با این محدودیت سرعت و ترافیک و قیمت بالا ارزونی کس و کاره خودشون
Printable View
با این محدودیت سرعت و ترافیک و قیمت بالا ارزونی کس و کاره خودشون
OH MY GOD!!!!!:18::18:نقل قول:
چی شد مهرداد پشمات ریخت ؟؟:31: حال کردی چی گفتم
اینجوری فقط 35 تومن اکونت ماهواره ای رو میخری به علاوه 2 تومن در ماه شارژ ایرانسل
بزن تو رگ تا سزد نشده :31:
ببينم كينگ جان شما كه تعرفه ها رو نوشتين خبر ندارين شبانه رايگان داره يا نه؟
اگه نداشته باشه كه مفت نميارزه.
دوستان من توی روستایی نزدیک شیراز زندگی میکنم میتونم از این سرویس استفاده کنم؟
اگه سیم کارت ایرانسل آنتن بده چرا که نه با مراجعه به تاپیک اول ببینید چه شهرهایی قراره اول راه بیفتهنقل قول:
بعد ببینید ایا شیراز هم هست یا نه اگه شیراز هم راه بیفته قطعا به شما هم میرسه
فقط ببین سیم کارت ایرانسل انتن میده یا نه چون مثل این که قراره انتنها رو روی دکهای ایرانسل ببندن
نه بابا شبانه اش کجا بود دره پیته !! فقط برای وبگردی به درد میخوره برای کسانی که دی اس ال ندارند و یا میخوان ماهواره ای استفاده کنند و همیشه انلاین باشند و برای سند ازش استفاده کنند وگرنه که هنوز گرونهنقل قول:
آقای موهدی عزیزنقل قول:
جمله رو کامل بخون برادر من
سند یعنی ارسال دیتا اینو که میدونی
رسیو و یا دریافت یعنی دریافت دیتا !!!
نوشتم که یک سرویس 64 کیلو وایمکس بگیر که فقط انلاین مونی ( نکنه میخوای 24 ساعت با تلفن انلاین باشی ؟ ))
با دی اس ال 64 کیلوی هم میشه انلاین بود ولی دریافت رو مطلقا بنداز روی ماهواره چون با دیش سرعتت بیشتر میشه درواقع شما فقط به یه خط کوچیک برای سند اطلاعات احتیاج داری که میتونه حتی GPRS باشه
وقتی شما توی مرورگر اینترنت میزنی www . yahoo . com در واقع یک ارسال انجام میدی که چیزی حدود یک کیلو تا دو کیلو میشه اگه کوکی هم بخواد تشکیل بده تا 5 -6 کیلو هم میره
خوب شما حساب کن روزی صدبار اینو بزنی میشه 100 ضربدر 5 کیلو حدود 500 کیلو شما بگو یک مگابایت !!!
این یک مگابایت رو میتونی با GPRS بکیری میشه هزارتومن میتونی با یه ارتباط بهتری مثل اینترنت 64 کیلو همیشه پایدار و ثابت نگهداری . حالا هرچی میخوای سایت ببینی کافیه که بزنی www . yahoo . com و بعدش دریافت با دیش انجام میشه که با سرعت برق میاد روی صفحه مونیتورت.....!!! حالا دیدی 64 خوبه ؟؟ نکنه میخوای 512 ببندی ؟:31:
خودت خسته نباشی :5::31:
موفق باشی:46:
این لیست قیمت رو از کجا اوردی از کی می فروشن؟نقل قول:
کینک جون دمت گرم، گل گفتی، زدی تو خالنقل قول:
من که رفتم تو کارش
ای ولا!
هيچي. مشغول باشيد.
:31: حال کردین پیشنهاد رو
تشکر فراموش نشه :31:
در ضمن برای دوستی که گفتن لیست قیمت راستش از یک منبع معتبر که وقتی به تصویب برسه خودتون میبینید قیمتها همینه مگه این که توی شورا عوض شده باشه
هرچی باشه باید سرویسهای خوبی باشه
به حال بهتر از هیچی هست برای دوستانی که دی اس ال ندارند ولی بهترین راهکار همون /ماه/واره/ای هستش که ایشالا من از بهار میرم توی کارش باید رویش یه سرمایه گذاری بکنم ببینم میشه یا نه در ضمن از دلالها سرویس نگیرید خودتون برید مسترکارت بخرید و مستقیم از سایت های مثل یوتلست خرید کنید و اینقد اینها رو پر رو نکنید
اینی که میگه 25 تومن 512 ماه/واره/ای میدم خودتون برید بگیرید حدود 15 تومن درمیاد خرجش فقط خرید مسترکارته
خود دانید:20:
کینگ من آقا نیستم....
یه چی بگ شاکی نشیا...اما اصلا از اول نفهمیده بودم چی میگی...
بازم نفهمیدم چی میگی...چون از این ماهواره ای چیزی سر در نمیارم
من کارم از کیلو گذشته... من گیگ گیگ دانلود میکنم
دیگه از این ای دی اس ال خسته شدم(خودم 512 دارم)...منم می خوام ماهواره ای بگیرم....مصرفم هم به شدت شدت زیاده.هم دانلود می کنم هم آپلود
ما/هو/اره/ای دنگو فنگ زیاد داره من رفتم دنبالش گرون در میادنقل قول:
ماهی 40 تومن 2 گیگ در ماه فقط دانلود
راستی از کی فروش وایمکس شروع میشه؟
ببین راحت تر میگم متوجه بشین دیگه اگه نشدین پای خودتون
اینترنت یعنی ارسال و دریافت به ارسال میگن upload به دریسافت اطلاعات میگن download
وقتی فیلم میگیرین میشه دانلود وقتی عکس میگیرین میشه دانلود وقتی میگن اینترنت 512 یعنی محدودیت دانلود شما تا 512 هست البته با ضریب اشتراک 8 ممیشه سرعت 60 کیلو ترانسفریت دارید !!! خوب ؟
وقتی که میزنین www. yahoo . com همون نوشتن ادرس سایت و فرستادنش میشه ارسال و یا send
وقتی میگم اینترنت ماهواره ای یعنی اینترنت ماهواره ای یک طرفه یعنی اینترنتی که از یک طرف ه ماهواره وصل هستش و از یه سرف به یه چیز دیگه
پس معنی و مفهومش اینه که شما دریافتتون از طریق دیش هست که میشه ماهی 25 تومن
خوب ؟ حالا میریم سر بحث اصلی
شما یه 25 تومن میدین (( ظاهرا اینجوریه )) و برای یک ماه سرویس 512 از ماهواره میگیرید ؟
خوب ؟
ولی این سرویس نامحدود نیست حجمی هست !!!
حجمی نه به معنای این که فقط 2 گیگ در ماه داشته باشید !! نه
شما روزی 4 گیگ دانلود دارید ! خوب ؟ یعنی روز شنبه 5 مرداد (( مثلا ) 4 گیگ دانلود میکنید و با سرعت 60 کیلو بایت !! خوب ؟ ولی بعد از 4 گیگ دانلود که تموم شد توی همون روز اگه بخواین دوباره دانلود کنید بازم میتونین ولی نه با سرعت 60 کیلو با سرعت 6 !! یعنی مثل کارت اینترنت که با تلفن وصل میشی بهش میگن دایال آپ dial up پس بعد از 4 گیگ دانلود در روز سرعت شما اعمال محدودیت میشه !!
حالا فرض میکنیم روز شنبه تموم شده خوب ؟ روز یکشنبه 6 مرداد !!!
شما برای این روز 4 گیگ میتونید دانلود کنید و بعد از 4 گیگ دوباره سرعت میره روی 6 !! فقط میتونین برین سایت نگاه کنین !!
برای روز بعد هم الی اخر
یعنی در روز 4 گیگ مصرف میکنین
حالا اگه بخوایم تخصصی نگاه کنیم هرماه 30 روز هست ضربدر 4 گیگ میشه ماهی 120 گیگ !! دریافت با صرعت بالا ! خوب ؟
یعنی یک اینترنت حجمی ماهی 120 گیگ ؟ خوبه ؟
ولی برای ارسال به مشکل میخورین چرا ؟
در اینترنت ماهواره ای که بهصورت یک طرفه عمل میکنه !! ( مثل همین نوعی که در مرودش صحبت کردیم ))
شما فقط دریافتتون از طریق دیش هست !
برای ارسال یعنی همون تقاضای دریافت یک فیلم نیاز به یک خط تلفن ، GPRS موبایل ، خط DSL ، و امثالهم دارید !
ارسال یعنی چی ؟ یعنی وقتی میزنین www . yahoo . com همین تقاضایی که برای دیدن یاهو میکنید رو میگن ارسال
حالا برای ارسال بهترین روش ممکن به نظر من استفاده از یک خطی هست که پول تلفن توش نباشه و همیشه هم وصل باشه مثل چی ؟
یک خط دی اس ال 64 کیلوبایتی !! یا یک اینترنت 128 با حجم 2 گیگ که فقط شما اقدام به ارسال ادرس سابتها کنید .
توضیح : هنگامی که شما ادرس سایت رو میزنید حجمی از شما کم نمیشود خیلی کم نمیشود حدود 2-3 کیلو بایت که خیلی زیاد نیست و در واقع شما برای ارسال فقط نیاز به یک اینترنت کوچولو دارید با همین خط تلفن و کارت اینترنت هم میشه کار کرد و ارزون کار کرد ولی وقتی که نیازمند باشی همیشه انلاین باشی میبینی که اصلا نمیصرفه چون باید همش پول تلفن بدی
برای دی اس ال هم که گفتم 64 کیلو کافیه ویا 128 حجمی که میشه ماهی 6-7 هزارتومن و خیلی نیست !
در مورد وایمکس هم همین نظر رو دارم شما میتونید از وایمکس ایرانسل برای ارسال مطالب استفاده کنید یک خط 64کیلو بایتی میگیرید که ارزون هم هست و با کارت شارژ ایرانسل هم شارژش میکنید که از اون برای ارسال مطالب استفاده میکنید و برای دریافت از طریق دیش اقدام میکنید یعنی دروقاع شما دوتا سرویس باید خریداری کنید
دوتا سرویس : یکی برای دریافت یکی برای ارسال
برای دریافت که مشخص شد از دیش استفاده میشه و ماهی 35 تومن وبرای ارسال هم یک سرویس مثل دی اس ال 128 حجمی ارزون و یا وایمکس ایرانسل برای جاهایی که دی اس ال ندارند کار میده .
سئوالی بود در خدمت هستم:20:
سلام....نقل قول:
كجا همچين اكانتي ميفروشه؟؟؟
آدرسش رو بده :10:
king عزیز ممنون از راهنماییتون...اینطوری که شما فرمودید عالیه...اینطوری میتونیم با دایال سند داشته باشیم و با ماهواره رسیو...حجمی هم که هست عالیه...از این سرعت نکبت دایال راحت میشیم...فقط شما میدونید همجین سرویسهایی رو کجا ارائه میدند..من شیراز هستم...یه دنیا مرسی
بقیه شهر ها کی راه میوفته؟
:8:
به به چقدر مورد استقبال قرار گرفت این تاپبک:31:
عرض شود که توی اینترنت یه چرخ بزنید پیدا میکنید از اونجایی که اسم آوردن تبلیغ میشه لذا خواهشمند است خودتون یه چرخی بزنید اگه هم نتونستین میتونین برین لینک زیر
. soratgostar .org /index.phpکد:http://www
فاصله بین لینکها رو پاک کنید به کسی هم چیزی نگید :31:
دوستان خواهشی دارم
در مورد وایمکس ایرانسل فعلا صحبتی از قیمت نکنید چون از لحاظ معنوی و انسانی یکی از دوستان که در این شرکت کار میکنه به علت افشای این قیمتها دچار مشکلاتی شده و در حال اخراج هست .خواهشی دارم که لطف کنید تا زمان افتتاح رسمی سرویسها اصلا صحبتی از قیمت و نوع شهرها و جزییات نکنید . چون از لحاظ انسانی درست نیست . وظیفه من به عنوان ایجاد کننده تاپیک فقط اطلاع رسانی بود که کسی بعدا دچار زحمت نشه . امیدوارم گوش کنید و خواهش من رو اجابت کنید
یک دنیا ممنون و سپاسگزارم
کینگ جون خیلی کارت درسته کلا از مرامت خوشم اومده!
فقط یه سرچ تو گوگل بکن!نقل قول:
کل بازار رو بهم ریختی!
فکر کنم تا حالا بعضی ها یکسال وایمکس رو با قیمتهای شما پیش فروش کردن!
دوست عزيز اين اكانتي كه شما گفتيد با عقل جور در نمياد ...اگه اينجوري باشه من براي يوزرهام اين يرويس رو شير ميكنم چون ارزونتر در مياد و 4گيگ هم در يك روز رسيو نداريم.. توي اين سايت هم چيزي نبود!!!!
لطفا لينك همون سايتي كه اين اشتراك رو ميده برام با پيغام خصوصي بفرستيد...
ممنون
دوست عزیز با عقل جور در میاد یه خوده باید عقل خودشو جمع و جور کنه البته ببخشیدها
http:// sadegh . blogsky . com / 1387 / 03 / 27 / post-3/
گفتم که برید ببینید و سرچ کنید و نکردید فاصله بین ادرسی که نوشتم رو بردارید و ببینید بازم با عقل جور در میاد یا نمیاد !!
512 حداقل 20 کیلو دانلود و حداکثر 60 کیلو دانلود ماهی فقط 15 تومن !!!
منبع رو هم که گذاشتم شماره تماس هم توش هست بگرد ببین چی میگه !:46:
:31: نه انصافا تاپیک خوب داشت پیشرفت میکرد ولی خوب بهتون گفتم به علت انتشار این اطلاعات یکی از دوستان عزیزمون که در اون شرکت کار میکرد در وضعیت بدی قرار گرفت و از طرف شرکت در حال اخراج بود که اگه این اتفاق میفتاد من هیچ وقت خودمو نمیبخشیدم چون نه با این تاپیک پولدار میشم نه کسی رو به جایی میرسونم پس همون بهتر که باعث رنجش کسی هم نشم. و دیدم از لحاظ انسانی درست نیست و خیلی بی معرفتی میشه برای همین وقتی مطلع شدم سریع پاکش کردم تا اتفاقات ناگوار بعدی رخ نده.نقل قول:
امیدوارم دوستان همکاری کنند و کسی تا اطلاع ثانوی که سرویسها راه میفته ( حدود 10 بیست روز دیگه ) چیزی در مورد قیمتها و نوع سرویسها نپرسه چون با عرض پوزش به خاطر مواردی که قبلا عرض شد ، پستش پاک میشه .
نقل قول:
ايرانسل انتن ميده انتش تا محل زندگي ما 10 كيلو متر فاصله داره اما بعضي جاها انتن خالي خاليه بعضعي جاها پر پره
حدود 10 20 روز ديگه:18:
اگه موكول نشد به روزهاي ديگر:27:
میاد دادا عحله نکن
كينگ چرا اين شركت ايرانسل فلك زده رو اذيت مي كني.:31: گناه دارن طفلكي ها مي خوان يه لقمه نون در بيارن. بزار وايمكس درپيت بياد بيرون اونوقت قيمت مي گذاشتي:46:راستي كينگ من رفتم --- خريدم انشا الاه شنبه مي رم اشتراك ماهواره اي مي گيرم. منتها تا وقتي وايمكس بياد بايد سند رو با ديال آپ انجام بدم.
دایال آپ استفاده نکنی
رفیقمون ما/هواره/ای گرفته اشتراکش ماهی 15 تومنه
سرعتش هم 512 هست
نوسان داره بین 20 تا 60 کیلو میزنه رفیقم میگفت خوبه تمام سایتها هم بازه
خواستی شمارشو برات بزارم
برای ارسال هم از دی اس ال استفاده کن یا اینکه بزار با وایمکس کار کنی یه اشتراک 64 میگیری شارژش هم با کارتهای شارژ ایرانسل انجام میگیره :):31:
OF Course!!! :8::5::20::21:نقل قول:
:31: حال کردی ؟؟؟
سلام بچه ها
من الان مي خواستم پاشم برم اي دي اس ال بگيرم ( دقيقا همين الان ١ ماه ديگه)
بعد اين خبر هاي واي واي رو خوندم و مثل اينكه همون همين الان يه ماه ديگه راه مي افته !
كدومش بهتره ؟
يعني وايسم ةبه نظر كه چيز خوفيه . به نه داري هم خوردي ميري 64 مي گيري !
معرفی تکنولوژی (802.16) WIMAX
WiMAX یکی از استانداردهای شبکه بی سیم در زمینه دسترسی کاربران به ارتباطی سریع و مطمئن می باشد. این نام از حروف Worldwide Interoperability for Microwave Access گرفته شده است. WiMAX در آینده بسیار نزدیک اینترنت را در کنار شبکه های مخابراتی قرار خواهد داد و چنان انقلابی را در این زمینه به وجود خواهد آورد که روشن کردن اکثر کامپیوتر های قابل حمل و خانگی مساوی با اتصال آنها به اینترنت باشد. این استاندارد از طرف IEEE معتبر شناخته شده و پروتکل 802.16 از طرف این سازمان به آن اختصاص یافته است.
از نظر استفاده از امواج مایکروویو برای دسترسی مستقیم کاربران به اینترنت تا حدود زیادی شبیه WiFi است، با این تفاوت که سرعت آن بسیار بالاتر و برد آن به طور چشمگیری وسیع تر است به طوری که سرعت آن را می توان با خطوط پرسرعت با پهنای باند وسیع ( نظیر T3 و DSL) و برد امواج آن را با سرویس تلفن همراه مقایسه کرد. از نظر فراگیری شبکه نیز با هیچ کدام از مقیاس های شناخته شده شبکه قابل مقایسه نیست و حتی از مقیاس MAN که برای شبکه های شهری به کار می رود و در حال حاضر بزرگترین مقیاس شبکه های یکپارچه است هم به مراتب وسیع تر است. این سیستم از دو بخش کلی تشکیل می شود :
* WiMAX BTS که بیشترین شباهت را به BTS های مخابراتی دارد.
* گیرنده WiMAX شامل آنتن گیرنده امواج مایکروویو که میتواند بر حسب موقعیت گیرنده از یک قطعه کوچک گیرنده WiFi در یک لب تاپ تا گیرنده فرستنده داخلی در یک اداره متفاوت باشد.
WiMAX BTS می تواند به طور مستقیم و با یک پهنای باند بالا ( مثلا خط T3 ) با اینترنت در ارتباط باشد و امواج را به کاربران و یا BTS بعدی انتقال دهد. با توجه به گستره بالای هر BTS با ایجاد BTS های متعدد در انتهای محدوده تحت پوشش یک BTS دیگر، میتوان محدوده قابل توجهی را (مشابه با سیستم تلفن همراه غیر ماهواره ای ) تحت پوشش قرار داد.
سرویس های قابل ارائه بر روی بستر شبکه WiMAX :
بر روی بستر شبکه بی سیم امکان ایجاد اینترنت پر سرعت شبکه های ---, VoIP و سرویس های Video Conferencing , E-learning , E-banking و Video on Demand میسر می باشد.
شبکه --- مبتنی بر فناوری WiMAX :
--- یا همان Virtual Private Network نوعی از پیکربندی های شبکه است که به دلیل امنیت فوق العاده بالاتری که نسبت به دیگر توپولوژی های شبکه های کامپیوتری دارد با استقبال بی نظیری مواجه شده است. --- در حقیقت با ایجاد یک تونل اختصاصی میان فرستنده و گیرنده اطلاعات ، امکان دسترسی کاربران متفرقه به اطلاعات مبادله شده در شبکه را از میان می برد. --- هر چند بسته اطلاعاتی را به صورت کپسولی در آورده و ارسال می نماید که این کار سبب میشود داده ها درحین پروسه ارسال برای کاربران متفرقه به هیچ عنوان قابل دسترسی نباشند و امنیت داده ها را تا پایان این پروسه تضمین میکند. --- شبکه ای است کاملا ایده آل برای سازمان ها و شرکت هایی با تعداد شعبات بالا و پراکنده که برای آنها امنیت داده ها در حین پروسه ارسال و دریافت مهمترین نکته به شمار میرود.
انواع شبکه --- قابل ارائه توسط شرکت لایزر :
* IP ---
* MPLS ---
* Layer2 ---
* Layer3 ---
VOD مبتنی بر فناوری WiMAX :
Video on Demand یا به اختصار VOD سرویس پخش ویدیو و فایل های تصویری بر روی بستر IP می باشد که کاربرد آن در پخش برنامه های تلویزیونی ، پخش زنده همایش ها ، کنفرانس ها و یا مسابقات ورزشی می باشد. در این سرویس محتوا از طریق دریافت کننده های ماهواره ای، دریافت کننده های تلویزیونی و یا دوربین های تلویزیونی دریافت و از طریق دستگاه ها یا کارتهای PCI و AGP وارد سیستم میشود و بوسیله سرورهای Encoding به یکی از استانداردهای قابل پشتیبانی توسط سیستم تبدیل، فشرده و آماده پخش میشود.
شبکه LAN to LAN مبتنی بر WiMAX :
یکی دیگر از امکانات بی نظیر فناوری WiMAX استفاده از این فناوری در شبکه های LAN to LAN است. شبکه LAN to LAN مبتنی بر این فناوری اتصال پرسرعت دو یا چند شبکه LAN را به صورت FULL - MESH امکان پذیر می سازد بدین صورت که دو یا چند شبکه LAN با هر نوع سرویس ارتباطی میتوانند با استفاده از فناوری WiMAX ارتباطی ایمن و پرسرعت با یکدیگر داشته باشند. به عنوان مثال کارمندان یک سازمان یا ارگان بزرگ میتوانند با استفاده از این فناوری در منزل خود نیز به سازمان یا ارگان خود مرتبط باشند و یا از سرویس اینترنت پر سرعت آن استفاده کنند.
کنفرانس ویدئویی Video Conferencing :
در یک تعریف ساده و اولیه می توان گفت Video Conferencing یعنی امکان برقراری ارتباط بین دو یا چند مکان داخل شهری ، بین شهری ، بین کشوری و یا ترکیبی از آنها به نحوی که در هر مکان شخص یا گروه شرکت کننده در کنفرانس بتواند صدا ، تصویر ، اطلاعات دیجیتال و مدارک کاغذی (مستندات ، نقشه ها و ... ) اشخاص و گروه های دیگر شرکت کننده در کنفرانس را بشنوند و ببینند.
منبع : موبايلستان (
نمي دونم خودش از كجا گرفته . يا شايدم اصالتا مال خودش باشه)
با سلام خدمت شما دوستان گرامي
دوستان عزيز من نميخوام توي ذوقتون بزنم ولي به نظرمن به اين نكته توجه كنيد كه :
همين الانش شركتاي ارائه دهندهي adsl مي تونن سرعت بالاي 128 رو به كاربراشون ارائه بدن ولي متاسفانه سازمان مقررات راديويي و ارشاد و.... مجوز ارائه ي خدمات اينترنت پرسرعت ، بالاي 128 رو براي خونه نمي دن .
پس مطمئن باشيد وايمكس كه سهله اينترنت ماهواره اي هم كه بخوان بدن ، به خونه بالاي 128 نمي دن .
