پسر خوبنقل قول:
مگه نشده که شما از رو ----- ضبط کنی بعد بخوای اونو تماشا کنی؟
من که خیلی از برنامه هارو که نمی رسم ببینم ضبط می کنم و تو سینما بعدا میبینم.
حالا اگه با کیفیت بود hdmi سینما لازم میشه.
Printable View
پسر خوبنقل قول:
مگه نشده که شما از رو ----- ضبط کنی بعد بخوای اونو تماشا کنی؟
من که خیلی از برنامه هارو که نمی رسم ببینم ضبط می کنم و تو سینما بعدا میبینم.
حالا اگه با کیفیت بود hdmi سینما لازم میشه.
سلام
من هم بالاخره یک 37LH500 گرفتم با سینمای خانگی آناهیتا. ولی قراره امشب بیارنش حالا دو تا سوال دارم lh500 پورت lan داره؟ خروجی کارت گرافیک من یک DVIو یک VGA است می خواستم ببینم تبدیلی هست مثل اسپلیتر پورت DVI به DVI و HDMI و در تهران پیدا میشه؟ چون نمونش رو روی اینترنت پیدا کردم. ممنون میشم سریع جواب بدید
در این صورت بازم به خروجی HDMI نیاز داری(نه ورودی)
بنده عرض کردم به ورودی HDMI نیازی نداره. نه اینکه که به خروجی HDMI نیازی نداره.
شما برنامه های ماهواره رو یا رو USB یا با DVD recorder ضبط میکنی و برای دیدنشون از DVD player استفاده میکنی و برای دیدن به خروجی HDMI نیاز داری( نه ورودی ).
و من درباره ی DVD LH777 صحبت میکردم که قابلیت ضبط روی DVD رو نداره که شما بخوای از ورودی HDMI برای ضبط روی اون استفاده کنی. و روی USB اون هم فقط به صورت محدود از روی DVD میشه چیزی ضبط کرد نه اینکه بشه از روی ماهواره چیزی روش ضبط کرد.
برای خروجی صدا از کنسولها به DVD player هم که دوستمون گفتن از کابل های دیگ میشه استفاده کرد حتما نیازی به HDMI ورودی نیست.(ابتدا دادن خروجی صدا از HDMI کنسول به تلوزیون و سپس خروجی AV out از تلویزیون به DVD PLAYER )
در نتیجه LH 777 نیازی به ورودی HDMI نداره. همون خروجی براش کافیه.
سلام
راستش من 5 روز پیش یه 37lh500 خریدم کیفیت تصاویر sd خیلی عالیه البته هنوز نتونستم فیلم hd ببینم و در کل تلویزیون خیلی خوبیه کیفیت صداشم خوبه. ولی من یه مشکل دارم : دیروز که داشتم نایلونای دورشو میکندم اتفاقی دستم خورد به کنار صفحه lcd نزدیک قابش که دیدم صفحه تکون میخوره و اندازه ی 1mm میره داخل .البته فقط حاشیه های چپ و راست این طوریه .میخواستم بدونم که این طبیعیه یا مال من مشکل داره؟
راستشو بخواي منم يه دونشو خريدم سايز37 واقعيتش اينه كه پنلش كره ايه يعني اگه از سوراخاي پشت السيدي نگاه كني ميتوني اين جمله رو سياحت كني DISPLAY MADE IN KOREA همينطور بلند گوهاش ،اونم كره ايه ،ولي مونتاژ ش تو سنندج خودمون انجام ميشه اگه توجه كني سريال تلويزيونت بعد از 37LH50YRيه سري حروف وعدد هستش كه شماره سالن مونتاژ وحتي تكنسين مونتاژ رو مشخص ميكنه كه در موارد ي كه تي وي مشكل دار باشه به دردشون ميخوره.
اما از نظر كيفيت تلويزيونهاي ال جي وسامسونگ بايد بگم هر دوشون خوبن ولي سامسونگ با توجه به فروش بالاي السيديش تو دنيا ديگه نميتونه پنلاشو تو خود كره توليد كنه اينه كه اينجا يكي به نغع ال جي ميشه چون پنل هاي الجي اكثرا" كره ايه
من هارد یک ترا اکسترنالم را به LCD وصل کردم و به خوبی کار می کند و همانند usb است
فایلهای dat را که به mpg تغییر نام (rename) کرده ام تصویر کاملا عریض و باریک می شود و جالب نیست و به فرمت xvid که تبدیل می کنم نسبت درست می شود ولی فقط در اندازه اصلی نمایش داده می شود. راه حلی برای زوم دارید. برای کانورت از total video converter استفاده می کنم و به بقیه ترجیح می دهم و قابلیت افزودن زیرنویس را بخوبی دارد.
در ضمن زیر نویس فارسی فرمت sub را با نرم افزار AVIAddXSub که به فیلم اضافه کرده بودم را گاهی نشان می داد.
دوستان یه مشکل
من یه کلیپ تصویری کیفیت خوب دارم که امروز تصمیم گرفتم به فول اچ دی تبدیلش کنم و با 1920*1080 توی ال سی دیم از پورت یو اس بیش نگاه کنم 37 ال اچ 500 رو دارم
کچل شدم از بس به فرمتهای مختلف دایوکس تبدیل کردم با رزولیشن فول اچ دی اما هی میگه این فایل معتبر نیستش
یه OJOsoft Total Video Converter دارم که قدیمی بود و سایز فول اچ دی رو نداشت اما اچ دی تبدیل و نگاه کردم
اومدم دو تا نرم افزار به نامهای
EM total video converter و
Aiseesoft HD Video Converter
گرفتم که هر دوش فول اچ رو داره اما من همیشه ناموفق اگه پیشنهاد و یا با این دو کار کردین راهنمایی کنین چیکار باید بکنم و کدام فرمتش رو انتخاب کنم
اشکال از فایلت نیست دوست من LH500 USB فقط تا رزولوشن 576P یعنی 720 در 576 رو ساپورت میکنه و HD و FULL HD رو پخش نمیکنه.
نقل قول:
ااااا نمیدونستم پس من که هی فول اچ دی تبدیل میکردم واسه دلم بوده ای بابا :31:
راستی من یه مشخصات کاملی از اینکه یو اس بیش چه فرمتهایی رو پخش میکنه و کلا مشخصات ضروری دیگه رو میخواستم لینکی فایلی چیزی دارین
این دفترچه ی خودش که اینقدر قروقاطی از تمام مدلهاش نوشته که نمیشه درست حسابی چیزی فهمید یه پی دی اف هم از خود گلدیران گرفتم که خیلی محدود اشاره داشت
متاسفانه LH500 که ما تو ایران استفاده میکنیم از هم مدل آمریکایی و اروپایی خودش یعنی LH50 و LH5000 امکانات کمتری داره . اگر مشخصات کاتالوگ های سایت های خارجی مربوط به LH50 و LH5000 رو بخونی متوجه میشی که USB کامل و تقریبا بدون محدودیتی دارن ولی USB LH500 محدودی داره و مشخصاتش هم هموطور که خودت گفتی در دفترچه نیومده در نتیجه شما خودت باید یه فایل تصویری رو به انواع فرمت های رایج (البته فقط در رزولوشن 576P) تبدیل کنی تا متوجه بشی که چه فرمت هایی رو پخش میکنه.
من dat (با پسوند mpg) و Divx و Xvid و mpg1.2 رو روش اجرا کردم و مشکلی نداشت.
wmv و mkv و TS و3GP رو هم تست کردم پخششون نمیکنه.
بقیه فرمت هایی مثل SVCD . VCD رو که بر مبنای mpg هستن رو هم روش اجرا کردم و پخش کرد.
