دویل می کرای 4 رو هم میگفتی عالی میشد...
Printable View
دویل می کرای 4 رو هم میگفتی عالی میشد...
بله درستهنقل قول:
فایلهای موسیقی همش در دسترس بود اما به هیچ وجه پخش نمیشه
بالاخره کشف کردم چجوری میشه music بازی Mass effect 2 رو استخراج کرد. ولی هنوز یکم کار داره.
کسی تا حالا با نرم افزارهای Hex Editor کار کرده؟
atheistboy ممنون از اینکه تاپیک آپدیت میکنی . :11:
بهتره به جای این که بگی " شیوه ی استخراج رو در بازیBrothers in Arms - Hell's Highway توضیح دادم. " آموزش کار با برنامه Dragon UnPACKer 5 رو بذاری و فقط بگی با این برنامه فایل ها رو استخراج کنید ! :46:
باز هم ممنون :40:
خدا هرچی میخوای بهت بده .
من چقدر دنبال این کار بودم ولی نتونستم البته 8 سال پیش :31:
آقا کسی برنامه استخراج فایل های مافیا را نداره؟
به زودی اموزش استخراج موزیکش رو قرار می دم.نقل قول:
آقا کسی برنامه استخراج فایل های مافیا را نداره؟
دوستان من به شدت دنبال این هستم که یه جوری بتونم موزیکهای بازی dragon age رو استخراج کنم . بعضی از موزیکهای این بازی واقعا زیبا هستش مخصوصا موزیک آخر بازی .چند تا برنامه قدرتمند برای تبدیل فرمت پیدا کردم ولی هیچ کدوم از فرمت fev که فرمت موزیکهای این بازی هستش پشتیانی نمی کنن.اگه کسی از دوستان منو راهنمایی کنه بی نهایت ممنون میشم
من یه جست وجویی کردم. گویا موزیک ها در فایل هایی با پسوند fsb ذخیره شده اند. در پست اول این تایپیک روش استخراج موزیک از nfs :shift و Bioshock رو اموزش دادم. از تمام روش هایی که معرفی کردم در این دو بازی برای استخراج موزیک از Dragon Age استفاده کنید ببینید جواب میده یا نه و لطفا نتیجه کار رو هم به من اطلاع بدید.نقل قول:
دوستان من به شدت دنبال این هستم که یه جوری بتونم موزیکهای بازی dragon age رو استخراج کنم . بعضی از موزیکهای این بازی واقعا زیبا هستش مخصوصا موزیک آخر بازی .چند تا برنامه قدرتمند برای تبدیل فرمت پیدا کردم ولی هیچ کدوم از فرمت fev که فرمت موزیکهای این بازی هستش پشتیانی نمی کنن.اگه کسی از دوستان منو راهنمایی کنه بی نهایت ممنون میشم
دوست عزیز من برای اون بازی ها رو خوندم ولی درست متوجه نشدم.این برنامه FSB files extractor فکر کنم حدود 100 کیلوبایت هستش این برنامه اصلا برای من باز نمیشه.میشه کمکم کنی که چی کار کنم:11:نقل قول:
من یه جست وجویی کردم. گویا موزیک ها در فایل هایی با پسوند fsb ذخیره شده اند. در پست اول این تایپیک روش استخراج موزیک از nfs :shift و Bioshock رو اموزش دادم. از تمام روش هایی که معرفی کردم در این دو بازی برای استخراج موزیک از Dragon Age استفاده کنید ببینید جواب میده یا نه و لطفا نتیجه کار رو هم به من اطلاع بدید.
یعنی چی "باز نمیشه"؟ روش کلیک می کنید و باز میشه و سریع بسته میشه؟ باید هم اینگونه باشه! چون از محیط cmd باید بازش کنید. در پست اول توضیحات کافی رو دادم. باید فایل fsb رو با موس روی فایل exe بکشید و یا از فایل bat استفاده کنید.نقل قول:
دوست عزیز من برای اون بازی ها رو خوندم ولی درست متوجه نشدم.این برنامه FSB files extractor فکر کنم حدود 100 کیلوبایت هستش این برنامه اصلا برای من باز نمیشه.میشه کمکم کنی که چی کار کنم
من اونو روی فایل exe کشیدم ولی چیز خاصی نشد.باید بعد از این کار چی بشه؟منو ببخش دوست عزیز این کارها رو زیاد بلد نیستم:11:نقل قول:
یعنی چی "باز نمیشه"؟ روش کلیک می کنید و باز میشه و سریع بسته میشه؟ باید هم اینگونه باشه! چون از محیط cmd باید بازش کنید. در پست اول توضیحات کافی رو دادم. باید فایل fsb رو با موس روی فایل exe بکشید و یا از فایل bat استفاده کنید.
بعد از این کار باید فایلهایی با پسوند wav در همون پوشه ی نرم افزار ساخته بشند که شما میگید ساخته نمی شند.نقل قول:
من اونو روی فایل exe کشیدم ولی چیز خاصی نشد.باید بعد از این کار چی بشه؟منو ببخش دوست عزیز این کارها رو زیاد بلد نیستم
یه راهه دیگه استفاده از فایل bat ــه که در قسمت Bioshock در روش دوم استخراج توضیح دادم.
برای اون بازی هم خوندم.دوست عزیز یه سوال چه جوری یه فایل bat بسازم؟نقل قول:
بعد از این کار باید فایلهایی با پسوند wav در همون پوشه ی نرم افزار ساخته بشند که شما میگید ساخته نمی شند.
یه راهه دیگه استفاده از فایل bat ــه که در قسمت Bioshock در روش دوم استخراج توضیح دادم.
تو پست اول همه ی اینها رو توضیح دادم.نقل قول:
برای اون بازی هم خوندم.دوست عزیز یه سوال چه جوری یه فایل bat بسازم؟
در پوشه ای که محتویات نرم افزار FSB files extractor قرار داره، کلیک راست کنید در فضای خالی و new و بعد text document رو انتخاب کنید. پسوندش رو از txt به bat تغییر بدید. بعد با notepad این فایل رو باز کنید و کدی که در صفحه ی اول قرار دادم با توجه به فایلتون تغییر بدید و در فایل bat قرار بدید و save کنید و بعد روی فایل bat کلیک کنید.
دوست عزیز این کارهارو کردم.بعد اون فایل که حدود 10 مگابایت بود به صورت حدود 200 فایل با پسوند wav استخراج شد. این فایلها حجم خیلی کمی داشتن.
فکر کنم این روش برای این بازی جواب نمیده.
C&C Generals Zero Hour
Please
همه ی فایلها که music نیستند. بعضی از فایل ها کم حجم اند چرا که sound قسمت خاصی از بازی اند. مثلا صدای کوتاه جیغ زدن!نقل قول:
دوست عزیز این کارهارو کردم.بعد اون فایل که حدود 10 مگابایت بود به صورت حدود 200 فایل با پسوند wav استخراج شد. این فایلها حجم خیلی کمی داشتن.
فکر کنم این روش برای این بازی جواب نمیده.
این فایل های کم حجم رو تونستید پخش کنید؟
اون فایل رو نتونسم.همون چیزی که شما گفتین درسته.الان رفتم یه فایل دیگه رو امتحان کردم استخراج شد.اسمش leliana_sings بود که آهنگ زیبا هست که لیلیانا توی بازی می خوند.آقا واقعا دستت درد نکنه خیلی کمک کردین:10:نقل قول:
همه ی فایلها که music نیستند. بعضی از فایل ها کم حجم اند چرا که sound قسمت خاصی از بازی اند. مثلا صدای کوتاه جیغ زدن!
این فایل های کم حجم رو تونستید پخش کنید؟
اگه خواستین راهنمای استخراج آهنگهای این بازی رو بذارین که مثل همون بازی bioshock هست تا بقیه دوستان هم استفاده کنن.راستی آقا من الان دنبال آهنگهایی هستم که در credits بازی میخونه که 2 تا آهنگ زیبا هستش.یکمی گشتم توی این قسمت آهنگ ها نبود.کلا این موزیکهای بخش credits بازی ها یه قسمت دیگه هستش؟ من دنبال چند بازی دیگه به این صورت هستم.بازم دستت درد نکنه.
میگم دوستان چجوری آهنگهای mass effec2 رو بردارم.آهنگاش خیلی باحاله
ممنون
توی پست اول بگردی آموزش داده شدهنقل قول:
ممنون
حالا که شماها زحمت میکشید و استخراج میکنید زحمت بقیه رو کم کنید و آهنگارو آپلود کنین و بدین ما هم یه حالی کنیم و شمارو هم دعا کنیم :46::31:
این جا انجمن بازی هستش و نمیشه.فکر کنم برای این چیزی که گفتین تاپیک مخصوص وجود داشته باشه.نقل قول:
bioshock دو تا راه داشت. از کدوم روش استفاده کردید؟ دقیقا اسم نرم افزارها رو بگید.نقل قول:
اون فایل رو نتونسم.همون چیزی که شما گفتین درسته.الان رفتم یه فایل دیگه رو امتحان کردم استخراج شد.اسمش leliana_sings بود که آهنگ زیبا هست که لیلیانا توی بازی می خوند.آقا واقعا دستت درد نکنه خیلی کمک کردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خواستین راهنمای استخراج آهنگهای این بازی رو بذارین که مثل همون بازی bioshock هست تا بقیه دوستان هم استفاده کنن.راستی آقا من الان دنبال آهنگهایی هستم که در credits بازی میخونه که 2 تا آهنگ زیبا هستش.یکمی گشتم توی این قسمت آهنگ ها نبود.کلا این موزیکهای بخش credits بازی ها یه قسمت دیگه هستش؟ من دنبال چند بازی دیگه به این صورت هستم.بازم دستت درد نکنه.
نمی دونم اهنگ های قسمت credits کجاست. چرا که بازیش رو ندارم.
راستی بعضی از فایل ها پسوندشون مثله اینکه fev هستش. لطفا پسوند این فایل ها رو تغییر بدید به fsb و بعد از همون روشی که استفاده کردید، ببینید این فایل ها آیا استخراج می شند یا نه.
در پست اول قرار دادم. ولی کار آسونی نیست!نقل قول:
ممنون
در این تایپیک من آهنگی برای دانلد قرار نمی دم. بلکه آموزش استخراج آهنگ ها رو قرار می دم.نقل قول:
حالا که شماها زحمت میکشید و استخراج میکنید زحمت بقیه رو کم کنید و آهنگارو آپلود کنین و بدین ما هم یه حالی کنیم و شمارو هم دعا کنیم
در ضمن اگر هم می خواستم این کار رو انجام بدم با توجه به اینکه آهنگهای پست اول مجموعا بیش از 20 گیگابایته و من از اینترنت Dial Up استفاده می کنم. امکانش نبود.
از روش دوم استفاده کردم.اسم برنامه FSB files extractor هستش.موزیکهای بازی در این آدرس Dragon Age\modules\single player\audio\sound هستش.ولی من بیشتر موزیکهای بازیو این جا پیدا نکردم و جای دیگه هم گشتم نبود!نقل قول:
bioshock دو تا راه داشت. از کدوم روش استفاده کردید؟ دقیقا اسم نرم افزارها رو بگید.
شاید ربطی به این تاپیک نداشته باشه ولی اگه این بازیو اصلا بازی نکردین به هیج وجه بهترین بازی سال 2009 کامپیوتر رو از دست ندین:46: من هر جای بازی گشتم موزیکهای بخش credits بازیو پیدا نکردم.واقعا معلوم نیست کجا هستش! شما نمی دونید که مثلا برای بازیهای دیگه موزیک آخر بازی یا credits در کدوم قسمت از بازی معمولا قرار داره؟اگه بتونید موزیکهای بخش credits بازیها مخصوصا این بازیو پیدا کنید بازم واقعا ازتون ممنون میشم:11:نقل قول:
نمی دونم اهنگ های قسمت credits کجاست. چرا که بازیش رو ندارم.
بعضی از فایل ها پسوندشون مثله اینکه fev هستش. لطفا پسوند این فایل ها رو تغییر بدید به fsb و بعد از همون روشی که استفاده کردید، ببینید این فایل ها آیا استخراج می شند یا نه.نقل قول:
شاید ربطی به این تاپیک نداشته باشه ولی اگه این بازیو اصلا بازی نکردین به هیج وجه بهترین بازی سال 2009 کامپیوتر رو از دست ندین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هر جای بازی گشتم موزیکهای بخش credits بازیو پیدا نکردم.واقعا معلوم نیست کجا هستش! شما نمی دونید که مثلا برای بازیهای دیگه موزیک آخر بازی یا credits در کدوم قسمت از بازی معمولا قرار داره؟اگه بتونید موزیکهای بخش credits بازیها مخصوصا این بازیو پیدا کنید بازم واقعا ازتون ممنون میشم
این فایل ها رو نگاه کردم حجم همشون پایین 100 کیلوبایت بود و تازه بعضی هاشون به کیلوبایت هم نمی رسیدن! اون روشی که گفتین انجام دادم ولی اتفاقی نیفتاد.فکر نکنم اینها اصلا موزیکهای بازی باشن چون حجمشون خیلی کم هست و احتمالا صداهای خیلی کوتاه یا چیز دیگه ای هستن.نقل قول:
بابا من اهنگ های PES 2010 رو می خوام اسمهاشون رو هم از اینترنت سرچ می کنم چیزی پیدا نمی کنم!!!!!!!!!!!!!
جایی نیست که بشه آهنگ های بازی هارو از اون اونجا دانلود کرد............