تازه ، اين ايرانسل هم يه جوري خدمات مي ده كه شركتاي ارائه دهندهي ADSL زمين نخورن .
جناب کینگ چنتا سوال فنی دارم:
1-تو یه انجمن نوشته بود ایرانسل چیپ موم هاش یه جوریه که فقط برای خودش کار میکنه و اپراتورهای دیگه رو ساپورت نمیکنه
این حقیقت داره؟
2-سیم کارت دقیقا چجوری به کامپیوتر وصل میشه؟
یعنی در طول مدت استفاده از اینترنت بر روی کامپیوتر سیم کارت و یا گوشی هم باید به کامپیوتر وصل باشن؟
3-سرورشون کی لانچ میشه؟
یعنی وایمکس کی دستمون رو میگیره؟
4-اسم اون (3) اپوراتور دیگه چیه و اونها کی قراره راه اندازی بشن؟
برای رقابت و شکسته شدن قیمت ها می پرسم
متشکرم
من از نظر 128 برای خونه باهات مخالفم چون همین الان سرعتم بالای 128 هست
ولی برای زمین خوردن شرکتها و ایرانسل و...باهات موافقم
قیمتهاشو پایینتر از بازار نمیاره
دوست عزيزنقل قول:
يعني الان شركتها بخاطر مشكلات زير ساختي ( نداشتن تجهيزات و كشش خط تلفن ) بالاتر از 128 رو فقط با نامه از شركت و دانشگاه و... مي دن ؟؟
شما مطمئن باش سنگ بتركه ايرانسل هم حداكثر تا 256 كيلو بيت رو بدون مشكل ( بدون نامه و... ) ارائه ميكنه .
الان من واسه خونه 512 دارم adsl
نمیدونم چرا دوستان میرن دونباله اینتر نت ماه واره ای
من adsl 512 میگیرم ماهی 14 تومن
ماه وارهاش 15 تومنه؟!
بله ماهواایی هم 15 تومنه 512 بدون محدودیت ولی نوان سرعت داره دیگه 20 کیلو تا 60 کیلو در نوسان هست
در یک ساعت میشه 150 مگ بگیری
به نظرمن adsl بهتر از ماهوارهایه چون ماهوارهای یه مشکل بزرگ داره:
اگه شما adsl برای آپلود بگیری خیلی راحت میفهمنو میان گیر میدن چون میبینن شما فقط آپلود داری و دانلود نداری
پس فایده نداره
نظر شما نظر دوستانی نیست که استفاده میکنند و راضی هستند !
دوستان استفاده میکنند و میگوند که مشکلی با هیچی ندارند خیلیها هم از وقتی که این حرف شده به من پی ام زدن و درخواست کردند IP امریکای سسرعت 512 حداقل هر ساعت 150 مگ دانلود . چی میخواید از این بهتر
قیمت پایین فقط 15 تومن
پهنای باند عالی
منتظر بشینین تا دولت براتون بیاره ...
میاره
...
.
.
.
.
.
داره میاد..
.
.
.
.
.
..
یه کم یواشتر....
.
..
.
.
.
.
.
.سال 2020 دولت اعلام کرد که 128 دیگه برای مصرف خونگی جوابگو نیست 256 رو بزنین تو رگ :46:
.
.
.
.
.
.
.
داره میاد
دولت 256 رو فقط با کارت دانشجویی ارائه میده :5:
سال 2030 در همه کشورها اینترنت نسل 3 به روی کار آمده و در ایران همچنان با مشکل سرعتها روبرو هستیم
...
256 چند ؟
شاتل : یک ماهه 40 هزارتومن با محدودیت 3 گیگ شبانه رایگان:11:
.
.
..
.مرسی و ممنونیم از تلاشهای دوستان در مخابرات پهنای باند به اندازه کل آسیا رو آوردن ایران
256 با سه گیگ 40 تومن متشکریم ...
یکی لطف کنه و اینو بزاره تو بالاترین واقعا جوک روزه سرویسهای ایران ( قطعی ندارن فوق العاده ارزونن...توپ :46:چی میخوایم دیگه )