نقل قول:
آره دیگه وقتی کشوری هستیم که دنیا هیچ کی قبولمون نداره میان محصولاتشون رو مطمئنا گرونتر که به وارد کننده ها میدن وارد کننده ها هم که از انصاف خبری ندارن و باقیمتهایی خیلی بیشتر از قیمت محصول در بازار جهانیش به منو شما میدن و ای کاش که با این قیمتها
حداقل کیفیتش مثل بقیه بود
حالا نمیشه این پورت یو اس بی رو آپدیت و مثل کشورهای اروپایی آمریکایی کردش ؟
نه نمیشه.
اگرم تو اینترنت یه وقت یه همچین اپدیتی پیدا کردی نصبش نکن چون ممکنه برای پنلت مشکل پیش بیاره من خودم تو یکی از سایتای LG یه فایل به اسم 42LH50YR High resolution پیدا و دانلود کردم و جرات نمیکنم نصبش کنم.
برات آپلود کردم ولی پیشنهاد میکنم نصب نکن:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون که هشدارهای جدیشو بهم گفتی پس منم نصب نمیکنم یک میلیون تومن دادم و علاوه بر پولش نمیدونی چه دردسری قبلش واسه پیدا کردن یه مدل خوب از ال جی و بعد گرفتنش ، نصب کردنش ، گرفتن میزش ، نصب کردن روی میز . . . :41:
پول دادنش یک طرف این رفت و اومدهاش هم یک طرف
این روزا هم که تمام کارا تخصصی شده یه پیچ میخوای سفت کنی میگن بهتره به نصابش بگی بیاد :18:
من موقع انتخاب دستم باز نبود و فقط دو گزینه LH500 و B690 جلوی روم بود که بعدا B690 حذف شد و مجبور شدم LH500 بگیرم قطعا اگر دوباره بخوام خربد کنم یه همچین اشتباهی رو تکرار نمیکنم.
نقل قول:
چرا ؟ راضی نیستی ؟
بله راضی نیستم چون رنگ مشکی رو افتضاح نشون میده و آپسکلینگ قوی هم نداره.
حالا چون شما سایز 37 گرفتی احتمالا این مشکلا رو زیاد حس نمیکنی(مخصوصا آپسکلینگ)
این تلوزیون بعد از 1 ماهی که من خریدم شفافیت اولیه خودش رو از دست داده(حدود 10 درصد)
تصویر موقع حرکت بلور میشه.
البته اگه مثل من نگاه وسواسی نداشته باشی شاید اصلا این موارد رو حس نکنی.
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
شاید باورت نشه ولی بعضی موقع ها انقدر روی جزئیات پردازش تصویر تلویزیون دقت میکنم که ماجرای فیلم از دستم در میره.:31:
خالم یه تلویزیون CRT 30 اینچ سامسونگ داره که HD ready هست من عاشق تصویرش هستم انقدر این تلویزیون تصویر رو زیبا و بدون نقص نشون میده که اگه 10 ساعت هم یه ضرب تلویزیون نگاه کنی خسته نمیشی. رنگ مشکیش مثل ذغال میمونه.
من کلا با تصویر LCD و Plasma جماعت حال نمیکنم ولی خوب مجبوری خریدم دیگه.:41:
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
به نظر من این تلوزیون ها فقط به درد تصاویر HD میخورن و بس.
هر قدر هم که آپسکلینگ و دقت رنگ و... بالایی داشته باشن بازم تصویرشون اونطور که باید به دل آدم نمیشینه(تصویر SD تو تلویزیون های خوب بازار رو هم دیدم)
آپسکلینگ چیه ؟
راستش نه زیاد من تا حالا حتی به یکی از مواردی که گفتی توجه نکردم چون زیاد اهل تلویزیون نیستم و بیشتر پشت کامپیوترم میگذرونم
اما برم نگاه کنم رنگ مشکی رو چجور نشون میده
شما سایز 32 اینچ رو داری ؟
این مدل 46 نداره ؟؟؟ الان 46 ال جی کدوم مدل را پیشنهاد میکنید؟
نقل قول:
سایزهای این سری ( الان تو دفترچش نگاه کردم )
37 - 42 - 47 - 55
46 نداره ؟ 47 هستش
نقل قول:
آپسکلینگ یعنی قدرت پردازش تصویر. هر چی آپسکلینگ قوی تری داشته باشه تصویر کیفیت بهتری پیدا میکنه مثلا تلویزیونی آپسکلینگ قوی داره که وقتی یه فیلم با سایز 576 در 544 رو به صورت تمام صفحه (1920 در 1080 ) نشون بده کمترین افت کیفیت رو نسبت به سایز اصلی فیلم داشته باشه.
من سایز 42 دارم.
وقتی فیلم آواتار رو میذارم تو DVD پلیر و میبینم خود DVD پلیر عمل آپسکلینگ رو تا رزولوشن 1080P انجام میده و کیفیت تصوبر مشکلی نداره اما وقتی رزولوشن DVD پلیر رو کمتر از 1080 بذارم خود تلوزیون عمل آپ اسکلینگ رو انجام میده و کیفیت حدود 30 درصد پایین میاد اگه این TV آپسکلینگ قوی داشت نهایتا 5 درصد با تصویر آپسکلینگ شده توسط DVD پلیر اختلاف داشت نه 30 درصد!!
درضمن منظورم از رنگ مشکی تصاویر تاریک و عمق دار مثل سیاهی شب هست(نه یک جسم مشکی رنگ در یک تصویر زمینه روشن مثل موی سر یا پیراهن مشکی).
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
نقل قول:
پیشنهاد میکنم رو سایز 47 این TV اصلا حساب باز نکن من 42 دارم و آنچنان که باید از تصویرش راضی نیستم چه برسه به 47 که فکر کنم دیگه خیلی داغون باشه.
من که آپسکلینگ نمیدونستم چیه و الان داشتم توضیحاتت رو میخوندم و همین الان منم باید بگم که این تی وی ما هم همینجور شماست چون فیلمها ی با رزولیشن پایین رو وقتی تمام صفحه تنظیم میکنی که نشون بده داغونش میکنه و بین پیکسلها فاصله ی زیاد و همینجور تصویر رو خیلی میکشه فکر کنم همین نمایانگر آپسکلینگ ضعیف باشه درست گرفتم که چی گفتی ؟
راستی پلیرت چیه که از آپسکلینگش راضی هستی ؟
پلیر من LG LH777 هست و پلیر بدی نیست(ولی ایراد هایی داره). در کل عمل آپ اسکلینگ اکثر پلیر ها از خود TV بهتره و این تلویزیون هست که باید خودش رو به پلیر نزدیک کنه. ولی اختلاف کیفیت کاملا محسوس بین این دو نشون میده که تلویزیون زیاد قوی نیست. هر چی اختلاف کمتر باشه تلویزون قویتره.
در ضمن USB LH500 هم قوی نیست وقتی یه فیلم با رزولوشن پایین رو باهاش اجرا میکنم نمیتونه به صورت Full screen نشون بده و لبه های تصاوبر متحرک در فیلم رو هم شکسته نشون میده که باعث میشه تصویر شطرنجی به نظر بیاد.
ولی وقتی همون فیلم رو با USB پیلیر نگاه میکنم هم Full Screen نشون میده و هم لبه هارو درست و بدون مشکل نشون میده.(البته گیرهایی هم داره و گاهی اوقات تصویر آهسته میشه و یهو تند میشه و صدا و تصویر هم ناهماهنگ میشن که این برمیگرده به ضعف USB پلیر) ولی با این حال خیلی بهتر از USB خود TV نشون میده.
سلام دوستان به نظر من شما زیادی دارین مشکلات رو بزرگش میکنین .من خودم lh500 دارم اما این مشکلاتی رو که میگین نداره.تازه مگه شما کیفیت b690 رو توی خونه دیدین که این طوری در مورد lh500 حرف میزنین ؟ کلا تلویزیون توی مغازه خیلی جالب تر به نظر میرسه اما وقتی میای تو خونه شبکه های بی کیفیت ایران رو اون هم با یه آنتن که کلی نویز داره میبینی فکر میکنی که تلویزیون مشکل ئاره.
