نه اصلا هم اينطور نيست.
اين مانيتور ها ها فقط اينجا مونتاژ ميشن. اصلا ايران قدرت ساخت تجهيزات رو نداره. در ضمن همه ميدونن تصوير 2261 و كيفيتش از 23700 خيلي بالاتره. پس لطفا در موردش ديگه بحث نكنيد.
و نداشتن HDMI هم بزرگترين عيب 23700 هست
Printable View
نه اصلا هم اينطور نيست.
اين مانيتور ها ها فقط اينجا مونتاژ ميشن. اصلا ايران قدرت ساخت تجهيزات رو نداره. در ضمن همه ميدونن تصوير 2261 و كيفيتش از 23700 خيلي بالاتره. پس لطفا در موردش ديگه بحث نكنيد.
كي همچين حرفي زده.نقل قول:
من از 7 سال بيشترم. و با اطمينان ( مقايسه كردم) و به شما ميگم كه مانيتور هاي LG بهترين كيفيت رو دارن و اگر كسي بودجش برسه 2261 ميگيره. در ضمن شما چرا اينجا بحث برند ميكني به جاي مدل؟
اگه حرفت كلا رو سامسونگو LG هست كه اين حرف خيلي مسخرس. چون مثلا LCD TV هاي سامسونگ از LG بهتره.
ولي در مانيتور (مخصوصا 2261) ديگه 23700 چيزي نداره بگه
چه ربطي به برند داره آخه؟نقل قول:
لطفا از روی احساسات نظر ندید .نقل قول:
به طور مثال من میگم 23700 بهتره.
مرجعم سایت cnet هست که امتیاز بالا تری به این پنل داده.
حالا مرجع شما چیه؟؟!!
نه مثل اینکه مرغ شما یه پا داره هر طور راحتی فکر کن دو مورد مشخص هست کیفیت پایینتر پنل نمونه داخل و بی تفاوت بودن پورت DVI-HDMI برای اتصال به پی سی!نقل قول:
نه اصلا هم اينطور نيست.
میشه لینک این مقایسه رو بذاری تا ما هم بخونیمش؟ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط ;4503770
فقط مثل مال اون دوستمون آلمانی نباشه:27:
شما زبان اصلی سایتش رو انگلیسی انتخاب کن بعد برو بخش ریویو مانیتور هر دو رو بخون ...البته این مقایسه خالی از اشکال نیست!نقل قول:
این لینک ریویو 23700 که امتیاز overal 7.1 رو گرفته.(امتیاز very good)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینم لینک ریویو الجی(البته مدل 23 اینچ)
که حتی به خاطر قدیمی بودن این مدل هیچ امتیازی بهش نداده.
من تو این سایت ندیده بودم که انگلیسی هم داره کلی هم حال کردم گفتم این دوستمون آلمانیم بلده نگو انگیلیسیش کرده بود.:27:
جالب اینه که ازش پرسیدم گفت:بله آلمانیه ولی من یکمشو براتون خلاصه کردم گذاشتم اینجا:18:.
http://www.prad.de
چیزی که خوندم و جالب بود زاویه دید بهتر سامسونگ بود
samsung [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lg [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و چیز ذیگه ای که میگفت اینه که 23700 برای dvd عالیه که اصل مطلبشم این پایین میزارم:
DVDs which are played back via the PC score well with clean image display and high colour intensity. Even without an extended colour space, the colour display is very vivid. The sharpness is also very good for fast movements despite the streaking on the SyncMaster P2370. If the colours are not bright enough for you, you can activate "Ideal Contrast" in the image mode, although this then makes the image look somewhat artificial.
جدی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چند ساله تو کاره مانیتوری؟
لطفا یه کم بیشتر تحقیق کن بعد بذار تو فروم که اطلاعات غلط ندی دست مردم.
