من فوجیتسو دارم ولی نمیتونم صداشو از روی صفحه کلید کم و زیاد کنم وهمچنین دور فن رو. باید حالا چیکار کنم؟
Printable View
من فوجیتسو دارم ولی نمیتونم صداشو از روی صفحه کلید کم و زیاد کنم وهمچنین دور فن رو. باید حالا چیکار کنم؟
دور فن اتوماتیک کنترل میشهنقل قول:
اما برای کاهش اون این راه ها هست:
-از حالت بالانس به جای های پرفورمنس استفاده کنین
-نوت بوک را ۶ ماه یکبار باز و فن را تمیز کنین
برای مشکل کیبرد هم باید برنامه کیبرد مالتی مدیا را نصب کنی:
کد:http://support.fujitsupc.com/CS/Portal/support.do?srch=DOWNLOADS
سلام . نوت بوك من هم صداش كم و زياد نميشه و مدلش سوني هست . ميتونيد اين برنامه رو براي سوني هم بزاريد ؟؟ :11:نقل قول:
لينكش تو صفحه اول هستنقل قول:
سلام من 1564 دارم فنش خيلي كار ميكنه.ميشه راهنماييم كنيد كه چه كنم.:41:
سلام دوستان من لپ تاپ 1555 دارم بلوتوث کار نمیکنه نرم افزار BlueSoleil2.6.0.9 نمیکنه یعنی آیکن بلوتوث خاکستریه و هیچ واکنشی نشون نمیده اگه میشه کمکم کنید از وقتی ویندوز رو عوض کردم هیچ خیری از بلوتوث ندیدم اون نرم افزاری که معرفی کرده بودین واسه دانلود نصب نشد فایل مشکل داشت
سلام دوستان من لپ تاپ 1555 دارم بلوتوث کار نمیکنه نرم افزار BlueSoleil2.6.0.9 نمیکنه یعنی آیکن بلوتوث خاکستریه و هیچ واکنشی نشون نمیده اگه میشه کمکم کنید از وقتی ویندوز رو عوض کردم هیچ خیری از بلوتوث ندیدم اون نرم افزاری که معرفی کرده بودین واسه دانلود نصب نشد فایل مشکل داشت
سلام من VAIO® Launcher Software رو از سایتی که داده بودید دانلود کردم برای SONY VAiO AR720E اما بعد از نصب میگه ماله VISTA بوده وبرای 7 اجرا نمیشه؟؟!؟!؟!:18:
برای 7 آیا درایوری هست؟
بعد از نصب نمیش تصویری هم داره؟:41:
این راه رو امتحان کنید:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4157737&postcount=8
بله این راه رو هم چند بار تست کردم در آخر پیغام میده که این برای vista قابل به اجراستنقل قول:
:18:
یعنی راه حل مشخصی نداره؟
:13:
ببینین تنها راهی که خود مایکروسافت گفته برای وقتی که درایور یا نرم افزار مال XP هست و رو 7 اجرا نمی شه (البته اگه درایور های XP توی سایت سازنده هست) دانلود windows xp mode هست.
هیچ راه دیگه ای هم ندارهکد:http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx
اسپپیکر لپتاپم بعضی مواقع میلرزه، چکارش کنه راه حلی داره یا فقط باید عوضش کنم؟
بیشتر توضیح بدین صدای خارج شده لرزش داره و یا خود بدنه میلرزه!؟نقل قول:
مدل لپ تاپ؟
لپ تاپم msi cr400 اسپیکرش خرخر میکنه البته بیشتر تو صداهای بلند و بعضی از فرکانس های تیز اسپیکر سمت راستش صدای بدی میدهنقل قول:
توی سونی ها اینجوریه که توی تنظیمات صدا توی dolby control room اگه bass و این چیزا رو پایین بیاری درست می شه شاید برای شما هم جواب بده
سلام
موقع نصب ویندوز که می خوام سریال رو وارد کنم کی برد نوت بوک کار نمی کنه
تاچ پد هم کار نمی کنه
مدل نوت بوک dell inspiron 1545
سلام دوستان،
يه مشكلي برام پيش اومده ممنون ميشم راهنماييم كنيد،
لپ تاپه من فوجيتسو زيمنس هست،
جديدا سي دي ها رو كه ميذارم تو سي دي رام اجراشون نميكنه و يه صداهايي در مياره،
بايد چند بار سي دي ها رو در بيارم دوباره بذارم تو سي دي رام تا بالاخره يه بار اجراش كنه،
ممنون ميشم راهنماييم كنيد كه مشكل از كجاست.:11::40:
با توجه به اینكه كیبرد و تاچ پد با پی اس 2 وصل هستند به نوت بوكنقل قول:
به نظرم بهتره با یك نسخه دیگه ویندوز چك كنی
اگه مشكل حل نشد ببر تعمیرگاه
سلامنقل قول:
آقا یه لطفی کن یکمی ساده تر بگو
من کل جاهارو گشتم ولی پیدا نکردم
ممنون از جوابی که احیانا میدی : دی
مشكل شما چی هست؟نقل قول:
كجای این توضیحات برات مبهمه؟:20:
توی ویستا این مراحلی که شکلش رو گذاشتی نیست : راهنمایی کنین که
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا میشه واردش شد
در ضمن برا ورود به مرورگر با اون شماره ای که دایدن یوزر پس میخواد
این به ویندوز ربطی نداره. با همون آی پی (به قول شما شماره ای) که تو دفترچه اش هست (معمولا 192.168.1.1) اگه اینو توی مرورگر بزنی و یوزر و پس رو هم admin وارد کنی وارد این صفحه می شینقل قول:
اساتید محترم
من یه dell 1557 گرفتم که چون اینترنت dial up داشتم باهاش یه مودم اکسترنال dell(مدل d400) هم گرفتم. اما جالبه وقتی باهاش کانکت میشم بعد از حدود یکی دو دقیقه دیگه هیچ send و receive انجام نمیده و تو هیچ سایتی نمیره انگار دیسکانکت بشی، ولی هنوز دیسکانتکت نشده!(یعنی علامتش اون پایین هست).
یکی میگفت یه تنظیماتی داره که بعد از مثلا یک دقیقه قطع بشه ولی نمیدونم کجاست. در ضمن کابل تلفن من هم خیلی بلنده، ممکنه از اون باشه؟ ویندوز هم 7 home هستش.
خوب اولا كه فكر نمی كنم سیم تلفن اثری داشته باشهنقل قول:
اما چك كن ببین نویز نداشته باشین
تو گوشی خر خر چیزی ندارین؟
ضمنا روی كانكشن رایت كلیك كنی تنظماتی كه زمان قطع شدن رو نشون میده می بینی
H@mid جان
مرسی از جواب سریعت. میخواستم بدونم تا حالا همچین مشکلی رو از کسی شنیده بودی؟
دوستان عیدتون مبارک
من یه مشکلی پیدا کرده ام
دی وی دی در درایوش گیر کرده
دل 1555
چی کار کنم
باید باز بشه. بده تعمیر بهتره(نمایندگی)نقل قول:
وقتی DC نمیشی ، مودم سالمه ... هیچ مودمی مدت دار اینطوری کار نمیکنه و تنظیمی هم نداره !نقل قول:
مشکل از خود سرویس دهنده هست
باعرض پوزش/ممنون.نقل قول:
دوست من سوالتونو در انجمن مربوط مطرح کنید
اینجا انجمن لپتاپه!
دوست من سوالتونو در انجمن مربوط مطرح کنید
اینجا انجمن لپتاپه!
ببخشید.شرمنده...
این دومین باره که این رو اشتباه پست میکنم.
بس که اینجا انجمنا پیچیدست.
با سلام
یه سونی cs36 دارم مدتیه فنش صدا میده باس چیکار کنم
سلام
ميخواستم لپ تاپم رو (dell studio 1557) به فرم اوليه کارخانه برگردونم. يک بار دو سه روز پيش اين کار رو کردم ولي الان آيتم مربوط به dell factory image recovery از قسمت ريکاوري سيستم حذف شده. آيا راهي داره که بتونم فرمت اوليه کارخانه رو ريکاوري کنم.
با تشکر
اگه دی وی دی ریکاوری تهیه نکردید می تونین مجددا ریکاوری رو نصب کنید:نقل قول:
یا دوباره ویندوز نصب کنیدکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=348778
حل شد........
سلام دوستان
لب تاب از ناحیه زیر که مشاهده می کنید شکسته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک
کد:
http://www.upic.ir/share-02AE_4BACD190.html
یه تعمیر کار خوب میخواستم حتی الامکان توی شیراز باشه که یا تعویضش کنه یا تعمیش کنه.
با تشکر
لپ تاپ من اچ پی مدل 1135 هست حدود یک و نیم سال میشه خریدم تا حالا زمینم نخورده اما جدید گاها صفحش یه لحظه انگار میخواد پرپر بکنه اما درست میشه پرپر شدن مثل اضافه شدن خطوط افقی درشت میمونه ؟ایراد سخت افزاریه؟از چیه؟
نه نرم افزاری نصب کردی مثلا Nvidia panel که میاد گرافیک رو چک میکنه
سلام دوستان
يه لپ تاپ دل مدل 1340 خريدم . متاسفانه بعد از گذشت 1 ماه به مشكل برخوردم . گرافيكش مشكل داره . بازي NFS Shift رو نصب كردم در حين بازي مشكل پيدا ميكنه و از بازي خارج ميشه .
انواع ويندوز ها را تست كردم (7-vista32 & 64 bit).
گرافيك بالاي اين لپ تاپ نبايد مشكل با اين بازي داشته باشه .
ممنون ميشم دوستاني كه راه حلي براي مشكل من دارن كمك كنن واقعا اعصابمو بهم ريخته ؟
البته گارانتي هم داره ولي ميخواهم مطمئن بشم كه نرم افزاري نباشه .
با تشكر
سلام
لپ تاپ dell 1557 وایرلسش وصل نمی شه. باید چکار کنم؟
این آدرسهم هیچ تنظیمیو نمیاره.کد:http://192.168.1.1/