرد یا حتما باید با کابل باشه؟
بله راحت می شه نصب کرد ولی یه عیبی که داره اینه که بیشتر از یه مگو ساپورت نمی کنه.اگه جاوا خیلی برات مهمه،گوشی استارو بهت پیشنهاد می دم،تقریبا شبیه همن.نقل قول:
سلام من يه دونه كوربي خريدم ولي دفترچه انگليسي نداره چه جوري ميتونم دفترچه انگليسي يا فرسيشو پيدا كنم؟
سلام دوستان
اين گوشي همراش كابل اتصال به كامپيوتر داره؟
سلام دوستان
اين گوشي همراش كابل اتصال به كاپيوتر داره؟
نه عزیزم فقط بعضی از گوشیا کابل یو اس بی دارن که کوربی جزو اون بعضیا نیست!!!
سلام به همه
بچه ها من یه کوربی گرفتم ولی رمز اصلی این گوشی رو نمیدونم . چیکار کنم ؟ وقتی میخوام کد رو عوض کنم کد قبلی رو میخواد هرچی که فکرشو کنید زدم ولی ... !!! ممنون میشم راهنمایی کنید :20:
0000 ro emtehan kardi?
dafe aval che codi ro vared kardi?
fekr konam code avalo khodetun bayad vared konin
0000 ، 00000 ، 12345 ، 1234 ، امتحان کرئم ولی هیچ کدوم نبود . نمیشه ریستش کرد ؟ من گوشی رو آک گرفتم ولی....نقل قول:
سلام بچه ها چه جوری میشه این بازیهای کوربی رو بیشتر از یه بار بازی کرد؟ژ
هیچکس کدشون رو نداره؟
با عرض سلام وخسته نباشيد، يه سوال داشتم (آيا كوربي 3653كليپ يا فيلمهاي دايويكس رو جواب ميده ؟؟؟؟)((مثلا:avi,wmvو...)) اگر نه آيا راهي هستش كه اين فرمت هارو ساپورت كنه يا نه؟؟؟؟؟؟ممنون ميشم جواب بدبد....
اساتيد چجوري ميشه صداي زنگ تماس و اس ام اسشو كم و زياد كرد
بايد كجا برم
8 تا صفر رو امتحان کننقل قول:
00000000
:5:
سلام، من یک کوربی تو ایران خریدم با سیم ایران کار می کرد، الان توی مالزی با سیم مالزی کار نمی کنه و No Sim Card میده! دوستان کسی می دونه چطور میشه قفلش رو باز کرد؟
سلام به همه ی دوستان
من یه کوربی خریدم ولی نمی دونم چرا بازیهاش لایسنز می خواد برای اجرا ، حالا نمی دونم از کجا می تونم کرک یا سریال براش پیدا کنم
البته این مشکل برای بازی های اصلی که رو خودش نصب بوده هست.
ممنون می شم راهنمایی کنید!!!!
محبت کنید پاسخ این سوال رو بدید ، مشکل من هم هستنقل قول: