سلام احتیاج به این همه کار نبود.مستقیم میتونستی به 5.50gen-d3 آپدیت کنی.نقل قول:
شما برای اجرای بازی ها فقط کافی هست کلید select را بزنی و گزینه umd iso mode را روی حالت m33 driver یا sony np9660 تنظیم کنی.
Printable View
سلام احتیاج به این همه کار نبود.مستقیم میتونستی به 5.50gen-d3 آپدیت کنی.نقل قول:
شما برای اجرای بازی ها فقط کافی هست کلید select را بزنی و گزینه umd iso mode را روی حالت m33 driver یا sony np9660 تنظیم کنی.
مرسینقل قول:
گفتم شاید مستقیم مشکل ایجاد کنه,قدم به قدم برم! :دی
سلکت و ... هم چون flash1 رو فرمت کردم (برای اجرای منو در c ) کار نمیکرد و همه چیز تو ریکاوری دیفالت شده بود
واسه همین تک تک از منو ریکاوری مجبور شدم تغییرات رو انجام بدم بعد از این همه دردسر به d3 آپ کردم!
خواهش میکنم.نقل قول:
برای فعال کردن کلید select هم کافی هست به ریکاوری منو رفته سپس به قسمت configuration بری سپس use vsh menu را روی حالت vsh menu بزاری.
بهتر بود اول 5.50gen-d بعد به 5.50gen-d3 میگفتینقل قول:
در ضمن ما می خواستیم همچبن کاری کنیم به مشکل بر خوردیم.(شاید مشکل از ما بود:31:)
سلام.نقل قول:
اگر تا الان پست های من را دنبال کرده باشی دیدی تا کاری را خودم انجام ندادم و از صحت و سلامتش مطمئن نباشم به کسی نمیگم انجام بده.خودم برای یک بنده خدایی که فریمورش 5.00m33 بود مستقیم به فریمور 5.50gen-d3 آپدیت کردم و مشکلی نبود.
سلام دوستان...من الان ميخام GEN-b(full) رو به GEN-d و بعدش هم به GEN-d3 تبديل كنم...به نظرتون مشكلي پيش نمياد؟
در ضمن PSP من 2000 هستش...؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز.
شما ورژن فریمور را معلوم نکردی.(دوستان لطفا وقتی میخواهند ورژن فریمور را بگویند حتما با دقت و به صورت کامل فریمور را بنویسند که خدای نکرده جواب اشتباهی دریافت نکنند و دچار مشکل شوند.)
دستگاه شما 5.50gen-b(full) هست؟اگه جواب بله هست و فریمور شما 5.50 هست مشکلی نیست و میتونی به 5.50gen-d3 آپدیت کنی.(کلا دستگاه های کپی خور دایم را میشه به این فریمور آپدیت کرد)
مستقیم هم میتونی به فریمور 5.50gen-d3 آپدیت کنی
کد:http://www.psp-hacks.com/file/1873
بچه ها مال من 5.03mhu هست بعد 5.03gen a & b رو از کجا بیارم؟؟؟؟
بذارید برام.
علی جان من این gen c 5.03 رو دانلود کردم ولی فقط یک فایل به نام Eboot داخلش هست.
چیکارش کنم اینو ؟
نقل قول:
همه چیز در اینجا پیدا میشود :
کد:http://www.psp-hacks.com/category/39
خب اگه یه بنده خدایی PSP داشته باشه که کپی خور نشده باشه , و بخواد با این برنامه ها کپی خور کنه باید کدوم هارو بریزهنقل قول:
که بازی های جدید هم بیاد.
PSP هم 3000 هست.
اینها فقط کاستوم فرم ور ها هستند ، دوستمون ازمون خواستند که از کجا میشه دانلود کرد بنده لینک دادم .نقل قول:
راه های نصبش و اینکه کدومش به درد میخوره در همین انجمن ها باید جستجو شود ولی برای دانلود با لینک مستقیم همش با هم اونجا هست :11:
عزیز دل مخاطب این سوال خودم بودم :31:نقل قول:
من زیاد اطلاعایی در مورد این فریمور ها ندارم چون الان 6 ماه هست خریدم و همش 5 ساعت باهاش بازی کردم.
جدی ؟!!!!!!!نقل قول:
من چه خواس پرتی شدم این روز ها !!!!
شما نوع دستگاهت چیه ؟ فت یا اسلیم ؟ کدوم مدلش ؟ و الان روش چی نصبه ؟
اگر از سری 3000 هست که موقتی کپی خور میشه باید از همون هن استفاده کنید که گویا D3 هم براش اومده و من در بارش اطلاعات زیادی ندارم باید از علی آقا (چوری) بپرسید . در مورد هک دائمی اگر سوالی باشه بنده در خدمتم .
همش 5 ساعت :18:نقل قول:
من که به God of war و little big planet اعتیاد پیدا کردم .
تازه GTA و GT رو به کنار که جذب کننده هستند .
اشکال نداره , آب و هوا اونجا مشالا ساخته ! :31:نقل قول:
من PSP 3004 Slim دارم و الان روش 5.03 Hen نصبه.
والا با وجود Xbox و PC دیگه نمیشه سراغ PSP رفت .نقل قول:
نقل قول:
کدوم آب و هوا 2 ماهه داره برف میاد :2:
پس باید چوری شما رو راهنمایی کنه از توان بنده خارجه :31:
بچه ها مال من mhu هست،چه جوری به gen تبدیلش کنم؟
به chikhen r2؟؟؟؟
شما اول به 5.03gen-a اپدیت کن بعد هم به 5.03gen-cنقل قول:
آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03GEN
لینک gen-c هم تو پست اول هستکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3844809&postcount=26
سلام
دوستان یه PSP 1004 دستم اومده که ورژنش 3.40 OE-A هست.
باطری هم 1800
به نظر شما چجوری آپدیتش کنم که مشکلی پیش نیاد ؟؟
(خواستم ابتدا به ورژن 4.01 آپدیت کنم کنسول پس از ریست شدن 1 ساعت توی صفحه سیاه موند و فقط Please Wait... بود. باطریشو در آوردم درست شد)
ممنون
چطوری تو؟ اینقدر بهت گفتیم فعال،بالاخره فعال شدی.نقل قول:
اینا که گفتی میدونم،ولی نمیدونم چرا این لامذهب chikhen r2 نصب نمیشه؟
نمیشه اینو رو mhu نصب کرد؟:31:
ای بابا خجالتم نده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصلآ لازم به نصب مجدد چیکهن نیست . رو همون mhu ورژن gen-a رونصب کن. و ادامه ی ماجرا...
من میخوام gen-a رو نصب کنم بعد اون قسمتی که باس LAUNCH-Ml رو بزنی،من میزنم ولی ارور میده.چی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:18:
میشه کامل تر توضیح بدینقل قول:
بعد از اینکه وارد برنامه میشی و L یا R رو میزنی این ارور میاد؟
ایول به درخواست توضیح بیشتر:20:نقل قول:
نه بابا.اصلا اون launch me باز نمیشه.
برا gen a
دوستان لطفا راهنمایی کنید.:19:نقل قول:
مستقیم به 5.50 آپ کن بعدش به gen a و b تا همین آخری.نقل قول:
برا یکی از دوستام همین جوری بود من تا gen b واسش آپ کردم.
برای من که عین هلو باز میشه.نقل قول:
برام آپش میکنی؟نقل قول:
برای من که عین هلو باز میشه.
آپ کن خوب
سلام. من psp 3000 دارم. و الان ورژنم 5.03 m33 هست. برای این که بخوام برم به 5.03 gen-c باید اول gen-a بعد gen-c یا این که مستقیما میتونم برم gen-c ؟
ممنون از راهنماییتنقل قول:
من الان تا GEN B (FULL 5.50آپ کردم ولی دیگه به بالاتر آپ نمیشه صفحه سیاه میشه و توش میمونه. :41:
به نظر شما چکار کنم ؟؟
مدل فت 1004 هستش
دلیلش فکرکنم این باشه که به gen c تبدیل نکردی.نقل قول:
آموزشش باید باشه.
دقیقا نمیدونم ولی gen c هم هست.
الان کنسولم با این فیرم ویر مشکل داره
خیلی از بازیهایی که خواستم اجرا کنم پس از اجرا قفل کردن و دستگاه خاموش شد!!!
مثل God Of War - Soul Calibur - Assassins Creed ...
چشم بیانقل قول:
داخل فایل zip دو تا فولدر هست اونارو تو مموری کارتت کپی کن
کد:http://up.--------.com/7/1265138075.zip
اصولا باید اجرا بشن.شایدم مشکل از بازیا هست.نقل قول:
یه چیزی؛ نباید پچشون کنی؟
من 5 ماه نزدیک psp نرفتم.فقط ازش برا خوندن حل مسایل استفاده میکردم.
-------------------------------------------_________________--------------------------------------------
wondery من اینا رو ریختم تو psp دکمه l هم زدم گفت درست شد حالا گردالی رو بزنید.منم زدم به جای ریست کلا خاموش شد!باس چی کار کنم؟؟
من psp رو به gen_a full آپدیت کردم و بعد به gen_c اما وقتی کار تموم شد و ریبوت کردم psp رو که روشن می کنم قبل از اینکه به منوها برسه گیر می کنه و بعد خاموش میشه؟
چی کارش کنم؟
بعدش روشن که شد؟نقل قول:
psp ایت 2000 هست یا 3000
خاموش شد خودم روشنش کردم.نقل قول:
psp مثه مال خودته.
با خوندن مطالب قبلی مشکلم حل شد ممنونمنقل قول:
مشکل من همون مشکل جناب dark_angel بود :11:
پس 2000 هست ببین این اجرا میشه.نقل قول:
اگه نمیشه بدون قسمت نیست:31:کد:http://up.--------.com/37261/1265438680.rar