نقل قول:
منم همینطور 47 دارم و به نسبت قیمتش راضی هستم و واقعا به b690 ترجیح دادم
نقل قول:
اصلا فرض میکنیم که B690 وجود نداره. من دارم اشکالاتی رو که در این تلویزیون وجود داره میگم حالا چه B690 خوب باشه چه بد باشه.
جالبه من با 42lh350 همچین مشکلی ندارم البته پخش .avi با رزولوشن بین 680 تا 720 در 288 تا 304 رو امتحان کردم با رزولوشن پایینتر امتحان نکردمنقل قول:
فقط مشکل من اینه کر زیر نویس فارسی srt که پخش میکنه فونتش کوچیکه :دی ولی از نظر کاراکترها هیچ مشکلی نداره ( سیستم زیر نویس فارسی فیلم یونیکد باید باشه با سیستم لاتین اگر anasi یا utf-8 باشه مشکل کاراکتر داره)
میگم 42 رو چند گرفتی ؟
من میخوام پلیر رو 9650 یا 9750 ال جی بگیرم نظرت چیه ؟ فقط یه شکی که کردم بچه ها تو تاپیک خرید دی وی دی پلیر گفتن در هیچکدوم از سایتهای جهانی ال جی نامی از این دو مدا حتی با نامهای متفاوت نیستش و مشکوکه
من موقع پخش فرمت DAT با رزولوشن 352 در 280 این مشکل رو دارم در رزولیشن بالا همچین مشکلی نداشتم ولی تلویزیون باید بتونه رزولوشن پایین رو هم درست نشون بده. در ضمن چون 350 مدلش از 500 پایینتر هست دلیل نمیشه که همه چیزش ضعیفتر باشه.نقل قول:
نقل قول:
من 42 رو گرفتم 1770
حالا چرا LG میخوای بگیری؟ برو تاپیک های مربوط به سینما خانگی یا DVD پلیر رو یه دیدن بزن قطعا انتخابهای بهتری رو میتونی اونجا پیدا کنی که امکانات بهتری داشته باشن.(تو رنج قیمتی که خودت میخوای)
آها راستی تو یکی از تاپیک ها یکی از دوستان گفته بود که از شیارهای پشت تلوزیون(LH500) روی بلند گوها و پشت بده داخلی پنلش زده بوده ساخت کره من امروز مال خودمو نگاه کردم رو بده فلزی پنل اسمی از ساخت فلان جا زده نشده بود ولی روی بلنگو ها کلمه VIETNAM درج شده بود و فکر کنم این پنلی که من گرفتم ساخت ویتنام هست نه کره.(خدا هر چی آدم حقه باز و دزده لعنت کنه)
نقل قول:
منم الان رفتم نگاه کردم فقط از داخل شیارهای پشتش دیدم یه برچسبی روی اسپکرهاشه که نوشته ویتنامی هستش :41::18:
اینم شانس من وشماست حالا مطمئنید کره ایشم بوده و ما این گیرمون اومده آخه آدم که نمیتونه به مغازه دار بگه از کارتن درار من ببینم پشت شیارهای پشت پنل چی نوشته
شاید چون من و شما یک ماه گذشته خریدیم تنها ویتنامیش تو بازار پخش بوده راستی تاریخ تولیدش روی برچسب پشتش واسه من نوشته دسامبر 2009
به این تاریخ های پشت دستگاه و روی ضمانت نامه نمیشه اطمینان کرد.نقل قول:
تاریخ تولیدش روی برچسب پشتش واسه من نوشته دسامبر 2009
سینمای من هم رو ضمانتش زده جولای 2009 وپشت دستگاه هم زده جولای 2009 ولی وقتی کنترلش رو باز میکنم تاریخ بسته شدنش رو زده 2006!!!
---------- Post added at 09:11 AM ---------- Previous post was at 09:08 AM ----------
نمیدونم! شاید بوده شایدم نبوده اون رفیقمون که این کارو کرده بود برا خودش زده بوده کره.نقل قول:
حالا مطمئنید کره ایشم بوده و ما این گیرمون اومده؟
---------- Post added at 09:15 AM ---------- Previous post was at 09:11 AM ----------
برای من برچسب نیست و روی بلندگو حک شده حالا یه بار دیگه یه نگاه میندازم ببینم برچسبه یا نه؟نقل قول:
دیدم یه برچسبی روی اسپکرهاشه که نوشته ویتنامی هستش
یه شماره و قدرت بلندگو رو نوشته و پایینش هم نوشته VIETNAM.
در ضمن سطح صفحه LH500 نور تابیده شده بهش رو بازتاب میکنه که باعث میشه در نور مستقیم روز وضوح تصویر کم بشه که اصطلاحا میگن آنتی رفلکتور نداره اگه درست بگم؟ یا اینکه اگرم داره اونطور که باید سطح صفحه مات نشده : ( با تشکر از دوست عزیز AlUCARD)
برای lh500
پشت LCD نوشته: MADE BY LG ELECTRONICS
و
داخل LCD نوشته: MADE IN KOREA
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Anti Reflector هست.
TruMotion برای سیستم پال 200 و برای سیستم NTSC 240 می باشد
احتمالا این رزولوشنی که شما می فرمایید interlaced هست و خوب چون تلویزیون سیستم deinterlacing نداره نمیتونه اون تصاویر رو خیلی خوب نشون بدهنقل قول:
ولی به نظر من upscale ش بهتر از سامسونگ series 5 هست
نقل قول:
سلام
بنده عرض کردم اگرم آنتی رفلکتور باشه اونطور باید صفحه مات نیست.
تروموشن 200 و 240 هم تا حالا به کار من نیومده همیشه تروموشن رو میذارم رو کم.
من اون برچسبو دقت نکردم ولی از کامه Vietnam رو بلنگو عکس میگیرم و میذارم.
نقل قول:
سلام
این tv از هر دو نوع scan پشتیبانی میکنه هم interlaced و هم progressive .
در ضمن فایل من هم progressive هست و در USB سینما خانگی هم بدون مشکل پخش میشه و فقط در درون پورت خود تلویزیون این مشکل پیش میاد.
آره من برچسب نیست بلکه روی اسپیکر حک شده ویتنام
میشه فقط همین اسپیکر رو به سفارش ال جی واشون ویتنام زده باشه و بقیش واسه خود کره باشه و همونجا یعنی کره مونتاژ شده باشه ؟
سلام بچه ها من اون فایل آپدیت چند صفحه قبل رو دانلود کردم و ریختم توی فلش ولی وقتی فلشو به tv وصل میکنم اون فایل رو نشون نمیده. برای آپدیت چیکار کنم؟
احتمالش زیاده.نقل قول:
میشه فقط همین اسپیکر رو به سفارش ال جی واشون ویتنام زده باشه و بقیش واسه خود کره باشه و همونجا یعنی کره مونتاژ شده باشه ؟
شما یه لطفی بکن روی برچسب داخلی TV که از شیار وسطی معلومه و در عکس بالا هم مشخصه یه نگاهی بکن ببین جمله MADE IN KOREA رو میبینی؟ متاسفانه تلویزیون من روی پایه نصبه و داخل شیار وسطی رو نمیتونم ببینم.( تا فردا صبح که ببینم میتونم از رو پایه بلند کنم و توش رو ببینم)
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
نقل قول:
سلام بچه ها من اون فایل آپدیت چند صفحه قبل رو دانلود کردم و ریختم توی فلش ولی وقتی فلشو به tv وصل میکنم اون فایل رو نشون نمیده. برای آپدیت چیکار کنم؟
نمیدونم.
من این فایل رو از یکی از سایتای LG که فکر کنم مالزی یا یه کشور دیگه آسیا جنوب شرقی بود دانلود کردم و خودم تا حالا امتحانش نکردم.