متاسفانه ریویو ها مثل خیلی از سایتها نیست از جمله تامز که تست ها مشابه هم باشه مثلا برای این 2 تا مانیتور , سامسونگ تست گیم داشت ولی من برای ال جی ندیدم.و همینطور تست image qualityشون کاملا با هم متفاوت بودنقل قول:
دوستان یه سایت اپلود عکس اگه میشه معرفی بکنید چون من الان روی freezpic اپلود میکنم و بعد از چند دقیقه عکس ها حذف میشن نمونش هم همین عکسهای مربوط به زاویه دید سامسونگ و lg هست که صفحه پیش اپلود کردم ولی الان دیگه اونجا نیست و حذف شده
بله علاوه بر این مشکلات تست گیری و روش که شما هم دقت کردی بهش یه سری دیگه مشکل تو مشخص کردن جداول و اعداد و امتیاز نهایی داره!نقل قول:
متاسفانه ریویو ها مثل خیلی از سایتها نیست از جمله تامز که تست ها مشابه هم باشه مثلا برای این 2 تا مانیتور , سامسونگ تست گیم داشت ولی من برای ال جی ندیدم.و همینطور تست image qualityشون کاملا با هم متفاوت بود
دوستان یه سایت اپلود عکس اگه میشه معرفی بکنید چون من الان روی freezpic اپلود میکنم و بعد از چند دقیقه عکس ها حذف میشن نمونش هم همین عکسهای مربوط به زاویه دید سامسونگ و lg هست که صفحه پیش اپلود کردم ولی الان دیگه اونجا نیست و حذف شده
زاویه دید سامسونگ
زاویه دید lg [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطور که میبینید زاویه دید lg خیلی ضعیفه
دو.ستام من امروز 2261 گرفتم 220 تومن (تازه یارو آشنا بود)به جرات میگم یه سرو گردن از سامسونگ بالاتره من سامسونگ رو با کامپیوتر خودم تست نکردم ولی تو مغازه دوستم بود و الان که با مال خودم مقایسه میکنم این انصافا کیفیت بهتری داره تستی چیزی هم خواستین در خدمتم :دی
راستی اصلا هم اینطور نیست از بغل تیره نمیشه بلکه رنگ قرمزش بیشتر میشه اون احتمالا برای سری قدیم 2261 هستش.نقل قول:
اینم عکس که همین الان با دوربین k7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 50 گرفتم.
اگه میشه یه عکس هم از زاویه دید عمودی بندازید چون توی عکس قبلی زاویه دید عمودیش خیلی تیره بود.نقل قول:
راستی مانیتورتم مبارک:46:
مبارک باشه .نقل قول:
ولی قیمت روز 2261 برای امروز ویک هفته گذشته 212000 هستش .
البته سوئ تعبیر نشه ولی از قدیم گفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد.
شما از این مدل خوشت اومده مبارکت باشه .
lمیگم شما لب مرز زندگی نمیکنی احیانا؟؟ من قبل از خرید این 2 هفته تحقیق کردم.نقل قول:
واقعا مرسي. چه ريويو با مسمايي .نقل قول:
به يكي امتياز داده به يكي نداده.
review قديمي ال جي رو با 23700 مقايسه كردي؟؟؟
خسته نباشي شما
بترين كارو شما كردي.:10::10::10::10::10:نقل قول:
پنل در كارخونه ساخته نميشه كه.نقل قول:
از كره مياد. چطور ميگي نمونه داخلي بي كيفيته؟
نقل قول:
مدل xl2370 سامسونگ یکی از بهترین مانیتور های تست شده سایت cnet هست که طبیعتاً اینم ایران نیست !
درسته.نقل قول:
اما مادیران جزو شرکتهای برتر الجی (از لحاظ مونتاژ نیست).
ولی سام الکترونیک مدت هاست که عنوان بهترین شرکت مونتاژ قطعات سامسونگ در خاور میانه یدک میکشه.
پس کیفیت مونتاژ هم مهمه.
عکس: (دقت کنید این با دوربین موبای ;750 گرفته شده و کیفیت خود مینبتور بسیار بهتره فقط روشنایی رو مقایسه کنید نه کیفیت رو)
این زاویه ای که شما عکس گرفتید اصلا به 170 درجه نزدیک نیست اگه میشه یه عکس با زاویه بالاتر بگیر لطفا ممنوننقل قول:
بعضی از دوستان بجای اینکه مانیتور رو با مانیتور مقایسه کنن " مارک پرستی " می کنن!
ما الان در زمانی زندگی می کنیم که دیگه واقاً مارک برتری به اون صورت وجود نداره. چه کسی فکر می کرد samsung tv کره ای کیفیت lcd هاش به پای قول تصویر جهان یعنی sony برسه؟
خلاصه بگم, در حال حاضر نمیشه مارک رو مقایسه کرد بلکه واقاً هر مانیتوری که بیرون میاد ممکن است بهتر باشد.
در مورد این دو هم شکی نیست که کیفیت و پردازش عکس و فیلم 2261 از 2370 بهتره. ( هیچ ربطی هم به مقایسه LG با samsung نداره)
من خودم دارم 2261 رو میگیرم و هر موقع sasmung xl2370 بیاد ایران عوض میکنم و اونو میگیرم.
برای چی شکی نیست خود من سراسر تو شک هستم.نقل قول:
با دلیل بگید که چرا 2261 از 23700 بهتره
ديگه بحثو داري لوس ميكني شما.نقل قول:
هركي هر نتيجه اي خوسته گرفته. چه گيري دادي.
آقا همه بريد 23700 بگيريد شايد ايشون بي خيال شه
نقل قول:
مونتاژ چه ربطي داره به ساخت پنل آخه:18::18::18:
این دیگه از اون حرفهاس:41::41::41:نقل قول:
خوب عزیز بیا دلیلتو بگو نه اینکه همینجوری بگی 2261 از 23700 بهتره
Hessam_7800gtx داره زحمت میکشه عکس میزاره و دلیل میاره برای حرفهاش
دوستان دیگه لینک میذارن عکس میذارن متن ترجمه میکنن بعد شما همینجوری الکی میگی بحث داره لوس میشه:13:
دوستان لطفا فن بوی بازی در نیارن این دوستمون میخواد مانیتور بخره و از ما کمک تو انتخاب خواسته نه این که فن سامسونگ باشهنقل قول:
از عکس دومی پایینتر دیگه نمیشه گرفت :دی
عزیز دلیل من مقایسه هر 2 مانیتور از 1 سایت بود اونم سایت prad.de که فکر کنم تست 14 صفحه ایش کافی باشه !!! و البته سایت های دیگه که در همه ی اونا 2261 جلوتر بوده مثل:
( به امتیاز ها نگاه کن , هرچی کمتر بهتر)کد:http://www.testberichte.de/computer-hardware/2619/monitore.html
ولی سایت cnet فقط 2370 رو تست کرده که نمیشه مقایسه کرد
اخه این سایت prad اصلا تست گیم نداشت برای 2261نقل قول:
مشکلم با این سایت اینه که تستها مشابه نبود و در تایید حرف Hessam_7800gtx من اصلا فن سامسونگ یا lg نیستم من میخوام یه خرید بکنم و دوست دارم خریدم اگاهانه باشه نه از روی تعصب
2 صفحه قبل نوشتم عزیز, متن آلمانی رو ترجمه کردم برات !نقل قول:
LG w2261vp یکی از بهترین مانیتور های گیم 22 اینچ جهان هست
Der mit Abstand beste Gamer TFT im 22 Zoll Bereich: LG L227WTP-PF für 139,00 € mit erweitertem Farbraum, 2 ms Reaktionszeit und 30:000:1 Kontrast als Auslaufmodell. Oder der würdige Nachfolger LG W2261VP für 164,95 €.
ترجمه:
بهترین مانیتور گیم 22 اینچ با فاصله زیاد مدل LG L227wtp-pf هست یا مدل جدیدتر و جانشین آن یعنی W2261VP
دقیقا مشکل همینجاست.نقل قول:
اگر یه تست مشابه از یک سایت داشتیم واقعا مشکلمون حل میشد.
که متاسفانه نیست!!!!!!!
من نمیدونم بعضیها میان تو این فرومهایه pc نطر میدن چیکار ! از یه طرف یکی میاد میگه مانیتورهایه lg پنلش پودریه که من نمیدونم کی این حرفه چرتو بهش گفته که میاد اینجا مطرح میکنه از اون طرف یکی دیگه میاد و رویه زاویه دیده 170 درجه که هیچ استفادهای هم ممکن براش نداشته باشه حساس میشه. من فقط اینو بگم که هیچ چیز بی عیب نیست . اما یه حسنه بزرگی که مانیتورهایه lg داره گارانتیه اونه که یه سروگردن بهتر از گارانتیه مزخرفه samsung هست.
شما رو چه حسابی میگی گارانتی سامسونگ مزخرفه؟نقل قول:
من خودم 17750 داشتم لامپش سوخت.
صبح زنگ زدم تا عصر اومدن ازم گرفتن.
3 روز بعد تحویل دادن.
اولا اینکه همه مثله شما تو تهران نیستن که! اگه یکی تو شهرستان باشه و مانیتورشم ساسونگ باشه و بخواد یه موقعی خدایی نکرده از گارانتیش استفاده کنه سروکارش با کرام الکاتبینه .باید همینطور این مانیتورو زیره بغلش بگیره و ازین مغازه به اون مغازه سرگردون بشه. دوما رفیقه من یکی از بزرگترین نمایندگیهایه سامسونگا تویه اصفهان داره و همیشه از گارانتیه سامسونگ گله میکنه. اما ال جی اینطوری نیست در همه جایه ایران گارانتیش عالیه.نقل قول:
کاملا تائید میشهنقل قول:
روی محصولات ال جی با گارانتی مادیران این برچسب رو خورده که در صورت داشتن نقص تعویض در سراسر ایران بدون هیچ سوال
حالا کار ندارم متنشو عینا نوشتم یا نه اما واسه من گارانتی مادیران جوابشو پس داد که واقع در این کشور جهان سوم دور از انتظارم بود
اما اینم بگم نه تمام محصولات ال جی ، مثلا گوشیهاش که پارس کامتله یه مشت آدم دزد و عوضی بلا نسبت تمام دوستان توی شرکت پارس کامتل جمعند میگی نه از بقیه و کسایی که خدای نکرده مسیرشون اونجا افتاده بپرس