Machinarium
این روش هم مثل Resident Evil 5 هست.
آهنگ های بازی توی پوشه Machinarium\11 هستند.فقط کافی هست پسوند فایل ها رو به mp3 تغییر بدین.(فرمت اصلی فایل ها فلش هست با پسوند SWF )
سلام
استخراج موزیک های بازی
Prince Of Persia: The sand Of time
و
Prince Of Persia: Warrior Within
فقط کافیه فایلهای مربوط به هر بازی تو فولدر
کپی کنید و فایل extract_and_convert_all را اجرا کنید تا عملیات شروع بشهکد:X:\Program Files\UBISOFT\Prince of Persia The Sands of Time\Sound
اینم لینک نرم افزارش
کد:http://www.pcgamescore.de/tools/Pop_Music_Extractor.rar
با این تولز می تونید آهنگهای Need for Speed زیر رو extract کنید و به mp3 تبدیل کنید اسم نرم افزار NFS Multimedia Converter v1.5.1
Undercover
ProStreet
Carbon
Most Wanted
Underground 2
Underground
Hot Pursuit
لینک برای دانلود
منبع:کد:http://www.nfsplanet.com/download_sel.php?file=nfsuc/files/nfs_multimediaconverter_1.5.1.zip&key=69c2ba74a35cf20d846420ef86997998&lang=eng
کد:http://www.nfsplanet.com/
Ninja Blade
خب روش کار دقیقا مثل nfs : shift هست که جناب atheistboy در پست اول توضیح دادند ،من اینجا فقط ادرس فایلها رو می گذارم
فایلهای صدا در پوشه sound دارند ...
اونایی که داخل اسمشون voice هست صدای کارکترهاست
اونایی که داخل اسمشون bgm هست چندتا فایل صوتی است که بعد از استخراج اونایی که داخل اسمشون ms هست موزیک مرحله هاست
اونی که داخل اسمش menu هست موزیک منوهای بازی هست
اونی که داخل اسمش staff هست موزیک پایان بازی هست
برای استخراج موزیک و Sound هایی که در فایلهایی با پسوند fsb ذخیره شده اند، بهتره از روش NFS : SHift استفاده نکنید. به جاش از روش Bioshock 2 استفاده کنید. چرا که بعضی از فایل های استخراج شده به روش NFS : Shift که در اون باید فایل رو روی فایل exe بکشید، غیر قابل پخش اند.
یه مشکلی در پخش بعضی فایلهای استخراج شده از Bioshock 2 وجود داره. این فایلها رو در WMP و VLC Player و Winamp پخش کردم. در 2 تای اولی به صورت دور تند پخش شدند و در Winamp اصلا پخش نشدند. برای حل مشکل باید از نرم افزار Audacity استفاده کنید. فایل mp3 مشکل دار رو با این نرم افزار باز کنید و بعد برید به File > Export و در اینجا فایل رو به فرمت Wav تبدیل کنید.
یه مشکلی در پخش بعضی فایلهای استخراج شده از Bioshock 2 وجود داره. این فایلها رو در WMP و VLC Player و Winamp پخش کردم. در 2 تای اولی به صورت دور تند پخش شدند و در Winamp اصلا پخش نشدند. برای حل مشکل باید از نرم افزار Audacity استفاده کنید. فایل mp3 مشکل دار رو با این نرم افزار باز کنید و بعد برید به File > Export و در اینجا فایل رو به فرمت Wav تبدیل کنید.
دوستان امکان استخراج از کنسول وجود نداره؟ من دنباله موزیک assassin 2 ام یکی از دوستان یه لینک رپید داد اررور میده :41:
با سلام
من از داخل پوشه های بازی فایلها رو استخراج میکنم ولی سایز همشون میشه 58 بایت! واصلا اجرا نمیشه؟
لطفا طرز استخراج grid رو هم بگید .با تشکر
از داخل پوشه های کدام بازی فایل ها رو استخراج می کنید؟ از GRID ? استخراج موزیک های GRID رو بلد نیستم!نقل قول:
با سلام
من از داخل پوشه های بازی فایلها رو استخراج میکنم ولی سایز همشون میشه 58 بایت! واصلا اجرا نمیشه؟
لطفا طرز استخراج grid رو هم بگید .با تشکر
مثلا در بازی Hawx تو پوشه pc فایل های spk رو پیدا میکنه ولی سایزشون میشه 58 بایت؟
من آهنگای nfs shift رو با fsb باز کردم ولی آهنگا خرابو به صورت تکه تکه و تق تق پخش میشه.میتونید تو این مورد کمک کنید؟