آقای یکی جواب ما رو لطفا بده ، آیا فیلم 30 فریمی رو هم میتونید ببینید؟؟؟
Printable View
آقای یکی جواب ما رو لطفا بده ، آیا فیلم 30 فریمی رو هم میتونید ببینید؟؟؟
من كه جوابتون ودادم پخش ميكنه
منتها واسه صدا گاهي error ميده اونم فكر ميكنم براي فايلهايي كه dts هستش
نقل قول:
ولی عجیبه مال تلویزیون من led 40B7000 هستش و یک هارد دیسک 1TB بهش وصل کردم ، مال شما با WD وصل هستش؟؟
تلویزیون شما چی هستش؟؟
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=4559352#post4559352
براي من my passport 500gb هست
قیمتش بانه چقدره؟ شاید کله کردم رفتم بانه.
این سری 5 راهی بلد هستید تا بتونه فیلم پخش کنه ؟ یک جایی دیدم تو نرم افزارش کارایی میکنن که میتونه پخش کنه حتی فول اچ دی .
راهش رو کسی بلده ؟
بله ، هیچ مشکلی وجود نداره .نقل قول:
ببخشید دوستان.اینجا کسی می تونه یو اس بی b690 رو با w550 برای من مقایسه کنه ؟! اخه اتصال و سازگاری با PC برای من مهمه ! احساس می کنم b690 سر تره . ایا ممکنه اقای موسوی یا هر کدوم از دوستان که اطلاع دارن ، یه مقایسه دقیق بکنن ؟!
متشکرم
خیلی ممنون از جوابهای زیادی که دادین دوستان ! شرمنده کردین !!!!!! حالا فعلا بی خیال این سوال شین و وقتتونو تلف نکننین ! یه سوال دیگه دارم !!!
می خوام بدونم اگه w550 بگیرم ، به اضافه ی چه dvd player می تونم از wd بی نیاز شم که امکان شبکه و usb با ساپورت بالا داشته باشه و هزینش چقدر می شه ؟!
لطفا جواب بدین !!!!!!!!!!
فکر نکنم هیچ DVD پلیری یو اس بیش به پای WD برسه!
مرسی
من خودمم تو یکی از سایتهای سامسونگ مقایسه کردم ، ظاهرا قابلیت بهترین usb تو dvd player هاش بازم از b690 کمتر بود
دوستان من سامسونگ مدل b550 فول HD دارم که از USB فیلم پخش نمیکنه . میخواستم بپرسم چی بگیرم که وقتی از روی هارداکسترنال میخام فیلم ببینم بهترین کیفیتو داشته باشم ؟
---------- Post added at 03:45 AM ---------- Previous post was at 03:42 AM ----------
منظورم اینه که چه پلییری بگیرم که اکثر فرمتهای فیلمها رو ساپرت کنه و USB هم بخوره .
مر30
wd hd media player liveنقل قول:
نمیدونین قیمتش چنده ؟
patriot box office پلیر جالبی از آب درامده .روی اینم میتونید فکر کنید
امکانات این patriot box office بهتر از wd هست ؟از لحاظ ساپورت فورمتهای مختلف تصویری و ، زیرنویس فارسی کدوم بهتره؟
قیمتی ازش دارین ؟توی ایرانهم هست دیگه ؟
یه جایی در مورد cinema tube یه چیزایی خوندم که واقعاً عالی بود باقیمت 100 تومن .حتی flv و rmvb رو هم ساپورت میکرد.فقط ایرادش این بود که میگفتن توی ایران نیستش.شما چیزی راجبش نمی دونید ؟مر30
دوست عزيزنقل قول:
نيازي به خريد پلير جديد نيست . تلويزيون شما بصورت مخفي امكان پخش انواع فرمتهاي تصويري رو داره
فقط بايد از طريق منو مخفي اون قابليت را فعال كني .
اگه خواستي آموزش را برات ميزارم .
ولي مسئوليت دستكاري نادرست به عهده خودت هست چون منو مخفي بسيار حساس هست و با كوچكترين اشتباهي
تلويزيونت را غير قابل استفاده ميكنه .
اگه زحمتی نیست آموزش رو بزارید .نقل قول:
پاتریوت که اینجا هست. باید زیر 150 باشه . دلاریش 90 دلاره. flv و rmvb رو هم پخش میکنه. ساب از یونیکد پشتیبانی می کنه ولی نمیدونم فارسی رو درست نشان میده یا نهنقل قول:
کد:http://www.patriotmem.com/forums/showthread.php?t=2159
دوستان آیا این تلوزیون سامسونگ سری 6 امکان ذخیره کردن برنامه های تلوزیونی رو داره؟:9:
نه متاسفانه!!!نقل قول:
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
دوستان من b570دارم اما توي منو مخفي زده 530كه قابليت usb نداره!ولي توي منو مخفي بهش اضافه كردم!
