تريلر جديد:
Dead Space 2 New Trailer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاهده:
کد:http://www.vg247.com/2010/04/29/dead-space-2-trailer-officially-official/
Printable View
تريلر جديد:
Dead Space 2 New Trailer
مشاهده:
کد:http://www.vg247.com/2010/04/29/dead-space-2-trailer-officially-official/
ترجمه ي آخرين تريلر رسمي بازي
EA براي اين بازي الفباي اختصاصي طراحي كرده است . راز و رمز تريلر رو با هم ميخوانيم ...
اگر فرصت نكرده ايد نسخه ي اول را بازي كنيد ، تريلر جديد را نبينيد و همچنين ادامه ي مطلب را نخوانيد چون پايان نسخه ي اول لو رفته است . اما اگر ادامه را ميخوانيد با راز و رمز هاي آخرين تريلر رسمي بازي آشنا خواهيد شد ...
در Dead Space اول و در بين تمام مراحل ان جملاتي مانند "Altman Be Praised" و يا "Make Us Whole" را ميتوانستيم ببينيم . بسيار خب ، خودتان را براي جملات و كنايه هاي كدگذاري شده ي بيشتر در نسخه ي دوم آماده كنيد .
در اولين تريلر رسمي بازي كه امروز منتشر شده است نيز از اين جملات به چشم ميخورد . براي همين نيز ما آنهايي كه از همه اشكارتر بودند را رمز گشايي كرديم .
"Reborn as One 614"
در اخرين لحظات تريلر ميتوانيم شاهد يكي از اين جملات باشيم كه به زبان مخصوص بازي نوشته شده است . ترجمه ي اين نوشته همونطوري كه در شكل زير ميبينيد "Reborn as One 614" است . اما اين جمله به چه معناست ؟ ما با نهايت اطمينان نميتوانيم جواب شما را بدهيم اما برخي مسائل براي ما واضح است .
بزرگترين چيزي كه ميدانيم اين است كه در June 14, 2010 ، شركت EA كنفرانس مطبوعاتي خود را در E3 برگزار خواهد كرد . حدس بزنيد چي شده ؟ بله ما كاملا مطمئنيم كه Dead Space 2 نيز در اين كنفرانس معرفي خواهد شد . اگر اين تاريخ را به صورت عددي بنويسيم ميشود 14/06 كه همان 614 اشاره شده است .
اما در مورد "Reborn as One" چه ؟ اين رو هم دقيق نميدانيم اما اگر تريلر را از نزديك ببينيد و به صداها دقت كنيد ميتوانيد شاهد برخي راهنمايي ها باشيد . در پايان Dead Space ، شخصيت اول بازي ، Issac ميفهمد كه دوست دخترش مرده است و در آخرين لحظه ها در حالي كه كم كم تبديل به نكرومورف ميشود به سمت Issac حمله ميكند و بازي به اتمام ميرسد . در تريلر نيز اين صحنه ها نمايش داده ميشود و به نظر ميرسد Issac در اين حمله مرده و بعدا به زندگي باز گشته است . ( توضيح از خودم : احتمالا اين نظريه درست هست چون در تريلر ديده ميشه كه دوست دختر Issac به سمت او حمله ميكنه و صفحه سفيد ميشه و صداي بوق مياد ) .
Reborn نيز به احتمال زياد به همين ساختار مجدد اشاره دارد ولي اينكه منظور از "as one" در اين جمله چيست چيزي نميتوان گفت . در اين مورد بايد منتظر اطلاعات بيشتر بود .
"Key" & "Konverge"
در بيشتر زمان تريلر شاهد واژه ي "Konverge" هستيم كه در صفحه روشن خاموش ميشود . همچنين واژه ي "Key" نيز در تصوير زير به چشم ميخورد .
اگر به تريلر توجه كرده باشيد ميبينيد كه Issac در مورد يك عمل جراحي صحبت ميكند و اينكه احتمالا چيزي در سرش جاسازي ميشود ، چه فيزيكي يا از نظر فكري و رواني . زيرا ميبينيم كه او با درد ميگويد "S**t, my head!" . بعد از اينكه Issac اين جملات را به زبان مي آورد همسرش ميگويد "it's not over between us" . اين خيلي مهم هست . او با لحني آرام و مرموز اين جمله را بيان ميكند .
لحظاتي بعد شما در تريلر شيء مذهبي the marker رو ميبينيد كه در چشمان Issac ميسوزد . در اين لحظه نيز شما واژه ي "Konverge" رو ميتوانيد ببينيد . در پايان تريلر نيز صداي مردي را ميشنويم كه ميگويد "Isaac, we're all going to burn for what we did to you" .
وقتي در اواخر تريلر دوربين به بيرون بر ميگردد Issac را ميبينيم كه انگار در يك معبد مذهبي قرار دارد كه پر است از نوشته هاي مرموز . او در اين نما به نظر خشمگين و ديوانه مانند به نظر ميرسد . آيا اين بدان معناست كه او با چيزي يا كسي تركيب شده و دوباره به وجود آمده است ؟
"Altman"
شايد به هيجان انگيزي جملات قبلي نباشد ولي اين نام همان نام پديد آوردنده ي مذهب Unitology هست . اين نام بيشتر در زماني كه تصوير مربوط به حمله ي همسر تغيير يافته ي Issac پخش ميشود روي تصوير ديده ميشود . همچنين در اين صحنه واژه ي "not" را هم ديديم . پس اگر ميخوايد بيشتر روي رمز گشايي اين تريلر كار كنيد بهترين جا براي شروع است .
آيا منظورشان اين است Michael Altman پشت تمام ماجراهاست ؟ آيا دولت او را سركوب كرده و حالا Issac را مانند يك ماشين كنترل ميكند ؟ آيا او "key" ( كليد ) همه چيز است ؟
بايد همه تا June 14 صبر كنيم .
-----------------------------------------------
بيشتر بخوانيد :
کد:http://uk.xbox360.ign.com/articles/108/1086780p1.html
کد:http://deadspace.wikia.com/wiki/Unitology
آرت ها و فايل هاي جديد
سايت رسمي بازي امروز با چند آرت ورك و يك فايل صوتي راه اندازي شد . براي فايل صوتي كه به نظر از زبان نجات دهندگان Issac هست در آدرس :
کد:http://deadspace.ea.com/home
مثل اينكه خط جان Issac اينبار ديجيتال شده است !
شاتل Issac توسط گشت فضايي دولت زمين نجات داده ميشود .
با اين تصوير و صحبت هاي Issac در مورد جراحي و درد هايي كه در ناحيه سر داشت ميتوان مطمئن بود كه در ناحيه ي
سر او اتفاقاتي افتاده است ! همانطوري كه گفته شد ممكن است فيزيكي باشد و يا از لحاظ رواني .
ايشيمورا را به خاطر بسپار ! تابلوي يادبود خاطرات ايشيمورا
حسین جان واقعا ترکوندیا.مخصوصا با این:
تصاویر جدید از Dead Space 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز اصلی: از راست به چپ
کد:http://farm2.static.flickr.com/1228/4600710179_a9db2e8749_o.jpg
کد:http://farm2.static.flickr.com/1076/4600709977_7f91401114_o.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://farm5.static.flickr.com/4047/4600709859_19570ebeb3_o.jpg
سایز اصلی:
کد:http://farm4.static.flickr.com/3381/4600710647_7e336471a9_o.jpg
کد:http://farm4.static.flickr.com/3332/4601326948_69dcfc99ba_o.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://farm5.static.flickr.com/4035/4601326764_e073136124_o.jpg
سایز اصلی:
کد:http://farm4.static.flickr.com/3377/4601327498_1b22f25c18_o.jpg
کد:http://farm2.static.flickr.com/1001/4600710963_22668d2c5f_o.jpg
کد:http://farm4.static.flickr.com/3562/4600710799_9fb577ce66_o.jpg
انگار بازی واسه PC هم تایید شده. ( مگه قبلا قرار بود نیاد ؟)
Dead Space 2 – consoles, handheld PC
کد:http://www.vg247.com/2010/03/28/dead-space-2-footage-from-pax-east-is-a-go/
اره سینا جان منم الان تو gamespot دیدم که reconfirm شده
چون قبلا Cancel شده بود
این EA هم PC Gamer ها رو گیر اورده ها :31:
تو این عکسا که دیدیم همه دشمنا و محیط تکراریه.....یعنی مثه نسخه 1.
البته قضاوت از حالا خیلی خیلی زود ولی من به شخصه در مورد تکراری شدن شماره دو این بازی نگرانم.
این EA کلا ثبات شرکتی نداره.یه روز میگه PC بازی رو نمی کشه واسش FIFA رو کارتونی میدیم.یه روز میگه کنسولا کرایسیس نمی کشن واسه PC میدیم.ای بابا.دی:نقل قول:
اره سینا جان منم الان تو gamespot دیدم که reconfirm شده
چون قبلا Cancel شده بود
این EA هم PC Gamer ها رو گیر اورده ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله کاملا تائید میشه...فکر کنم همونطور که روسای مملکتمون!! میگن ما کم کم داریم برای کشورهای دیگه الگو میشم(به خودتون افتخار کنید:31:)نقل قول:
ولی اینم باید مد نظر داشت واقعا کم پیش اومده(البته من یکی که اصلا یادم نمیاد) مثلا نسخه اول و دوم یه بازی برای یه پلتفرمی(کلی)بیاد ولی نسخه های بعدی براش کنسل شه...این بازی هم که همون اول من گفتم احتمالا قضیه_ش چیه!!
:46:
قبلا دقیقا مشخص نبودش بیاد.ولی الان دیگه صد در صد تایید شدش. سایت IGN هم خبر اونو چند ساعت پیش گذاشت:نقل قول:
انگار بازی واسه PC هم تایید شده. ( مگه قبلا قرار بود نیاد ؟)
کد:http://pc.ign.com/articles/108/1089123p1.html
تصاویر داخل بازی Dead Space 2 منتشر شد
نخستین تصاویر داخل بازی قسمت دوم از مجموعه بازیهای Dead Space منتشر شد که با کمی انصاف باید اعتراف کرد فک علاقمندان به این سری بازیها را به سطح زمین نزدیک خواهد کرد.
سایت اینترنتی یوروگیمر هم بیکار ننشسته و اولین پیشنمایش از بازی مخوف و ترسناک Dead Space 2 را در اختیار طرفداران پروپاقرص آیزاک کلارک و ماجراهایش قرار داده است.
اولین تریلر رسمی و تصاویر مفهومی شمارهی دوم از مجموعه بازیهای Dead Space که مراحل ساخت و توسعهی خود را زیر نظر استودیو بازیسازی ویزرالگیمز سپری میکند در تاریخ نهم اردیبهشت ماه از طریق سایت رسمی این عنوان بنمایش درآمد. البته ناگفته نماند این ترلیر یک روز زودتر از طریق سایتهای غیررسمی به بیرون درز کرده بود.
قسمت دوم از مجموعه بازیهای Dead Space در تاریخی نامشخص پیش از ماه مارس سال آیندهی میلادی برای پلتفرمهای ایکسباکس360، پلیاستیشن3 و البته رایانههای شخصی منتشر خواهد شد.
- Dead Space 2
سازنده: Visceral Games
ناشر: EA
سبک: اکشن سومشخص ترسناک
پلتفرم: PC - Xbox360 - PS3 - Handheld
تاریخ انتشار: 11 دی 1389 تا 11 فروردین 1390
بهنقل از VG247
تصاویر منتشر شده از Dead Space 2:
منبع :
کد:www.dbazinews.com
ويدئو مصاحبه جديد Dead Space 2
Vg247 يك مصاحبه با سازندگان بازي انجام داده در اين مصاحبه حرف هاي جالبي زده شده حتما ببينيد!
وکد:http://www.youtube.com/watch?v=SFqIaCh8Zyw
کد:http://www.vg247.com/2010/05/14/video-dead-space-2s-steve-papoutsis/
سلام دوستان کسی که بازی dead speac2 رو بازی نکنه
انگار مثل بچه ها گفتنی نصف عمراو در فناست
واقعا خبر خوشحال کننده ای بود ازت ممنونم
کاور برای من(و احتمالا برای پیشگامانی ها فیـلتره)
کاور:
سایتrely on horror اطلاعات جدیدی از بازی Dead Space 2 که در GameInformer چاپ شده است را منتشر کرد.
- این قسمت سه سال بعد از شماره اول بازی و دریک ایستگاه فضایی بسیار بزرگ به نام Sprawl اتفاق میفتد.
- ایستگاه Sprawl مدت زیادی است که در مخروبه های یکی از قمرهای سیاره زحل ساخته شده است. سفینه ی ایشیمورا (سفینه ای که داستان شماره اول بازی در آنجا اتفاق افتاد) در مقابل این شهر بسیار بسیار کوچک است. این شهر از قسمتهای مختلفی مانند مناطق دولتی، سازمانی و مناطق عمومی، مراکز خرید، مدارس و کلیساها تشکیل شده است.
- در شماره دوم عناصر ترس حتی بیشتر از قبل شده و از قرار معلوم آیزاک با موقعیت ها و باس های وحشتناک و غیر ممکنی روبرو خواهد شد.
- به گفته سازندگان قدم گذاشتن آیزاک بهتر و کمی سریعتر از قبل شده است.
- آیزاک این بار علاوه بر معلق شدن میتواند در میان فضا به جهت های مختلف حرکت کند. او در این حالت قادر به استفاده از اسلحه نیز خواهد بود.
- اسلحه ها و دشمنان جدیدی به بازی اضافه میشوند. یکی از دشمنان جدید در بازی بچه های مُرده، لخت و بی لب (البته دندانهایشان کاملا معلوم است!) هستند که با چنگال هایشان شما را به سمت مرگ هدایت میکنند! دشمنان دیگر، موجوداتی گازانبر به دست که با چیزی شبیه به یک زبان بزرگ میتوانند شما را به سمت خود بکشند!، اسکلتها و همچنین موجوداتی که در خفا حرکت میکنند و ناگهانی شما را در گوشه ای گیر می اندازند!
از اسلحه های جدید بازی هم میتوان به Javelin Gun اشاره کرد.
- و بله! بالاخره این بار شاهد صحبت کردن آیزاک خواهیم بود!! آیزاک در شماره دوم به معنای واقعی معرفی و در کل شخصیت پردازی بهتری از آیزاک ارائه خواهد شد.
- مهمترین قسمت اضافه شدن مولتی پلیر در بازی است! به گفته یکی از سازندگان " این مود واقعا جذاب است. شما در مقابل نکرومورف هایی که توسط انسان کنترل میشود قرار میگیرید."
بازي همزمان با سالگرد با شكوه تولد من عرضه ميشه ، يعني 5 بهمن پس خيلي بازي توپيه :31:
فكر كنم امروز دموش هم اومد . منتظر نظرات دوستان دموباز يا منتقل هستيم !
آره دمو اومده
1.2 گیگ حجمش هست
صبر کردن تا اومدن بازی کامل به صرفه تر هست : دی
محتوای مخفی: !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: سایز اصلی از راست به چپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: سایز اصلی
يه سري از كامنت هاي دوستاني كه دمو رو بازي كردن:(بازي سنتر)
اگه ميخوايد چيزي از بازي قبل از عرضه ندونيد بهتره نخونيد:10:
محتوای مخفی: ...
شما برو تو انجمن عکاسان ثبت نام کن از همین الان فعالی.. : دینقل قول:
عجب فعالیتی دارم من واسه شات گذاشتن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
من نسخه یک این رو هم بازی نکردم...واقعآ میگن ترسناکه..ترسناکه؟از این ترسناک بچه بازیاست؟
اره از اون بچه بازياست . يهو بچه نشي بري بخريش 3 نصفه شب با هدفون بازيش كني بميري از دستت راحت شيم :31:نقل قول:
از این ترسناک بچه بازیاست؟
یاد خاطرات نسخه اول افتادمنقل قول:
اره از اون بچه بازياست . يهو بچه نشي بري بخريش 3 نصفه شب با هدفون بازيش كني بميري از دستت راحت شيم
ولی خیلی حال میداد.. ساعت 2 شب همه برقا خاموش. هدفون به گوش... صدا بلند... وای آدم دیوانه می شد.
بعضی جا ها از رو صندلی بلند میشدم و از ترس ایستاده بازی می کردم
حالا اینو میگن ترسناک تر هم شده.
می دونستم الان اینو میگی ... : دینقل قول:
اره از اون بچه بازياست . يهو بچه نشي بري بخريش 3 نصفه شب با هدفون بازيش كني بميري از دستت راحت شيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک ایشالا هم میزاشتی دیگه حتمآ به آرزوت میرسیدی! : دی
+
پس ترسناکه...!(چون مسعود رو زیاد قبول دارم گفتم ) : دی
حالا این آدم کش کی قرار هست ریلیز شه ؟!
از سبک ترسناک خوشمان می آید...حالا هر کوفتی هم نداشته باشه هیجان رو داره
من که تا بحال هیچ بازی و حتی فیلمی ترسناک تر از این ندیده بودم..
مواد لازم برای ترسیدن:
یک عدد پی سی یا کنسول + یک عدد بازی Dead Space + یک عدد هدفون + حتالامکان سعی کنید تنها باشید و چراغ ها رو خاموش کنید + اعتماد به نفس به مقدار لازم : دی
الان یکم نظرات رو دیدم
شما نسخه اول رو 2 برابر سریع تر در نظر بگیر: دی
یعنی 2 برابر بیشتر شوکه میشین
سرعت دشمنا هم 2 برابر شده
کلا امیدوار میشویم
انصافا شماره اول رو بازی نکردی ؟نقل قول:
من نسخه یک این رو هم بازی نکردم...واقعآ میگن ترسناکه..ترسناکه؟از این ترسناک بچه بازیاست؟
کلا تو این نسل چه بازی هایی رو کردی ؟ : دی
ناامیدم کردی
چقدر از فعل " کردن , نکردن " استفاده کردم : دی
نه والا...نقل قول:
منو چه به این بازیها...!: دی
آدم تو این دوره زمونه همینجوریش میترسه راست تو خیابونا راه میره باز بیای بازی ترسناکم تا آخرش بری! : دی
+
بازی ترسناک زیاد نمیکنم..! بازی اکشن زیاد می کنم!!!: دی
ما هم دمو رو بازی کردیم....
ساعت 12 شب دانلود تموم شد و ساعت 1 نشتیم پاش..
همون اول بازی به خودمون قول دادیم که از هیچی نمیترسیم و بازی ترس نداره و کلا خودمان را آماده ساختیم.....
چراغ را خاموش کرده و در را بستیدیم هدفون مبارک را بر گوش زده و صدا را تا جایی که به گوش آسیب نمیرساند بلند کردیم...
بازی را شروع کردیم ....
اول یک فلش بک مختصر از وقایع نسخه اول به نمایش دراومد که خوب بود.بازی شروع شد و کنترل آیزیک رو در دست گرفتیم.مثل همیشه صدا گذاری عالی بود و واقعا حس تنها بودن در یک سفینه رو بخوبی القا میکرد.کمی جلو رفتیم و توتوریال رو فرا گرفتیم.در همین پیچ و خم راهروها بود که اولین شوک بازی رو دیدیم............. از جا پریدیم استارت زدیم و نفس نفس زنان چراغ ها رو روشن کردیم کمی با ستینگ بازی ور رفتیم و خودمون رو خونسرد نشون دادیم دوباره چراغ ها خاموش کرده و به ادامه بازی پرداختیم.....
در حین بازی نفس عمیق میکشیدیم و خودمان را آماده مبارزه میکردیم و همیشه در حال پیش بینی کردن بودیم (یعنی میگفتیم که الان هیولا میاد تا یه وقت شوکه نشیم)....خلاصه اینکه به اولین هیولا که برخورد کردیم دوباره استارت زدیم چراغ هارو روشن کردیم و به خودمان گفتیم که "نمی توانیییییییم دیگر.. بس است !"
صدای هدفون رو کم کردیم و با آرامش به ادامه بازی پرداختیم.....
خداییش هر کسی که دو صحنه مهیب اول بازی رو در این شرایط بازی کرده بیاد اینجا نظرشو بگه شاید ما زیادی ترسو هستیم : دی
.
.
گرافیک بازی خیلی خوبه و همینطور صدا گذاری-صدای آیزیک رو اینبار میتونید بشونوید-حرکات کمی نرم تر شده ولی نه اونقدر که حس سنگینی لباس آیزیک از بین بره-اسلحه های خوبی همون اول بازی در اختیار دارید که فکر میکنم یکیشون جدیده - زمان کلی دمو خوبه حدود 50 دقیقه طول کشید البته یک معما و همچنین آشنا نبودن به کنترل بازی کمی زمان رو طلف کرد- در آخر هم به قابلیت های جدید بازی اشاره شد...
بی صبرانه منتظر نسخه کامل هستیم.......
نقل قول:
از جا پریدیم استارت زدیم و نفس نفس زنان چراغ ها رو روشن کردیم کمی با ستینگ بازی ور رفتیم و خودمون رو خونسرد نشون دادیم دوباره چراغ ها خاموش کرده و به ادامه بازی پرداختیم.....
عزیز دل برادر ما نیز با این سبک تعاریف شما از فرط خنده به شدت از روی صندلی مبارک شوت شدیم رو زمین... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمی توانیییییییم دیگر.. بس است !"
خیلی فان و قشنگ تعریف می کنی...فکر کنم هر کی بخونه با من موافقه تو این قضیه..: دی
بازی اولین امتیاز خودش رو از مجله معتبر offical xbox magazine گرفت:
OXM=9.5/10
.
.
شدیدا منتظرشم
مثل نسخه 1 حتما شاهکار میشه
اخ اخ از الان ترس افتاده به جونم :دی با اون صدای جییییییغ اون حیوونای خوشگل :44::29:
حیوون مگه جیغ میزنه محمد..!؟:18::31:نقل قول:
الان منظور از حیوون چی بود!؟من شماره یک رو هم بازی نکردم درست متوجه نمیشم این لغات بیگانه رو...روشنش کن واسم!: دی
منم بسیار منتظرم که بیاد فقط فکر نمی کنم زیاد بترسم چون نمیدونم داستانش چیه...!
راستی سبکش مثل رزیدنت اویل 5 هست فکر کنم؟!آره؟
:دی
نه سبکش مثل اویل نیست ( غلط کرده مثل اویل باشه :دی) اما ترسناک و دلهره آوره ...
منظورم از جیغ صداهای خیلی تیز و عجیبی هست که در میارن که باعث میشه موهای تنت سیخ و 6 متر در هنگام تاریکی شب و در اتاق تنها از جات بپری :دی
همین الان باید بری و dead space 1 رو بگیری و بازی کنی , مفهوم شد یا نه ؟؟؟ :دی
بگیر تا اخرش برو که تا 1 ماه دیگه هم DS2 میاد اونم بتونی راحت بازی کنی و داستان برات نا مفهوم نباشه !
گرافیک DS1 از بازیهای امروزی چیزی کم نداره ....
الان دارم بدیو بدیو!می کنم برم ds1 رو بگیرم : دی
واجب شد برم بگیرمش ببینم داستان چیه...
امشب نظرم رو راجبش میگم اگر زنده موندم!: دی
بازی همه چیزش قشنگه ولی انصافا قیافه ی طرف رو اعصابه
خیلی بیریخته
سیستمش معلومه چی میخواد
منظورت از حیوون چیه ممد ؟ : دینقل قول:
با اون صدای جییییییغ اون حیوونای خوشگل
اونا نکرومورف بیدن که همون انسان بیدن ولی عفونت کردن بنده خداها این شکلی شدن : دی
اینم یه مطلب از بازیسنتر برای اطلاع بیشتر
تا چند هفته دیگر، با انتشار شماره دوم بازی Dead Space، یک بار دیگر به دنیای کابوسوار نکرومورفها وارد میشوید. موجوداتی نفرتانگیز و سیری ناپذیر!
به مرور که در بازی پیشروی میکنید خواهید فهمید که این موجودات در اصل، انسان هستند. آنها تحت تاثیر عفونتی قرار گرفتهاند که بدنشان را تسخیر کرده و بدین صورت تغییر شکل دادهاند.
و اما ایده نکرومورفها از کجا نشات گرفت؟
تیم طراحی بازی عکسهای بسیار زیادی از جراحیهای پزشکی، کالبدشکافی و صحنههای تصادف جمعآوردی کرده و تحقیقات وسیعی بر روی بیماریهای قارچی، انگلی و آناتومی و ساختار بدن انسان انجام داده است.
" ما به ساختار بدن انسان، استخوان بندی، رباطها و مفصلها و ارگانهای بدن توجه خاصی داشتیم. تلاش ما این بود که ببینیم چطور آنها را به اشکالی ترسناک تبدیل کنیم".
دشمنان ممکن است بالهایی شبیه به خفاش، بازوانی خرچنگ مانند و زائدههای شاخک مانند داشته باشند ولی از طرف دیگر تمام این تغییرات بر اساس ساختار واقعی شکل انسان بوده و هیچ چیز به صورت تصادفی اضافه نشده است. حتی رنگهایی که در بدن نکرومورفهاست بر اساس رنگهای طبیعی که در هنگام بیماری و عفونت و تصادف در بدن انسان پدیدار میشود، طراحی شدهاند. مانند سبز زیتونی، اُخرایی، ارغوانی و سفید مات.
خلق یک Leaper
1- دستها کشیده شدهاند تا به مهمترین عضو برای حرکت تبدیل شوند. انگشتان توانایی گرفتن سطوح مختلف را دارا هستند.
2- عفونت باعث ایجاد شکافی در جمجمه Leaper شده است و دندانهای بزرگ و ترسناکی در آروارههای او بوجود آورده است.
3- ستون فقرات و ماهیچههای پشت Leaper مستحکمتر شده اند تا با دیگر اعضای او مطابقت داشته باشند.
4- ماهیچههای پا و رودههای Leaper با یکدیگر ترکیب شده و دمی شبیه به عقرب بوجود آوردهاند که میتواند ضرباتی سوراخکننده وارد کند.
خلق یک Puker
1- انگشتان Puker به چنگالهایی دراز تبدیل شدهاند.
2- پاهای اولیه به هم پیچ خورده و رشتههایی از عصب و ماهیچه به سمت پایین رشد کردهاند و یک پای جدید را بوجود آوردهاند.
3- ترشحات اسیدی و زرد رنگ صفرا در درون مری به حداکثر خود رسیدهاند و باعث ایجاد تورم در ششها شدهاند. نام این نکرومورفها نیز از روی همین خاصیت برداشت شده است( Puker: استفراغ کننده).
4- اسیدی که از دهان Puker بیرون میریزد بر روی تمام بدن او تاثیر گذاشته است. آرواره و بالا تنه او متلاشی شده و پس از کمی تمام بدن او به تکه گوشتی لزج تبدیل میشود.