همين و هواپيما سقوط ميكنه و....نقل قول:
نوشته شده توسط reza_17173
Printable View
همين و هواپيما سقوط ميكنه و....نقل قول:
دوستان چرا گاهی اوقات زمانی که بازی را Save می کنیم و بعد Load می کنیم از Checkpoint لود می شود ؟ پس اون Save که در منو گذاشتند برای چیه ؟
سلام. من Trailer بازي رو كه اقا ارش گذاشته بود با حجم 21 mb دانلود كردم. توي اين Trailer يه سري دمو نشون ميده با گرافيك بالا و خيره كننده:blink: من بازم تو شك افتادم نكنه دموهاي dvd من حذف شدن:sad: من كه فعلا" قسمت چهارم بازي هستم ولي هيچ دمويي با گرافيك بالا نديدم. حداقل بايد اخر يا اول هر قسمت يه دموي خوشكل باشه. اقايون شما در كل اين بازي هيچ دموي قشنگي نديدين؟
اين بازي فقط از Checkpoint هاSave ميشود اون Save رو هك كه شما ميگي فقط اخرين CheckpointروSave ميكنه!نقل قول:
نوشته شده توسط amirpers
كسي نيست جواب مارو بده...
من در مرحله ي قزافستان آنجايي كه بايد آن موجود رو بكشم گير كردم لطفا به من كمك كنيد.
ممنون
من هر وقت نكست گن رو فعال ميكنم بازي خيلي كند ميشه چرا
من تو انگلستان گير کردمنقل قول:
نوشته شده توسط kkain-blood
اون جايی که اون مار آبی رو بايد بکشم
4 تا قفس هست که 3 ته شون کار ميکنه ولی آخری کار نميکنه
3 تا شونو انداختن ولی چاهارمی رو که ميکشم قفس پايين نمياد
چی کار بايد بکنم؟؟
شما نبايد از رويرو به عنكبوت ضربه وارد كني. بايد به پهلوي عنكبوت بري(سمت راست يا چپ عنكبوت). بعدش اول بايد به يكي از باله هاش تير بزني و بعد با دكمه END تغيير نشانه داده و به باله ديگرش تير بزني. بعد بايد به پهلوي ديگر عنكبوت بري و اين كارو تكرار كنينقل قول:
نوشته شده توسط parisa277
شما اول باید به 4 قسمت منطقه بری و 4 دسته را به سمت پایین بکشی تا 4 توپ اهنی بزرگ به سمت پایین بیاد. بعد باید پشت اون دستگاه که وسط منطقه قرار داره بشینی و باید به ترتیب و به سرعت به 4 توپ اهنی که پایین اومدن شلیک کنی تا اون 4 توپ هم وارد جریان الکتریسیته بشن. بعد باید به سرعت از دستگاه پایین بیای و باید به بالای دستگاه نگاه کنی. یه شیئ نورانی میبینی. با چنگک به سمت اون شیئ نورانی یه ضربه بزن.نقل قول:
نوشته شده توسط hossein3d
شما اول بايد به يكي از 4 وسيله اهني كه قفس ها به اونا متصل هستن شليك كني. انقدر بايد شليك كني تا صداي بلندي از اون پخش بشه. وقتي اون صدا پخش ميشه مار ابي به سمت صدا مياد و حدود 2-3 ثانيه منگ مي مونه. بعد شما بايد به سرعت با چنگك دسته قفس رو بكشين تا قفس پايين بيادو به هيولا ضربه وارد بشه. اين كارو براي 3 قفس ديگه هم انجام بدين.نقل قول:
نوشته شده توسط kavoshm
اقايون كسي در كل اين بازي دموي گرافيك بالا ديده؟؟
مطمعني؟ نميدونم مشكل از چيه طبيعاتا بايد كا ر كنه منظورت از چهارمي يكي از اونايي كه بايد بري وسط اب ؟اگه منظورت اونجاست منم اول تو اين قسمت مشكل داشتم ولي نه اين مشكلي كه شما ميگي من هز چي زنجير رو به طرف دسته مينداختم اونيكي رو ميگرفت ولي بعد چند بار درست شد ! ازsaveقبل شروع كن شايد درست بشه!نقل قول:
نوشته شده توسط kavoshm
اين سيستم مورد نياز براي فعال كردن next genبه كارت گرافيك و رم دقت كن:CPU:نقل قول:
نوشته شده توسط NFSMW
Pentium 4 3.0Ghz or Athlon XP Equivalent
RAM:
1GB
GRAPHICS:
100% DirectX 9.0c compatible 512 MB 3D Accelerated Card (Nvidia GeForce 7800 / Ati X-1800)
SOUND:
Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c compatible)
DVD-ROM:
Eight-speed (8x) DVD-ROM drive or faster
HARD DRIVE:
9.9GB free disk space
نكست گن اگه فعال بشه چه سودي داره؟؟
سلام رضا جاننقل قول:
من هم تو همين مرحله گير كردم من همه اون كار هايي كه گفتي رو كردم اون چهارتا توپ وارد جریان الکتریسته شد بعد از دستگاه پیاده شدم و با دکمه Q همون چیز براقه که گفتی رو گرفتم ولی نمیتونه اون رو بکشه راستی منظورت از چنگک چیه؟ ممنون میشم اگه توضیح بدی
:)
وقتي گرفتيش Eرو بزن تا بكشتش.نقل قول:
نوشته شده توسط *hamedkhatar*
آقا من اونجا گير كردم كه ميخواي 3 تا قفس رو رو 3 تا جايگاه بزاري كه باز بشه اگه ميشه راهنمايي كنيد .
اونجام كه 1 ببر هم داشت كه كشتمش و در يك محوطه بسته هستم ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
روی زمین سنگی به شکل الاکلنگ وجود داره . شما باید یکی یکی قفسها رو در انتهای اون قرار بدی و در طرف دیگر آن بپری تا قفسها به بالا پرت بشوند .نقل قول:
نوشته شده توسط hassan2202655
ممنون امير جان :*
خوب منم E رو میزنم ولی طناب برمیگرده و نمیکشهنقل قول:
نوشته شده توسط kkain-blood
آیا باید جای خاصی وایسیم
ممنون
ببخشيد من تو مرحله آفريقا گير كردم اونجا كه بايد ديواري رو بياري بالا تا آب از يه قسمت به قسمت ديگه بره و 2 تا هم قايق آبي داره . من اون مجسمه اي كه باعث ميشه ديوار بياد بالا رو 1 دستشو آزاد كردم اما اون دسش مونده و ديگه چيزي نيست كه بزارم روي جايگاه كه اون دستشم آزاد بشه ممنون ميشم راهنمايي كنيد..
آقا كمك كنيد
شما لازم نيست كه در جايگاه دوم هم چيزي قرار بدي.فقط به روي جايگاه برو و بعد سريع به جايي كه مجسمه هست بپر و قبل از اینکه دست مجسمه بسنه شه با چنگک اون قسمت مجسمه رو بیرون بکش. در ضمن موقع پریدن از روی سنگ چرخانی که روبروت قرار داره مراقب باش لیز نخوری.
منم تمومش کردم. ولی دریغ از یه دمو. تو كل اين بازي يه دموي گرافيك بالا نديدم. عجيبه كه چرا بايد بازي به اين شهرت و محبوبيت دمو نداشته باشه.
ممنون رضا جان
ميگم اين بازی 2 تا dvd ولی من رو 1 dvd بازی رو گرفتم!!!!
شايد واسه همين دمو نداره
واقعا" 2 dvd بازیش؟؟؟ بچه ها کسی بازیه کاملشو داره؟ کسی دموی گرافیک بالا دیده؟؟
سلام
مگه ميشه يه دمو هم نداشته باشه؟
ايا واقا 2 تا ديويدي هستش؟
كسي تو اين بازي دموي كيفيت بالا ديده
بابا يكي جواب بده من از كرج ميخوام بيام تهران ديويدي شو بخرم :sad:
والا ما يه dvd گرفتیم. بازی رو تموم کردیم هیچ دموی خوشکلی هم ندیدیم. البته خود بازی خیلی گرافیکش بالاهست ولی دموش اصلا". همه دموهایی که در طول بازی دیدیم اصلا" شبیه فیلم نبودن
خوب پس حتما درست زنجير رو پرت نميكينّبايد دقيقا به مركز بزنينقل قول:
نوشته شده توسط *hamedkhatar*
آقا من تو مرحله انگلستان گير كردم وارد جايي كه 4 تا قفس هست رفتم اما ماري بيرون نيومده و من مجسمه اي را كه پشت در قفل شده است و بايد از بالا به زنگوله اويزان بشوي و پايين بروي. من در اون اتاق گير كردم و نصف قبر را هم حركت داده ام و از ان طناب هم اويزان شدهام زنگوله هم به صدا درامد اما چيزي نشد لطفا كمك كنيد ممنون ...
این سایت کل بازی رو توضیح داده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یکی به من بگه تو این بازی دموی کیفیت بالا دیده یا نه؟
ممنون رضا جان
اقا حسن شما خودت دموي خوشكلي نديدي تو بازي؟
خيلي بازي توپيه
بابا خودمونيم گيري داديا به خدا دموي ديگه اي نداره!نقل قول:
آیا بازی تام رایدر در ایران آمده یا نه آخه بعضی ها میگن آره ولی بعضی ها میگن نه هر جا که میرم بخرم میگن نیامده
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط atiy mousavi
اووومده عزيز :)
بيشتر مغازهها الان دارن
ببخشيد شما از چه بازي صحبت مي كنيد كه هيچ دمويي نداشته