عزيزم teac نه teak !
آره حق با تعميركاره هستش تيك بهترين مارك بوده اما ديگه نيست ! ;)
Printable View
عزيزم teac نه teak !
آره حق با تعميركاره هستش تيك بهترين مارك بوده اما ديگه نيست ! ;)
ميشه قيمتي از سوني هم برامون درج كنيد ممنون ميشم
قيمت سي دي رايتر سوني :
همكار: 22.500
مشتري: 25.500
قيمت دي وي دي رايتر سوني :
همكار: 65.000
مشتري: 68.500
ميشه قيمتي از سوني هم برامون درج كنيد ممنون ميشم dvd writer
دوست عزيز پست قبلي من رو دوباره بخونيد
ببخشيد اشتباه شده بود
من خودم Lite-on دارم و خيلي باحاله
Lite-on خوبه اما بعضي وقتها واسه كسي مثل من از بين 1000 تا اون يكي خرابه به من ميرسه !
آخه يه دونه Lite-on داشتم سوخت
غير قابل تعمير
بهترین سی دی رایتر و دی وی دی رایتر :
BenQ . استفاده کن ضرر نمیکنی . من دارم و خیلی راضیم . هم سی دی و هم دی وی دی رایترشو .
eshghal007 جان من خودم نمايندگي محصولات بنكيو در كرمانشاه هستم
فقط يه مشكل داره سي دي رايتر بنكيو:
با Clone CD رايت نميزنه !
Wookman اي ول كارت درسته
واکمن عزیز به نظر من Iomega بخر جون اصل کاناداست.....
با سلام
من آخرین FIRMWARE رایتر tdk رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
سی دی رایترش رو نمی دونم ولی من یه سی دی رام سنی دارم که دهنم رو صاف کرده بدرد لای جرز هم نمی خورهنقل قول:
نوشته شده توسط lord_theone
Dvdrw:tdk
Cdrw:tdk
Dvdrw Hd:nec
البته Hd Dvdrw
در راه است كه دي وي دي رايترهاي فعلي ارزان ميشوند
اين آخرا دوستانرفتن تو كاره TDK [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اينكه تو بازار گل كاشته ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من فقط Plextor
اگه اصل گیر بیاری 8 mg بافر و ......
samsung هم بافرش 8 هست ولي بدرد نمي خوره فقط TDK
نظرتون در مورد suzuki چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پايونير بعد هم اگر مجال بود پلكستور...نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
خداییش هر چی Dvd-Rw تو این کره خالی تولید میشه رو معرفی کردید همه شون خوب بودن.
ولی Plextor بیشترین رای رو آورده.
بد نیست قیمت و مدلها و گارانتی رو هم بگیم تا تاپیک کامل بشه.
اون شركت ديگه كه NEC رو هم گارانتي ميكنه SCE هست. منم دو تا برند رو از Plextor كه بگذريم پيشنهاد ميكنم Liteon و Sony.نقل قول:
نوشته شده توسط ماراتون
من DVD رم Liteon و رايتر Sony دارم و عين ساعت و كاملا نرم و كم صدا با لنزهايي قوي برام كار ميكنن.
Plextor خوبه ولی سوزوکی نه
پس بريم سراغ Plextor چون بروبچ اووووكيش كردن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
plextor واقعا حرف نداره
فقط سراغ سونی و پلکستور و پایونیر برید
تاييد ميشه plextor عالیه...نقل قول:
نوشته شده توسط aghmeysam
ببخشيد مي شود بگوييد براي چي پلكستور خوبه؟
آخه من كار نكردم
ولي اسیوز و سونی رو تضمین می کنم
plextor & pioneer كه حرف ندارن ..ام من يه دونه msi دارم كه پارسال گرفتم . انصافا هم ازش راضيم (;
منم تعريف پلكستور رو زياد شنيدم برام جالبه چرا ؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولي احتمالا بخاطر عمر مفيد رايتش بيده ...نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببين وكمن جان الان پسر خالم 3 ساله رايتر سامسونگ دارد يك سي دي هم نسوزونده ولي بدرد چي مي خوره وقتي بي كيفيت رايت مي كنه و مشكل رايت مي كنه و همه سي دي رايترها و سيدي رامها نمي تونن بخوننش و لنز ضعيفي در خوندن دارند
حالا چون سي دي نسوزونده خيلي رايتر خوبيه عمر رايترهايي كه سي دي مي سوزوندن گذشت به دلايلي
من كيفيت TDK و SONY رو عالي مي دونم متاسفانه Plaxtor كار نكردم
عزيزدل شما ميخواي بگي عمر مفيد زياد واسه رايتر مزيت محسوب نميشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به حق چيزهاي نديده و نشنيده رايتر يه عمري داره مومن خدا...رامبد جان بالايتو گفتم...نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
نه عزيز منظورم اينكه بعضي رايتر ها عمر رايت 1500 سي دي رو دارن اما شنيدم پلكستور 3000 بيده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
حالا كه بحث دي وي دي رايتر هست بگيد ببينم كساني كه پلكستور كار كردن آيا مدل Px716a با مدل Px750a فرق مي كنه يانه آخه مدل 716 رو درباره اش خوندم ه رابط ساتا داره و ميتونه يك فايل 1 گيگي رو يك سي دي 700مگا ضبط كنه البته مشخصات جالب ديگه هم داشت و عمر مفيدش حدود 60 هزار ساته قيمت هر دو تاش رو ديدم 85000 تومان بود
در ضمن بهتر نيست يك بخش نظرسنجي هم توي تاپيك باشه
در مورد دي وي دي رايتر Tdk منظورتون جديدش هست يا قديمي آخه شنيده بودم كه سي دي ميشكونه
فكر خوبيه اما يكي از دوستان لطف كنه تموم مدل هاي رايتر موجود در بازار رو اينجا ليست كنه تا من توي نظر سنجي بزارم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در ضمن بهتر نيست يك بخش نظرسنجي هم توي تاپيك باشه
رامبد جان منظور بنده هم همین بو د مومن خدا... ;)نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
فکر خوبیه اگه بشه همدیگرو کمک کنیم چند نفری اینکار بشه بهتر...نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
من یه رایتره teac دارم که 5...6 سال پیش خریدم.....12x بود......تاحالا n به توان 2 تا سیدی باش رایت کردم.....ولی یه جورایی بازم کار میره....این تعداد فک نمیکنم برا دستگاه تعریف شده باشه که بعد اون دیگه رایت نکنه....
الانم یه dvd writer pioneer گرفتم......بدک نیست....فقط read spee 40x هست....بقیه انگار یه کم بیشتره؟البته رید اسپیده سیدیش منظورم بودا.....اکثرا همه این دسگاهام ساخت چینه
ديگه همه ميدونن الان رايتر ديگه غير چيني پيدا نميشه مومن خدا البته فكر كنم ديگه نفس هاي آخرش باشه...نقل قول:
نوشته شده توسط MAMAD_AMPLI
آره عزيز همين طوره ... البته متاسفانه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]