ولي فيلم پخش نمي كنه!!!ميشه كاري كرد كه فيلم هم پخش كنه!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين آموزش رو زودتر بزاريد!نقل قول:
ممنون
دوستان سلام
من یه led سامسونگ b6000 خریدم ، فروشنده با دادن کد از طریق ریموت فلش اونو به b7000 تبدیل کرد ولی کد رو به من نداد با توجه به اینکه هنوز راه اندازیش نکردم میخواستم ببینم آیا واقعاً با اینکار فلش اون قابلیت پخش فیلم پیدا میکنه؟
سلام دوست عزیز ایا ال ای دی شما usb کار کارد فیلم نشان میدهید... یا هنوز راه اندازیش نکردید...
اگه کار میکنه میشه بفرمایید چه نوع فیلمهای نشون میده...
حالا چند هست اين نوع تلويزوين ها؟
مدل دقيقش چيه؟
سلام لطفا آموزش فعال سازي فيلم را در B530بگذاريدايا اين قابليت را واقعا دارد اگر ندارد بگوييد
به شما اطمینان میدم همچین قابلیتی ندارد . هرکس هم میگه داره ، دارره شما رو سرکار میزاره .
lمن ميدونستم يك بابايي باور كرده بود خواستم خيال اونو راحت كنم
این به نظر من میتونه جوک سال سامسونگ باشهنقل قول:
یعنی چی تبدیل شد؟
یعنی چی شد که شما فهمیدید تبدیل شده؟
من سه مرود مشکل تابحال با Usb یک عدد 32b690 داشتم:
1- زیرنویس (به فرمت srt) رو نگه می داره به این معنی که تاوقتی زیرنویس بعدی نیاد زیرنویس قبلی همینجور روی صفحه می مونه! که مورد ازار دهنده ای هستش مخصوصا برای فیلمهای مستند که ممکنه مدت طولانی گوینده چیزی نگه و شما بخواهید از مناظر لذت ببرید اما زیرنویس قبل همچنان روی صفحه است!
2- مشکل دیگه هم اینه که کنترلی روی اندازه ی اسکرین هنگام نمایش نداری، مثلا اگر فایلی که می بینی نسبت 16:9 نباشه و مثلا فرض کن 14:9 باشه کنارههای صفحه (طرفین و نه بالا پایین) رو سیاه میکنه و هرکار هم بکنی نمیتونی نمایش رو فولاسکرین بکنی.
3- فایل hdکه در ویندوز سون به نام Wildlife.wmv وجود داره نتونست بخونه این فایل 1280x720 هست که خوب حتی فول HDهم نیست.. یکی دو مورد فایل با رزولوشن بالا هم بوده که خطا داده...
در کل به نظر من جایگزین کاملی برای یک Playerکه اینکاره باشه نیست ولی کار رو تا وقتی که بخوای به چنین پلیری برسی راه میاندازه...
دوستان عزیز من مشکلی دارم که وقتی درون هارد اکسترنال وسترن خودم فیلمی را که میریزم اگر حجم آن بالا 4 گیگ باشد وقتی که به تلویزیون وصل میکنم پوشه فیلم خالی است و نمی شناسد ولی فایل هایی که زیر 4 گیگ باشد را میشناسد و پخش میکند هیچ مشکلی نیست من 32 b690 دارم لطفا بگویید چکار کنم هارد من 320 وسترن است
فرمت هاردتون ntfs ?نقل قول:
بله دوست عزیز فرمت هارد ntfs است ولی اگر فیلم حجمش زیر 4 گیگ باشد را نشان میدهد آیا شما و یا دیگران با هارد دیسک و فیلمهای بالای 4 گیگ مشکلی ندارد ضمنا من وقتی که از lan ارتباط با کامپیوتر برقرار میکنم اگر فیلم
بالای 4 گیگ باشد نشان میدهد ولی فیلم را نمی توانی جلو وعقب ببری به نظر شما دوستان چکار باید کرد ؟
والا منم wd passport استفاده ميكنم چندين فيلم بالاي 8 هم ديدم توش همچين مشكلي ندارم من از شبكه استفاده نميكنم اميدوارم دوستاني كه استفاده ميكنند جوابتون رو بدن البته كلا وقتي فيلمها سنگين ميشه توي كامپيوتر هم گاهي با مشكل مواجه ميشين شايد index فايلتون ايراد دارهنقل قول:
میگن فقط توی سری 8000است که انواع فرمت ها پخش می شود و گرنه 7000 توانایی پخش HD رو ندارد
دوست عزيز منظورتون از hd چيه؟نقل قول:
اگه رزولوشن 1920.1080 كه من روي b650 تست كردم وجواب ميده سري 7 ال اي دي هم دقيقا همين usb رو داره ومشكلي از اين جهت نيست
دوست عزیز هارد من هم دقیقا مثل شما است در هارد من وقتی به کامپیوتر وصل میکنی در ابتدا یک نرم افزار برای خود هارد می آیید که از شما سئوال میکند که میخواهید نصب شود که در اقع درایوی تحت عنوان cd western میسازد که شما قادر نیستید این درایو ساخته شده را پاک کنید آیا برای شما هم همینطور است و اگر هست چگونه میشود این نرم افزار را کلا حذف کرد نه delete میشود و نه با فرمت کردن از بین میرود لطفا راهنمایی کنید متشکرمنقل قول: